Duitsland, Dissen
...TenderFox® TenderFox® is ontwikkeld om productie- en opslagverliezen in vlees en vis te bestrijden en om een groter rendement te bieden. TenderFox® is zeer effectief wanneer het als een spray-zoutoplossing in vlees en vis wordt geïnjecteerd. Om betrouwbare en eenvoudige verwerking mogelijk te maken, is TenderFox® ook beschikbaar als vloeibaar product voor hoogconcentratie-zouten. In het geval van...
Duitsland, Schönau
...Automatische bandsaw model "Astech PW" voor het scannen en gewichtsgenauwkeurig snijden van verse en diepgevroren producten met en zonder botten. Volautomatische zaag met continue productaanvoer voor gewichtsgenauwkeurig zagen van verse en/of bevroren en/of botrijke producten. T-bone, beenstukken, ..., enz.
Portfolio (4)
Italië, Novoli
...De slakken Helix Aperta, beter bekend als Monacelle, Attuppatelle of Monzette, zijn veldslakken met een kastanjebruine/groene schelp, het onmiskenbare deksel of "room" in het wit en zeer verfijnd en smakelijk vlees. Wat maakt onze monacelle speciaal? - Ze komen niet uit intensieve kwekerijen - Ze worden verzameld in hun natuurlijke habitat, vrij om te bewegen en zich te voeden met pure en...
Portfolio (71)
Frankrijk, Saint-Méen-Le-Grand
Het bedrijf SACPO SAS is sinds 1997 fabrikant van flexibele verpakkingen met 3 lasnaden voor de vacuümverpakking en/of gasverpakking van uw conserverings-, pasteurisatie- of kookproducten. Onze eerste prioriteit is om te produceren met strikte naleving van onze hygiënevoorschriften. We zijn ons voortdurend bewust van het belang van deze regels. We garanderen de kwaliteitscontrole van onze producte...
Portfolio (22)
Italië, Ariccia
... worden afgebroken. Bovendien maakt het compacte ontwerp het gemakkelijk te gebruiken en te plaatsen in beperkte ruimtes. De Compostyle draagt ook bij aan de vermindering van organisch afval, zoals problematische restanten van vis, botten en bedorven vlees, een steeds urgenter milieuprobleem. 2 kg per dag: 730 kg per jaar Afmetingen L385 P430 H580 : Binnen of onder een overkapping Vermindering van 90% in gewicht en volume : resterende 10% gedroogde compost als meststof...
Portfolio (1)
Duitsland, Balingen
...Toepassingsgebied Geschikt voor verse vis evenals voor bevroren vlees Producten met botten zoals schenkels / osso buco en soepbotten Productie van porties met hetzelfde gewicht zoals koteletten Door zijn ontwerp en talrijke varianten is het de perfecte tool voor industrieel gebruik Spanning: 230 V / 400 V driefasenspanning Behuizingsmateriaal: Roestvrij staal Installatiegebied (L x B): 440 x 500 mm / 17,3" x 19,7" Max. afmetingen (L x B x H): 800 x 777 x 1600 mm / 31,5" x 30,6" x 70,0" Productgrootte: Hoogte: 330 mm / 13,0" Breedte: 10 - 290 mm / 0,4" - 11,4" Beschermingsklasse: IP55...
Portfolio (190)
... het zijn krachtige citroenachtige aroma's. Gebruik: Witte citroenen zijn gedroogde vruchten die kunnen worden: - geraspt of gemalen: in poedervorm geven ze smaak aan een visgerecht of een saus. - in stukjes gebroken en direct aan uw bereidingen toegevoegd. - geïnfuseerd in vlees in sap of saus, zoals kip of kalfsvlees. Hiervoor kunt u gaten in de vrucht prikken met de punt van een mes of een naald. De kookvloeistof zal geleidelijk door de citrusvrucht sijpelen en zo zijn aroma aan het hele gerecht verspreiden. Zak: 5Kg Zak: 15Kg...
Portfolio (45)
Spanje, Villarrubia (cordoba)
... monomateriële oplossingen van SP Group samenbrengt. Het valt op door zijn transparantie, het ondersteunt thermische behandelingen zoals pasteurisatie, warme vulling en magnetron. Het kan worden gebruikt voor vlees- of zuivelproducten zoals fuet-snacks of kaas, bevroren vis en zeevruchten, gedroogde vruchten en voedingsmiddelen van specerijen en superfoods tot granen en peulvruchten. Wat niet-voedingsmiddelen betreft, zijn er ook veel mogelijkheden, voor hygiëneproducten, gels en shampoo of schoonmaakproducten, onder anderen.
