Spanje, Manresa
...Geschikt voor anhydriet ondergronden. Open tijd Hechting na 30':>0,5 N/mm2 Initiële hechting:>0,5 N/mm2 Hechting na onderdompeling in water:>0,5 N/mm2 Bepaling van slip:< 0,5mm Potlife van de pasta Ongeveer:3 uur...
Portfolio (364)
... de warmteoverdrachtsfunctie van traditionele thermische interface-materialen zoals thermische pasta en thermisch geleidende flexibele siliconenpads realiseren, maar ook de warmteafvoerende functie zoals het traditionele metalen warmteafvoergitter, waardoor de geïntegreerde functie kan worden gerealiseerd. Door de integratie van warmtegeleiding en warmteafvoer van elektronische apparaten wordt de...
Portfolio (102)
Duitsland, Hamburg
...Wij presenteren u Barilla Sugo Pomodoro 400 g – een heerlijke klassieke tomatensaus die belooft uw culinaire ervaring naar een nieuw niveau te tillen. Deze rijke en romige saus wordt gemaakt van de beste Italiaanse tomaten en levert een authentieke smaak die de essentie van de traditionele Italiaanse keuken vastlegt. Barilla Sugo Pomodoro is een perfecte mix van zorgvuldig geselecteerde rijpe...
Portfolio (180)
Frankrijk, Montauroux
... verbonden met internet voor updates van nieuwe producten en snelle diagnose in geval van service. Voeding op 220 V 2 kW. Optioneel kan de ERYKA worden uitgerust met: 3D-functie, waarmee 3D-producten kunnen worden gemaakt en teksten kunnen worden geschreven. Traditionele snijdraad. Pneumatische snijdraad (om het koekje in contact met de plaat te snijden zodat de koekjes na het snijden uitgelijnd...
Portfolio (56)
Frankrijk, Saint Egreve
...In het delicate proces geeft een groeiend aantal gebruikers de voorkeur aan de diamant-suspensies van Diprotex. Hoewel de traditionele manier om diamantpoeder in bepaalde vloeistoffen of pasta te mengen acceptabele resultaten oplevert in veel toepassingen, wordt het volledige potentieel van diamantabrasieven pas benut in pasta's en suspensies. De pasta's en suspensies van Diprotex zijn afgestemd...
Portfolio (72)
Duitsland, Hammelburg
...Lichte, synthetische olie met een extreem krachtige afgifte voor minimale/micro spuittechniek Alloy Al, Mg Eigenschappen en Voordelen • filmvormend vermogen bij temperaturen boven de 400 °C • losmiddel voor minimale/micro spuittechniek • verbeterde viscositeit voor nog betere atomisering • opstarten van nieuwe matrijzen • vormt een loslaag die meerdere cycli meegaat • vermindert metallisatie in probleemgebieden • vervangt traditionele pasta's (bijv. zilver- en zuurhoudende pasta's) • aanzienlijk verminderde rookontwikkeling • 25 % meer werkzame stof in vergelijking met Isolat® UP 78...
Portfolio (36)
Verenigd Koninkrijk, London
...Miso is een traditionele Japanse smaakmaker. Het wordt geproduceerd door sojabonen of kikkererwten te fermenteren met zout en kōji (geïnoculeerd rijst) en soms rijst, gerst, zeewier of andere ingrediënten. Het zit vol met goede stoffen, heeft een kenmerkende smaak en is een verworven smaak. Voeg een eetlepel Belbri misopasta toe aan een kom heet water (niet hoger dan 75 graden Celsius) en roer...
Portfolio (4)
Italië, Brusaporto
... pasta met een magere vulling van grana padano, paneermeel, eieren, melk, boter en specerijen. “Scarpinòcc De Par” van Pastificio Davena zijn gecertificeerd met het label “Bergamo Città dei Mille... Sapori” dat is afgegeven door de Kamer van Koophandel. Beschikbaar in verpakkingen van 250g en 500g.
Portfolio (10)
Italië, Monterotondo
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
... om je recepten een nieuwe draai te geven. De pittige en kruidige smaak versterkt de smaken van pasta's en past prachtig bij carasau-brood of huisgemaakt brood, wat een sensorische reis biedt tussen traditionele en vergeten smaken. Of het nu in plakken, schilfers of blokjes wordt gegeten, deze kaas vertegenwoordigt de perfecte balans tussen traditie en innovatie, en voegt een vleugje karakter toe aan elke tafel.
