Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Italië, Pisa
... ervaring die we in andere zaken hebben opgedaan, hebben we een pizzeria voor afhaal en op locatie toegevoegd, gespecialiseerd in het maken van pizza in rechthoekige bakvormen, ideaal voor speciale evenementen, evenals de traditionele pizza op steen, zowel voor afhaal als normaal, arancini met ragù, gefrituurde panzerotti, gevulde pucce, cecina, en gevulde schiacciatine, ook met porchetta...
Italië, Benevento
... “Leader del Commercio” in de jaren '70. Vandaag, met de derde generatie aan het roer, hebben de erfgenamen, die ook de bewakers van die pastatraditie zijn, naast de traditionele en gevestigde productie van klassieke pasta, de speciale auteurspasta van “Cavalier Vincenzo®” toegevoegd, een selectie van speciale formaten typisch voor Campania. Bij deze innovatie komt de gewilde productie van verse...
Spanje, Villajoyosa
...Restaurante Pizza Amori, nieuwe opening in de Cala de Villajoyosa - Benidorm, serveert authentieke Italiaanse specialiteiten, huisgemaakte pasta's en heerlijke originele Libanese gerechten. We gebruiken de beste ingrediënten en recepten, zowel Italiaanse als Libanese, van alle tijden. In het restaurant vinden we ook een geweldige variëteit aan traditionele en hedendaagse bereidingen. We bereiden...
Wij verzenden door heel Europa de beste typische producten uit Sardinië: Schapenkaas; Koeienkaas; Wijnen (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Mirte likeur; Traditionele snoepjes; Traditionele pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Onze klanten zijn particulieren en wederverkopers. Snelle verzending!!
... reproduceren we replica's op gevels van gebouwen in de historische gebieden van het land, van Noord tot Zuid. Daarnaast verkopen we ook ambachtelijke of industriële tegels in alle formaten met kleuren naar keuze van de klant. Pasta en keramische barbotine, faience, steengoed en terracotta. Poederglazuren en hoogvuurverven. We zijn actief op markten zoals: India, Brazilië, Angola, Ierland, Frankrijk, Engeland en Spanje. Op dit moment zijn we klaar om onze bedrijfsactiviteiten naar andere markten uit te breiden.
Onze pastafabriek, hoewel recent opgericht, heeft een decennialange ervaring in de sector van traditionele diepvriesverse pasta, met een sterke focus op kwaliteit en productinnovatie, wat ons heeft geleid tot een leidende positie in enkele nicheproducties. In de loop der jaren hebben we ons aangepast aan de marktvraag, waarbij we de principes van traditie en innovatie als fundamenteel hebben...
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Calenzano
...Il Nutrimento, opgericht in 1990, is een productiebedrijf met een grote ambitie: de smaak van oude mediterrane recepten naar de huizen te brengen. Met dit doel biedt het sauzen voor pasta, pesto, gegrilde groenten, groentepasta's en paté voor bruschetta, oliën, olijven en vele andere producten aan die traditionele smaken combineren met een geavanceerd productieproces. De recepten van Il...
Frankrijk, Wittenheim
VALFLEURI is de marktleider onder de fabrikanten van Alsacische pasta met 7 verse eieren. Als maker van pasta voor de grootdistributie, de horeca en de voedingsindustrie, is VALFLEURI een fabrikant van eierpasta, hyper-eiwit pasta, pasta bestemd voor de industrie, Alsacische pasta, bakkerspasta, cateringpasta en traditionele pasta. Het merendeel van de pasta ter wereld wordt gemaakt van...
Frankrijk, BEDARRIDES
...Groot assortiment traditionele pasta's (gevuld en niet gevuld) en we bieden ook een scala aan sauzen om ons productaanbod te verrijken. Onze gevulde pasta's zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren en we produceren meer dan veertig verschillende soorten pasta die worden gedistribueerd via een selectie van gespecialiseerde winkels, zoals delicatessenwinkels en cateraars...
Spanje, Almendralejo
... en pureeconcentraat 20/22, 30/32 en sapconcentraat gezuiverd 65º brix Appelsap NFC en sapconcentraat 70º brix Peren sap NFC Perenpureeconcentraat 20/22, 30/32 en sapconcentraat 70º brix Tomaat direct sap NFC, Pizzasaus, Passata, pasta 28/30 brix Hot / Cold Break, pasta 36/38 brix Cold Break Citroensap NFC en sapconcentraat helder, troebel, laag pulpgehalte 400/500 gpl Witte en rode druivensap NFC Witte druivensapconcentraat 65º brix Rode druivensapconcentraat 65º brix Wijnen in bulk: Witte, Rosé & Rode wijnen...
