Italië, Marsala
... toepassingen aanwijzen. Onder de honingsoorten springen die van Eucalyptus, de Millefiori, Tijmhoning en de geurige Zagarahoning eruit. Honing is een voedingsproduct met eindeloze organoleptische eigenschappen. Het wordt geproduceerd door de huisbijen na de bestuiving van de nectar, verkregen uit planten of bloemen, en gecombineerd met specifieke stoffen die door hen worden afgegeven. Eenmaal verzameld, laten ze het rijpen in de raten van de bijenkorf. Uit deze fantastische combinatie ontstaan de beste honingsoorten uit de regio, die volledig van elkaar verschillen in samenstelling, kleur en geur.
De landbouwonderneming Due Palmenti is gelegen in Pedara, in het hart van Oost-Sicilië, en is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van aromatische kruiden die, dankzij de nabijheid van de Etna, in staat zijn om organoleptische kenmerken van bijzondere waarde en aromatische kwaliteiten te ontwikkelen, evenals typische Siciliaanse producten zoals smaakmakers, olijven en gedroogd...
Italië, Caianello
... uitgedoofde vulkaan binnen het Regionale Park van Roccamonfina, goed beschermd tegen elke vorm van vervuiling en chemische meststoffen. De bijzondere kenmerken van het gebied waar onze olijven worden verbouwd, geven de olie superieure organoleptische en voedingskwaliteiten.
Portugal, Castelo Branco
Apijardins is een bedrijf dat zich richt op de bijenteelt, met bijenkorven in natuurlijke gebieden van ecologische waarde, wat ons in staat stelt om honing en pollen te produceren met onderscheidende organoleptische kenmerken, vrij van enige residuen, bewezen door erkende laboratoria op Europees niveau (Laboratoria Apinevada). Onze productie heeft als belangrijkste doel de kwaliteit van de...
Italië, San Donaci
... technologieën. De maceratie in automatische vinificatoren met ondergedompelde hoed van staal, de controle van de fermentatietemperatuur en de zachte persen dragen bij aan het versterken van de al uitstekende organoleptische en kwalitatieve kenmerken van de producten, waarbij de typische smaken en aroma's worden benadrukt. Cantina San Donaci vinifieert alleen de autochtone druiven van zijn eigen wijngaarden: naast de drie historische druiven Negroamaro, Primitivo en Malvasia Nera, worden ook kleinere hoeveelheden van andere variëteiten zoals Malvasia Bianca, Chardonnay, Bombino en Trebbiano gebruikt.
Portfolio (5)
...Van liefde, passie en toewijding aan de olijfbomen, de juiste handgeplukte periode en de traditionele olijfmolen, creëert de "Azienda Agricola Tola Salvatore" een extra vierge olijfolie met buitengewone kwaliteiten in het rijke gebied van Partinico en Monreale, in het grondgebied van Palermo (Italië). De organoleptische en sensorische kenmerken maken het uniek, uitstekend voor het op smaak...
Italië, Campobasso
... termijn fundamentele kenmerken van al onze installaties. Onderzoek, ontwikkeling en innovatie. ALLES MADE IN ITALY We ontwerpen, ontwikkelen, plannen en realiseren alle installaties in ons bedrijf. Het gehele proces omvat zowel de constructie als de elektrische, water-, gas- en pneumatische installaties. Elke individuele installatie wordt zorgvuldig in het bedrijf getest volgens strikte verificatie...
Italië, Gambettola
Green Fruit S.n.c. importeert, distribueert en verhandelt verschillende soorten voedselproducten in het B2B-kanaal. Wij zijn een Alibaba.com Golden Supplier. Onze producten zijn bedoeld voor de detailhandel, Horeca of bedrijven als ingrediënten voor verdere verwerking. Alle producten kenmerken zich door de kwaliteit van het transformatieproces, wat betere organoleptische eigenschappen garandeert...
Italië, San Marco Evangelista
... zorgvuldige rijpingsperiode worden de verschillende soorten koffie, geselecteerd uit de beste oogsten ter wereld, onderworpen aan de kunst van het mengen om crema, body, bitterheid, zuurheid, geur en persistentie te verkrijgen; - Deze sensorische aspecten worden ook tijdens de verpakking behouden om de organoleptische eigenschappen van het product te behouden en contact met gas, vocht, licht en andere...
