...TenderFox®
TenderFox® is ontwikkeld om productie- en opslagverliezen in vleesenvis te bestrijden en om een groter rendement te bieden. TenderFox® is zeer effectief wanneer het als een spray-zoutoplossing in vleesenvis wordt geïnjecteerd. Om betrouwbare en eenvoudige verwerking mogelijk te maken, is TenderFox® ook beschikbaar als vloeibaar product voor hoogconcentratie-zouten. In het geval van...
...Automatische bandsaw model "Astech PW" voor het scannen en gewichtsgenauwkeurig snijden van verse en diepgevroren producten met en zonder botten.
Volautomatische zaag met continue productaanvoer voor gewichtsgenauwkeurig zagen van verse en/of bevroren en/of botrijke producten.
T-bone, beenstukken, ..., enz.
...De slakken Helix Aperta, beter bekend als Monacelle, Attuppatelle of Monzette, zijn veldslakken met een kastanjebruine/groene schelp, het onmiskenbare deksel of "room" in het wit en zeer verfijnd en smakelijk vlees.
Wat maakt onze monacelle speciaal?
- Ze komen niet uit intensieve kwekerijen
- Ze worden verzameld in hun natuurlijke habitat, vrij om te bewegen en zich te voeden met pure en...
Het bedrijf SACPO SAS is sinds 1997 fabrikant van flexibele verpakkingen met 3 lasnaden voor de vacuümverpakking en/of gasverpakking van uw conserverings-, pasteurisatie- of kookproducten. Onze eerste prioriteit is om te produceren met strikte naleving van onze hygiënevoorschriften. We zijn ons voortdurend bewust van het belang van deze regels. We garanderen de kwaliteitscontrole van onze producte...
... worden afgebroken. Bovendien maakt het compacte ontwerp het gemakkelijk te gebruiken en te plaatsen in beperkte ruimtes. De Compostyle draagt ook bij aan de vermindering van organisch afval, zoals problematische restanten van vis, botten en bedorven vlees, een steeds urgenter milieuprobleem.
2 kg per dag: 730 kg per jaar
Afmetingen L385 P430 H580 : Binnen of onder een overkapping
Vermindering van 90% in gewicht en volume : resterende 10% gedroogde compost als meststof...
...Toepassingsgebied
Geschikt voor verse vis evenals voor bevroren vlees
Producten met botten zoals schenkels / osso buco en soepbotten
Productie van porties met hetzelfde gewicht zoals koteletten
Door zijn ontwerp en talrijke varianten is het de perfecte tool voor industrieel gebruik
Spanning: 230 V / 400 V driefasenspanning
Behuizingsmateriaal: Roestvrij staal
Installatiegebied (L x B): 440 x 500 mm / 17,3" x 19,7"
Max. afmetingen (L x B x H): 800 x 777 x 1600 mm / 31,5" x 30,6" x 70,0"
Productgrootte: Hoogte: 330 mm / 13,0"
Breedte: 10 - 290 mm / 0,4" - 11,4"
Beschermingsklasse: IP55...
... het zijn krachtige citroenachtige aroma's.
Gebruik:
Witte citroenen zijn gedroogde vruchten die kunnen worden:
- geraspt of gemalen: in poedervorm geven ze smaak aan een visgerecht of een saus.
- in stukjes gebroken en direct aan uw bereidingen toegevoegd.
- geïnfuseerd in vlees in sap of saus, zoals kip of kalfsvlees.
Hiervoor kunt u gaten in de vrucht prikken met de punt van een mes of een naald. De kookvloeistof zal geleidelijk door de citrusvrucht sijpelen en zo zijn aroma aan het hele gerecht verspreiden.
Zak: 5Kg
Zak: 15Kg...
... monomateriële oplossingen van SP Group samenbrengt.
Het valt op door zijn transparantie, het ondersteunt thermische behandelingen zoals pasteurisatie, warme vulling en magnetron. Het kan worden gebruikt voor vlees- of zuivelproducten zoals fuet-snacks of kaas, bevroren visen zeevruchten, gedroogde vruchten en voedingsmiddelen van specerijen en superfoods tot granen en peulvruchten. Wat niet-voedingsmiddelen betreft, zijn er ook veel mogelijkheden, voor hygiëneproducten, gels en shampoo of schoonmaakproducten, onder anderen.
...Wij ontwerpen en vervaardigen automatische weegclassificatie-apparatuur die voornamelijk wordt gebruikt voor het genereren van batches en het sorteren op gewicht. Dit soort oplossingen wordt vooral aanbevolen in de voedingsindustrie (pluimvee, vlees, ham, vis, groente en fruit, enz.).
Automatische apparatuur die producten groepeert op basis van gedefinieerde gewichtsklassen.
De automatische gewichtclassificator Dibal GW, met een optioneel classificatiesysteem, groepeert producten op basis van tot 8 gedefinieerde gewichtsklassen zonder de productielijn te stoppen.
... buitenkant en een sappige binnenkant. Het kan gekruid worden met kruiden, specerijen of een eenvoudige marinade om de natuurlijke smaken te versterken.
Ceviche en Sashimi: Het zachte en delicate vlees van paardmakreel maakt het een uitstekende keuze voor ceviche, een gerecht waarbij rauwe vis gemarineerd wordt in citrusvruchten. Het wordt ook genoten als sashimi, dun gesneden en geserveerd met sojasaus...
