Frankrijk, Auray
Frankrijk, Creissels
Ontwerper en fabrikant van apparatuur voor de kaasindustrie, Roussel Inox vervaardigt uw apparatuur met constante aandacht voor uw behoeften. Wij beschikken over een solide kennis van uw beroep als kaasmaker, verfijnd bij professionals in Frankrijk en internationaal. Wilt u uw machines vernieuwen, uw productiecapaciteit verhogen, uw werkplaats creëren? Samen definiëren we voor elk apparaat de me...
Portfolio (45)
Frankrijk, Soreze
... mogelijk. Het verschil zit in het productieproces, waarbij kwark meer uitgelekt is dan verse kaas. Inderdaad, verse kaas, in tegenstelling tot kwark. REF:FROPFRAI Samenstelling: Stremsel, lactische ferments, calciumchloride, hulpstof maltodextrine Gemaakt in: Frankrijk...
Portfolio (195)
Frankrijk, Paris
...Een mooi doosje bestaande uit een Assaisonnement à tailler Cèpe en een voedselveilige taille-crayon. Een natuurlijke, plantaardige en glutenvrije recept bereid met liefde in Alès in de Cévennes. Ideaal voor de Zuidwestelijke keuken, wild, verse kaas, soepen en risotto. Een Assaisonnement van 18g, dat zijn 120 schaafsel voor uw borden. Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen licht. Afmetingen: 9,5 x 11,4 x 4,4 cm Netto gewicht: 18g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint Marcel Les Valence
...), snacks (chocoladerepen, diverse koekjes, chips en kleine zakjes snoep) en allerlei verse producten (zuivel, vlees, kaas, warme maaltijden...). Voorzien van een lift, is deze automaat perfect voor kwetsbare producten. Zodra de betaling van de klant is voltooid, positioneert de lift zich op het niveau van het geselecteerde product en haalt het voorzichtig op. De SHOPS24TOP1180 automaten worden...
Portfolio (158)
Frankrijk, Belley
...OU A PATE FRAICHE Voorbeeld: Geitenkaas, Franse verse kaas, Petits Suisses, … Kenmerken: Eenvoudig in gebruik Regelmatig uitlekken van de wrongel Uitlekken met geitenmelk, koemelk en schapenmelk, sojamelk… Beheersing van het droge extract Eenvoudige reiniging, hygiëne gerespecteerd Onze zakken kunnen worden aangeboden met verschillende opties: stangen, koord, specifieke openingen… ze zijn aanpasbaar aan elke kaasmaker Afmetingen 50x100cm of op maat gemaakte afmetingen Functies Uitlekken Beroepen Zuivelbedrijven – Kaasmakerijen...
Portfolio (30)
Frankrijk, Rungis Cedex
...BUISSON SA is een voedingsgroothandel op de markt van Rungis. Groothandel in kaas in bulk. Het bedrijf BUISSON is een voedingsgroothandel in verse producten, uitsluitend voor professionals. BUISSON: groothandel in kaas in Rungis en groothandel in Europese vleeswaren. Kazen in bulk Import-export van kazen in bulk. Distributeur van kazen in bulk. Leverancier van kazen in bulk.
Frankrijk, Esquiule
...De kaaswinkel Balaka is de specialist in boeren Ossau Iraty kaas. We kopen verse kazen en rijpen deze 4 tot 8 maanden in onze kelder in het Baskenland. Deze kazen worden uitsluitend geproduceerd door herders uit het Baskenland en de bergen van Béarn. Handmatige en ambachtelijke rijping. Deze kaas heeft een AOP. Beschermde oorsprongsbenaming.
Portfolio (8)
Frankrijk, Marseille
... produit":"Verse kaas met een gesponnen structuur","dont sucres":"waarvan suikers 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes)":"","Couleur":"Wit","Salmonella spp":"Afwezig in 25 g","OGM":"Afwezig, product in overeenstemming met de toepassingsgebieden van de verordeningen CE 1829/2003 en 1830/2003","Matière grasse sur sec":"Vetten op droge stof Min 52%","Sel":"Zout 0.6g"}...
Portfolio (9)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...bloemkool*(55%), aardappel*, cantal* AOP (rauwe melk van koe)(15%), zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen), water, zonnebloemolie*, uien*, zout, rijstmeel*, curry* (0,2%), kurkuma*, gember*, koriander*. *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op verse boterhammen, om te combineren met groentesticks of grissini. U kunt uw boterhammen ook...
