Polen, Brzozów
... 100g</strong> Energiewaarde 1450kJ/342kcal - 17% ADH* Vetten 1,8g - 2,6% waarvan verzadigde vetzuren 0,7g - 3,5% Koolhydraten 68g - 26% waarvan suikers 0,5g - 0,6% Vezels 2,9g Eiwit 12g - 24% Zout 0,01g - 0,2% *Referentiewaarde voor voedingsinname&nbsp;<strong>Toepassing</strong> Tarwe meel type 750 is uitstekend geschikt voor het bakken van brood en alle hartige en zoete gebakken producten. Ideaal voor pannenkoeken, wafels of als bindmiddel voor soepen en sauzen.&nbsp;<strong>Opmerkingen</strong> Bewaren op een droge en koele plaats in een goed afgesloten verpakking.
Portfolio (781)
Italië, Marmirolo
... plasticiteit aan de deeg geeft, waardoor traditionele of moderne uitrolmethoden mogelijk zijn. Met MAGRI FREE Napoletana verkrijgt men pizza's en broden met een luchtige structuur, zacht en met een geurige smaak, vergelijkbaar met een gebakken product gemaakt van tarwebloem, maar 100% glutenvrij. Beschikbaar in een vierkante bodemzak van 1 kg in dozen van 12 stuks.
Portfolio (56)
Duitsland, Nürnberg
... goede bron van andere voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vezels en lignanen. Lignanen zijn plantaardige verbindingen waarvan is aangetoond dat ze verschillende gezondheidsvoordelen hebben, waaronder het verlagen van het risico op kanker en hartziekten. Linola-zaden kunnen heel worden gegeten, gemalen tot meel of geperst voor olie. Ze kunnen aan verschillende voedingsmiddelen worden toegevoegd, waaronder granen, yoghurt, smoothies en gebakken goederen.
Portfolio (186)
Frankrijk, Le Muy
... beschermende laag tussen de bakplaat en het te bakken product. Hierdoor zijn er, zelfs bij zeer hoge temperaturen, geen carbonisatie of brandvlekken in de oven en zelfs niet op de gebakken producten. Ons meel verdwijnt terwijl de oven draait. Het product kan ook worden gebruikt voor het bakken van pizza in een houtgestookte oven. Meel wordt verkocht in een zak van 25 kg.
Portfolio (10)
Nederland, Amsterdam
...Kokosmeel is een bijproduct van extra vierge kokosolie. Gedroogde kokosvezels worden eerst geëxtraheerd en vervolgens tot poeder gemalen. Het is een kokosvezel en behoudt ongeveer 15% van het vetgehalte. Natuurlijk en ongezoet, het heeft een lichte smaak en geur van kokos, wat goed mengt met andere ingrediënten en niet overweldigend is. Hoewel het een lichte, luchtige uitstraling en textuur heeft wanneer het gedroogd is, wordt het relatief dicht wanneer het wordt gekookt of gebakken.
Portfolio (115)
Frankrijk, Montelimar
...Nougat met karamelzout uit Guérande, verpakt in een 200g-zak met kartonnen bodem, die de nougatpapillotjes bevat. Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, honing, amandelen, karamel met gezouten boter (8,7%), poedersuiker, aardappelzetmeel, ongezuurd brood (water, olijfolie, meel), eiwit, natuurlijke vanille-extract. Bereidingswijze: Honing en glucosestroop worden in de ketel gekookt, eiwit wordt aangevuld met gekookte suiker, vanille, amandelen en karamel. Allergenen: Amandelen, ei, mogelijke sporen van noten.
Portfolio (154)
Frankrijk, Aix En Provence
...De biscottes van Roger zijn trots op het erfgoed dat is overgeleverd van de grootvader van deze derde generatie. Zonder conserveermiddelen, zonder GGO's, zijn de ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw een garantie voor kwaliteit. De Bise-meel (T80) biedt een unieke smaak aan deze toast die in een open mal is gebakken, net zoals vroeger bij de eerste batch van Roger, de bakker uit Aix...
Portfolio (31)
Duitsland, Bad Bentheim
... voedingswaarden: eiwitten, voedingsvezels, verschillende B-vitamines, magnesium, fosfor en mangaan. Veelzijdig Quinoa-meel kan in veel verschillende gerechten worden gebruikt. Het is ideaal voor het bakken van brood, taarten en andere lekkere gebakken producten. Maak bijvoorbeeld het beslag voor taarten, wafels en pannenkoeken. Bij het bakken of koken met quinoa-meel gebruik je vaak een kortere baktijd of kooktijd en een lagere temperatuur.
Portfolio (549)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Gerechten gemaakt van roggebloem zijn lager in calorieën dan die gemaakt van tarwe. Zelfs mensen die verschillende afslankdiëten volgen, kunnen roggebloem gebruiken voor het bakken. Niet alleen traditioneel zwart brood kan van roggebloem worden gebakken. Deze bloem dient ook als basis voor veel heerlijke en gezonde gebakken producten, zoals platte taarten, muffins, peperkoek, koekjes en crackers...