Portfolio (10)
Italië, Forlì
...Pistachenoten zijn rijk aan eiwitten, daarom is het noodzakelijk om kleine hoeveelheden te consumeren, vooral voor degenen die een caloriearm dieet volgen. Deze noten onderscheiden zich door hun delicate maar intense smaak en hun zachtheid, aangezien ze natuurlijk verpakt zijn. Naast dat ze ideaal zijn voor zoetigheden, kan de pistachekorrel ook worden gebruikt voor hartige recepten. Denk bijvoorbeeld aan pesto, waarbij de traditionele pijnboompitten vervangen kunnen worden. Het is het ideale product voor het garneren van verschillende gerechten: gestrooid over ijs, pasta of koekjes.
Portfolio (50)
Bulgarije, Sofia
... theelepel komijn toe aan je gerechten voor een oosterse smaak. Hele en gemalen komijn kan een integraal onderdeel zijn van vleeswaren op basis van gehakt, zelfgemaakte worstjes, hummus (gebruik gemalen in poedervorm). Het wordt gebruikt om pasta op smaak te brengen, bij de bereiding van gerechten met gehakt, zuurkool met vlees, kool met rijst, grillgerechten en hartige koekjes. Verpakking: Poeder – 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
Spanje, Tafalla
...Knapperige pasta waaraan we geen suiker toevoegen. Alleen met zonnebloemolie en maltitol. Ze zijn perfect voor snacks en koffie, een perfecte snack op elk moment van de dag. Je kunt ze een andere smaak geven door ze te besmeren met jam, boter of cacaocrème, zoals je wilt. Ze zijn melkvrij (lactosevrij, melkproteïnevrij) en notenvrij. Kan sporen van soja en mosterd bevatten.
Portfolio (9)
Bulgarije, Plovdiv
...Verbetermiddel voor spaghetti, macaroni, vermicelli, noedels, pasta. Dit product maakt het mogelijk om pasta en noedels te produceren van "niet-durum tarwemeel". Het verbetermiddel staat het gebruik toe van - gewone tarwemeel, rijst en maïs of gemengd meel. De pasta en noedels zijn van dezelfde kwaliteit als traditionele pasta gemaakt van durumtarwemeel. De prijs van het eindproduct daalt meer...
Frankrijk, Coignieres
... traditie van Marokkaanse resins, zowel qua productiemethode als qua geur. Aardse tonen zijn voelbaar bij het ontdekken van deze Hash. Een vleugje specerijen en een zure zoetheid completeren de complexe aroma's van deze resin. Liefhebbers zullen smaken herkennen die dicht bij de traditionele resins liggen. De CBD-pasta, bestaande uit CBD-resin, is een van de meest geconcentreerde producten op basis...
Portfolio (46)
...Gips, mortel, dekvloerenpompen, reserveonderdelen, technische service, CE-certificaten. - Machinegipspleisters, op cement gebaseerde pleisters, minerale hechtmortel, speciale pleisters, fijne pleisters, metselmortel, vuurvaste mortel, SPCC-mortel, natte mortels, pasta-mortel, binnenpleisters, buitenpleisters, vloer dekvloeren/zandpleisters, zelfnivellerende vloer dekvloeren, isolatiedekvloeren...
Duitsland, München
... fijnproevers. In de Aziatische, maar ook in de moderne Europese keuken vinden Shiitake hun weg in vele gerechten, van smakelijke paddenstoelensoep tot sauzen en pasta, tot pittige roerbakgerechten. Deze paddenstoelen worden echter ook gewaardeerd om hun heilzame eigenschappen, die hen vooral door de Traditionele Japanse en Chinese Geneeskunde, maar ook door de westerse geneeskunde, worden...
Portfolio (28)
... de vorm van een lichte, romige karamelkleurige pasta. Gebruikstip voor de traditionele scrub met de Aleppo zwarte zeep: Allereerst ontspannen in een goed warm bad om de poriën van de huid te verwijden voor een optimale werking van de zwarte zeep. Breng de zwarte scrubzeep aan en laat deze 5 tot 10 minuten inwerken. Spoel af en wrijf krachtig over het lichaam met de Natuurlijke Loofah Handschoen. Spoel opnieuw af; de huid is perfect gereinigd en zacht, vrij van de diepste onzuiverheden. Dit ritueel kan eenmaal per week worden uitgevoerd. Referentie: BN0279...
Portfolio (59)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
Portfolio (10)
Duitsland, Schoenebeck
...Van nature glutenvrij, vegan en koolhydraatarmer maakt onze biologische paranotenmeel van gemiddelde broden, bakwaren, pasta, shakes of muesli echte lekkernijen. Onze biologische paranotenmeel, gemaakt van 100 procent biologische paranoten, verfijnt traditionele graanmeel in de voedingsindustrie. Op deze manier krijgen producten uit de voedingsindustrie een unieke nootachtige smaak. Van...
