Frankrijk, Le Muy
... beschermende laag tussen de bakplaat en het te bakken product. Hierdoor zijn er, zelfs bij zeer hoge temperaturen, geen carbonisatie of brandvlekken in de oven en zelfs niet op de gebakken producten. Ons meel verdwijnt terwijl de oven draait. Het product kan ook worden gebruikt voor het bakken van pizza in een houtgestookte oven. Meel wordt verkocht in een zak van 25 kg.
Portfolio (10)
Frankrijk, Montelimar
...Nougat met karamelzout uit Guérande, verpakt in een 200g-zak met kartonnen bodem, die de nougatpapillotjes bevat. Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, honing, amandelen, karamel met gezouten boter (8,7%), poedersuiker, aardappelzetmeel, ongezuurd brood (water, olijfolie, meel), eiwit, natuurlijke vanille-extract. Bereidingswijze: Honing en glucosestroop worden in de ketel gekookt, eiwit wordt aangevuld met gekookte suiker, vanille, amandelen en karamel. Allergenen: Amandelen, ei, mogelijke sporen van noten.
Portfolio (154)
Frankrijk, Aix En Provence
...De biscottes van Roger zijn trots op het erfgoed dat is overgeleverd van de grootvader van deze derde generatie. Zonder conserveermiddelen, zonder GGO's, zijn de ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw een garantie voor kwaliteit. De Bise-meel (T80) biedt een unieke smaak aan deze toast die in een open mal is gebakken, net zoals vroeger bij de eerste batch van Roger, de bakker uit Aix...
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint-Denis
...Gemaakt van een Franse traditie meel, biedt deze lijn producten van superieure kwaliteit met een betere houdbaarheid. Een langzame fermentatie bij lage temperatuur geeft alle tijd voor de ontwikkeling van de aroma's en genereert een luchtige en vette kruim die omgeven is door een dunne, krokante korst die te danken is aan het bakken op een steen.
Frankrijk, Royaumeix
Bij Royaumeix telen we granen – tarwe, rogge en spelt – die we verwerken tot meel in onze ambachtelijke steenoven. Deze productie stelt ons in staat om onze verschillende producten te maken, natuur- of zaadbroden, die met de hand worden gevormd en gebakken in een op hout verwarmde oven, evenals brioche en meel. Specialiteiten: Natuur- of zaadbroden van tarwemeel, speltbrood, roggebrood, landelijke brioche, sandwichbrood, focaccia met zaden, meel, tortillawraps en speltkorrels;...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play