Italië, Novoli
...De slakken Helix Aperta, beter bekend als Monacelle, Attuppatelle of Monzette, zijn veldslakken met een kastanjebruine/groene schelp, het onmiskenbare deksel of "room" in het wit en zeer verfijnd en smakelijk vlees. Wat maakt onze monacelle speciaal? - Ze komen niet uit intensieve kwekerijen - Ze worden verzameld in hun natuurlijke habitat, vrij om te bewegen en zich te voeden met pure en...
Portfolio (71)
Italië, Ariccia
... worden afgebroken. Bovendien maakt het compacte ontwerp het gemakkelijk te gebruiken en te plaatsen in beperkte ruimtes. De Compostyle draagt ook bij aan de vermindering van organisch afval, zoals problematische restanten van vis, botten en bedorven vlees, een steeds urgenter milieuprobleem. 2 kg per dag: 730 kg per jaar Afmetingen L385 P430 H580 : Binnen of onder een overkapping Vermindering van 90% in gewicht en volume : resterende 10% gedroogde compost als meststof...
Portfolio (1)
Italië, Marmirolo
...Ideaal voor het paneren, bestuiven en beslag maken van elk voedsel dat gefrituurd moet worden, zoals vis, vlees en groenten. FRIGGI ORO hecht perfect aan het voedsel en houdt de olie langer schoon. Het vermindert de vetabsorptie en zorgt voor een altijd krokante, lichte en verteerbare frituur. 10KG...
Portfolio (56)
...De Laurier is een aromatische kruid met zeer geurige, donkergroene bladeren. Het wordt in de keuken gebruikt om vlees en vis op smaak te brengen, en behandeld met alcohol om een aromatische likeur te maken met spijsverterings- en stimulerende eigenschappen. Beschikbaar in een bakje of piepschuim in verschillende gewichten.
Portfolio (47)
Italië, Savignano Sul Panaro
... van de eindconsument. Levering van bloemen en planten uit het buitenland die een geschikte temperatuurbehoud vereisen en bestemd zijn voor tuinbouwbedrijven; directe organisatie namens de opdrachtgever, zowel voor distributie als voor het ophalen.
Portfolio (1)
...Ambachtelijke kant-en-klare gerechten. Gecertificeerde hoge kwaliteit. Voorgerechten en hoofdgerechten in porties van 300 g en schalen van 2,5 kg. Diverse referenties, verse diepvriespasta van eersteklas kwaliteit, zowel klassiek als gevuld met vlees en vis. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, enz.. Wij maken gepersonaliseerde verpakkingen voor luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruiseschepen, enz..
Italië, Imperia
... 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitstekend voor het verrijken van canapés, als voorgerecht of aperitief, het past ook zeer goed bij gegrild vlees en vis. Het kan ook worden gebruikt als een condiment voor pasta en is uitstekend als saus voor een smakelijke bourguignonne. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C). Binnen 5 dagen consumeren. Code:PCT 180...
Portfolio (44)
...Ideaal voor de conservering en verpakking van voedingsmiddelen zoals vlees, vis, vleeswaren en kaas, geproduceerd uit ongerecyclede cellulosevezels, vrij van optische witmakers, behandeld om eigenschappen van vocht en weerstand te verkrijgen die het geschikt maken voor de verpakking van vochtige voedingsmiddelen, volledig geschikt voor contact met voedsel. MATERIAAL: PLANTENPAPIER...
Portfolio (45)
Italië, Capo D'orlando
... voor het immuunsysteem en een gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam. IN DE KEUKEN De Washington Navel sinaasappels kunnen op veel verschillende manieren in de keuken worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, gebruikt worden om sap of jam te maken, of toegevoegd worden aan salades en gerechten met vlees of vis. Ze zijn ook een geweldig ingrediënt voor het maken van gebak en desserts.
Portfolio (27)
Italië, Carbonara Al Ticino
...varkensvlees, kip Vis smaken Kaas smaken Gerookte smaakstoffen Groente- en specerijsmaken De smaken, beschikbaar in vloeibare vorm, water- of liposoluble, in poeder en pasta, maken gebruik van de geavanceerde technologieën die P.A. Aromatics in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld om te voldoen aan de markttrends.
Portfolio (8)
Italië, Merone
...Universele scharen met titanium gecoate stalen bladen Ergonomische handgreep met soft-touch inzetstukken Verpakt in "Probeer mij" blisterverpakkingen Ideaal voor stoffen en textiel, papier, maar ook in de keuken voor het snijden van vlees en vis cm:13 cm:21 cm:23,5...
Portfolio (140)
Italië, San Pietro In Cariano
... bijvoorbeeld koolstofstaal, roestvrij staal, Ni-Cr-legering of titanium. De buizen zijn gebogen en niet gelast, wat de risico's op lekkages en breuken vermindert. De DAV PS-SNAKE zijn bijzonder geschikt om ondergedompeld te worden in vloeistoffen of voor het koelen/verwarmen van olieachtige gassen, zoals in installaties voor de verwerking van vis, vlees en vleeswaren. Het gladde oppervlak van de buizen kan namelijk gemakkelijk en snel worden gereinigd met een stoomstraal of een hogedrukreiniger, wat resulteert in lage onderhoudskosten.
Bijpassende producten
DAV PS-snake
DAV PS-snake
Andere Producten
DAV Zool
DAV Zool
Portfolio (22)
Italië, Castrovillari
...De schil heeft een mooie heldergele kleur en is rijk aan essentiële oliën, kan meer of minder dun zijn en varieert van zeer ruw tot glad. De smaak van deze prachtige vrucht is zuur omdat het citroenzuur bevat. Binnenin heeft het een sponsachtige witte massa die albedo wordt genoemd. Het vruchtvlees is zeer sappig en is verdeeld in acht tot tien partjes, en wordt gebruikt om verschillende gerechten te verfraaien, zowel op basis van vis als vlees.
