Nederland, Nuenen
...Onze Patagonian Toothfish (Dissostichus eleginoides), ook bekend als Chileense zeebaars, komt uit een van de meest afgelegen gebieden van het zuidwesten van de Indische oceaan. Eenmaal gevangen wordt hij meteen aan boord ingevroren, zo blijft de kwaliteit behouden. Door zijn hagelwitte, vlokkige vlees en boterachtige smaak is deze vis populair in toprestaurants over de hele wereld! Wij hebben deze maten beschikbaar: 4-5kg, 5-6kg, 6-8kg en 8-10kg...
Portfolio (8)
België, Anderlecht
...Professionele gasgrill voor het gelijktijdig grillen van alle soorten vlees en vis, met een hygiënische en praktische vorm, een uitstekende presentatie van de voedingsmiddelen en zonder de smaken te mengen. Professionele grill. Snel, veelzijdig en efficiënt. Serie 800 Belangrijkste kenmerken: Economisch Gelijke warmteverdeling over het gehele nuttige oppervlak van de grill Klaar om te grillen bij...
Portfolio (189)
Bulgarije, Otets Paisievo
... vis. Lavendelmeel in cosmetica: Verzorging voor een vette huid, anti-acne, verwijdert roos. Fijn, geurend en delicaat voor gezichtsmaskers, haar, lichaam + anti-aging, décolleté, lichaamspeelings, badbommen. Thuiscosmetica: Lavendelbloem wordt prachtig gebruikt bij het maken van vaste zeep, geurige kaarsen. Hoeveelheid: 50 g. Verpakking - glazen pot Product oorsprong: Bulgarije Bewaring: op een droge plaats, zonder direct zonlicht bij een temperatuur van +5 °C tot + 25 °C Collectie: Budjak...
Portfolio (187)
België, Sint-Gillis-Waas
...brandherstel, autowas, hotelkamers, slachthuizen, vlees- en visverwerking, farmaceutische industrie, mortuaria, vuilniscompactors. Afmetingen: 480 x 160 x 250 mm Samenstelling van de behuizing: Roestvrij staal Bereikgebied: 700 m³...
Portfolio (152)
Polen, Warszawa, Poland
... veel gebruikt in hotels, ziekenhuizen, restaurants en bakkerijen, vooral voor producten zoals crackers, koekjes en pasta die niet hoeven te rijzen. Naast eipoeder zijn er ook eidooierspoeder en eiwitpoeder. Eidooierspoeder wordt gebruikt als vervanger voor verse eidooiers in verschillende voedingsmiddelen om kleur, textuur en emulgerende eigenschappen toe te voegen, vooral bij de bereiding van mayonaise, dressings, sauzen en croissants. Aan de andere kant wordt eiwitpoeder gebruikt in een verscheidenheid aan producten zoals vis, vlees en aardappelbereidingen, gebakken goederen en zoetwaren.
Portfolio (278)
Duitsland, Bad Bentheim
... vrij van verontreinigingen. Aanbevelingen voor gebruik: Dode Zeezout is geschikt voor veelzijdig gebruik in de keuken. Bijzonderheid: 100% puur natuur, handmatig opnieuw gereinigd! Smaak: Zeer intense smaak Gerechten: Geschikt voor alle vis-, vlees- en groentegerechten. Overigens: Dode Zeezout kan ook uitstekend als badzout worden gebruikt! Wij wensen u een heerlijke ontspanning!
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
...mangaan, koper en fosfor, evenals aanzienlijke hoeveelheden B-groep vitamines. Voedingswaarde per 100g </strong> Energiewaarde 1555KJ/367kcal, vet 1.03g, verzadigde vetzuren 0.29g, koolhydraten 80.89g, suikers 0.33g, eiwit 7.51g, vezels 1.8g, zout < 0.01g &nbsp; <strong> gebruik </strong> Kook de rijst in water in een verhouding van 1:2. Een essentieel ingrediënt om een gerecht genaamd Pilau rijst uit de Indiase keuken te bereiden. Het kan een aanvulling zijn op hoofdgerechten en hun ingrediënt. Het mengt goed met zowel groenten als vlees of vis. Een component van zoete en rijst desserts.
Portfolio (781)
Nederland, Rotterdam
...Deze milde extra vergine olijfolie, koud geperst uit heerlijke Kalamata of in de variante Trilie is licht fruchtig, boterachtig en zach van smaak. Alles wordt lekkerder met deze olijfolie: salades, soepen, groenten, vlees, vis, aardappels, pasta, etc...Deze olie kan je heel goed zowel koud als warm gebruiken. Prima voor bakken, braden en frituren. ...
Portfolio (2)
Spanje, El Puntal (murcia)
...Mononatriumglutamaat (MSG) is een zout van glutaminezuur, een niet-essentiële aminozuur dat van nature voorkomt in veel voedingsmiddelen zoals vlees, vis, zuivel, groenten en paddenstoelen. Het komt voor als een witte kristallijne poeder en staat bekend om zijn vermogen om de umami-smaak in voedingsmiddelen te versterken. Umami is een van de vijf basis smaken naast zoet, zout, zuur en bitter, en...