Portfolio (143)
...Onze traditionele tomatensaus wordt geproduceerd met verse, rijpe tomaten, met een sterke en passionele karakter, natuurlijk geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, zodat we een saus krijgen met een heldere rode kleur, een zachte, romige en fluweelachtige textuur, die een klassieke en traditionele smaak behoudt die typisch is voor het Middellandse Zeegebied. Netto gewicht 680 gr.
Portfolio (10)
Marokko, Casablanca
...Marokkaanse zwarte zeep is een traditionele zeep, de essentie van het Marokkaanse Hammam-ritueel. De pasta is op basis van olijfolie, die zeer rijk is aan vitamine E en een uitstekende moisturizer vormt. In combinatie met een exfoliërende handschoen maakt het het mogelijk om de huid diep te reinigen door dode huidcellen te verwijderen en toxines af te voeren. Exfoliatie verhoogt de bloed- en lymfecirculatie en laat de huid gevoed en zijdezacht achter. SKU:HR-BSOE001 Inhoud: 8.45 fl oz / 250 ml...
Portfolio (32)
Duitsland, Neuenburg Am Rhein
... vloeistoffen of twee vloeistoffen moeten worden gemengd, dispergeert en emulgeren. Voor vloeibare tot pasta-achtige toepassingen in de sectoren farmacie, voeding, cosmetica en chemie dekken ze een breed scala aan producten en onderscheiden ze zich vooral door korte batchtijden. De AZO LIQUIDS procesinstallaties onderscheiden zich door hun doordachte constructie van alle traditionele systemen. Volledige procesinstallaties worden samengesteld uit gestandaardiseerde bouwgroepen. Deze bouwgroepen kunnen zeer flexibel aan uw behoeften worden aangepast.
Portfolio (3)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
Hongarije, Szeged
... knoflookpoeder is veelzijdig inzetbaar. Het past uitstekend bij vleesgerechten, zoals steak of gebraden kip. Daarnaast kunnen we het gebruiken om pasta, rijst, sauzen of zelfs groenten op smaak te brengen. Dankzij de poedervorm is het eenvoudig te doseren en op te slaan in de keuken.
Portfolio (5)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...MayoVegana is de veganistische alternatief voor traditionele mayonaise. Het wordt gemaakt zonder ei en zonder zuivel en is glutenvrij. Het is een saus met een lichte textuur en een milde smaak, met een subtiele hint van mosterd, wat deze saus tot een product met een uitzonderlijke smaak maakt. Het is perfect om te combineren met elk type gerecht zoals salades, pasta, groenten en de typische Russische salade. VEGAN · GLUTENVRIJ...
Portfolio (10)
Spanje, Madrid
...Romige kaas in plakken Arla® Havarti. De traditionele Deense Havarti is een zachte en romige kaas die gemakkelijk smelt en geen overtollig vet afgeeft. Het is ideaal voor allerlei gerechten die een vleugje zachte en romige kaas nodig hebben, zoals pizza's en pasta's. Arla® Havarti in plakken van 1 kg voor de horeca is perfect voor sandwiches en broodjes, koud of warm.
Portfolio (9)
...Hou je van traditionele stoofpot, maar heb je niet altijd tijd om alle ingrediënten voor te bereiden? Daarom hebben we zorgvuldig de mooiste groenten gekozen, in blokjes gesneden en gemengd, zodat jij kunt beslissen of je het gaat eten met vlees, rijst of pasta. Elke optie garandeert een knapperige en sappige, en nog belangrijker, gezonde maaltijd. Netto gewicht: 450 g Energie: 119 kJ / 28 kcal Koolhydraten: 7,39 g Totale suikers: 1,67 g Vetten: 0,06 g Verzadigde vetzuren: 0,01 g Eiwitten: 2,17 g Zout: 0,07 g...
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Duitsland, Laucha
...Milde groentencrème van zonovergoten, puur plantaardige ingrediënten • Als dip & broodbeleg of als saus bij grillgerechten, pasta & pizza • Traditionele specialiteit - bekend als Ljutenica in Zuid- en Oost-Europa en het Midden-Oosten • Groentegraad van meer dan 90% Ingrediënten: Geroosterde, gepelde paprika 35%, tomatenpuree 25%, gepelde, in blokjes gesneden tomaten 13%, paprikapasta, suiker...
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play