Italië, Misano Adriatico
...Heerlijke snacks met verse Parmigiano Reggiano, gemaakt met DOP. 5 repen van 20g gerijpte kaas voor een heerlijke smaakervaring. Gezond, rijk aan calcium, eiwitten en smaak. Perfect als snelle snack of als een gezonde toevoeging aan je maaltijd.
Portfolio (200)
Italië, Orbassano
...De verse ravioli in de vorm van een zonnebloem, gevuld met gorgonzola (Italiaanse blauwe kaas) en walnoten, zijn een culinair meesterwerk dat de elegantie en verfijning van de Italiaanse keuken belichaamt. De delicate eiernoedels omhullen een romige en smaakvolle vulling, waarin de gorgonzola, met zijn gedurfde en aromatische tonen, harmonieus samensmelt met de knapperigheid en de ronde smaak van de gehakte walnoten.
Portfolio (57)
Italië, Bergamo
...Hoge kwaliteit verse pecorino primosale kaas.
Portfolio (56)
Italië, Milano
...met een kruidige noot die doet denken aan zwarte peper en kruidnagel. De lichtzoete smaak doet denken aan carob en een zoethoutstaafje. Het aroma is van gemiddelde intensiteit en persistentie. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met verse kaas, yoghurt, probeer het op pannenkoeken en mascarpone; uitstekende zoetstof voor thee en warme dranken.
Portfolio (116)
Italië, Martina Franca
...De Burrata Pugliese is een verse en romige kaas, typisch voor de Italiaanse kaastraditie. Gemaakt van melk van hoge kwaliteit, onderscheidt de burrata zich door zijn zachte en boterachtige hart, omhuld in een dunne laag mozzarella. Deze kaas is perfect om alleen te genieten of vergezeld van verse tomaten en een scheutje olijfolie, waardoor de delicate en unieke smaak wordt benadrukt. De burrata is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een authentieke en verfijnde culinaire ervaring.
Portfolio (29)
...Verse kaas met een omhulsel van pasta filata dat een romig hart van room en stracciatella omsluit. Zacht maar elastisch en smaakvol. Verkrijgbaar in zowel 100% buffelmelk als 100% koemelk, afhankelijk van de smaken en behoeften.
Italië, Radicofani
...De productie van biologische kaas is een bijna onvermijdelijke stap voor ons bedrijf, dat altijd traditionele en natuurlijke productlijnen heeft aangeboden. Wij zijn een coöperatie en onder onze leden bevinden zich veel biologische melkproducenten. Juist dankzij deze gecertificeerde bedrijven kan onze coöperatie met gemak en garantie biologische kaas aanbieden. De verwerking volgt uiteraard alle...
Portfolio (48)
Italië, Fidenza
...Supramonte is een pecorino kaas met een minimale rijping van 60 dagen. De smaak is licht zout en de textuur wordt kruimelig naarmate het rijpt.
Portfolio (54)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... okergeel. Het intense aroma, met tonen van knoflook, kaas en natte aarde, maakt het ideaal voor gourmetgerechten. Alleen de grootste truffels met de beste kenmerken worden geclassificeerd als Extra. Deze truffel is perfect voor wie zijn culinaire creaties wil verheffen met een vleugje luxe en verfijning, en garandeert een onvergetelijke gastronomische ervaring.
Portfolio (17)
Italië, Noci
...De burrata, het paradepaardje van de typische kaastraditie uit Puglia, bestaat uit een handgemaakt omhulsel van mozzarella, gemaakt door onze kaasmakers, dat van binnen is gevuld met een zachte kern van met de hand gescheurde mozzarella en room. Dit resulteert in een zakje met een heerlijke, zoete en delicate smaak. Het is een product dat kan worden gebruikt voor verse consumptie, op smaak...
Portfolio (10)
... klantenkring te bedienen die op zoek is naar een nieuwe smaakcultuur, met respect voor de volksgezondheid. De FILAB s.r.l. produceert Mozzarella di Bufala Campana DOP, uitsluitend met verse buffelmelk, in de volgende formaten: • Ciliegina of Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Gerookte Mozzarella of Provola Daarnaast produceert FILAB s.r.l. Ricotta di Bufala Campana DOP, zowel verse als verse gehomogeniseerde.
Portfolio (2)
...Rock22 is een automatische machine voor het portioneren van variabele gewichten, ontworpen om in lijn te werken. Een professionele oplossing voor het uitvoeren van de “rock” snede van harde kazen. De kaas wordt automatisch op een perfect identieke manier gesneden als de "verse" snede, gemaakt met de hand: (het oppervlak van het product blijft ruw en behoudt alle organoleptische en esthetische...
Portfolio (47)
Italië, Dorgali
... lage caloriegehalte en de hoge concentratie eiwitten. Onze Ricotta Sarda is heerlijk om alleen te proeven, in plakken, of als uitstekende aanvulling op verse groenten, zoals geraspt over tomaat. Perfect om verse salades, pasta, risotto, ovenschotels of als steringrediënt in hartige taarten te verrijken, onze Ricotta Sarda is een waar culinair juweel dat uitnodigt tot het ontdekken van authentieke en eerlijke smaken.
Portfolio (10)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
...De Mozzarella di Bufala Campana DOP is een verse, gesponnen kaas die uitsluitend wordt geproduceerd met buffelmelk uit de regio van oorsprong. Buffelmelk heeft een andere samenstelling dan die van andere diersoorten die voor de kaasproductie worden gebruikt. In feite is het, in tegenstelling tot koemelk en geitenmelk, rijker aan eiwitten, vetten en vooral calcium. Typen en Formaten Gewicht: van 25 g tot 2 kg HOUDBAARHEID 12 DAGEN / HOUDBAARHEID 18 DAGEN / HOUDBAARHEID 21 DAGEN Codes: van 1702 tot 17...