Portfolio (8)
Italië, Pescara
... uitsluitend met groenten te voeden, om een product van superieure kwaliteit te verkrijgen, zowel qua organoleptische als culinaire eigenschappen. Ze worden zowel als voorgerecht als als voedzame eerste gang gebruikt. Het vlees dat hen kenmerkt heeft een hoog eiwitgehalte en een laag vetgehalte.
Portfolio (5)
Italië, Acicastello
...Wij bieden kant-en-klare gerechten aan die in de oven kunnen worden bereid, en binnen enkele minuten heeft u een smakelijk en heerlijk typisch gerecht. Voor- en hoofdgerechten op basis van vlees en vis uit onze typische mediterrane keuken. Eenpersoonsporties van 25-300 gram, ideaal voor verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, basisscholen, universiteitskantines, militaire eetgelegenheden, ziekenhuizen, kazernes, enz. Zeer interessante prijzen, aangezien wij rechtstreeks met de producenten werken en geen tussenpersonen of andere partijen inschakelen. Zorgvuldig geselecteerde producten.
Portfolio (10)
Italië, Ripalimosani
...Professionele drogers voor kruiden, fruit, vlees, vis, pasta. De machine bestaat uit een behandelingskamer van roestvrij staal met een draaideur. De lucht die de machine binnenkomt, wordt behandeld (filtratie + ontvochtiging en/of verwarming) en naar binnen gestuurd in de verwerkingskamer, op het product geduwd en uiteindelijk naar buiten afgevoerd, zodat er een continue verversing is, geen...
Portfolio (3)
Italië, Trieste
... sterilisatie en de pasteurisatie om het even welke van product , vruchten groenten maar zelfs van vlees , vis , vette lever of producten van varkensslagerij . De Weck -glazen in glas worden aangegeven om van de jam en de begeleidingssausen te dienen : zij zijn zelfs bijzonder mooi om op de tafel te zien .
Portfolio (49)
...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
Italië, Trieste
... steriliseren en pasteuriseren van elk product, van fruit en groenten tot vlees, vis, foie gras of vleeswaren. De Weck-glazen potten zijn ideaal voor het serveren van jam en sauzen: naast de beruchte functionaliteit zijn ze ook bijzonder mooi om te zien op tafel.
Italië, Angiari
...De lavasteenplaat is geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, met behulp van een barbecue, een oven of een kookplaat. Zeer geschikt voor een dieetkeuken die geen vetten of andere kruiden toevoegt. De eigenschappen van deze natuurlijke steen maken het geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, waaronder vlees, vis, groenten, brood, focaccia, pizza's, enz. Koken op...
Portfolio (3)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
Italië, Conegliano
... aanbevolen. Combinaties: Het kan zowel tijdens aperitieven worden genoten, gecombineerd met hartige focaccia's en koekjes, als geserveerd worden met groentegerechten of met tweede gangen van gegrilde vis of geroosterd wit vlees.
Portfolio (4)
Italië, San Pietro Clarenza
...Extra vierge olijfolie gemaakt van de geurige olijven die typisch zijn voor Oost-Sicilië, Nocellara Etnea. Het resultaat is een olie met een harmonieuze en fluweelachtige smaak, licht fruitig met een subtiele pittigheid. Het verrijkt elk gerecht, ideaal voor het op smaak brengen van pastagerechten, gerechten met wit of rood vlees en vis. Verpakkingen van: 0,75 cl; 1,00 lt; in glazen flessen. Verpakkingen van: 3,00 lt; 5,00 lt; in metalen blikken.
Portfolio (8)
Italië, Nave
...Voorgestelde combinaties: Geschikt voor salades, zowel gekookte als rauwe groenten, gegrild vlees en vis, pinzimonio, marinades, eieren, aardappelen… Inhoud: 250 ml Code: 03243 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
...Druif: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van 18°C gedurende 3 weken. Rijping: verblijf "sur lies" in roestvrijstalen tanks gedurende ongeveer 8 maanden. Kleur: strogeel met lichtgroene reflecties. Aroma: delicaat en bloemig, rijk aan fruitige tonen die doen denken aan appel en rijpe peer. Smaak: sappig en vol met een aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5% Gastronomische pairing: uitstekend als aperitief; geschikt voor voorgerechten, delicate hoofdgerechten, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Arquà Petrarca
...Geselecteerde extra vierge olijfolie, koudgeperst, met een groene kleur en gouden reflecties. Intense smaak met tonen van artisjok en amandel, met aangename bittere en pittige hints. Past perfect bij gerechten met sterke smaken, vlees en vis.
Portfolio (3)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, Villa San Giovanni
...Synthetisch gel-ijs in zakken met een lange houdbaarheid voor de verzending van verse producten zoals vlees, vis, groenten, medicijnen en temperatuurgevoelige cosmetica. Het ijs in de zakken van FrostPac is het resultaat van 20 jaar ervaring in de productie van koelmiddelen, waarbij een geoptimaliseerde formule is ontwikkeld om de versheid te verlengen. Synthetisch ijs voor verzending blijft meer dan 48 uur goed als het wordt gecombineerd met de juiste isothermische container. Veilig en niet-toxisch, het is de perfecte oplossing voor de verzending van elk voedingsproduct.
Portfolio (2)