Portfolio (116)
Italië, Forlì
... kikkererwtenmeel een lagere calorische waarde. Het is bovendien rijker aan vezels en eiwitten, wat het een zeer geschikt product maakt voor sporters en liefhebbers van gezonde diëten. Kikkererwtenmeel wordt veel gebruikt in Ligurië, waar farinata wordt beschouwd als een typische lokale specialiteit. Het is een soort 'pannenkoek' die zeer dun is en alleen is gemaakt van kikkererwtenmeel, water, zout en olijfolie; de farinata wordt meestal in een houtoven gebakken, maar soms ook in een pan.
Portfolio (50)
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...allergieën, obesitas en hart- en vaatziekten. Het verandert elke gebakken lekkernij in superfood. Gemaakt van: Rijst Certificering: HACCP Max. Vochtigheid (%): 1% Fijnheid (%): 100% Verwerkingswijze: rauw Kwaliteit: Voedsel Houdbaarheid: 18 maanden Verpakking: ZAK Gewicht (kg): 25 kg Type: Allround Meel...
Portfolio (10)
Slovenië, Krmelj
... ongelooflijk veelzijdig en kunnen worden genoten in soepen, salades en gebakken pastagerechten. Hun holle midden stelt hen in staat om de smaken van sauzen vast te houden, waardoor elke hap een explosie van heerlijkheid is. Omarm de speelse charme van kleine ringpasta en laat hun levendige kleuren en heerlijke textuur uw eetervaring verbeteren. Bovendien zijn ze, net als al onze producten, biologisch en veganistisch. Energie-inhoud: 1555 kJ / 366,2 kcal Totaal vet: 1,35 g Verzadigd vet: 0,32 g TOTALE KOHYDRATEN: 77,02 g Suikers: 3,77 g Vezels: 1,7 g Eiwit: 11,25 g ZOUT: 0,08 g...
Portfolio (31)
Bulgarije, Varna
... Productieservice, kiest u voor een hoogwaardig, glutenvrij meel dat de smaak en textuur van uw gebakken producten en andere culinaire creaties verbetert. Ons team van experts is toegewijd aan het produceren van hazelnotenmeel dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en zuiverheidsnormen. Deze service is ideaal voor degenen die unieke en voedzame producten aan hun klanten willen aanbieden.
Portfolio (6)
...Moutmeel is een van de oudste, natuurlijke bakmiddelen en een traditioneel ingrediënt in gebakken producten. Dit moutproduct wordt voornamelijk gebruikt om het fermentatieproces en de bakkwaliteiten te verbeteren. Dit product is verkrijgbaar bij de groothandel August Töpfer & Co in verschillende kleurvariaties van licht tot donker, met of zonder enzymactiviteit.
Portfolio (27)
Verenigd Koninkrijk, Widdington
... consumeren van gebakken broodjes, muffins, brood, eiwitrijke smoothies, enz. met ons kippoeder/meel heeft anabole effecten, wat betekent dat het helpt bij het opbouwen van spieren. Ons vleespoeder is 100% gedehydrateerd. Koken heeft het nadeel dat het enzymen vernietigt die het lichaam absoluut nodig heeft, de concentratie van vitamines vermindert en eiwitten ongeveer een derde van hun voedingswaarde...
Portfolio (6)
Bulgarije, Sofia
... A, vitamine E en ook aan mineralen magnesium en calcium. Dit is bewezen door laboratoriumresultaten. Perfect voor toevoeging aan verschillende gezonde voedingsmiddelen zoals: smoothie, yoghurt, sappen, rauwe repen, rauwe pralines; ook in gebakken gerechten als rozenbottelmeel: pannenkoeken, cupcakes, enz.
Portfolio (5)
ufs.country_names.RU, Moscow
... Kokosmeel kan al het traditionele meel of een deel ervan voor jou vervangen. We raden aan om kokosmeel te mengen met bijvoorbeeld amandelmeel om tarwe te vervangen. Een grote hoeveelheid vezels is aan de ene kant goed voor de gezondheid, maar aan de andere kant betekent het een hoge hygroscopisiteit, waardoor het meel vocht zeer goed absorbeert. Dit moet in overweging worden genomen bij het berekenen van...
Portfolio (8)
Oekraïne, Kyiv
... productie van zuurdesem voor bier en kvass, en voor het bakken van peperkoek en koekjes. Maar het belangrijkste product is altijd brood geweest, dat wordt gebakken van traditioneel of custarddeeg. Voedingswaarde per 100 g van het product: Eiwitten: 9 g Vetten: 1,7 g Koolhydraten: 61,5 g Energiewaarde: 300 kcal.