Portfolio (10)
Italië, Brusaporto
Ambachtelijke pastafabriek sinds 1970. Pastificio Davena produceert verse gevulde pasta met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met respect voor de traditie en geavanceerde productieprocessen. Pastificio Davena is de keuze voor wie een betrouwbare partner wil, een leverancier die in staat is om een nauwkeurige service te bieden en te voldoen aan de verschillende en complexe behoeften. P...
Portfolio (10)
Italië, Salerno
... voornamelijk gebruikt voor een breed scala aan culinaire toepassingen. PE papier is geschikt voor direct contact met alle soorten voedsel (kaas, koekjes, pizza, hotdog, vis, vlees, burger, sandwich, gefrituurd voedsel, delicatessen en vette producten) en is perfect voor het verpakken van natte producten (de vochtbestendige eigenschappen bieden veelzijdige toepassingen voor slagers, restaurants...
Portfolio (6)
Italië, Orsogna
...Salumi en Kaas uit Abruzzo * Salami met Truffel * Zoete Ronde Aquilano Salami * Zoete Cigolana Salami * Pittige Cigolana Salami * Varkenslever Salami van het type Cigolana * Pittige Bastoncino Salami * Spianata Aquilana Salami * Verse Abruzzese Worst Onze Kazen: * Klassieke Caciotta van koemelk * Caciotta met bieslook * Caciotta met Walnoten * Caciotta met Zwarte Olijven * Caciotta met Groene Olijven * Caciotta met Chili * Caciotta met Truffel...
Portfolio (9)
Italië, AVERSA
...Traditioneel Amerikaans gebak, gemaakt van kaas, eieren en suiker, met een bodem van koekjes. De glutenvrije Cheesecake in eenpersoonsportie is gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor een zijdezachte textuur en een rijke, omhullende smaak. De krokante bodem van glutenvrije koekjes past perfect bij de zachtheid van de roomkaas, wat een onvergetelijke sensorische ervaring biedt, perfect voor wie op zoek is naar een onweerstaanbaar dessert in een praktische verpakking.
Portfolio (6)
Italië, Maruggio
...Kenmerkend wijnachtig Smaak: Droog, zeer harmonieus Serveer temperatuur (Celsius): 8° 10° C Aanbevolen: Aperitief, vis en Italiaanse voorgerechten, zeevruchten, delicate soepen alsook groenten, mozzarella en verse kaas.
Portfolio (8)
Italië, Sant'ilario D'enza
... dan 40 maanden) en types. Naast de standaard Parmigiano Reggiano produceren we de biologische Parmigiano Reggiano, de gecertificeerde "Prodotto di Montagna" en tenslotte "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Onze kaasselectie is breed en divers: onder de meest geliefde DOP's bieden we namelijk Grana Padano en Pecorino Romano aan, en we stellen ook verse kazen voor zoals mozzarella di bufala en...
Italië, MILANO
Punto Srl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van voedingsproducten. Met een nieuw verkooppunt dat is uitgerust met een vleeswaren-, kaas- en vers broodafdeling, biedt Punto Srl een breed scala aan verse en diepgevroren voedingsproducten, naast een uitgebreid assortiment aan groenten en fruit. De kwaliteit van de producten is altijd gegarandeerd en het bedrijf zet zich in om...
Portfolio (202)
Italië, Pasturo
Carozzi Formaggi bevindt zich in Pasturo. Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in om de waardevolle ambachtelijke vaardigheden van de kaasmakers te combineren met de eisen van de modernere smaak. Het resultaat is een breed scala aan unieke kazen, voortgekomen uit een sterke passie en enkele gelukkige inzichten, die door de jaren heen prestigieuze erkenningen hebben ontvangen. ARTIGIANALITÀ: We b...
Portfolio (7)
Italië, Ripalimosani
... canditeren van fruit, terwijl de LINEA TARTUFO de voorbereiding van dit kostbare ingrediënt vereenvoudigt met zijn lavatartufi. Tot slot omvat de LINEA LATTE specifieke installaties en machines voor de verwerking van melk en de productie van kaas, waardoor het productieproces efficiënt en van hoge kwaliteit is!
Portfolio (3)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Italië, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Fabriek in Sonnino In de fabriek in Sonnino, die actief is sinds 1987, worden de volgende producten vervaardigd: mozzarella van koe, ricotta, boter, verse kazen, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Fabriek in Pontinia De fabriek in Pontinia is de eerste fabriek die door het bedrijf is gebouwd, waar mozzarella van buffel, ricotta en boter van buffel wordt...
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Italië, Bibbiano
De kaasfabriek is gevestigd aan de Via Vittorio Veneto 4, natuurlijk in Bibbiano (RE), en elke dag worden er gemiddeld 16 vormen van Parmiggiano Reggiano geproduceerd (bijna zesduizend per jaar), gekenmerkt met het registratienummer 629. In de winkel: "De binnenplaats van de Parmiggiano Reggiano" vindt directe verkoop aan het publiek plaats van Parmiggiano Reggiano, boter en ricotta. Ondanks wat e...
...100% Italia International Trade biedt haar klanten een uitgebreide selectie van de beste producten uit de Italiaanse regio's: D.O.P. buffelmozzarella, buffel- en koemelkkaas, groenten, ingelegde producten, D.O.P. extra vierge olijfolie, truffel uit Bagnoli, Gragnano pasta, verse pasta, zeevruchten, gepelde tomaten, bakproducten, pizza-ingrediënten, vleeswaren, enz. Dankzij een goed georganiseerde logistiek en meertalig personeel kunnen klanten beschikken over een uitgebreid catalogus en de goederen één of twee keer per week in heel Europa ontvangen, net zoals in Italië.
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play