Frankrijk, Condé-Sur-Marne
...De Natuur is een pasta gemaakt van zacht tarwe met T45-meel, het puurste meel. De schelpachtige vorm doet denken aan traditionele pasta, perfect om romige en verrukkelijke sauzen vast te houden. Netto gewicht: 400g...
Portfolio (17)
Frankrijk, Rouen
...kokosmelk willen of voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe gezonde smaken, een vervanging voor traditionele zware en vette room en sauzen, voor degenen die het beste kiezen dat de natuur biedt voor onze gezondheid. Cashewroom is rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten en is goed voor de gezondheid en de immuniteit. Volledig vegetarisch product, dieet, verrijkt, 100% natuurlijk.
Portfolio (14)
Frankrijk, Melle
Melle et une Pâte is een pastafabrikant gevestigd in Melle, nabij het Marais Poitevin (79). Wij produceren uitstekende droge en verse pasta met lokale grondstoffen. Onze pasta is uniek en we bieden originele smaken aan: berenknoflook, zeewier, brandnetel, saffraan, engelwortel, eekhoorntjesbrood, spirulina, hennep, pepermunt en Espelette-peper. Wij zijn er trots op een echte kwaliteit van onze pro...
Portfolio (31)
Frankrijk, Lyon
...Het belangrijkste product van het hammamritueel, de zwarte zeep, behoort tot de schoonheidsgeheimen van het Oosten, die worden bevestigd door een traditie van lichaamsverzorging die is verheven tot een ware levenskunst. De Karawan-authentic zwarte zeep is een romige, 100% plantaardige pasta op basis van biologische olijfolie, volgens het traditionele Marokkaanse recept. We hebben de productie...
Portfolio (184)
Frankrijk, Kedange-Sur-Canner
... DTU 25.42 - NF EN 13963. TECHNISCHE KenMERKEN • Geen scheuren tot 5 mm dikte • Poederdichtheid: 0,65 • Pasta-dichtheid: 1,15 (1,6 voor traditionele pleister) • Uithardingstijd: 2 uur VERPAKKINGEN Zakken van 15 kg op een verpakte pallet. OPSLAG 9 maanden in de originele, ongeopende verpakking, beschermd tegen vocht. VOORBEREIDING VAN DE ONDERGRONDEN De sneden van de platen moeten afgeschuind en stofvrij zijn. VERHOUDING VAN AANMAKEN Van 9,5 tot 10 liter water per zak van 15 kg. TOEPASSING Voor de behandeling van de voegen moet er eerst worden gevuld...
Portfolio (202)
Frankrijk, Carpentras
... la Camarette, uit Pernes les Fontaines - Een ambachtelijke terrine van varkensvlees & jeneverbes - En tot slot een pot ambachtelijke smeerbare pasta op basis van groene olijven en chorizo Klein +: De perfecte box voor liefhebbers van charcuterie, een kant-en-klare box voor de borrel! SKU:2200056000000-1-1 Gewicht:3 kg Afmetingen:35 × 26 × 10 cm Nauwkeurigheid met betrekking tot...
Portfolio (16)
Frankrijk, Montauroux
... verbonden met internet voor updates van nieuwe producten en snelle diagnose in geval van service. Voeding op 220 V 2 kW. Optioneel kan de ERYKA worden uitgerust met: 3D-functie, waarmee 3D-producten kunnen worden gemaakt en teksten kunnen worden geschreven. Traditionele snijdraad. Pneumatische snijdraad (om het koekje in contact met de plaat te snijden zodat de koekjes na het snijden uitgelijnd...
Portfolio (56)
Frankrijk, Saint Egreve
...In het delicate proces geeft een groeiend aantal gebruikers de voorkeur aan de diamant-suspensies van Diprotex. Hoewel de traditionele manier om diamantpoeder in bepaalde vloeistoffen of pasta te mengen acceptabele resultaten oplevert in veel toepassingen, wordt het volledige potentieel van diamantabrasieven pas benut in pasta's en suspensies. De pasta's en suspensies van Diprotex zijn afgestemd...
Portfolio (72)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
... de vorm van een lichte, romige karamelkleurige pasta. Gebruikstip voor de traditionele scrub met de Aleppo zwarte zeep: Allereerst ontspannen in een goed warm bad om de poriën van de huid te verwijden voor een optimale werking van de zwarte zeep. Breng de zwarte scrubzeep aan en laat deze 5 tot 10 minuten inwerken. Spoel af en wrijf krachtig over het lichaam met de Natuurlijke Loofah Handschoen. Spoel opnieuw af; de huid is perfect gereinigd en zacht, vrij van de diepste onzuiverheden. Dit ritueel kan eenmaal per week worden uitgevoerd. Referentie: BN0279...