Portfolio (27)
Duitsland, Nörten-Hardenberg
...vers gebakken klinker- en baksteenpuin in verschillende hardheden, vrij van recyclingmateriaal...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Denis
...Gemaakt van een Franse traditie meel, biedt deze lijn producten van superieure kwaliteit met een betere houdbaarheid. Een langzame fermentatie bij lage temperatuur geeft alle tijd voor de ontwikkeling van de aroma's en genereert een luchtige en vette kruim die omgeven is door een dunne, krokante korst die te danken is aan het bakken op een steen.
Oekraïne, Cherkasy
...Gierstmeel heeft een milde, licht nootachtige smaak, die een onderscheidende smaak toevoegt aan gebakken goederen. Gierstmeel kan worden gebruikt als ingrediënt voor bakmixen, pasta, brood en snacks. De gierstkorrels voor de productie van meel ondergaan een hydrothermische behandeling, waardoor de houdbaarheid wordt verlengd, de bitterheid wordt verminderd en de fysieke en organoleptische eigenschappen worden verbeterd.
Portfolio (7)
...Gundel Pannen - Het origineel sinds 1972, extreem duurzaam, uitstekende bruining, vetarm bakken, hitteopslagbodem, PFOA-vrij. Standaard huishoudformaat voor drie tot vier personen. Door de hoge rand spat het niet zo als u schnitzels, steaks, gehaktballen, verschillende visfilets of braadworst bakt. Fantastisch is de hoge randpan ook voor alle pasta- en groentegerechten, gebakken aardappelen, geschnetzeltes of ook stoombroodjes (een pond meel). Hoogte: 7 cm Diameter: 28 cm Opmerkingen: De bijpassende deksel vindt u bij de accessoires. Kookplaat: 21 cm Vaatwasmachinebestendig: nee...
Portfolio (7)
België, Hollange
...Aan de kant van de molen is de Moulin de Hollange gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van natuurlijke spelt- en tarwebloem van uitzonderlijke kwaliteit. Het resultaat van een echte molenaarsvakmanschap, onze bloem wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde granen en is volledig vrij van additieven om de authentieke smaak te onthullen. In de aangrenzende bakkerij van de molen vindt u een heerlijke speltbrood, gebakken op steen, met subtiele geuren en delicate aroma's, die de reputatie van de Moulin de Hollange al vele jaren hooghoudt.
Luxemburg, Niederanven
... bakkerij een compleet palet van basisproducten die bestemd zijn voor meer verfijnde latere bereidingen. Ons bedrijf levert ook alle kant-en-klare producten die klaar zijn om in de oven te worden gebakken (diepvriesproducten, enz.).
Verenigd Koninkrijk, Crossways Business Park, Dartford.
... label aan te bieden dat ook voedzamer is. Het is ideaal voor toepassingen die viscositeit of hechting en waterbinding vereisen. Kan worden gebruikt in alle productie, of het nu gaat om vloeistoffen, gebakken goederen, meel, shakes, pasta's, coatings, enz. We leveren ook vanillebonen van superieure kwaliteit en vanillepoeder in bulk tegen een concurrerende prijs. We kunnen naar elke bestemming verzenden. Neem alstublieft contact met ons op voor meer details. We hebben ook chocolade van één oorsprong. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen bevoorraden.
Griekenland, Veria
... mogelijkheid om authentieke traditionele Pontische producten te produceren zoals perec, siron en evreston, gebakken in een traditionele sat die speciaal voor ons laboratorium is gemaakt. Onze waarden zijn onlosmakelijk verbonden met kwaliteit, integriteit en een gevoel van verantwoordelijkheid. In onze pasta vindt u geen conserveermiddelen, chemische kleurstoffen of gedroogde grondstoffen (ei, groenten of...
Italië, Velletri
... ongeveer 40 minuten gekneed, waarna het deeg een uur mag rijzen. Het brood wordt vervolgens uitgerold, gevormd tot grote broden of staven van ongeveer 1 of 2 kilo, in houten kisten geplaatst, bestrooid met griesmeel of meel en bedekt met hennepdoeken. Na een bepaalde tijd waarin de tweede rijs plaatsvindt, wordt het brood strikt gebakken in de kastanjeboom houtoven gedurende ongeveer een uur en twintig minuten.
Biologische pionier sinds 1979! Barnhouse is de moeder van biologische Krunchy, de knapperig gebakken ontbijtvlokken van haver en spelt, voorzichtig gebakken in meer dan 30 variaties. Ook cerealerepen.
Frankrijk, Royaumeix
Bij Royaumeix telen we granen – tarwe, rogge en spelt – die we verwerken tot meel in onze ambachtelijke steenoven. Deze productie stelt ons in staat om onze verschillende producten te maken, natuur- of zaadbroden, die met de hand worden gevormd en gebakken in een op hout verwarmde oven, evenals brioche en meel. Specialiteiten: Natuur- of zaadbroden van tarwemeel, speltbrood, roggebrood, landelijke brioche, sandwichbrood, focaccia met zaden, meel, tortillawraps en speltkorrels;...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play