...Ideaal voor het paneren, bestuiven en beslag maken van elk voedsel dat gefrituurd moet worden, zoals vis, vleesen groenten. FRIGGI ORO hecht perfect aan het voedsel en houdt de olie langer schoon. Het vermindert de vetabsorptie en zorgt voor een altijd krokante, lichte en verteerbare frituur. 10KG...
...Als je TM "TERRA" producten op de plank ziet, voel je vrij om ze mee te nemen. Gestoomde rijst is geen uitzondering.
Luchtige en kruimelige rijst is een uitstekende bijgerecht voor vleesenvis. Het kost een half uur van je tijd en een beetje van je inspiratie om het te bereiden.
...Met onze heerlijke vispeper ondersteun je het eigen aroma van elk visgerecht op unieke wijze.
Als pittige afsluiting voor gerookte vis, bij gestoomde, gebakken of gestoofde visen zeevruchten, of universeel inzetbaar in soepen, sauzen of curry. Maar ook bij eend, vlees, asperges, groenten, BBQ, zachte kaas, aardappelen of in grillboter zorgt onze vispeper voor optimale en aromatische smaak.
Inhoud: 40,00 g
Artikel-Nr: 480830...
...garanderen onze machines de continuïteit van de koudeketen en voldoen ze aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.
We bieden een verscheidenheid aan verpakkingssystemen, waaronder vacuümverpakking, gemodificeerde atmosfeer, luchtonttrekking en krimpfolie. Vacuümverpakking is bijzonder effectief om de houdbaarheid van vleesenvis te verlengen door zuurstof uit de verpakking te verwijderen, waardoor oxidatie en de proliferatie van bacteriën worden voorkomen.
... arbeidskrachten in te schakelen.
Met een werkblad van 595 mm (320 mm voor de V3568) is de V3668 de perfecte oplossing wanneer u deze in een geautomatiseerde filterlijn moet integreren.
Ontworpen voor de diepe ontveling van filets, pre- en post-rigor, beschikt hij over 2 drukrollen waarmee 2 filets tegelijkertijd kunnen worden ontveld.
Ook beschikbaar met een drukrol voor gebruik als een eenbaan...
...De tazarre, een exotische en smaakvolle vis, is een ideale keuze voor pittige of gegrilde gerechten. Het delicate en lichtzoete vlees is een ware uitnodiging tot culinaire ontdekking.
...De Laurier is een aromatische kruid met zeer geurige, donkergroene bladeren.
Het wordt in de keuken gebruikt om vleesenvis op smaak te brengen, en behandeld met alcohol om een aromatische likeur te maken met spijsverterings- en stimulerende eigenschappen.
Beschikbaar in een bakje of piepschuim in verschillende gewichten.
...Hela baconkruiden, 800g
Voor alle gerechten met de gewenste bacon smaak, bijv. stoofschotels van allerlei soorten, soepen, aardappelgerechten, groenten, vlees, gevogelte, vis.
Zonder declareerbare toevoegingen op menu's (§9 ZZulV).
Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele systemen voor vleesverwerking, HoReCa en voedselservice in de industrie, evenals in kleine en...
...Een andere heerlijke optie voor vegetariërs, altijd romig van binnen en krokant van buiten.
Voor schatzoekers, een echte snack voor foodliefhebbers. We zijn zeer verheugd om u de perfecte kroketten voor te stellen, romig van binnen, knapperig van buiten met de meest delicate paneerlaag voor elke smaak.
Vlees
Varkensvlees met Palo Cortado wijn
Gemengde vleesstoofpot
Kip met Montilla wijn
Bloedworst
Spek en dadels
Vis
Kabeljauw
Tonijn
Gerookte zalm
Scampi
Parmentier octopus
Vegetarisch
Spinazie met walnoten en cashewnoten
Ratatouille
48/50 eenheden/ Kilo
CATEGORIE: Kroketten...
...Honing- en zwarte knoflookparels.
Tarrina PE.
Speciaal voor de horeca.
Netto gewicht ca: 400 gr.
Decoratie van gerechten.
Bijgerecht in salades, vlees, vis, desserts, enz.
Gourmetproduct voor de horeca, fruitwinkels, natuurvoedingswinkels, diëtisten, voedingswinkels, catering, kleine en grote supermarkten of andere die gewone verse knoflook gebruiken.
... kolen en vervolgens houtsnippers toe te voegen, zoals bij koud roken.
Koud roken (om de rooksmaak te geven en te conserveren) gebeurt daarentegen door de temperatuur in de roker zoveel mogelijk te beperken. Traditioneel gezien hoeft u alleen de kolen die voor het aansteken kunnen worden gebruikt te verwijderen zodra de houtsnippers verbrand zijn. Koud roken wordt vergemakkelijkt bij dit model omdat...
... van de eindconsument.
Levering van bloemen en planten uit het buitenland die een geschikte temperatuurbehoud vereisen en bestemd zijn voor tuinbouwbedrijven; directe organisatie namens de opdrachtgever, zowel voor distributie als voor het ophalen.
...De voedselweegschaal is een tafelweegschaal, beschermd door roestvrij staal en stof- en spuitwaterbescherming volgens beschermingsklasse IP65, ook beschikbaar met keurmerk. Het ondersteunt u in uw HACCP-conforme kwaliteitsysteem.
...Ontdek onze vegan sauzen met 0 suiker en 0 vet.
Japanse saus voor vlees
Japanse saus voor vis
Japanse saus voor barbecues
Japanse saus voor marinades...