Italië, Colle Di Val D'elsa
...De Ogliarola-cultivar van Apulische oorsprong en herkomst wordt bijzonder gewaardeerd om zijn organoleptische kenmerken en gebalanceerde smaak, die minimaal bitter en pittig is met een rijke sensatie van groene olijven, gras en zoete amandelen. Het is op zijn best wanneer het rauw wordt gebruikt, voor gegrild vlees of vis, of voor smakelijke verse groentecrudités.
Portfolio (8)
Italië, Moio Della Civitella
... Ingrediënten: Slechts twee ingrediënten: zorgvuldig geselecteerde seizoenscitroenen en Italiaanse suiker. - Vacuüm Kookproces: De jam wordt vacuüm gekookt op 55 graden, een proces dat de organoleptische eigenschappen van het fruit behoudt, waardoor smaak en voedingsstoffen intact blijven. - Geen Additieven: Zonder conserveermiddelen, zuurteregelaars of kleurstoffen, voor een authentiek en natuurlijk product. - Ongeëvenaarde Smaak: Een perfecte balans tussen zoetheid en een lichte zure nasmaak, ideaal om de smaak van verse citroenen te versterken.
Portfolio (16)
Frankrijk, Casteljaloux
...semoule afkomstig van rode maïs klasse A 100% terroir lot-et-garonne. Gebruikt in menselijke voeding, met name voor de snackindustrie, ontbijtgranen, de maïsemoulage biedt specifieke organoleptische kenmerken van textuur, smaken en voedingswaarde.
Portfolio (6)
Italië, Imperia
... blik. De metalen verpakking is zeer licht en praktisch onbreekbaar en is daarom ook zeer interessant voor professioneel en cateringgebruik, voor opname in kerstpakketten, voor toeristen die de olie in een koffer willen vervoeren zonder angst voor breuk. Bovenal garandeert de bijzondere metalen coating echter totale bescherming van de olie tegen licht, met onbetwistbare voordelen voor het behoud van zijn analytische en organoleptische kenmerken. code:MET .75...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
... ORGANOLEPTISCHE KENMERKEN Aroma: delicaat, gekruid met tonen van rijp fruit. Smaak: zacht en evenwichtig, met een grote persistentie. VERPAKKING VAN 6 STUKS 1 STUK = EURO 7,50 1 PALLET 72 VERPAKKINGEN VAN 6 MINIMALE BESTELLING 30 PALLETS...
Portfolio (233)
Spanje, Murcia
... geworden. Met het raffinageproces worden ongewenste organoleptische kenmerken uit de olie verwijderd en het resultaat is homogeen. De geraffineerde rozenbottelolie is een natuurlijk product, afkomstig uit de biologische landbouw. INCI: ROSA CANINA FRUIT OIL CAS: 84696-47-9 / 84603-93-0 EINECS: 283-652-0...
Portfolio (94)
... bedoeld voor verwerking omdat het organoleptische kenmerken van hoge kwaliteit heeft. Het is resistent tegen aanvallen door mijten (Phytocoptella avellanae), gematigd resistent tegen aanvallen door de hazelnootkever (Balaninus nucum) en zeer vatbaar voor de schimmel Anisogramma anomala (EFB). Geoogst in het midden van september.
Portfolio (13)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... uit te breiden naar 100 hectare, waarbij we duurzaamheid en innovatie combineren. We werken nauw samen met ervaren lokale truffelzoekers, die zorgen voor een zorgvuldige en milieuvriendelijke oogst. Kenmerken van de Zwarte Truffel Uncinato De Zwarte Truffel Uncinato, een variëteit van de Tuber Aestivum, onderscheidt zich door zijn krachtige geur en een sterker smaakprofiel in vergelijking met de...
Portfolio (34)
Italië, Ripalimosani
... organoleptische kenmerken van groente- en fruitproducten, in overeenstemming met de voedselveiligheidsnormen. - Energie-efficiëntie: systemen ontworpen om verbruik en operationele kosten te verlagen, met duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Perfect voor bedrijven in de voedingsmiddelenverwerking, onze lijn zorgt voor een soepele en hoogwaardige verwerking, met uitstekende resultaten voor elk type product.
Portfolio (6)
Frankrijk, Cognac
... Koom Gin gedistilleerd in een Charentais distilleerderij om de aroma's en organoleptische kenmerken optimaal te extraheren. Koom is een biologische gin die wordt aangeboden in een volledig ecologisch verantwoorde verpakking. We hebben gekozen voor een fles van gerecycled glas, een kurken dop van gerecycled materiaal, en etiketten van gerecycled papier, met het grootste respect voor het milieu. Na proeven zijn al deze elementen op hun beurt recyclebaar.
