Italië, Torre De Roveri
... er een sectie beschikbaar die kort de geschiedenis van het bedrijf, de aangeboden diensten van de agriturismo en een selectie van recepten voor het passend combineren van wijnen en gerechten voor uw tafel presenteert. Voor verdere informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, per e-mail, telefoon of fax.
Italië, Carpignano (Av)
De groene kist is gemaakt om de ervaring van handgemaakte zeep te delen. Ik geloof dat er iets bijzonders is aan handgemaakte zeep. Van de selectie van ingrediënten, de geformuleerde recepten, de gekozen geuren, de unieke en fantasierijke kleurenmixen, tot de handmatige snede en de individuele verpakking. Ik heb geen woorden om de aandacht te beschrijven die nodig is voor elk stuk. Ik ben erg trots op het resultaat dat is bereikt bij het maken van elke enkele zeep.
Italië, Reggello
... uitgevoerd volgens onze zelfontwikkelde recepten, met respect voor de productkwaliteit, absolute niet-toxiteit en niet te vergeten de bescherming van het milieu. Niets van wat we transformeren gaat verloren, alles wordt behandeld volgens de geldende regelgeving.
Italië, Rocca San Felice
... jaar activiteit met zich meedraagt, we hebben het nieuw leven ingeblazen en het gerespecteerd, we hebben de tijden, de procedures en de oude recepten die de traditie groot hebben gemaakt, in acht genomen." Het combineren van een historische machine met een moderne technologische bijdrage was een fundamentele stap om de blik te richten op nieuwe grenzen, verre horizonten, de ambitie van degenen...
...Castello en Villa Nardinello. Deze structuren kunnen van 4 tot 12 personen huisvesten. Wijnproductie is een must bij Colleverde: Toscaanse rode en witte wijnen worden geproduceerd en verkocht, zowel ter plaatse als online via een e-commerce website. Kooklessen kunnen ook worden geregeld, om de geheimen van Toscaanse speciale recepten te ontdekken en mee naar huis te nemen. Colleverde wordt gerund door Piero en Francesca, bijgestaan door hun personeel.
...in schilfers of gewoon geraspt, en wij zijn in staat om u deze vrucht in al zijn variëteiten en gewenste formaten te leveren, precies zoals de natuur het creëert. Wij danken u voor uw aandacht en presenteren u enkele recepten en ons assortiment producten.
Italië, Napoli
Online winkel gespecialiseerd in de verkoop van typische Campania-producten zoals Setaro-pasta, pasta-fabriek uit Gragnano, buffelmozzarella, provola en fiordilatte uit Agerola, Sorrento-olie en nog veel meer. Op de site vind je al je favoriete typische Napolitaanse en Campania-producten, vergezeld van veel tips en typische recepten uit de fantastische Campania-traditie!
Italië, Pescina
Welkom op onze zoete site, waar u de kans krijgt om producten voor het decoreren van zoetigheden en taarten, apparatuur voor cake design en sugar art, ingrediënten voor verjaardagstaarten en patisserie en nog veel meer aan te schaffen. Winkel speciaal voor de verkoop van: sugar art, cake design, fondant, confetti, patisserie, taart, verjaardagstaart, taartdecoraties, zoete recepten, chocolade...
Italië, Pontinia
Ons bedrijf produceert en verkoopt hoogwaardige ambachtelijke patisserie sinds 1960. We zijn in staat om onze producten op de nationale en internationale markt te distribueren. We garanderen stipte leveringen en verse producten. De mogelijkheden van de moderne machines die we gebruiken, gecombineerd met recepten die de rijke Italiaanse traditie weerspiegelen, maken ons tot een toonaangevend...
