Italië, Marmirolo
... meerdere dagen behoudt. PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van alle soorten traditionele verse pasta in verschillende formaten, zoals vellen, door de pers, gnocchi, trofie, gevulde pasta zoals ravioli, tortellini, agnoli... Beschikbaar in een papieren zak met ventiel van 25KG.
Portfolio (56)
Italië, Orbassano
...Elk land kan zijn eigen traditionele recept voor gnocchi hebben, met verschillende afmetingen, vormen en ingrediënten. Maar in Italië, waar de "gnocchi" voor het eerst zijn gemaakt, is het een eenvoudige en heerlijke pasta gemaakt van aardappelen, perfect voor rode sauzen en kaasfondue. Een rijk en vullend voorgerecht, een traditie voor alle seizoenen. Onze gnocchi hebben een zachtheid en textuur die ze geschikt maken voor alle smaken, zelfs de meest delicate. Ideaal voor veganistische bereidingen.
Portfolio (57)
Italië, Carmagnola
...De bronzen pasta van het merk 1881 voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat op zijn beurt een positieve impact heeft op de smaak en authenticiteit. Deze pasta is uitsluitend gemaakt van Italiaanse tarwe, die onder strenge controles staat en op lage temperaturen wordt gedroogd. Deze verwerkingsmethode combineert perfect de behoeften van een modern en groeiend bedrijf met meer traditionele methoden.
Portfolio (3)
Italië, Goito
... toestand krimpt Flexseal 300 naar zijn oorspronkelijke grootte en zet vervolgens weer uit bij contact met water. Vorming van luchtdichte afdichtingen bij verbindingen, gaten, holtes, scheuren, bekistingsbladen, enz.; uitvoering van afdichtingen in de verbinding tussen leidingen en metselwerk; Materiaal ter ondersteuning bij het leggen van zowel traditionele als hydro-expansieve waterstopprofielen. De...
Portfolio (275)
Italië, Imperia
...Typische traditionele Ligurische saus, samengesteld uit de beste Italiaanse tomaten, verse basilicum, extra vierge olijfolie en knoflook. Het eenvoudige geheim van een gezonde en smakelijke eerste gang. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta...
Portfolio (44)
Italië, Martina Franca
... pasta, met een smaak die doet denken aan melk, zeer aromatisch maar niet pittig. Deze kaas is ideaal voor wie op zoek is naar een authentieke en traditionele smaak, perfect om gerechten en aperitiefjes te verrijken met een vleugje Puglia.
Portfolio (29)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Culinaire Toepassingen van de Zwarte Zomertruffel De Zwarte Zomertruffel is een uiterst veelzijdig ingrediënt, dat zich leent voor verschillende toepassingen: - Kruidige oliën: Ideaal voor truffeloliën, aromatische boters en sauzen. - Pasta en Risotto: Perfect om de smaak van traditionele en moderne voorgerechten te versterken. - Vlees en Vis: Voegt...
Portfolio (34)
Italië, Palagianello
...Traditionele Italiaanse pasta, Korte versie van het pastaproduct, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni...
Portfolio (9)
Italië, Brusaporto
... pasta met een magere vulling van grana padano, paneermeel, eieren, melk, boter en specerijen. “Scarpinòcc De Par” van Pastificio Davena zijn gecertificeerd met het label “Bergamo Città dei Mille... Sapori” dat is afgegeven door de Kamer van Koophandel. Beschikbaar in verpakkingen van 250g en 500g.
Portfolio (10)
Italië, Monterotondo
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
... om je recepten een nieuwe draai te geven. De pittige en kruidige smaak versterkt de smaken van pasta's en past prachtig bij carasau-brood of huisgemaakt brood, wat een sensorische reis biedt tussen traditionele en vergeten smaken. Of het nu in plakken, schilfers of blokjes wordt gegeten, deze kaas vertegenwoordigt de perfecte balans tussen traditie en innovatie, en voegt een vleugje karakter toe aan elke tafel.