Portfolio (18)
Spanje, Derio-Bizkaia
...Wij ontwerpen en vervaardigen automatische weegclassificatie-apparatuur die voornamelijk wordt gebruikt voor het genereren van batches en het sorteren op gewicht. Dit soort oplossingen wordt vooral aanbevolen in de voedingsindustrie (pluimvee, vlees, ham, vis, groente en fruit, enz.). Automatische apparatuur die producten groepeert op basis van gedefinieerde gewichtsklassen. De automatische gewichtclassificator Dibal GW, met een optioneel classificatiesysteem, groepeert producten op basis van tot 8 gedefinieerde gewichtsklassen zonder de productielijn te stoppen.
Portfolio (104)
Frankrijk, Roissy En Brie
...Messen en snijbladen voor gevogelte, vlees, vis, groenten, fruit.
Portfolio (201)
Frankrijk, Besancon
...Wij bieden analyses van eindproducten en detectie van voedselverontreiniging aan.
Portfolio (14)
Estland, Valga
... buitenkant en een sappige binnenkant. Het kan gekruid worden met kruiden, specerijen of een eenvoudige marinade om de natuurlijke smaken te versterken. Ceviche en Sashimi: Het zachte en delicate vlees van paardmakreel maakt het een uitstekende keuze voor ceviche, een gerecht waarbij rauwe vis gemarineerd wordt in citrusvruchten. Het wordt ook genoten als sashimi, dun gesneden en geserveerd met sojasaus...
Portfolio (11)
Italië, Marmirolo
...Ideaal voor het paneren, bestuiven en beslag maken van elk voedsel dat gefrituurd moet worden, zoals vis, vlees en groenten. FRIGGI ORO hecht perfect aan het voedsel en houdt de olie langer schoon. Het vermindert de vetabsorptie en zorgt voor een altijd krokante, lichte en verteerbare frituur. 10KG...
Portfolio (56)
Oekraïne, Pervomaysky
...Als je TM "TERRA" producten op de plank ziet, voel je vrij om ze mee te nemen. Gestoomde rijst is geen uitzondering. Luchtige en kruimelige rijst is een uitstekende bijgerecht voor vlees en vis. Het kost een half uur van je tijd en een beetje van je inspiratie om het te bereiden.
Portfolio (123)
Zwitserland, Wollerau
...vlees, kip, vis, snacks, kaas en meer aanzienlijk verminderen. Bescherm voedsel tegen schimmel, bederf, lekkages of morsen met de VacSy® plastic containers. Artikelcode: VS-013-10 Productnaam: VacSy® Polycarbonaat Container ø 11 cm, 1,25 l, h. 19,5 cm Bruto gewicht [KG]: 0,52 Netto gewicht [KG]: 0,32 Toepassing: Voor vacuüm voedselopslag Producent: HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23...
Portfolio (195)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Met onze heerlijke vispeper ondersteun je het eigen aroma van elk visgerecht op unieke wijze. Als pittige afsluiting voor gerookte vis, bij gestoomde, gebakken of gestoofde vis en zeevruchten, of universeel inzetbaar in soepen, sauzen of curry. Maar ook bij eend, vlees, asperges, groenten, BBQ, zachte kaas, aardappelen of in grillboter zorgt onze vispeper voor optimale en aromatische smaak. Inhoud: 40,00 g Artikel-Nr: 480830...
Portfolio (89)
België, Waterloo
...Chingolo Fout Vis Vis Tweeling Fusello Oorsprong: Argentinië, Uruguay, Brazilië, Australië, Ierland en Polen Opslagtemperaturen: Koel -1º/+2º en diepvries -18º Soort: Rundvlees Kwaliteit: Hoogwaardige Rundvlees Houdbaarheid: Koel 120 dagen / Diepvries 18 maanden Ras: Angus / Hereford Gewicht per stuk: 1 kg tot 1,30 kg Kaliber: Geen kaliber...
Bijpassende producten
Chuck Tender
Chuck Tender
Andere Producten
Oog rond
Oog rond
Portfolio (46)
Spanje, Elche
...garanderen onze machines de continuïteit van de koudeketen en voldoen ze aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. We bieden een verscheidenheid aan verpakkingssystemen, waaronder vacuümverpakking, gemodificeerde atmosfeer, luchtonttrekking en krimpfolie. Vacuümverpakking is bijzonder effectief om de houdbaarheid van vlees en vis te verlengen door zuurstof uit de verpakking te verwijderen, waardoor oxidatie en de proliferatie van bacteriën worden voorkomen.
