Italië, Giarre
...De aubergine is de koningin van de Italiaanse keuken, beschikbaar in zowel zwart als paars, van Siciliaanse oorsprong, geteeld en geoogst in de velden van Ragusano. Een product dat het hele jaar door op onze tafels aanwezig is en gebruikt kan worden voor vele recepten uit de culinaire cultuur van het schiereiland.
Portfolio (9)
Italië, Desio
...Ontdek de Pk-LINE-Belt-TTR-E voor het Afdrukken en Aanbrengen van Labels op Vlakke Producten. Met een gemotoriseerde transportband en tot 100 opslaarbare recepten biedt deze machine precisie en veelzijdigheid. De SYNCRO-technologie maakt het mogelijk om de transportsnelheid van de producten aan te passen, wat zorgt voor een nauwkeurige toepassing tot 50 stuks/min. Innovatie is hier: de...
Portfolio (10)
Italië, Napoli
...Naboo is geen gewone oven, hoe geavanceerd ook.\nHet is een kookapparaat, maar niet alleen dat.\nDe absoluut unieke eigenschap die Naboo onderscheidt van andere professionele ovens heet Cloud.\nIn de Cloud vind je alle inhoud om het eindgerecht te bereiken, want in de cloud zijn de recepten, het proces, het bereidingssysteem, het kookprogramma en de presentatie van elk gerecht aanwezig.\nEenvoud...
Italië, Rome
... zetten door traditionele Italiaanse gerechten te bereiden, zoals zelfgemaakte pasta of pizza, met de hulp van onze chef. Je zult genieten van het mengen van ingrediënten en smaken om je favoriete pizza of pasta te creëren, verschillende recepten proeven en de "geheimen" van de Italiaanse keuken leren. Zodra je klaar bent, zul je eindelijk proeven wat je hebt bereid om je vaardigheden als Italiaanse "pizza" of "pasta" maker te ontdekken. Dit alles wordt vergezeld door een selectie van de beste wijnen uit de regio Lazio. Een werkelijk unieke ervaring met de passie voor de Italiaanse keuken.
Italië, Trento
...Bauer, die altijd zorgvuldig de beste groenten selecteert, heeft het recept van zijn biologische groentebouillon verrijkt met de toevoeging van miso, verkregen uit biologisch geteelde soja. De BIO Miso Bouillonblokjes van Bauer verrijken je gerechten met een smaakvolle toets, ideaal voor het bereiden van innovatieve recepten en het geven van karakter aan elk gerecht zonder de toevoeging van...
Portfolio (9)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
...Programma voor het verwerken van kookrecepten met een allergenen tabel en berekening van de voedselkosten. Het programma is gratis tot 5 recepten en is beschikbaar in een Windows-versie, voor Mac, en we zijn ook een mobiele versie aan het implementeren.
Portfolio (4)
Italië, Thiene
...Nieuwe 7'' Touchscreen met de mogelijkheid om meer dan 200 recepten op te slaan Touchscreen rotatie van 60° naar rechts/links Mogelijkheid om nieuwe programma's te creëren en bestaande programma's op elk moment te wijzigen. Dosering met variabele snelheid. 2-in-1 kop en trechter, eenvoudig te monteren/demonteren en te reinigen Automatische bakplaatvoortgang tot op de millimeter met regelbare...
Bijpassende producten
NOVA 400 - KOEKJESDEPOSITOR
NOVA 400 - KOEKJESDEPOSITOR
Portfolio (1)
Italië, Maruggio
...Olijfolie Extra Vergine De intense gouden kleur wordt verkregen door het koude persproces. Het heeft een unieke, uitgebalanceerde en fluweelachtige smaak. Beschikbaar in een verpakking van 5,00 lt. En op aanvraag in flessen: 0,75 lt. De Extra Vergine olijfolie is geschikt voor de meest uiteenlopende gerechten: voor het knapperig bakken op hoge temperatuur, of voor het langzaam en langdurig koken van gerechten zoals vleesstoofschotels en groenten. Bij veel recepten vervangt het boter in de oven, waardoor een nieuwe toets ontstaat in huisgemaakte zoetigheden zoals taarten en appeltaart.
Portfolio (8)
...Producten voor de Grote Distributie De Gastronomie en de Banketbakkerij De banketbakkerstraditie van Sicilië is wereldwijd erkend, en wij hebben de bereiding van de meest typische traditionele recepten intact gehouden, met als doel het genot van de proeverij over de hele wereld te exporteren. De juwelen van onze productie zijn de cassata, in verschillende formaten (mini en micro cassatelle...