... internationale gidsen. Daarnaast heeft het een lijst van de beste Franse Champagne. De rijkdom aan informatieve inhoud maakt XtraWine een uniek hulpmiddel om de geweldige wereld van wijn en alles wat daarbij komt kijken te verkennen, zoals bijvoorbeeld: recepten die passen bij verschillende soorten wijn, combinaties met voedsel, productietechnieken, kruisbeoordelingen van experts, karakteristieke informatie en nog veel meer.
Italië, Villar Perosa
De goede familietradities De onderneming, opgericht in 1991 dankzij de wil van Marco Perro en zijn familie, heeft de recepten van Grootmoeder Lucia herontdekt en gewaardeerd, die aan het begin van de eeuw heerlijke zoetigheden en de verfijnde “Paste di Meliga” op de markten van Piemonte bakte en verkocht. Het kleine ambachtelijke patisserieatelier is tegenwoordig een fabriek van meer dan 2000 vierkante meter met de modernste technologieën, die de ambachtelijke kenmerken van het product en uitstekende kwaliteitsniveaus intact houdt.
Italië, Tarantasca
GustiBest: online verkoop van typische producten uit Piemonte, gastronomie en hoogwaardige wijnen. De meest verfijnde, gastvrije en prestigieuze online winkel op het web. Met grote passie willen we u uitnodigen om te reizen en het gebied en de gastronomische uitmuntendheden te ontdekken, de originele recepten te proeven, biologische producten te proeven, en de Piemontese wijnen te ontdekken die...
Italië, Florence
Tuscan Way is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van reisarrangementen met kooklessen in Toscane. De website presenteert de exclusieve bestemmingen, inclusief een volledige beschrijving van elke kookcursus, evenals een verzameling traditionele recepten. Er is ook een sectie gewijd aan de beoordelingen van klanten die al hebben deelgenomen aan een van de speciale vakantiepakketten. Een nieuwe, grappige en unieke manier om het echte langzame leven van Toscaanse dorpen te ervaren.
Italië, Altavilla Vicentina
...Saracino srl produceert en commercialiseert producten voor de patisserie en ijssalon. De catalogus omvat glazuren, aromatische pasta's voor ijs, stabilisatoren, suikerdecoraties, korrels en toppings. Saracino biedt technische ondersteuning via demonstraties, bezoeken van ijsmakers en patissiers, recepten en directe ondersteuning.
Italië, Palermo
... gezelschap te barbecueën terug. Maar grillen is niet eenvoudig. Hier zijn enkele praktische tips om een geweldige barbecue te organiseren. De eerste vraag die je jezelf zou moeten stellen, maar maak je geen zorgen als je het antwoord niet weet, want het is een veelvoorkomende vergissing om ze te verwarren. Het verschil tussen een grill en een barbecue zit in het deksel: de barbecue heeft een deksel, de grill niet. We zullen recepten, aanbevelingen en soorten barbecues bespreken die je zullen helpen een barbecue-expert te worden.
Italië, Valsamoggia
... gastronomische uitmuntendheden, om alleen te genieten of om te gebruiken in fantasierijke culinaire experimenten. Rubedo biedt diensten voor de verwerking en bewerking van fruit en groenten op basis van derden. We richten ons op agriturismi, bed & breakfasts, delicatessenwinkels, restaurants, hotels en elk bedrijf dat geïnteresseerd is in het aanbieden van producten van hoge kwaliteit. We voeren bewerkingen uit volgens uw recepten, ontwikkelen en realiseren etiketten, en bieden advies en...
Italië, Vico Canavese
Biologische productie van honing in onze berggebieden (provincie Turijn) in Valchiusella en op Sicilië in de provincie Trapani. Verwerking van geselecteerde groenten van lokale bedrijven in Piemonte, die door ons zijn omgevormd tot traditionele recepten.
Italië, Rapallo
... genovese, allemaal Ligurische specialiteiten. We werken ook met recepten die door de klant zijn aangeleverd. Ondanks de grote vraag naar producten, blijven we trouw aan onze ambachtelijke verwerkingssystemen, aangevuld met moderne productieprocessen. Daarom zijn we in staat om een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit te leveren met een snelle en efficiënte service."}...
