Italië, Lozzo Di Cadore
... herinterpretatie van recepten uit vroegere tijden, en het heden, waarvan de techniek en de modernste productiemethode een uitdrukking zijn, ontstaat een breed scala aan koekjes voor een veeleisend publiek. Uit de ervaren handen van de leden van onze familie, aangezien het een voornamelijk familiebedrijf is, worden dagelijks deze specialiteiten gecreëerd. Dit alles is mogelijk dankzij het gebruik van...
Italië, Castelnovo Di Sotto
... verfijnde keuze aan recepten met verse vis, meesterlijk bereid met altijd zeer geselecteerde ingrediënten. Wat ook de keuken van dit mooie restaurant kenmerkt, is de aanwezigheid van de prachtige hout- en kolengrill in de zaal. Er wordt gesproken in het Engels, Duits en Spaans.
Italië, Mazara Del Vallo
... patisserie te bevorderen en te voldoen aan de groeiende vraag naar zijn producten in de wereld. Tommaso Rocca biedt een heerlijke reeks typische zoetigheden aan, waarin de beste geselecteerde ingrediënten traditionele recepten ontmoeten en hun originele herinterpretaties. Waar wacht je nog op om ze te proeven?
Portfolio (8)
Italië, Madonna Del Piano-Pergola
... tot specialiteiten uit de Umbrië en Lazio keuken. Alle recepten zijn met creativiteit en fantasie herwerkt, met respect voor de landelijke keuken en de lokale traditie. De grondstoffen die worden gebruikt zijn strikt van onze eigen productie en het vlees komt van lokale boerderijen of rechtstreeks van de jacht. Het hele gebouw is toegankelijk voor mensen met een beperking.
Italië, Ferrazzano
... internationale ontwerp beloont. Vandaag de dag zijn we een onafhankelijk laboratorium dat de beste internationale grondstoffen selecteert en producten van hoge waarde in termen van kwaliteit en detail vervaardigt. Een constante zoektocht naar Italiaanse en internationale typischheid en excellentie. We voeren elke stap met de hand uit, terwijl we onze recepten en bereidingen voortdurend verbeteren...
Portfolio (2)
... gastronomisch gebied als in esthetisch en commercieel opzicht, marketing en communicatie, die persoonlijk door Anna Maria worden ontwikkeld. Beginnend met de symbolische producten van de traditie - het nougat in zijn varianten, de amandelgebakjes, de gekonfijte schillen, de typische feestbereidingen - creëren ze de basis voor nieuwe recepten, onderzoeken ze nieuwe klantsegmenten en zorgen ze voor een...
Italië, Berlingo
... internationale kwaliteitsnormen, met de focus op de kwaliteit van grondstoffen. Hier https://www.anticoeremo.it/en , een virtuele rondleiding in ons bedrijf en ons bedrijfsprofiel. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte recepten, verpakkingen en etiketten in verschillende formaten, zelfs voor minimale hoeveelheden.
Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore...
Portfolio (4)
Mr Pilo Gourmet Food is een bedrijf gevestigd in Cagli, gelegen in het binnenland van de Marche, dat typische bladerdeegproducten, snacks, pinsa pizza-bodems, pinsa focaccia-bodems, pinsa broodjes en bakproducten in het algemeen aanbiedt. De originaliteit van de recepten en de uiteindelijke kwaliteit van de verschillende producten zijn hun onderscheidende kenmerken. Al onze producten zijn ATM en...
Portfolio (10)
Italië, Asigliano Vercellese
... nationale markt en een merk voor de buitenlandse markt; een groot deel van onze productie bestaat uit klantgebonden merken voor Italië en ook voor de Canadese, Amerikaanse, Franse, Duitse, Verenigde Arabische Emiraten, Duitse, Roemeense, Zwitserse en andere markten. De productielijn is zeer flexibel en stelt ons in staat om recepten te creëren in samenwerking met de klant. Tot onze bijzonderheden...
... zetten we het werk van onze GROOTOUDERS voort door deze recepten te verdedigen en ze over de hele wereld te brengen met eenvoudige stappen: HANDWERK VAARDIGHEID INNOVATIE De bewerkingen gebeuren met ARTISANALE TECHNIEKEN in een continu proces in kleine kuipen die ons in staat stellen om de wrongel HANDMATIG te behandelen met alle nodige zorg en aandacht, waarbij we de natuurlijke tijdsprocessen...