Portfolio (2)
... gasten een unieke sfeer te bieden. Restaurant Osteria Romana di Simmi biedt al meer dan 20 jaar goede keuken en specialiteiten van de traditionele Romeinse keuken. We hebben een privéparkeerplaats op slechts een paar stappen van het restaurant.
Frankrijk, La Chapelle Sur Erdre
... GROENTEN, DIEPGEVROZEN TRADITIONELE GROENTEN, DIEPGEVROZEN KRUIDEN EN AROMATEN, DIEPGEVROZEN VRUCHTEN, DIEPGEVROZEN CITRUSVRUCHTEN, DIEPGEVROZEN BIOPRODUCTEN, IQF GEBRUIKSKLAAR RIJST, IQF GEVULDE PASTA, IQF GEBRUIKSKLAAR PASTA, IQF GEBRUIKSKLAAR GRANEN.
Italië, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - is een ambachtelijk bedrijf dat likeuren, pasta, jam, traditionele zoetigheden (gevulde wafels, cartellate, mostaccioli, amandelen) en aromatische oliën produceert volgens oude recepten uit de Gargano. De typische zoetigheden variëren van cartellate met amandelen en honing of met gekookte wijn, tot mostaccioli met citroen of chocolade, tot taralli met wijn en nog veel...
Griekenland, Chania
... toewijding. Bij Roots & Crops geloven we in het belang van duurzaamheid en ethische inkoop. Onze producten zijn niet alleen biologisch, maar ondersteunen ook kleinschalige Griekse boeren en producenten. Door te kiezen voor Roots & Crops genieten klanten niet alleen van hoogwaardige producten, maar dragen ze ook bij aan het behoud van traditionele landbouwpraktijken en de plattelands economie van Griekenland.
Verenigd Koninkrijk, Portsmouth, Hampshire
... keuken en hun eigen klantenbestand. Gecreëerd door professionele koks voor professionele koks, zijn onze houdbare, kant-en-klare en gekoelde sauzen, soepen, pasta's en dressings heerlijk, handig en worden ze gemaakt in moderne, notenvrije keukens, met traditionele handkookmethoden. Voor het Quattro Foods-team draait alles om kwaliteit. We verkopen alleen voedsel dat we als verrukkelijk beschouwen...
Onze unieke en authentieke producten zijn het resultaat van nauwgezet werk, met bijzondere aandacht voor de selectie van hoogwaardige ingrediënten en een traditionele bereidingswijze, die volgt op de recepten van onze grootmoeders met een 100% handmatige productie van al onze gevulde pasta, sauzen en zoetigheden. Hoewel we een klein bedrijf zijn, streven we naar een hoogwaardige markt, daarom...
Roemenië, Focsani Vrancea
... industriële uitwisselingen. Riscossa produceert zijn eigen merk en private label. Riscossa heeft momenteel enkele sterke relaties met de belangrijkste ketens die 45% van de totale omzet dekken. Een ander belangrijk verkoopkanaal voor klassieke en speciale vormen is de horeca, de catering en biologische restaurants. In Italië verkoopt Riscossa ook via traditionele verkoopkanalen. Produceert Rijst, Koekjes, Gnocchi, Eiernoedels, Biologische Pasta, Volkoren Pasta, Semola en meel, Semolapasta, Pasta met Spinazie, Tomaten in Blik. Mr. SCIRE 'ITALO, senior verkoopdirecteur. tel. 004,0729818823...
Griekenland, Agios Dimitrios
... ontdekken ze nieuwe innovatieve voorstellen en smaken, gebaseerd op traditionele producten of vergeten recepten zoals, Tomatensaus met Sinaasappel of Aardbei, Honing met hazelnootpasta, Honing met Mastiek van Chios, Pasta met Krokus uit Kozani, enz.
Griekenland, Veria
... mogelijkheid om authentieke traditionele Pontische producten te produceren zoals perec, siron en evreston, gebakken in een traditionele sat die speciaal voor ons laboratorium is gemaakt. Onze waarden zijn onlosmakelijk verbonden met kwaliteit, integriteit en een gevoel van verantwoordelijkheid. In onze pasta vindt u geen conserveermiddelen, chemische kleurstoffen of gedroogde grondstoffen (ei, groenten of...
