Italië, Marmirolo
... meerdere dagen behoudt. PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van alle soorten traditionele verse pasta in verschillende formaten, zoals vellen, door de pers, gnocchi, trofie, gevulde pasta zoals ravioli, tortellini, agnoli... Beschikbaar in een papieren zak met ventiel van 25KG.
Portfolio (56)
Italië, Carmagnola
...De bronzen pasta van het merk 1881 voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat op zijn beurt een positieve impact heeft op de smaak en authenticiteit. Deze pasta is uitsluitend gemaakt van Italiaanse tarwe, die onder strenge controles staat en op lage temperaturen wordt gedroogd. Deze verwerkingsmethode combineert perfect de behoeften van een modern en groeiend bedrijf met meer traditionele methoden.
Portfolio (3)
Italië, Imperia
...Typische traditionele Ligurische saus, samengesteld uit de beste Italiaanse tomaten, verse basilicum, extra vierge olijfolie en knoflook. Het eenvoudige geheim van een gezonde en smakelijke eerste gang. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta...
Portfolio (44)
Italië, Palagianello
...Traditionele Italiaanse pasta, Korte versie van het pastaproduct, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni...
Portfolio (9)
Italië, Brusaporto
... pasta met een magere vulling van grana padano, paneermeel, eieren, melk, boter en specerijen. “Scarpinòcc De Par” van Pastificio Davena zijn gecertificeerd met het label “Bergamo Città dei Mille... Sapori” dat is afgegeven door de Kamer van Koophandel. Beschikbaar in verpakkingen van 250g en 500g.
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
Portfolio (10)
...Onze traditionele tomatensaus wordt geproduceerd met verse, rijpe tomaten, met een sterke en passionele karakter, natuurlijk geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, zodat we een saus krijgen met een heldere rode kleur, een zachte, romige en fluweelachtige textuur, die een klassieke en traditionele smaak behoudt die typisch is voor het Middellandse Zeegebied. Netto gewicht 680 gr.
Portfolio (10)
Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
Italië, Monterotondo
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
Italië, Dorgali
... om je recepten een nieuwe draai te geven. De pittige en kruidige smaak versterkt de smaken van pasta's en past prachtig bij carasau-brood of huisgemaakt brood, wat een sensorische reis biedt tussen traditionele en vergeten smaken. Of het nu in plakken, schilfers of blokjes wordt gegeten, deze kaas vertegenwoordigt de perfecte balans tussen traditie en innovatie, en voegt een vleugje karakter toe aan elke tafel.
Portfolio (10)
Italië, Forlì
...Pistachenoten zijn rijk aan eiwitten, daarom is het noodzakelijk om kleine hoeveelheden te consumeren, vooral voor degenen die een caloriearm dieet volgen. Deze noten onderscheiden zich door hun delicate maar intense smaak en hun zachtheid, aangezien ze natuurlijk verpakt zijn. Naast dat ze ideaal zijn voor zoetigheden, kan de pistachekorrel ook worden gebruikt voor hartige recepten. Denk bijvoorbeeld aan pesto, waarbij de traditionele pijnboompitten vervangen kunnen worden. Het is het ideale product voor het garneren van verschillende gerechten: gestrooid over ijs, pasta of koekjes.
Portfolio (50)
Italië, Corsano
...Ontdek de oude smaken van Apulië en Salento. Hier is een selectie van onze beste traditionele gebakken producten uit Lecce, zowel zoet als hartig.
Portfolio (4)
Italië, Rome
... zetten door traditionele Italiaanse gerechten te bereiden, zoals zelfgemaakte pasta of pizza, met de hulp van onze chef. Je zult genieten van het mengen van ingrediënten en smaken om je favoriete pizza of pasta te creëren, verschillende recepten proeven en de "geheimen" van de Italiaanse keuken leren. Zodra je klaar bent, zul je eindelijk proeven wat je hebt bereid om je vaardigheden als Italiaanse "pizza" of "pasta" maker te ontdekken. Dit alles wordt vergezeld door een selectie van de beste wijnen uit de regio Lazio. Een werkelijk unieke ervaring met de passie voor de Italiaanse keuken.
Italië, Laterina Pergine Valdarno
... gerechten. Onze menukaart is gebaseerd op de oude traditionele recepten uit de regio, dat wil zeggen op die "rurale" Toscaanse gastronomie die wereldwijd bekend is geworden. In het kader van ecologische duurzaamheid worden voornamelijk producten uit de regio gebruikt, op 0 km afstand. Sommige recepten zijn gebaseerd op biologische producten zoals huisgemaakte zoetigheden, pasta en jam van lokale vruchten...
Italië, Castellamare
Welkom bij Ipos, uw referentiepunt voor het echte Made in Italy. Met diepe wortels in de Italiaanse ambachtelijke tradities, zet Ipos zich in om de authenticiteit en kwaliteit te behouden en te bevorderen die ons land te bieden heeft. Wij zijn een etalage voor duizenden kleine bedrijven die, met onveranderde passie, werken om de traditionele praktijken levend te houden, terwijl ze weerstand...
Portfolio (26)
Italië, S. Giovanni La Punta
... STAPPEN RESPECTEERT DIE EEN KWALITEIT VAN ABSOLUTE UITMUNTENDHEID GARANDEERT. TUSSEN DE AFGEWERKTE PRODUCTEN IS ER DE TRADITIONELE PASTA REALE (MARSEPAAN FRUIT), DE KLASSIEKE AMANDELKOEKJES (MET EEN ASSORTIMENT VAN MEER DAN 10 SMAKEN), DE PISTACHEKOEKJES, DE BEKENDE BUCCELLATI VAN FIGEN, BOVENDIEN DE TYPISCHE SICILIAANSE KOEKJES VAN ENKELE PERIODES VAN HET JAAR (DE CHIACCHIERE VOOR CARNAVAL, DE...