Italië, Venetico
...Wij produceren en verpakken, In olie, Olijven, Kappertjes, Siciliaanse pesto's. Groothandelsleveranciers voor typische winkels, delicatessen, wijnwinkels, pubs, bars, restaurants. Neem contact met ons op voor speciale prijzen. GIURBA Siciliaanse conserven, opgericht in 1995 in Rometta, voortgekomen uit familiale agrarische en gastronomische tradities, en recepten die van generatie op generatie...
Italië, Sant'arcangelo Trimonte
... distributie van Tradizione Napoletana zijn uitsluitend gemaakt van eerlijke ingrediënten, met strikte naleving van de meest authentieke Napolitaanse recepten. Voor groothandelsleveringen en foodservice: u kunt de echte Napolitaanse pizza, de panuozzo, de saltimbocca alla napoletana, de gevulde calzone, de gefrituurde gerechten en nog veel meer referenties in uw cash & carry, restaurant, pizzeria of supermarkt brengen: uw klanten zullen ze vanaf de eerste hap geweldig vinden!
Italië, Desio
...geuren en aroma's is: een waar genot. We werken 'recepten' op verzoek van klanten met brandingen: licht, medium, donker uit alle oorsprongen, bereidingen voor espresso bars in bonen, voor moka en filter met zakken met aroma-beschermende kleppen, in overeenstemming met de geldende normen. We verzenden overal ter wereld, ook in grote formaten. We nodigen klanten die van koffie houden uit om ons te...
Italië, Torino
... kwaliteit selecteren. Onze keuken biedt verfijnde recepten, waarbij we altijd nieuwe smaken combineren om je emoties te geven die je nog nooit eerder hebt ervaren, terwijl we tegelijkertijd de smaken van de gerechten versterken met die van de bijpassende bieren. Pub Oro Birra heeft de grootste zorg voor zijn klanten en biedt altijd maximale aandacht voor de hygiëne- en gezondheidsnormen. Als je in het weekend of doordeweeks een pauze wilt nemen van de dagelijkse routine, wordt de zaak een ontmoetingspunt voor iedereen die wil genieten van een avond in gezelschap.
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
Italië, Buonvicino
...Onze bronzen pasta wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Geschikt voor regionale recepten en authentieke bereidingen, Pasta Ricca geeft u die 'huisgemaakte' toets. Ons motto is: kwaliteit zonder compromissen! Onze doelmarkt is die van typische en hoogwaardige producten, die in Italië en daarbuiten voortdurend in opkomst is. Neem contact met ons op om alle voordelen van onze ambachtelijke pastafabriek te ontdekken!
Italië, Bari
... wil zeggen: De selectie van de meest geschikte producten - Advies over verpakkingen en recepten voor de aanpassing van producten aan specifieke sectoren - Vertalingen en aanpassing van etiketten - De scoutingoperatie: Dankzij beurzen, collectieve handelsmissies of directe vergaderingen - Beheer van bestellingen: Ondersteuning bij onderhandelingen over prijzen en contractvoorwaarden...
Italië, Somma Vesuviana
... ui. Wij bieden twee productlijnen aan om aan verschillende marktbehoeften te voldoen: de Ambient lijn, met een houdbaarheid van 90 dagen, en de Frozen lijn, die tot 12 maanden houdbaar is. Elk product wordt gemaakt volgens traditionele recepten, met geselecteerde ingrediënten en gecertificeerde productieprocessen. Onze dertigjarige ervaring en het vermogen tot wereldwijde export maken ons de ideale partner voor voedingsdistributeurs, restaurantketens en internationale retailers die op zoek zijn naar de authentieke Italiaanse smaak.
Italië, San Donà Di Piave
...Hoogwaardige producent van huisgemaakte diepvriespizza's, bruschetta, snacks, focaccia en flammkuchen, en we passen onze producten ook aan voor uw activiteit. We werken vooral samen met Ho.Re.Ca. leveranciers en retaildistributeurs om onze echte Italiaanse recepten over de hele wereld te leveren.
Italië, San Lorenzo Di Parabiago
...-automatische en automatische verpakkingsmachines, nestelaars, farfallamakers, machines voor Orecchiette en Trofie, enz. ... We zijn ook in staat om complete winkels en laboratoria voor verse pasta op te zetten; evenals om ter plaatse te gaan voor installatie en training met recepten voor de minder ervaren (met een grote variëteit aan vullingen, van de klassieke vleesvullingen tot ricotta, kruiden, zalm, enz.), voortkomend uit meer dan twintig jaar ervaring als producenten van pasta en ravioli.