Italië, Sassello
...Onze truffelchampignoncrème is een uniek product. Perfect om te smeren op canapés of croutons als aperitief, als condiment voor pasta, risotto, gekookte/geroosterde aardappelen, op vlees of in vele andere recepten. Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van direct licht. Na opening, in de koelkast bewaren, bedekt met olie en binnen enkele dagen gebruiken. INGREDIËNTEN: Champignons, Truffel, extra vierge olijfolie, zout, natuurlijke smaken Houdbaarheid: 30 maanden, verschillende formaten beschikbaar...
Portfolio (9)
...Volledige beheer van de staalproductiecyclus, van de aankomst en classificatie van schroot tot de verzending van het afgewerkte product. Wsteel beheert de operaties van de installaties door deze te integreren en hen opstellingen en productie-instructies te bieden (recepten, berekening van ferroleguren, oven, continue gieten, walsen en afwerkingsinstallaties). Wsteel beheert de kwaliteit en...
Portfolio (10)
Italië, Modena
...Mengsel van hoge kwaliteit, voortkomend uit een eeuwenlange ervaring. De meest verfijnde koffie-oorsprongen worden afzonderlijk gebrand en vervolgens gemengd volgens oude recepten, om een evenwichtige en constante kwaliteit te garanderen. De innovatieve verpakking is uitgerust met een speciale eenrichtingsdrukventiel dat voorkomt dat de natuurlijke aroma's van de vers gebrande koffie ontsnappen...
Portfolio (2)
Italië, Taormina
...Geniet van een echte Siciliaanse culinaire ervaring door een van de oudste voedselmarkten in Sicilië te bezoeken en leer de geheimen en recepten van een van de beste keukens van heel Italië. Breng een dag door zoals de lokale bevolking in een authentieke, warme sfeer in een echt Siracusa-huis. Uw vriendelijke Chef-Gids ontmoet u rechtstreeks in uw hotel als uw accommodatie in Ortigia is. Wandel...
...Verkregen uit kleine, sappige tomaatjes met een langwerpige vorm. In tegenstelling tot de klassieke tomatensauzen is die van de datterino zoeter en leent zich met weinig toevoegingen voor de bereiding van vele recepten, of simpelweg om een smakelijk bord pasta op smaak te brengen. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
Italië, Montalto Uffugo
...Italiaanse zongedroogde tomaten. Een van de meest smakelijke producten die ons zijn nagelaten door de agrovoedseltraditie van Calabrië en Puglia. Ze worden natuurlijk in de zon gedroogd en kunnen in verschillende recepten worden gebruikt. Ideale verpakking voor 4 personen.
Portfolio (19)
...Deskundigheid, aandacht en voortdurende zoektocht naar kwaliteit vormen de basis van de brandprocessen en de diensten die aan onze klanten worden aangeboden. Caffè Paranà heeft een verhaal van onderzoek en ervaring, geheel Italiaans, in de koffiebranderij, waar de wil om "koffie-artisanen" te blijven in de loop der tijd onveranderd is gebleven. Het behoud van de brandprocessen, evenals de recepten...
Portfolio (17)
Italië, Guardiagrele
... nieuwe recepten en voor de optimalisatie van productieprocessen. Promix staat synoniem voor innovatie, betrouwbaarheid en respect voor het milieu, waardoor wij de ideale partner zijn voor wie kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid wil combineren. Voor meer informatie en om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan tot uw beschikking.
Portfolio (91)
Italië, San Vito Dei Normanni
... andere groenten. Onze conserven zijn het resultaat van het gepassioneerde werk op het land, van de wijsheid van boerenhanden die u in een pot de smaak van heerlijke, altijd verse groenten kunnen teruggeven, verwerkt binnen 24 uur na de oogst. We hebben het voorrecht om belangrijke bedrijven in de sector te bedienen, en bieden hen alleen kwaliteitsproducten aan, waarvan u de oude recepten kunt herontdekken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We zijn gevestigd aan Viale Italia in San Vito dei Normanni (BR).
Italië, Laterina Pergine Valdarno
... gerechten. Onze menukaart is gebaseerd op de oude traditionele recepten uit de regio, dat wil zeggen op die "rurale" Toscaanse gastronomie die wereldwijd bekend is geworden. In het kader van ecologische duurzaamheid worden voornamelijk producten uit de regio gebruikt, op 0 km afstand. Sommige recepten zijn gebaseerd op biologische producten zoals huisgemaakte zoetigheden, pasta en jam van lokale vruchten...