Portfolio (1)
... METICULOZE PROCEDURE DIE DE STAPPEN RESPECTEERT DIE GARANDEREN VOOR EEN KWALITEIT VAN ABSOLUTE UITMUNTENDHEID. TUSSEN DE AFGEWERKTE PRODUCTEN VINDEN WE DE TRADITIONELE PASTA REALE (MARSEPAAN FRUIT), DE KLASSIEKE AMANDELPASTEN (MET EEN ASSORTIMENT VAN MEER DAN 10 SMAKEN), DE PISTACHEPASTEN, DE BEKENDE BUCCELLATI VAN FIGEN, EN DE TYPISCHE SICILIAANSE KOEKJES VAN ENKELE PERIODES VAN HET JAAR (DE...
Italië, S. Giovanni La Punta
... STAPPEN RESPECTEERT DIE EEN KWALITEIT VAN ABSOLUTE UITMUNTENDHEID GARANDEERT. ONDER DE AFGEWERKTE PRODUCTEN VINDEN WE DE TRADITIONELE PASTA REALE (MARSEPAAN FRUIT), DE KLASSIEKE AMANDELKOEKJES (MET EEN ASSORTIMENT VAN MEER DAN 10 SMAKEN), PISTACHEKOEKJES, DE BEKENDE BUCCELLATI VAN FIGEN, EN DE TYPISCHE SICILIAANSE KOEKJES VAN ENKELE PERIODES VAN HET JAAR (DE CHIACCHIERE VOOR CARNAVAL, DE DUIVEN EN...
Italië, Castiglione Di Sicilia
... voor patisserieën en ijssalons aan te bieden, zoals pesto en pistachecrème, coatings, cacaopoeder, instantcrèmes, pasta-aroma's, poederbases, toppings, biologische amandelolie, pralinés van gedroogd fruit, fruitpasta's en traditionele smaken.
Italië, Firenze
Op een steenworp afstand van de belangrijkste artistieke bestemmingen van het Renaissance Firenze, in het hart van het historische centrum, biedt Restaurant La Martinicca, geschikt voor zowel de Florentijn als de toerist, al meer dan 30 jaar de typische smaken van de Toscaanse keuken. In een gezellige en intieme omgeving kunt u genieten van traditionele gerechten zoals huisgemaakte pasta, bistecca alla fiorentina, ossobuco, baccalà, trippa en seizoensgebonden producten.
Italië, Castelnovo Di Sotto
Restaurant Da Poli aan het station heeft meer dan veertig jaar traditie in het gastronomische landschap van Reggio Emilia en de provincie. Gelegen in een oud treinstation uit het begin van de 20e eeuw, dat zorgvuldig is gerestaureerd, biedt dit restaurant naast de gerechten uit de Emiliaanse traditie, gekenmerkt door handgemaakte pasta en de puurheid van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, een...
Italië, Roma
...100% kwaliteit, en verleidelijke verse truffels verkocht per kilo. Ons bedrijf verzendt verse truffels via DHL, zorgvuldig verpakt met respect voor de versheidketen. Gelabeld met kwaliteits- en herkomstgarantie. Lijn CAVIAREAT – Het ontmoetingspunt voor caviarliefhebbers: Onze selectie van hoogwaardige kaviaar. Lijn UGOLINI – Exclusieve traditionele Italiaanse lekkernijen: Een breed scala aan 100% Italiaanse producten, zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit en unieke kenmerken, bereid volgens de regionale traditie.
Portfolio (9)
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Italië, Pisa
... ervaring die we in andere zaken hebben opgedaan, hebben we een pizzeria voor afhaal en op locatie toegevoegd, gespecialiseerd in het maken van pizza in rechthoekige bakvormen, ideaal voor speciale evenementen, evenals de traditionele pizza op steen, zowel voor afhaal als normaal, arancini met ragù, gefrituurde panzerotti, gevulde pucce, cecina, en gevulde schiacciatine, ook met porchetta...
Italië, Benevento
... “Leader del Commercio” in de jaren '70. Vandaag, met de derde generatie aan het roer, hebben de erfgenamen, die ook de bewakers van die pastatraditie zijn, naast de traditionele en gevestigde productie van klassieke pasta, de speciale auteurspasta van “Cavalier Vincenzo®” toegevoegd, een selectie van speciale formaten typisch voor Campania. Bij deze innovatie komt de gewilde productie van verse...
Wij verzenden door heel Europa de beste typische producten uit Sardinië: Schapenkaas; Koeienkaas; Wijnen (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Mirte likeur; Traditionele snoepjes; Traditionele pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Onze klanten zijn particulieren en wederverkopers. Snelle verzending!!
Onze pastafabriek, hoewel recent opgericht, heeft een decennialange ervaring in de sector van traditionele diepvriesverse pasta, met een sterke focus op kwaliteit en productinnovatie, wat ons heeft geleid tot een leidende positie in enkele nicheproducties. In de loop der jaren hebben we ons aangepast aan de marktvraag, waarbij we de principes van traditie en innovatie als fundamenteel hebben...
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Calenzano
...Il Nutrimento, opgericht in 1990, is een productiebedrijf met een grote ambitie: de smaak van oude mediterrane recepten naar de huizen te brengen. Met dit doel biedt het sauzen voor pasta, pesto, gegrilde groenten, groentepasta's en paté voor bruschetta, oliën, olijven en vele andere producten aan die traditionele smaken combineren met een geavanceerd productieproces. De recepten van Il...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play