Italië, Campo Calabro
... van de fysieke en organoleptische kenmerken van de vleeswaren. Dankzij de traditionele foktechnieken die de gezondheid en de evenwichtige en duurzame groei van het dier bevorderen, evenals de combinatie van genetische en omgevingsfactoren, blijft het vlees van het Calabrese zwarte varken zeer voedzaam en mals. Het vlees van het zwarte varken uit Calabrië wordt dan ook aanbevolen om de dagelijkse...
Italië, Cercola
... zoek naar en selecteren wereldwijd uitsluitend de beste koffies, waarbij we ook gebruikmaken van internationaal gerenommeerde experts die periodiek de plantages bezoeken en controleren. Het branden is een kunst die gevoeligheid en veel ervaring vereist. Koffie kan verschillende organoleptische kenmerken en aroma's ontwikkelen, afhankelijk van de tijd, de methoden en de graad van branding. Daarom...
Italië, Saviano
... referentiepunt zijn geworden voor gevestigde merken in de GDO-sector. De Siciliaanse Extra Vergine Olijfolie die door ons bedrijf wordt geproduceerd en verkocht, behoort tot de beroemde en zeer gewaardeerde cultivar van de Nocellara del Belice. Deze olijfolievariëteit heeft hoge erkenningen en certificaten ontvangen voor zijn uitstekende organoleptische eigenschappen. De Nocellara is een olijfboomvariëteit met de unieke eigenschap ter wereld om goed fruit (de druif) uitsluitend te groeien en te produceren in het gebied van de Valle del Belice (prov.
Italië, Affi
... geschikt is voor de meest uiteenlopende melkbereidingen. Probeer onze rijke selectie van blends: 100% Arabica koffie, Extra bar, Costa del Sol, Gran Bar, Intenso en Armonioso, elk met zijn eigen kenmerken en organoleptische eigenschappen.
Spanje, Zaragoza
... natuurlijke kenmerken niet verliezen. Dit alles heeft ons verschillende internationale prijzen opgeleverd (zoals 'Kosher'), het genot van het label van biologisch voedsel, en het vermogen om te voldoen aan de verzoeken van beroemde chefs om proeverijen te organiseren en de superieure kwaliteit van onze genoemde oliën te verifiëren.
Italië, sovizzo
... een membraan (in geëxpandeerd polytetrafluorethyleen) dat als afdichting fungeert. De dranken blijven in de tijd intact en behouden alle organoleptische kenmerken van de producten. De grote opening van de glas-fles, op het moment van openen, versterkt bovendien de geur en de olfactorische sensatie zorgt voor groot genot. Een van onze doelen is om grote wijnen en sterke dranken op de markt te brengen met een nieuwe verpakking, met een nieuwe dosering, waardoor het mogelijk is om het product te proeven zonder noodzakelijkerwijs een normale fles te openen.
Italië, Barletta
Het verhaal van de familie Vallarella is een liefdesverhaal. Het begon rond 1920. We zijn geboren als producenten en zijn transformatoren van onze olieproductie geworden. Ons bedrijf is volledig biologisch, we zorgen voor onze olijfgaarden volgens biologische regelgeving, de tijd tussen de oogst en de persing is 24 uur en de extractie is koud om ervoor te zorgen dat het eindproduct alle organoleptische kenmerken heeft die een goed olieproduct moet hebben.
... erfgoed; als we "Bagòss" noemen, bedoelen we de koning van de alpine kazen: de meest waardevolle, de troef van grote restaurants en eenvoudige trattoria's, altijd een winnende kaart in verfijnde recepten of op eenvoudige, rauwe schotels. Na zoveel jaren zijn de kwaliteit en de organoleptische kenmerken van "Bagòss" hetzelfde gebleven, zijn de faam de nationale grenzen overschreden, heeft het belangrijke erkenningen ontvangen en is het een effectief middel van promotie voor de hele Valle del Caffaro. De geschiedenis van "Bagòss" is een integraal onderdeel van het dorp en zijn...
Italië, Campagna
... smaken door overmatige en onmiddellijke bitterheid worden geëlimineerd. 2) Centrifugale extractie, dus zonder schudden (in tegenstelling tot de centrifuge) op zeer lage toeren en zonder het gebruik van centrifugale scheiders (helderheid), van eerste persing en volledig koud. MET DEZE TWEE EXCLUSIEVE METHODEN blijven alle kenmerken van de beste olie intact: geur, kleur, smaak, aroma en organoleptische kwaliteit. De variëteiten die wij exclusief produceren zijn: rotondella, carpellese, frantoio en leccino. Ons verhandelde merk is “ORO DEL SELE.”...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play