Portfolio (33)
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
... arbeidskrachten in te schakelen. Met een werkblad van 595 mm (320 mm voor de V3568) is de V3668 de perfecte oplossing wanneer u deze in een geautomatiseerde filterlijn moet integreren. Ontworpen voor de diepe ontveling van filets, pre- en post-rigor, beschikt hij over 2 drukrollen waarmee 2 filets tegelijkertijd kunnen worden ontveld. Ook beschikbaar met een drukrol voor gebruik als een eenbaan...
Portfolio (48)
Frankrijk, Baie-Mahault
...De tazarre, een exotische en smaakvolle vis, is een ideale keuze voor pittige of gegrilde gerechten. Het delicate en lichtzoete vlees is een ware uitnodiging tot culinaire ontdekking.
Portfolio (51)
...De Laurier is een aromatische kruid met zeer geurige, donkergroene bladeren. Het wordt in de keuken gebruikt om vlees en vis op smaak te brengen, en behandeld met alcohol om een aromatische likeur te maken met spijsverterings- en stimulerende eigenschappen. Beschikbaar in een bakje of piepschuim in verschillende gewichten.
Portfolio (47)
...Hela baconkruiden, 800g Voor alle gerechten met de gewenste bacon smaak, bijv. stoofschotels van allerlei soorten, soepen, aardappelgerechten, groenten, vlees, gevogelte, vis. Zonder declareerbare toevoegingen op menu's (§9 ZZulV). Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele systemen voor vleesverwerking, HoReCa en voedselservice in de industrie, evenals in kleine en...
Portfolio (91)
Spanje, Malaga
...Een andere heerlijke optie voor vegetariërs, altijd romig van binnen en krokant van buiten. Voor schatzoekers, een echte snack voor foodliefhebbers. We zijn zeer verheugd om u de perfecte kroketten voor te stellen, romig van binnen, knapperig van buiten met de meest delicate paneerlaag voor elke smaak. Vlees Varkensvlees met Palo Cortado wijn Gemengde vleesstoofpot Kip met Montilla wijn Bloedworst Spek en dadels Vis Kabeljauw Tonijn Gerookte zalm Scampi Parmentier octopus Vegetarisch Spinazie met walnoten en cashewnoten Ratatouille 48/50 eenheden/ Kilo CATEGORIE: Kroketten...
Portfolio (29)
...Honing- en zwarte knoflookparels. Tarrina PE. Speciaal voor de horeca. Netto gewicht ca: 400 gr. Decoratie van gerechten. Bijgerecht in salades, vlees, vis, desserts, enz. Gourmetproduct voor de horeca, fruitwinkels, natuurvoedingswinkels, diëtisten, voedingswinkels, catering, kleine en grote supermarkten of andere die gewone verse knoflook gebruiken.
Portfolio (23)
Frankrijk, Lyon
Frankrijk, Soreze
... kolen en vervolgens houtsnippers toe te voegen, zoals bij koud roken. Koud roken (om de rooksmaak te geven en te conserveren) gebeurt daarentegen door de temperatuur in de roker zoveel mogelijk te beperken. Traditioneel gezien hoeft u alleen de kolen die voor het aansteken kunnen worden gebruikt te verwijderen zodra de houtsnippers verbrand zijn. Koud roken wordt vergemakkelijkt bij dit model omdat...
Portfolio (195)
Italië, Savignano Sul Panaro
... van de eindconsument. Levering van bloemen en planten uit het buitenland die een geschikte temperatuurbehoud vereisen en bestemd zijn voor tuinbouwbedrijven; directe organisatie namens de opdrachtgever, zowel voor distributie als voor het ophalen.
Portfolio (1)
Duitsland, Darmstadt
...De voedselweegschaal is een tafelweegschaal, beschermd door roestvrij staal en stof- en spuitwaterbescherming volgens beschermingsklasse IP65, ook beschikbaar met keurmerk. Het ondersteunt u in uw HACCP-conforme kwaliteitsysteem.
Portfolio (617)
Frankrijk, Charbonnières-Les-Bains
...Ontdek onze vegan sauzen met 0 suiker en 0 vet. Japanse saus voor vlees Japanse saus voor vis Japanse saus voor barbecues Japanse saus voor marinades...
Portfolio (34)