Verenigd Koninkrijk, London
... u producten van THEA GAIA wilt kopen, neem dan contact met ons op. Onze visie is om onze kinderen dezelfde traditionele producten te bieden waarmee wij zijn opgegroeid! Onze producten:•Olijfolie•Olijven•Kaas•Worsten•Salades•Wijnen•Natuurlijke zouten•Gevulde paprika's•Olijvenpasta•Zongedroogde tomaten•Azijn•Handgemaakte pasta•Tomatensauzen•Diepvriespasteien•Honing•Snoepjes•Natuurlijke cosmetica...
Italië, Salsomaggiore
... serviceniveaus en een breed scala aan artikelen aanbieden, zowel voor de detailhandel als voor de horeca. Het doel van ons werk is het constante zoeken naar innovatie, met respect voor de traditie; vandaag de dag is ons bedrijf een unieke entiteit in het Italiaanse landschap met een hoge mate van specialisatie in twee traditionele Italiaanse marktsegmenten: verse pasta en vleeswaren.
Italië, Mazara Del Vallo
Onze intentie is om een nieuw scenario te openen in de wereld van diepvriesproducten: Uiterst hoge kwaliteit, ambachtelijke zorg, zorgvuldige selectie van grondstoffen, respect en aandacht voor de klant. De oude smaken van de traditionele mediterrane keuken op de tafel van vandaag brengen. Die smaken vangen en teruggeven aan degenen die ze willen proeven in deze hectische moderne tijden; Dit zijn de waarden die ons dagelijks inspireren in wat vandaag de familie missie is.
Spanje, CORDOBA (Villarrubia)
Wij zijn een Cordobese coöperatie die op ambachtelijke wijze, zonder conserveermiddelen of kleurstoffen, traditionele Andalusische gerechten en gourmetproducten bereidt, met grondstoffen van de hoogste kwaliteit uit de Cordobese moestuin en met extra vierge olijfolie als basis voor onze bereidingen. Door de strengste kwaliteits- en hygiënecontroles te volgen, bereiden wij onze producten met behulp van een autoclaaf die een houdbaarheid van 2 tot 3 jaar garandeert (afhankelijk van het product), waarbij ze op kamertemperatuur kunnen worden bewaard zonder koeling.
... produceren we uitstekende extra vergine olijfolie. Daarnaast gebruiken we onze olie ook om heerlijke aromatische dressings te maken, waarbij we uitsluitend Italiaanse en natuurlijke ingrediënten gebruiken, volgens de traditionele Toscaanse recepten. Onze productselectie is vervolgens uitgebreid met de productie van aromatische balsamico-dressings en de verkoop van pasta, sauzen en ambachtelijke crèmes. We bieden onze klanten, naast producten van uitstekende kwaliteit, ook de mogelijkheid om zowel verpakkingen als etiketten op maat te laten maken.
Italië, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produceert de traditionele tortellini van Valeggio sul Mincio. De verse pasta van Pastificio al Ponte wordt gebruikt om een lijn producten te maken die de culinaire traditie van Verona en Mantova oproepen: Klassieke Vlees Tortellini, Lokale Pompoen Tortellini, Ricotta en Spinazie Tortellini, Ricotta en Rode Witlof IGP Tortellini.
Italië, Vasto
Het bedrijf stic srls is voornamelijk commercieel en heeft verschillende Italiaanse pastabedrijven uit de regio Abruzzo als klant, die nog steeds verse en gedroogde pasta produceren met de oude traditionele huiselijke methoden. De verse pasta wordt dagelijks geproduceerd, terwijl de gedroogde pasta wekelijks wordt gemaakt. De bloem, als belangrijkste basis van de pasta, wordt zorgvuldig...
... temperatuurcontrole en gecontroleerd beheer van de verschillende fasen van de fermentatie. Onze olijfmolen combineert het beste van de traditionele methode met de beste technologie voor koude extractie. We gebruiken al jaren de Sinolea-extractiemethode, die het mogelijk maakt om de olie met grote zorg uit de pasta te extraheren. Het verkregen product is van uitzonderlijke kwaliteit en behoudt de meest delicate componenten van de olijf.
Italië, Brienza
... producten tegenkomen, zelfs als ze uit de nabijgelegen gebieden komen (Apulië, Calabrië, Sicilië, Campanië), zullen we trots zijn om ze jullie te laten proeven! Ons doel is om nooit stil te staan: We zijn jong en geloven echt in dit "avontuur", op elk moment zullen we nieuwigheden aan onze productcatalogus toevoegen. Mis ze niet en... aarzel niet om contact met ons op te nemen!! Op onze website vind je: Ambachtelijke honing en confituren, Lucaanse taralli, ambachtelijke droge pasta, glutenvrije lijn voor coeliakiepatiënten, truffels, kazen, IGP-kazen uit Sarconi, de cruschi-pepers en vele andere specialiteiten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play