Wij commercialiseren kwaliteitsproducten uit Puglia. Wij bieden onze klanten een assortiment producten onder één merk: Taralli, Biscotti en zoete en hartige snacks, Orecchiette, Cavatalli en andere traditionele vormen van ambachtelijke semolapasta, Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in lokale molens met een koudextractiemethode, zoals vroeger. Wij produceren met gezonde recepten, zonder conserveringsmiddelen, met aandacht voor de kwaliteit van de verpakking en de etikettering van onze producten. Onze klanten in Italië zijn winkels, kleine supermarkten en wijnwinkels. Wij exporteren naar heel Europa.
Italië, Bronte
...gemalen en als korrels, ideaal om fantasierijke culinaire recepten te personaliseren, waardoor elke schotel een ware delicatesse wordt en de kwaliteit verhoogd wordt. Elk verhaal heeft zijn wortels, en de wens naar nieuwe uitdagingen drijft ons om te investeren in het 'innoveren van de traditie' van Sicilië, door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden met rijke en authentieke smaken...
Italië, Camerota
... werden doorgegeven. Een schat aan waarden die ons is overgeleverd via onze grootouders, die we het geluk hadden te zien werken, ook in de keuken. Van hen hebben we de recepten geleerd die zijn gebaseerd op natuurlijke en authentieke ingrediënten waarmee de gevangen vis werd bereid. Een tijdje later hebben we met trots die traditie geërfd en nieuw leven ingeblazen, via een merk dat rechtstreeks afstamt van die jaren.
Italië, Fratta Todina
...allemaal strikt ambachtelijk, met de hand gemaakt. Door gebruik te maken van zorgvuldige controles en strikte kwaliteitsnormen, kunnen we de hoogste voedselveiligheid garanderen. Natuurlijke producties en glutenvrij. Verwerkingen in c/terzi en private label in het hele nationale en buitenlandse gebied. Volledige ondersteuning van A tot Z: studie en creatie van op maat gemaakte recepten, zowel...
Portfolio (4)
Italië, Chioggia
Wij importeren en exporteren diepvriesvis en stellen professionele kwaliteitsproducten samen voor de horeca. Wij zijn op zoek naar nieuwe serieuze partners om onze producten in het buitenland uit te breiden, zoals zeevruchten salades, verschillende visfrituren, risottopreparaten en schotelgerechten met beproefde recepten die zijn afgestemd op de horeca, gericht op het verkorten van de bereidingstijden en het verlagen van de voorraadkosten. Kwaliteit, gemak en praktische toepasbaarheid gaan hand in hand.
...Agripantel "Wij zijn een lokale onderneming die zich richt op de gastronomische specialiteiten van het gebied. We hebben 200 recepten ontwikkeld met grondstoffen, deels afkomstig van sociale initiatieven die zich inzetten voor kansarme mensen in de regio. Momenteel is een deel van de productie van tomatenverwerking korteketen en komt het van de velden bewerkt door de sociale coöperatie Rossa Sera...
Portfolio (7)
Italië, Cremona
... ingrediënten, maar ze zijn allemaal van onschatbare waarde, zoals in de recepten van vroeger. De lange rijping, dag na dag, op de "juiste afstand" om een onmiskenbare geur en smaak te geven, met handmatige zouting en binding. De dagelijkse kwaliteitscontroles, de maniakale aandacht voor de zorg voor uitmuntendheid, de exclusieve keuze van hoogwaardige Italiaanse edele vleeswaren. Waardevolle...
Italië, Mirabella Imbaccari
... gedroogde kruiden van typisch mediterrane variëteiten en plantaardige conserven met een delicate smaak, verwerkt met processen en recepten die de groente niet vervormen, terwijl de consistentie en de natuurlijke smaak behouden blijven. De aroma's worden rotatief ontwikkeld op meer dan 30 hectare die daarvoor bestemd zijn. Natuurlijk gedroogd, worden er verschillende consumptielijnen van gemaakt...
Italië, La Vecchia-Vezzano Sul Crostolo
...In een zaak met een kleine binnenruimte van ongeveer 40 zitplaatsen en een zomerterras van ongeveer 25, ontwikkelt zich het project Osteria Da Bonny, waar in een eenvoudige en bijna huiselijke omgeving geprobeerd is de stijl en sfeer van de oude osteria's te recreëren, maar dan in een moderne interpretatie. Het menu bestaat dus uit recepten uit de Emiliaanse traditie, maar met moderne...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play