Portfolio (202)
Nederland, Urk
...Een vers gesneden lende van onze zalmfilet. De gelijke balans van vet en vlees maakt de lende een geweldige optie voor de meeste kookstijlen. Het product kan vers en bevroren worden geleverd.
Portfolio (8)
...Ambachtelijke kant-en-klare gerechten. Gecertificeerde hoge kwaliteit. Voorgerechten en hoofdgerechten in porties van 300 g en schalen van 2,5 kg. Diverse referenties, verse diepvriespasta van eersteklas kwaliteit, zowel klassiek als gevuld met vlees en vis. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, enz.. Wij maken gepersonaliseerde verpakkingen voor luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruiseschepen, enz..
Duitsland, Bad Ditzenbach
...Creatine is een stof die van nature in het lichaam voorkomt en die we nodig hebben voor normale dagelijkse functies. Het wordt opgeslagen in de spiercellen. Een voedingssupplement dat creatine bevat, is vooral belangrijk voor mensen met weinig creatine in hun dieet (bijvoorbeeld uit vlees of vis). Fruit en groenten bevatten slechts sporen van creatine. Vooral mensen vanaf 50 jaar hebben een...
Portfolio (168)
Italië, Imperia
... 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitstekend voor het verrijken van canapés, als voorgerecht of aperitief, het past ook zeer goed bij gegrild vlees en vis. Het kan ook worden gebruikt als een condiment voor pasta en is uitstekend als saus voor een smakelijke bourguignonne. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C). Binnen 5 dagen consumeren. Code:PCT 180...
Portfolio (44)
Turkije, Istanbul
... het thermisch behandelde fruit te verdonkeren (zonder karameliseren) en met zijn hoogste energiebesparende functie. Dankzij deze besparing duurt de afschrijvingsperiode van het product (kostenrecycling) minder dan een jaar.
Portfolio (2)
Polen, Poniec
...Type: vleesbotmeel Gebruik: Runderen, Kip, Hond, Vis, Paard, Varken Kwaliteit: A klasse Verpakking: 50kg Ruw eiwit min 55%, Vocht max 10%, As max 25%, Vet max 10%...
Portfolio (180)
Duitsland, Hemer
...% vlees en 20-30% Barf-mengsel. Ook aan te raden in combinatie met puur vlees uit blik van Beckers Beste Dierenspecialiteiten. Meng onze Vis PaellaMix met heet water (verhouding 1:1) en laat 10-15 minuten weken. Droog en lichtbeschermd bewaren.
Portfolio (69)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Hele Kippenfilet Hsm 2.5kg - Vlees en Vis Gewicht: 2.5 KG Bewaring: +2°C / +6°C...
Portfolio (187)
Frankrijk, Bidart
...Product uit de zee: Tartaar van Wilde Dorade, diepvries - 300G - Ambachtelijke visserij - De diepgevroren tartaar van wilde roze dorade is afkomstig van traditionele lijnvisserij die de visserijreservaten en voortplantingsperiodes respecteert. Een jodiumrijke en stevige structuur, handmatig gefileerd en gesneden met een mes, verpakt in een vacuümzak van 300G. De diepvriesgarantie waarborgt de voedselveiligheid van dit soort rauwe vis. Al onze pakketten worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen; kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Duitsland, Lüdenscheid
...Ingrediënten: Duivelsdrek (Asa foetida), Fenegriek Gebruik: Sauzen, ingelegde groenten, chutneys, pickles, peulvruchten, vis, vlees, stoofschotels (niet samen met uien gebruiken) Gebruik nu onze "Duivelsdrek met Fenegriek 70% gemalen" als promotiemateriaal of giveaway. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Wij bieden onze producten ook graag aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
Frankrijk, Gennevilliers
... onmiskenbare smaak voedt de hibiscusbloemgelée met specerijen het lichaam. De hibiscusbloem heeft talloze antioxidante eigenschappen die diep inwerken op de huid, de spijsvertering en de darmtransit. Kruidnagel ontgift grondig, terwijl kaneel het immuunsysteem versterkt. Of het nu zoet of hartig is, deze gelée is de perfecte aanvulling voor al uw maaltijden. Geserveerd bij het ontbijt of als dessert, past het uitstekend bij pannenkoeken, yoghurt en ander brood. Gebruikt als garnering voor uw gerechten, past de pittige rode vruchten smaak perfect bij vlees en vis. Inhoud: 260 ml...
Portfolio (27)
Frankrijk, Frepillon
...Vier mixte 6 niveaus GN 2/1. Elektrische of gasvoeding. Glijrails op verwijderbare frames, met een afstand van 68 mm. Langs de lengte inladen. 7 kookmodi + finishing: gevogelte – vleesvis – eiproducten – desserts, bijgerechten – groenten – bakkerijproducten en 4 processen: sauteren – pocheren – grillen – bakken van bakkerijproducten. Intelligente assistenten: > iDensityControl: klimaatbeheer door interactie tussen sensoren, hoge verwarmingskracht en stoomgenerator. Actieve ontvochtiging voor een perfecte en gelijkmatige kooktemperatuur, en een laag energieverbruik.