Portfolio (10)
Italië, Forlì
...Pistachenoten zijn rijk aan eiwitten, daarom is het noodzakelijk om kleine hoeveelheden te consumeren, vooral voor degenen die een caloriearm dieet volgen. Deze noten onderscheiden zich door hun delicate maar intense smaak en hun zachtheid, aangezien ze natuurlijk verpakt zijn. Naast dat ze ideaal zijn voor zoetigheden, kan de pistachekorrel ook worden gebruikt voor hartige recepten. Denk bijvoorbeeld aan pesto, waarbij de traditionele pijnboompitten vervangen kunnen worden. Het is het ideale product voor het garneren van verschillende gerechten: gestrooid over ijs, pasta of koekjes.
Portfolio (50)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
Portfolio (10)
...Onze traditionele tomatensaus wordt geproduceerd met verse, rijpe tomaten, met een sterke en passionele karakter, natuurlijk geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, zodat we een saus krijgen met een heldere rode kleur, een zachte, romige en fluweelachtige textuur, die een klassieke en traditionele smaak behoudt die typisch is voor het Middellandse Zeegebied. Netto gewicht 680 gr.
Portfolio (10)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
Italië, Rome
... zetten door traditionele Italiaanse gerechten te bereiden, zoals zelfgemaakte pasta of pizza, met de hulp van onze chef. Je zult genieten van het mengen van ingrediënten en smaken om je favoriete pizza of pasta te creëren, verschillende recepten proeven en de "geheimen" van de Italiaanse keuken leren. Zodra je klaar bent, zul je eindelijk proeven wat je hebt bereid om je vaardigheden als Italiaanse "pizza" of "pasta" maker te ontdekken. Dit alles wordt vergezeld door een selectie van de beste wijnen uit de regio Lazio. Een werkelijk unieke ervaring met de passie voor de Italiaanse keuken.
Italië, Corsano
...Ontdek de oude smaken van Apulië en Salento. Hier is een selectie van onze beste traditionele gebakken producten uit Lecce, zowel zoet als hartig.
Portfolio (4)
Italië, Castellamare
Welkom bij Ipos, uw referentiepunt voor het echte Made in Italy. Met diepe wortels in de Italiaanse ambachtelijke tradities, zet Ipos zich in om de authenticiteit en kwaliteit te behouden en te bevorderen die ons land te bieden heeft. Wij zijn een etalage voor duizenden kleine bedrijven die, met onveranderde passie, werken om de traditionele praktijken levend te houden, terwijl ze weerstand...
Portfolio (26)
Italië, Laterina Pergine Valdarno
... gerechten. Onze menukaart is gebaseerd op de oude traditionele recepten uit de regio, dat wil zeggen op die "rurale" Toscaanse gastronomie die wereldwijd bekend is geworden. In het kader van ecologische duurzaamheid worden voornamelijk producten uit de regio gebruikt, op 0 km afstand. Sommige recepten zijn gebaseerd op biologische producten zoals huisgemaakte zoetigheden, pasta en jam van lokale vruchten...
Italië, Milano
FOG is een ambachtelijk, glutenvrij, biologisch pastamerk met recyclebare verpakkingen. Wij maken deeg zonder toevoegingen en testen alle producten om hoge kwaliteitsnormen te waarborgen. We werken groothandel met retailers, e-commerce, horeca-activiteiten en ontwikkelen private label-projecten. Wij geloven dat voedsel kan evolueren zonder zijn traditionele goedheid te verliezen.
Portfolio (4)
Italië, Villafranca
... traditionele smaak. Superieure kwaliteit - Strenge selectie van durumtarwe semolina en pure ingrediënten. Echte innovatie - Combineren traditionele technieken met moderne technologieën. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Vers is beter! Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Eerste met gekoelde transporten Stef.
Portfolio (4)
Italië, San Cono
... ambachtelijk geproduceerd, met griesmeel van harde tarwe dat uitsluitend uit Sicilië afkomstig is. Het is een "ambachtelijke pasta" met een lange houdbaarheid, van ongeveer 24 maanden na productie. De langzame productie door middel van bronzen extrusie genereert een ruw en poreus product dat in staat is om de saus optimaal vast te houden. De pasta, geplaatst op voedselrekken, wordt gedroogd in...