Portfolio (59)
Frankrijk, Grigny
...Een traditionele Italiaanse saus, bereid met basilicum (33%), knoflook, kaas en pijnboompitten. Heerlijk bij pasta, gnocchi of als dip voor mozzarella. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Sendets
...Dit product, dat uitsluitend is gemaakt van biologische zwarte knoflook uit Bazas, is perfect voor het gebruik van zwarte knoflook in de keuken. De zwarte knoflook wordt koud tot pasta gemalen met een traditionele mechanische molen. De 100% zwarte knoflookpasta is ideaal als aperitiefproduct. Gesmeerd op boterhammen, ter begeleiding van kaas of foie gras, zal het een originele toets toevoegen aan een moment van samenzijn en gezelligheid. Verkrijgbaar in verpakkingen van 50 en 100g.
Portfolio (9)
Frankrijk, Auros
... minuut in de pan of de magnetron klaarmaken. Dit product is magisch omdat het naast heerlijk ook heel praktisch is. In plakjes gesneden als warme tapas kan het ook je pasta en salades verrijken met warme plakjes confitworst. Het is magisch! Assortiment Confitworst van varkensvlees 3×80 g, houdbaarheid 40 dagen Confitworst van eend (mix van varkensvlees en eend) 4x40g houdbaarheid 40 dagen Confitworst van varkensvlees met Piment d’Espelette 3x80g houdbaarheid 40 dagen...
Portfolio (31)
Frankrijk, Paris
...Het recept van het traditionele gerecht "Makrouna bel salsa", dat zeer populair is in Tunesië en bereid wordt met een unieke tomatensaus, bieden wij u aan in deze macaroni-saus. Het is een smakelijk recept dat onze pasta's begeleidt, met een mix van specerijen en olijfolie. Samenstelling: Water, tomatenpuree, sojaolie, verse tomaat, paprika's, uien, knoflook, zout, specerijen In voorraad: 1000 producten...
Portfolio (20)
Frankrijk, Ham
... veelzijdig ingrediënt dat uw gerechten kan verrijken. De licht pittige en aromatische smaak past perfect bij tomaten- en courgettegerechten, evenals bij pasta-, rijstgerechten, soepen, eieren, gegrild vlees en braadstukken. Het gebruik ervan is essentieel in de Zuid-Europese keuken en het wordt vaak opgenomen in het traditionele bouquet garni, samen met peterselie en laurier. Referentie: AR803657 Ean13: 3760306803657...
Portfolio (127)
Frankrijk, Coignieres
... traditie van Marokkaanse resins, zowel qua productiemethode als qua geur. Aardse tonen zijn voelbaar bij het ontdekken van deze Hash. Een vleugje specerijen en een zure zoetheid completeren de complexe aroma's van deze resin. Liefhebbers zullen smaken herkennen die dicht bij de traditionele resins liggen. De CBD-pasta, bestaande uit CBD-resin, is een van de meest geconcentreerde producten op basis...
Portfolio (46)
Frankrijk, Malataverne
Welkom bij DISTRAZUR, uw groothandel in delicatessen. Al meer dan 25 jaar bedienen wij de traditionele handel met de constante zorg om kwaliteitsproducten aan te bieden, afgestemd op onze klanten en verschillend van de circuits van de grote distributie. Ons merk, Les Saveurs du Clavon, verleidt de meest veeleisende fijnproevers. Het is gemakkelijk te herkennen en garandeert een selectie van...
Portfolio (188)
Frankrijk, Wittenheim
VALFLEURI is de marktleider onder de fabrikanten van Alsacische pasta met 7 verse eieren. Als maker van pasta voor de grootdistributie, de horeca en de voedingsindustrie, is VALFLEURI een fabrikant van eierpasta, hyper-eiwit pasta, pasta bestemd voor de industrie, Alsacische pasta, bakkerspasta, cateringpasta en traditionele pasta. Het merendeel van de pasta ter wereld wordt gemaakt van...
Frankrijk, BEDARRIDES
...Groot assortiment traditionele pasta's (gevuld en niet gevuld) en we bieden ook een scala aan sauzen om ons productaanbod te verrijken. Onze gevulde pasta's zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren en we produceren meer dan veertig verschillende soorten pasta die worden gedistribueerd via een selectie van gespecialiseerde winkels, zoals delicatessenwinkels en cateraars...
Frankrijk, La Chapelle Sur Erdre
... GROENTEN, DIEPGEVROZEN TRADITIONELE GROENTEN, DIEPGEVROZEN KRUIDEN EN AROMATEN, DIEPGEVROZEN VRUCHTEN, DIEPGEVROZEN CITRUSVRUCHTEN, DIEPGEVROZEN BIOPRODUCTEN, IQF GEBRUIKSKLAAR RIJST, IQF GEVULDE PASTA, IQF GEBRUIKSKLAAR PASTA, IQF GEBRUIKSKLAAR GRANEN.
...L'Olivetta promoot de producten van kleine producenten uit Zuid-Italië. Productassortiment: amandelen, sinaasappels, biologische extra vierge olijfolie, pasta's, sauzen en spreads, conserven in extra vierge olijfolie en azijn, hartige taarten op basis van extra vierge olijfolie en traditionele koekjes.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play