Portfolio (37)
Frankrijk, Sète
...Ontdooi de Golfo Nuevo zeevruchtencocktail. Bak alle ingrediënten in 2 eetlepels olijfolie met knoflook en peterselie. Kook ondertussen de verse spaghetti. Voeg 20 cl vloeibare room toe aan de gekookte bereiding, strooi er vervolgens Parmezaanse kaas over en voeg zout en peper toe. Giet de pasta af en meng met de saus. Serveer warm.
Portfolio (42)
Frankrijk, Auros
... Chèvre Brebis tome 4 kg en tommette 600g. We bieden ook Saint Nectaire, Comté, natuur brie en truffel brie, boerderij-yoghurt, schapen-yoghurt, verse boerenroom, kwark, rauwe melk Emmental geraspt, enzovoort.... Aarzel niet om ons om onze complete catalogus en prijzen te vragen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Biguglia
...Genoemd Anghjulina (kleine engel) is JeanMichel Querci de maker van de Brocciu-jam (verse Corsicaanse kaas), een echte kleine schat van ons eiland. Het is bekroond op de Salon du Chocolat in Bastia als nieuwigheid van het jaar 2013... aarzel dus niet meer, pak je lepels!!! Voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 209.2 energie (Kj) = 880.4 vetten (g) = 6.8 waarvan verzadigde vetzuren (g...
Portfolio (68)
Frankrijk, Mandelieu
...Balsamico-crème is een product dat geliefd is bij chefs en fijnproevers. De unieke, fluweelachtige textuur en de zowel zure als zoete smaak zorgen voor een bijzondere en onmiskenbare smaak. De balsamico-crème van François Roméo is ongeëvenaard om gegrild vlees, groenten, voorgerechten en kaas mee te verrijken. Ze is ook buitengewoon waar je het het minst verwacht: op desserts zoals panna cotta, op verse vruchten en niet te vergeten op ijs. Netto gewicht: 0,250 KG Inhoud: 25 CL...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint-Omer
... Eekhoorntjesbrood is ideaal voor de Zuidwestelijke keuken, wild, verse kaas, soepen en risotto. Inhoud van de set: 3 Kruidenschaafjes Een slijper Aanbeveling: 1 schaafsel op een hapje 5 tot 10 schaafsel in een bord Afmetingen: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm Netto gewicht: 54g (3 x 18g)...
Portfolio (189)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
...Vanuit zeer hoogwaardige saffraan, een gelei die verrast op kazen. Als afwerking op vlees zoals eendenborst, versterkt het zonder te maskeren. Ook te combineren met romige of melkachtige desserts: rijsttaart, verse kaas… Visueel is het een zeer mooi product, omdat de stigma's in de gelei blijven zweven. Samenstelling: biologische rietsuiker, citroensap, saffraanstigma's, agar-agar. Bewaring: 3 jaar. Pot van 215g.
Portfolio (28)
Frankrijk, Thiais
...De gladde afvoertafel/mal wordt gebruikt voor melkachtige kaas met serumafvoergoten, van roestvrij staal. Hij wordt gebruikt voor de productie van verse pasta, melkachtige pasta en zachte pasta. Kenmerken Afmetingen (lxBxH): 1920 x 800 x 850 mm Materiaal: roestvrij staal AISI 304...
Portfolio (82)
Frankrijk, Auxerre
... steenfruit en tropische lagen, omkaderd door een fantastische frisheid en een lange, romige afdronk","Apogée":"2023-2033","Œil":"licht citroengeel","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"De vinificatie vindt plaats in Franse eiken vaten, met een proportie van ongeveer 40% nieuwe vaten. De rijping, in dezelfde vaten, duurt 20 tot 24 maanden.","Millésime":"2016","Domaine":"Château Climens","Culture":"Biodynamie","Accord met wijn":"aperitief (gebakken foie gras en truffelsap), voorgerecht (verse vijgen gevuld met foie gras), hoofdgerecht (kwartels met sauternes), kaas (roquefort)"}...
Portfolio (190)
Frankrijk, Saint-Denis-De-Villenette
Frankrijk, BRIE
...De cheddar saus is een grote klassieker. Het gebruikelijke recept maakt gebruik van geraspte Cheddar kaas voor meer gemak, verse room en optioneel een beetje melk. De bereiding is vergelijkbaar met die van blauwe kaas- of roquefort sauzen. We verwarmen de verse room en de melk en voegen vervolgens de kaas toe terwijl we roeren met een lepel. De kruiden voor de cheddar saus zijn ook heel eenvoudig...