Italië, Prata Camportaccio
... in 1868 is opgericht en zich inzet om een andere soort pasta op uw tafels te brengen, gemaakt van boekweit, rijk aan smaak en voedingswaarden. De pastafabriek wil vandaag de dag een uitmuntendheid vertegenwoordigen: ethische code, duurzaamheid, ecologie, aandacht voor grondstoffen en innovaties die unieke, traditionele maar ook innovatieve pasta's en recepten op uw tafels brengen.
Italië, Castelnovo Di Sotto
Restaurant Da Poli aan het station heeft meer dan veertig jaar traditie in het gastronomische landschap van Reggio Emilia en de provincie. Gelegen in een oud treinstation uit het begin van de 20e eeuw, dat zorgvuldig is gerestaureerd, biedt dit restaurant naast de gerechten uit de Emiliaanse traditie, gekenmerkt door handgemaakte pasta en de puurheid van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, een...
Italië, Pisa
... ervaring die we in andere zaken hebben opgedaan, hebben we een pizzeria voor afhaal en op locatie toegevoegd, gespecialiseerd in het maken van pizza in rechthoekige bakvormen, ideaal voor speciale evenementen, evenals de traditionele pizza op steen, zowel voor afhaal als normaal, arancini met ragù, gefrituurde panzerotti, gevulde pucce, cecina, en gevulde schiacciatine, ook met porchetta...
Italië, S. Giovanni La Punta
... STAPPEN RESPECTEERT DIE EEN KWALITEIT VAN ABSOLUTE UITMUNTENDHEID GARANDEERT. TUSSEN DE AFGEWERKTE PRODUCTEN IS ER DE TRADITIONELE PASTA REALE (MARSEPAAN FRUIT), DE KLASSIEKE AMANDELKOEKJES (MET EEN ASSORTIMENT VAN MEER DAN 10 SMAKEN), DE PISTACHEKOEKJES, DE BEKENDE BUCCELLATI VAN FIGEN, BOVENDIEN DE TYPISCHE SICILIAANSE KOEKJES VAN ENKELE PERIODES VAN HET JAAR (DE CHIACCHIERE VOOR CARNAVAL, DE...
Portfolio (1)
Italië, Borgolavezzaro
... verschillende varianten van PIZZA's, PIZZABODEMS, DESSERTS, BROOD en PASTA omvat. We zijn voortdurend in groei en evolutie, daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met BIOLOGISCHE, VEGANE en LACTOSEVRIJE voedingsmiddelen. We werken in de vormen: op kamertemperatuur, vers en diepgevroren. We brengen voornamelijk PRIVÉ MERK producten op de markt (behalve voor de GLUTENVRIJ lijn). De hoge productiecapaciteit, stiptheid in leveringen en de kwaliteit van de producten maken van Elisa Food een betrouwbare partner.
... METICULOZE PROCEDURE DIE DE STAPPEN RESPECTEERT DIE GARANDEREN VOOR EEN KWALITEIT VAN ABSOLUTE UITMUNTENDHEID. TUSSEN DE AFGEWERKTE PRODUCTEN VINDEN WE DE TRADITIONELE PASTA REALE (MARSEPAAN FRUIT), DE KLASSIEKE AMANDELPASTEN (MET EEN ASSORTIMENT VAN MEER DAN 10 SMAKEN), DE PISTACHEPASTEN, DE BEKENDE BUCCELLATI VAN FIGEN, EN DE TYPISCHE SICILIAANSE KOEKJES VAN ENKELE PERIODES VAN HET JAAR (DE...
Italië, S. Giovanni La Punta
... STAPPEN RESPECTEERT DIE EEN KWALITEIT VAN ABSOLUTE UITMUNTENDHEID GARANDEERT. ONDER DE AFGEWERKTE PRODUCTEN VINDEN WE DE TRADITIONELE PASTA REALE (MARSEPAAN FRUIT), DE KLASSIEKE AMANDELKOEKJES (MET EEN ASSORTIMENT VAN MEER DAN 10 SMAKEN), PISTACHEKOEKJES, DE BEKENDE BUCCELLATI VAN FIGEN, EN DE TYPISCHE SICILIAANSE KOEKJES VAN ENKELE PERIODES VAN HET JAAR (DE CHIACCHIERE VOOR CARNAVAL, DE DUIVEN EN...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play