Portfolio (24)
Duitsland, Ober-Mörlen
...Met SPRINT 2 kunnen verschillende blokjes, granulaat, schijven en stroken worden geproduceerd uit diverse voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, bakkerijproducten, evenals vlees en vis.
Portfolio (7)
Oostenrijk, Obernberg Am Inn
...De alleskunner voor de keuken - onze op maat gemaakte kruidenmolen, verkrijgbaar met alle kruidenmixen voor de dagelijkse keuken. Elke keuken heeft een alleskunner nodig! Of het nu vurig-pittig, bloemig-fris of mediterraan is. Door onze grote selectie aan molen-kruiden krijgen bijna alle gerechten hun pittige toets. Pasta, vis, vlees en salades worden zo in een handomdraai tot smakelijke gerechten.
Bijpassende producten
Kruidenmolen
Kruidenmolen
Andere Producten
Genotkaart
Genotkaart
Portfolio (10)
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Enkelkruiden Smaak en aroma: vers en tegelijkertijd azijnachtig in geur met een fruitig-zure smaak en harsachtige, bittere tonen. Toepassing: Sumak is een typisch Turks tafelkruid dat over kant-en-klare salades en andere gerechten wordt gestrooid. De vruchten van de sumakstruik zijn ook zeer populair in de Syrische, Libanese en Iraanse keuken. Ideaal om vlees en vis zuur te maken en...
Portfolio (24)
Spanje, Dicastillo, Navarra
... grote hoeveelheid water hebben verloren, zijn ze gemakkelijk te bewaren. De paddenstoelen van 1e keuze zijn homogener, heel en bevatten minder stukjes dan de paddenstoelen van 2e keuze. Hun uitzonderlijke smaak wordt versterkt en geconcentreerd tijdens het kookproces. Dehydratie, waardoor een product ontstaat dat, na rehydratie, de perfecte textuur, geur en smaak heeft. Consumeer ze gerehydrateerd, nadat je ze alleen of in combinatie met andere voedingsmiddelen hebt gekookt: vlees, vis, groenten, eieren.
Portfolio (132)
Roemenië, Bistrita
...Vacuum- en sealapparaat STARCREST VS-6016, 110W, Touch Control, 5 Functies, Casserole vacuumslang, Ingebouwde snijder, Zwart/RVS STARCREST VS-6016 is het ideale apparaat dat vlees, vis, fruit, groenten en chips langer vers houdt. TOUCH CONTROL PANEEL Dankzij het touch control paneel is het afsluiten en vacuüm verpakken van de producten veel gemakkelijker en aangenamer. LEEGMAKEN EN AFSLUITEN Het...
Portfolio (25)
Turkije, Sakarya
... deel van zijn energie uit de lucht, zoals het geval is bij luchtwarmtepompen, en haalt een deel ervan uit elektrische energie. De fruit- en groenteontvochtiger warmtepomp is geplaatst in de volledig geïsoleerde droogkamer en de binnenkant van de droogkamer is 65 °C, waardoor het water in het fruit, de groenten of andere voedselproducten kan verdampen. Het verdampte water wordt door middel van ventilatoren naar de warmtepomp geleid, en de vloeistof wordt afgevoerd door het vloeibaar te maken. Op deze manier wordt het droogproces voltooid.
Portfolio (10)
...Ideaal voor de conservering en verpakking van voedingsmiddelen zoals vlees, vis, vleeswaren en kaas, geproduceerd uit ongerecyclede cellulosevezels, vrij van optische witmakers, behandeld om eigenschappen van vocht en weerstand te verkrijgen die het geschikt maken voor de verpakking van vochtige voedingsmiddelen, volledig geschikt voor contact met voedsel. MATERIAAL: PLANTENPAPIER...
Portfolio (45)
België, Liège
...opent met tonen van rijpe witte vruchten en citrusvruchten, met florale en minerale accenten. In de mond is het romig en smaakvol, met een delicate en diepe zuurheid. Na een explosie van florale aroma's komt er een mooie, aanhoudende afdronk. Veel intensiteit en levendigheid, maar zonder agressiviteit voor dit elegante alternatief voor alcoholische wijn. Het past ideaal bij wit vlees, evenals bij vis- en zeevruchtgerechten.
Portfolio (19)
Duitsland, Laufenburg
...Onze DIM Eco absorptie-inlagen - op maat gesneden - zijn ontworpen om vloeistoffen uit voedingsmiddelen zoals vlees, gevogelte, vis, fruit of salades te absorberen en vast te houden. Dit draagt niet alleen bij aan een aantrekkelijke presentatie, maar vooral aan een verhoogde hygiëne en daarmee aan een langere houdbaarheid van het te verpakken product. Onze vlees-, vis- en fruitinlagen zijn...
Portfolio (16)