Portfolio (10)
Frankrijk, Puyricard
...Premium fruitcompotes met stukjes om al uw culinaire momenten te vergezellen! Elk moment is geschikt om deze heerlijke PREMIUM fruitcompotes te waarderen (meer dan 80% fruit). Te genieten op elk moment van de dag, bij het ontbijt, als tussendoortje, tijdens een brunch, als bijgerecht bij een verse kaas, een ijsje, of als vulling voor taarten. DLUO*: 2 jaar Netto gewicht: 430g Suikerpercentage: 26% Distributiekanaal: delicatessenwinkels en supermarkten...
Portfolio (48)
Frankrijk, Saint Cannat
...of een plateau met verse kaas. Serveer op 10-12°C.","VINIFICATIE":"De druiven worden geoogst op een optimale rijpheid. Bij ontvangst in de kelder vindt een directe persing plaats, gevolgd door een bezinking, waarna de fermentatie van de most op lage temperatuur (16-18°C) begint. De wijn rijpt enkele maanden op zijn droesem; een delicate houtlagering voltooit de rijping voordat de wijn in flessen wordt gedaan."}...
Portfolio (46)
Frankrijk, Plaisir
... Zuivelproducten (verse kaas, gesmolten kaas, gecondenseerde melk...) Kant-en-klaar maaltijden (soepen, sauzen, puree, mayonaise, olie..) Cosmetische producten (gels, crèmes...) Verwarming, koeling, kristallisatie, pasteurisatie, sterilisatie Leverancier: Waukesha Cherry-Burrell...
Portfolio (15)
Frankrijk, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, gelegen in het departement DEUX-SEVRES, is een familiebedrijf dat zowel landbouwers als producenten is. Met ongeveer 1.600 geiten zijn we in staat om 60 ton geitenkaas te produceren en te verkopen. We zijn producenten van boerderijkaas gemaakt van de melk van de geiten van onze boerderij. We kunnen wrongel (verse kaas) produceren in rauwe, thermiserende of gepasteuriseerde...
Frankrijk, Marseille
SOMEXPORT is in 1994 opgericht. Wij bevoorraden inkoopcentrales, luchtvaartmaatschappijen, maar vooral Afrika, de Cariben, klanten in de Indische en Stille Oceaan en tenslotte het Midden-Oosten. Wij zijn een import-exportbedrijf van droge, verse en diepgevroren producten en werken samen met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende agrovoedingsproducten...
Frankrijk, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, een dochteronderneming van de Savencia Groep, commercialiseert en ontwikkelt een breed scala aan kazen, zowel vers als diepvries: emmental, mozzarella, verse kazen, geitenkaas, kaascrèmes, gesmolten kaas. Gebruikt als functionele ingrediënten, zijn onze producten bestemd voor BtoB (voedingsindustrie, distributeurs…) in Europa en wereldwijd. Wij bieden ook een aangepaste en...
Frankrijk, Annecy Cedex 9
... eisen van de markt: smeerkaas, plakken kaas, voorverpakte kaas, plakjes. Wij leveren aan supermarkten verse en biologische zuivelproducten met volledige traceerbaarheid: biologische CABÉCOU, biologische CAMEMBERT, biologische PERAIL, biologische Mozzarella. Ons logistiek platform biedt ook diepgevroren producten aan met de Sweet Tropic-lijn: tropisch fruit dat op het juiste moment is geoogst, vol zonneschijn en binnen enkele uren na de oogst ingevroren, waardoor alle smaken behouden blijven en de textuur intact blijft.
Frankrijk, Rungis
Na meer dan een halve eeuw in dienst van kaas en kaasmakers, bevestigt Odéon jaar na jaar zijn positie als de grootste specialist in kazen en zuivelproducten op de Rungis-markt. De producten: de passie van Odéon! Boter, Eieren, Kaas… alles behalve Bof! Een unieke kaasplank, een palet van room vol nuances, een ongeëvenaarde boterlijn en natuurlijk verse eieren! Het assortiment van Odéon omvat...
Frankrijk, Maulevrier
Eleveur en producent van biologische melk sinds 1979 in de omgeving van Cholet, Bernard Gaborit is vandaag de dag melkverzamelaar in de departementen Vendée, Deux Sèvres en Maine et Loire. Hij produceert yoghurt, zuiveltoetjes, boter (rauw), room (rauw en gepasteuriseerd), verse kaas en gerijpte kazen. Dit alles met melk van de Jersiaise, een mooi klein koeienras dat, zoals de naam al aangeeft, afkomstig is van de Kanaaleilanden, en met geitenmelk. Producent van natuur yoghurt van volle koemelk. Producent van rauwe melk van Jersiaise koeien. Producent van natuur yoghurt van geitenmelk.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play