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Nieuwe oogst 2018/2019 - Aangezien het om een streekproduct gaat en geen assemblage, kunnen de organoleptische kenmerken elk jaar variëren. Verkozen tot beste biologische olie van Extremadura 2019. Biologische extra vierge olijfolie ''LAGAR de SOTO'' ongefilterd, afkomstig van een 140 jaar oude familieolijfmolen. De olijfsoort is de Manzanilla Cacereña, die voornamelijk in het noorden van...
Portfolio (198)
Griekenland, Monemvasia
... de oude familie herinnert. Organoleptische Kenmerken: - Fruit is in zijn rijpe vorm. - Olijven geoogst tussen eind november en eind december. - Rijke fenolinhoud, met 300 polyfenolen per 20gr product. - Gefilterd op een maximaal niveau, zonder afvalresten (schuim of gossypol). Wat te Verwachten van deze Categorie: - Transparante, gewichtloze olie-textuur; - Zachte smaak met een fijn aromatisch profiel; - Hoofdaroma van vers gemaaid gras; - Gemiddelde tot lage intensiteiten van bitters en specerijen; - Ideaal voor dagelijks gebruik. Giet het zonder angst in je koken en dagelijkse gerechten.
Portfolio (3)
Frankrijk, Cognac
...Origineel recept met de smaken van onze reizen door Azië. Deze biologische gin met citrusaroma's en een subtiele kruidige toets wordt verkregen door het infuseren van zorgvuldig geselecteerde vruchten en kruiden. Jeneverbessen, kumquat, sinaasappelbloesem, bittere sinaasappelschil, rozijnen en Timut-peper zijn de belangrijkste ingrediënten van ons unieke recept. Na een langzame maceratie wordt Koom Gin gedistilleerd in een Charentais distilleerderij om de aroma's en organoleptische kenmerken optimaal te extraheren.
Portfolio (4)
... plakken of rock (het oppervlak blijft ruw, vergelijkbaar met handmatig snijden, en behoudt alle organoleptische en esthetische kwaliteiten van het vers gesneden product). Hoofd technische kenmerken: - automatische en geïntegreerde vormweging - kleine afmetingen - verwerking van zowel halve vormen als kaasdiscussen - mobiele ondersteuningstafel voor het verzamelen van de gesneden stukken...
Portfolio (47)
... organoleptische kenmerken worden zelfs versterkt door het type grond waarop wordt geteeld, de teeltmethoden, de aandacht voor tijdige maling en last but not least het klimaat. Feitelijk bevorderen de gematigd lage temperaturen van het herfstseizoen de vorming van oliezuur in de olijven.
Portfolio (2)
Duitsland, Lichtenfels
... niet terugkeert naar zijn oorspronkelijke hoogte en is een belangrijke prestatie-indicator voor toepassingen zoals afdichtingen, flexibele verbindingen en pakkingen. Voor een TPE met een hardheid van 40 shore A zijn typische compressie-instelling waarden 65 tot 70 procent, met de Dryflex CS reeks wordt dit verminderd tot 40 procent (22 uur bij 100 graden). Belangrijkste Kenmerken...
Portfolio (32)
Frankrijk, Paris
... tijd verkrijgt hij zijn kleur, zijn houtachtige en kruidige tonen. Onze meester van de kelder, Hervé Damoiseau, werkt nauwgezet om voortdurend de organoleptische kenmerken van deze fijne en gastronomische assemblage te reproduceren. PROEFNOTITIES Kleur: amber Neus: tonen van BBQ, vanille, kaneel en sinaasappeljam Textuur: droog Mondgevoel: droog en houtachtig, met tonen van specerijen en rook Afloop: op citrusvruchten, rook en bittere sinaasappel.
Portfolio (26)
Spanje, Jabalquinto
...De Cursus Olijfolie Proeven is een educatieve ervaring ontworpen voor degenen die meer willen leren over olijfolie en zijn kenmerken. Deze cursus biedt deelnemers de kans om verschillende variëteiten olijfolie te proeven, meer te leren over hun organoleptische eigenschappen en te ontdekken hoe je een olie van kwaliteit kunt identificeren. Bij Aires de Jaén bieden we een Cursus Olijfolie Proeven...
Portfolio (22)
Spanje, Santiago De Compostela
...Lussory White komt van de Airen-druivenrassen die de zoetheid en aroma van hun oorsprong combineren met de dichtheid die nodig is om deze wijn een fantastische aanvulling te maken. Het wordt zorgvuldig bereid zodat het alcoholgehalte net voor het bottelen wordt verwijderd, waardoor de organoleptische kenmerken behouden blijven, terwijl alleen de alcoholische en calorische inhoud van deze...