... erfgoed; als we "Bagòss" noemen, bedoelen we de koning van de alpine kazen: de meest waardevolle, de troef van grote restaurants en eenvoudige trattoria's, altijd een winnende kaart in verfijnde recepten of op eenvoudige, rauwe schotels. Na zoveel jaren zijn de kwaliteit en de organoleptische kenmerken van "Bagòss" hetzelfde gebleven, zijn de faam de nationale grenzen overschreden, heeft het belangrijke erkenningen ontvangen en is het een effectief middel van promotie voor de hele Valle del Caffaro. De geschiedenis van "Bagòss" is een integraal onderdeel van het dorp en zijn...
...Osteria della via Appia Milano bevindt zich in Milaan aan de via della Moscova, 39, in de buurt van Milaan. Restaurant en osteria gespecialiseerd in de Italiaanse keuken, Italiaanse recepten. Bezoek onze website: https://www.osteriadellaviaappia.net/. Bezoek onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/osteriadellaviaappia/. Voor eventuele verduidelijkingen en informatie, bel ons op het nummer: 02 87176026...
... houden en besloot zo de voetsporen van zijn vader en ooms te volgen. Vandaag de dag, met de hulp van zijn vrouw Simona, runt Riccardo Costenaro trots de koffie- en banketbakkerij, waar hij met succes recepten heeft uitgeprobeerd die de Toscaanse zoetigheden combineren met die uit de Valtellina: beroemd is zijn 'Buccellato', een typisch zoet gebak met druiven, hazelnoten, anijs, amandelen en walnoten...
Italië, San Valentino Torio
Een toonaangevend bedrijf in de zoetwarenindustrie, met ambachtelijke productie en ingrediënten van hoge kwaliteit die samengaan met traditionele grootmoeders recepten. Het uitgebreide assortiment omvat: millefoglie, cantucci, theegebakjes, riccioloni, twill, heerlijke pétits fleurs, cocchini, en de onmiskenbare zoetigheden uit de Napolitaanse traditie (mastaccioli, roccocò, babà, apolline). Het...
Italië, TRESANA
HET BEDRIJF PRODUCEERT VERS VLEESWAREN (WORSTEN, HAPJES, LUGANEGA) EN GELEIDE VLEESWAREN MET UITSLUITEND ITALIAANSE EN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT, ZONDER GLUTEN, GLUTAMAAT, LACTOSE, KLEURSTOFFEN, MET RECEPTEN DOORGEGEVEN DOOR ONZE GROOTOUDERS EN IN RESPECT VOOR DE TRADITIE VAN LUNIGIANA. DE BELANGRIJKSTE VLEESWAREN DIE WORDEN GEPRODUCEERD ZIJN: DE MORTADELLA NOSTRALE VAN LUNIGIANA, DE SALAME...
Italië, Torino
... maken het mogelijk om de magie en originaliteit van de van generatie op generatie doorgegeven recepten in de productie te behouden en de passie die Stroppiana altijd heeft vergezeld in de reis naar uitmuntendheid over te brengen. Uitmuntendheid die ook het resultaat is van het gebruik van grondstoffen van uitstekende kwaliteit, gekozen en geselecteerd uit de beste Italiaanse producenten, met wie we al jaren vriendschaps- en vertrouwensrelaties hebben opgebouwd.
Italië, Milano
... Viale Monza. Hier wordt de Milanese Panettone geproduceerd met traditionele methoden en recepten. Hier wordt met liefde voor het natuurlijke zuurdesem gezorgd en wordt er hard gewerkt om onze klanten meer te bieden dan alleen een goed product: een stukje van onze geschiedenis, onze tradities en onze cultuur. Vergani srl produceert panettoni, veneziane, colombe, chiacchiere, croissants en verschillende soorten gebak.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play