Frankrijk, Livry Gargan
...Voor creatieve en originele presentaties in de vitrine, kies voor deze BPA-vrije ABS schaal van voedingskwaliteit, gebruikt in slagerijen, bakkerijen, de horeca, hotels, en catering... Deze presentatie schaal is geschikt voor alle soorten voedsel zoals vlees, vis, charcuterie, pasta, salades, sauzen, marinades of chocolade. Bespaar tijd en bewaar uw bereidingen in deze presentatie schaal...
Portfolio (46)
Tunesië, Tunis
...Rozemarijn is een houtachtige, vaste kruidenplant met een geur, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. De naam "rozemarijn" is afgeleid van het Latijn voor "dauw" (ros) en "zee" (marinus), of "dauw van de zee". Benut voor hun natuurlijke voordelen, worden de takken van deze plant vaak gebruikt om gegrild vlees, soepen en andere sauzen op smaak te brengen. Categorieën: Voedingsmiddelen Specerijen & Aromatische Kruiden Aromatische Kruiden Netto gewicht: 50 g Aantal zakjes per doos: 20 Netto gewicht per doos: 1000 g Aantal dozen per pallet: 156...
Portfolio (130)
...Oregano, afkomstig uit de Middellandse Zee, is de specialiteit van Turkije. Dit wildgeplukte kruid met vele soorten wordt samengevoegd om verfijnde kwaliteit oregano te maken. Oregano ontleent zijn naam aan het Grieks, wat "Vreugde van de berg" betekent. Het is het meest populaire van de aromatische kruiden, omdat het kan worden gebruikt om sauzen voor pasta, gevogelte, vlees en vis, evenals...
Bijpassende producten
Oregano, oregano
Oregano, oregano
Andere Producten
Sumak
Sumak
Portfolio (2)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Frankrijk, La Rochelle
...Symfonie van tomaat, knoflook, peterselie en tijm. Een "Natuur" geur die je groenten, witte vlees, vis, sint-jakobsschelpen zal verfraaien en je rauwkost zal verheffen of je sauzen zal op smaak brengen. Gewicht: 0,100 kg...
Portfolio (91)
Slowakije, Malacky
...De kantelpan met indirecte verwarming en geïntegreerde roerder is ontworpen voor het bakken, stomen, koken van groenten, vis, vlees, sauzen en pasta met constante roering, waardoor het risico op aanbranden of ongelijkmatige warmtebehandeling wordt geëlimineerd. Processen: • Stoven • Koken • Verdamping • Bakken • Frituren Voordelen: • Voorzien van een duplicator en elektrische verwarmings...
Portfolio (10)
Italië, Orsogna
... hartige gerechten, carpaccio van vlees en vis, omeletten en frittata's, voor het bereiden van sauzen en dressings, toastjes, hapjes voor aperitieven, garneringen, pizza's en calzones. Maximale houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum. Beschikbaarheid: doorgaans altijd beschikbaar. Bewaarinstructies: Na opening, bedekken met extra vierge olijfolie, in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren. INGREDIËNTEN: Zwarte Zomertruffel (Tuber Aestivum); Extra vierge olijfolie; Zout; Aroma's; Antioxidant: Ascorbinezuur. doos van 6 stuks...
Portfolio (9)
Oekraïne, Dnipro
...Retortverpakking is een zachte voedselverpakking, die een uitstekende vervanging is voor de gebruikelijke blikken tijdens de productie van ingeblikt voedsel. Het wordt gebruikt voor: producten die sterilisatie vereisen, zoals: pap, stoofschotels, ingeblikte goederen, soepen, sauzen, babyvoeding (groente- en fruitpuree, soepen, pasta, evenals granen, vlees, paté), diervoeding. Snelle bereiding is het belangrijkste voordeel van dergelijke gerechten.
Portfolio (10)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Bijpassende producten
Dragon
Dragon
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Italië, Trieste
... steriliseren en pasteuriseren van elk product, van fruit en groenten tot vlees, vis, foie gras of vleeswaren. De Weck-glazen potten zijn ideaal voor het serveren van jam en sauzen: naast de beruchte functionaliteit zijn ze ook bijzonder mooi om te zien op tafel.
ufs.country_names.RU, Moscow
... Gebruik voor de bereiding van soepen, sauzen, salades, marinades, vleesgerechten en anderen. Voedingswaarde per 100 gr. Koolhydraten (g / 100g)… 11 Vetten (g / 100g)… 3,0 Eiwitten (g / 100g)… 46 Energie waarde (kcal / 100g)… 250...
Portfolio (178)
België, Zwijndrecht
...-barrière laminaat zak/verpakking PET/PE/tie/EVAL™/tie/EVA Vers rood vlees, vis, kaas PET/PE/tie/EVAL™/tie/PE/PE PA/PE/tie/EVAL™/tie/PE Hoog-barrière vormbare structuren PA/EVAL™/PA/tie/PE Verse pasta, halfgebakken brood PA/EVAL™/PA/tie/lonomer PE/tie/PA/EVAL™/PA/tie/PE Zak, Bag-in-box, omhulsel PE/tie/EVAL™/tie/PE Sap, wijn, sauzen, tomatenpuree PE/tie/EVAL™/tie/EVA Wat een EVAL™ barrièrelaag...
Spanje, Calahorra (la Rioja)
... door deze asperges toe te voegen aan de ingrediënten van je gerechten. Ze zijn een geweldig idee, zowel koud als warm, natuurlijk of met sauzen zoals vinaigrette, mayonaise of elke andere dressing die je kunt bedenken. Onze asperges hebben een geweldige grootte om in ontelbare recepten te passen, of je ze nu als hoofdgerecht wilt presenteren of als bijgerecht bij vlees-, vis- of groentemenu's. We...