Portfolio (9)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino kaas met perensmaak. Gewicht: 350 g. Product verpakt in vacuüm. Kenmerken: De kaas heeft een zeer kruimelige textuur met een uitgesproken perensmaak. Organoleptische kenmerken: Rijping: ongeveer 60 dagen. Vorm: komvormig. Ingrediënten: Gepasteuriseerde koemelk, gepasteuriseerde schapenmelk, perenaroma (min 1%), zout, stremsel, culturen. Behandeld met een korst van olijfolie. Niet eetbare korst. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats. Gemiddelde houdbaarheid: 120 dagen.
Portfolio (10)
Italië, Mercato Saraceno
... koffie-industrie heeft ons in staat gesteld onze vaardigheden te verfijnen in het creëren van exclusieve blends, die de organoleptische kenmerken van elke single origin benadrukken. Wij zijn er trots op een verscheidenheid aan koffie blends aan te bieden, elk met zijn eigen onderscheidende smaakprofiel, dat de meest veeleisende smaken zal bevredigen. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze...
Portfolio (6)
... de maximale organoleptische kwaliteit en rijkdom aan voedingswaarden kenmerken. Het bedrijf heeft momenteel, tussen eigen olijfgaarden en beheerde gronden, ongeveer 5.000 olijfbomen, waarvan veel eeuwenoud zijn, olijfgaarden die zich grotendeels bevinden in het gebied van de Monti Lepini, van Cori tot Sonnino, via Sermoneta, Norma en Sezze.
Portfolio (1)
De Vereniging van Bijenteeltproducenten van de Provincie Brescia analyseert de belangrijkste honingsoorten die door imkers in Brescia en de provincie worden geproduceerd. Voor elke honing wordt rekening gehouden met de plant, de honing met zijn kenmerken, het productiegebied en de organoleptische aspecten. De geproduceerde honingsoorten zijn Acacia, Kastanje, Millefiori, Paardenbloem, Rododendron, Linde, Honingdauw. Naast de productie van honing geven de bijen ons ook andere zeer nuttige stoffen, waaronder ...
Italië, Giarre
De passie voor ons land en de producten die het voortbrengt, zorgt ervoor dat onze vertegenwoordigers dagelijks de beste producten rechtstreeks van de velden kiezen, waar het werk en het zweet van onze boeren een teken zijn van hoge kwaliteit en authenticiteit. Het bevorderen van de agrovoedingsspecialiteiten van ons eiland, het bekendmaken van hun organoleptische kenmerken en het op de tafels...
Portfolio (9)
La Torrefazione Morandini (Caffè Morandini) is een familiebedrijf met een ambachtelijke productie van hoge kwaliteit en is gevestigd in Esine, in de provincie Brescia. Om een koffie te verkrijgen met alle organoleptische kenmerken die kwalitatief passend zijn, kiest het bedrijf voor groene koffie volgens onmiskenbare parameters: we gebruiken alleen de beste groene bonen van de soorten Robusta en...
Italië, Aprilia
... ons uitgebreide assortiment van geconserveerde producten, waarvoor we uitsluitend Italiaanse ingrediënten gebruiken, met een gecontroleerde en gecertificeerde keten. De verwerkingsprocessen zijn natuurlijk en respecteren de juiste tijd in de verwerking, om een product te verkrijgen dat in de loop van de tijd de oorspronkelijke organoleptische kenmerken behoudt.
Italië, Molinella
... ter beschikking stellen aan haar klanten, om zich voor te stellen als partner voor iedereen die voortdurend op zoek is naar technologieën en ideeën voor de optimalisatie van processen en kwaliteitsverbetering, zonder ooit de organoleptische kenmerken van het product uit het oog te verliezen, waarin de wortels van de tradities en de gastronomische cultuur van ons land verankerd zijn.
... gezondheidsclaims te maken, omdat de gemiddelde inhoud van polyfenolen meer dan 600 mg/kg bedraagt. Dit wordt aangetoond door de metingen van de Faculteit Farmacie van de Universiteit van Athene, waar wij deelnemen aan het Europese ARISTOIL-programma. Voor de bovengenoemde kenmerken van onze olijfolie kunt u zelf een oordeel vormen door onze faciliteiten te bezoeken of een monster te ontvangen. Wij...
... op het gebied van energiebehoefte. Het product wordt verwerkt door middel van zorgvuldige selectie, wassen, sorteren en verpakken. Het magazijn is bovendien uitgerust met een koelcel voor het koelen en bewaren van het fruit, waar nodig, om de organoleptische kwaliteiten ervan te waarborgen en te behouden.
Italië, Chiaramonte Gulfi (rg)
...Voor de verzorging van onze planten gebruiken we natuurlijke methoden. Wilde vijgen De natuurlijke habitat van onze kust waar de vijgenbomen zich bevinden, is terrasvormig, waardoor ze alle organoleptische kenmerken, sporenelementen en aminozuren kunnen behouden. Tafeldruiven Sicilië is de tweede grootste producent van tafeldruiven in Italië. Dankzij de mediterraan subtropische pedo...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play