Portfolio (8)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Duitsland, Hamburg
... vleesextract voor het verfijnen van soepen, sauzen of fonds. Afhankelijk van de smaak en hoeveelheid van het gerecht is al een mespuntje vleesextract voldoende. Rundvleesextract werd uitgevonden door de Duitse chemicus Justus von Liebig (1803-1873) om het vleesoverschot in Uruguay en Argentinië te benutten. Justus von Liebig ontwikkelde een methode waarmee het mogelijk was om uit het niet-verwerkte spiervlees een extract te winnen, waarin de waardevolste voedingsstoffen behouden bleven. Liebig's vleesextract is tegenwoordig een geheime tip van professionele en hobbykoks. Sommige...
Portfolio (14)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...De must-have om een gerecht 'gastronomisch' te maken, de Porcini-molen! Ideaal voor rijst, sauzen, gegrild vlees, soepen... 100% extra Porcini. Pot van 30 g. Houdbaarheid 18 maanden.
Portfolio (71)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Met mate doseren... Als je van pittig houdt, voeg het dan aan het begin van de bereiding toe; als je echter alleen een lichte pittigheid wilt, voeg het dan aan het einde van de bereiding toe. Te gebruiken met vlees, vis, sauzen, groentegerechten... DE VOORDELEN Pittige peper stimuleert de spijsvertering, vooral van vetten, en verlicht pijn. Gebruik het met mate om te genieten van de smaakvoordelen!
Portfolio (28)
Spanje, Torrent
... stabiele en levendige natuurlijke kleur. in tal van voedingsmiddelen om heldere roze tinten te geven. Toepassingen: Frisdranken, alcoholische dranken, snoep, kruiden, bakproducten, vlees, Desserts, soepen en sauzen, vetcoatings, jam en gelei, zuivelproducten.
Portfolio (31)
Frankrijk, Le Plessis Trevise
...Deze mengmachine is een veelzijdig apparaat dat u zal ondersteunen bij uw bereidingen met meel, sauzen, vlees... Hij is perfect geschikt voor gebruik in de Bakkerij, Patisserie, Slagerij, Pizzeria, Catering, Restaurant, omdat hij zowel zachte deegsoorten als harde deegmengsels zoals pizza en brood kan kneden. De voordelen van dit product: - Gemakkelijk schoon te maken - Volledig roestvrij staal - Geschikt voor professioneel gebruik...
Portfolio (66)
... keuken en zijn een van de meest gewilde culinaire specerijen. Ook bekend als zoete laurier, worden laurierbladeren gebruikt als smaakmaker en kruiden in soepen, vlees, stoofschotels, vis, sauzen, augurken en in zoetwaren. De laurierbladeren worden meestal gedroogd en worden gebruikt in hun geheel, verkruimeld of gemalen. Deze bladeren bezitten aromatische, stimulerende en narcotische eigenschappen...
Oostenrijk, Vienna
...100g gedroogde paddenstoelen van SummerTruffle. - Gedroogde porcini-paddenstoelen geschikt voor sauzen, vleesragouts en wildgerechten, ook perfect voor pasta, vlees en andere salades.
Portfolio (8)
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
Spanje, Muro De Alcoy
... smaak, met tonen van appel, amandel, bladgroenten en nuances van rode vruchten. Aroma: Heeft een intens aroma van groene olijven, groene appel, amandelen, vijgen, tomaat in vrucht en plant en artisjok. Combinaties: Past perfect bij elk gerecht, vooral salades, verse groenten, vis, desserts, verse kazen, sauzen en vlees.
Portfolio (8)
Duitsland, Mülheim An Der Ruhr
...Uitstekende mondgevoel Hoge waterbinding Cholesterol verlagend Bloedglucosewaarden Clean label Natuurlijk Glutenvrij Toepassingen: Bakproducten Smoothies Injectie in vlees Dranken Sauzen, soepen, dressings Voedingssupplementen...
Portfolio (5)
...JODEERD PUUR ZOUT Merk: Fooday Zout Gewicht: 1 Kg GOED VOOR JE GEZONDHEID Jodium draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en een normale cognitieve functie. Met zout kun je smaken tot leven brengen. Je gerechten smaken beter en je proeft meer smaak. De kleine, fijn gemalen korrels van Fooday 03 zijn uiterst geschikt voor de bereiding van je dagelijkse maaltijden, van aardappelen tot gestoofd vlees, vis of eieren, en voor sauzen, stoofschotels en beslag.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Mosterdzaad * - Alcoholazijn* - Ongezuiverd zout - 2,5 % Espelette-peperpoeder - Water - *Producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: Deze mosterd met Espelette-peper is ideaal om sauzen en vinaigrettes op smaak te brengen. Het is perfect voor het kruiden van vlees en vis. Smeer het op je grillgerechten, braadstukken en lamsbout om ze sappig te houden. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g.
Portfolio (132)
Verenigd Koninkrijk, Birmingham
...- Een grote voedingswaarde, aangezien het rijk is aan calcium en vitamine B12. Tapiocazetmeel kan worden toegepast in verschillende voedingsmiddelen, waaronder: 1. Soepen, sauzen en dressings 2. Gebakken producten, bijv. gebak en taarten 3. Geëxtrudeerde voedingsmiddelen 4. Gekookt vlees 5. IJs en de productie van ijsjes 6. Noedels en pasta Uiterlijk: Vrij stromend roomwit poeder...
...De passata van prunillo wordt verkregen uit de verwerking van de typische Pugliese tomaat, die diep geworteld is in de traditie van ons gebied. De intense kleur, de zure smaak en het krachtige aroma stellen ons in staat om een uitstekende basis in de voorraadkast te hebben voor de bereiding van sauzen, zowel op basis van vlees als op basis van vis. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play