Italië, Montoro
Raffael vertegenwoordigt het beste van zoetwaren op basis van kastanjes, verkregen volgens oude en nobele recepten, met behulp van innovatieve methoden en geavanceerde technieken, die de oude smaken van de beste ambachtelijke traditie intact houden. De kastanjes van de producten Raffael komen uit de beste productiegebieden in Italië: Piemonte, Toscane, Lazio, Calabrië, Campanië. Onze...
Portfolio (21)
Italië, Firenze
... anderen delen. We maken natuurlijke cosmetica met het hart, de enige manier die we kennen om een droom waar te maken: het geven van kleine, onverwachte momenten van vreugde voor jezelf of om te delen met anderen. We selecteren de beste producten, bestuderen de eigenschappen van planten, formuleren de recepten en stellen onze passie ter beschikking van iedereen. Dit is Saybio.
Italië, Fermo
... oude recepten van de kloosters, met als enige toevoeging hyaluronzuur en slakkenslijm. Verkoopt aloë-sappen geproduceerd in Sicilië uit biologische teelt. De sappen zijn vers en zonder conserveermiddelen. Ze zijn niet gerehydrateerd. De bedrijfsfilosofie is voortgekomen uit drie generaties van telers en gebruikers van medicinale kruiden. De bedrijfsfilosofie volgt de leerstellingen van drie...
... Siciliaanse traditie en wijncultuur. Het gebruik van oude recepten, de verwerkingsmethoden, de selectie van grondstoffen en de voortdurende kwaliteitscontroles in elke fase van het productieproces, maken het mogelijk om uitstekende producten te verkrijgen. De doelmarkt is nationaal en internationaal. De kwaliteit van de producten, de neiging tot continue verbetering, de betrouwbaarheid van de leveringen en de gekwalificeerde ervaring van het personeel zijn de sterke punten van het bedrijf, dat een kwaliteits- en milieucertificeringssysteem implementeert.
HotmixPRO is het meest complete en innovatieve assortiment professionele keukenoplossingen voor elke professional. De HotmixPRO multifunctionele voedselprocessor heeft buitengewone functies, zoals de mogelijkheid om je recepten te onthouden en ze perfect te repliceren zonder jouw tussenkomst. Onze robots zijn de ultieme oplossing om het leven van koks gemakkelijker te maken. Het HotmixPRO...
Italië, Prata Camportaccio
... in 1868 is opgericht en zich inzet om een andere soort pasta op uw tafels te brengen, gemaakt van boekweit, rijk aan smaak en voedingswaarden. De pastafabriek wil vandaag de dag een uitmuntendheid vertegenwoordigen: ethische code, duurzaamheid, ecologie, aandacht voor grondstoffen en innovaties die unieke, traditionele maar ook innovatieve pasta's en recepten op uw tafels brengen.
Italië, Carru'
... voorgerechten op basis van verse groenten, de Bagna Cauda, de Cognà, de crèmes op basis van Truffels, de Ragù van "Fassone", de zoetigheden Zabajone en Bunet. Vandaag de dag telt het bedrijf ongeveer 60 recepten, naast een reeks bereidingen op basis van de specifieke wensen van de klant, een houding die ons in de loop der jaren in staat heeft gesteld om samen te werken met talrijke en diverse agrarische realiteiten.
Italië, Sovicille
Met de liefde, het enthousiasme en de toewijding waarmee men een kleine plant verzorgt, is de Fabbrica del Panforte in 1994 opgericht met als doel de traditionele Sienese zoetigheden in hun hoogste expressie opnieuw voor te stellen en bekend te maken. Voor de vervaardiging van haar zoetigheden put de Fabbrica del Panforte uit het verleden de originele recepten van de Sienese banketbakkerij...
Italië, Vizzini
Italiaans voedingsbedrijf met het geregistreerde merk Buon Appetito Chef! produceert diepvries voorgerechten, hoofdgerechten, aperitiefhapjes en fingerfood, voornamelijk op basis van vis. De recepten en gerechten zijn ontworpen en bereid door de bekende sterrenchef Pietro d’Agostino, die de ingrediënten heeft gekozen en voor ons de beste gerechten uit de Mediterrane traditie heeft...
Portfolio (2)
... met natuurlijke elementen worden behandeld, zonder conserveermiddelen, en extra confituren bereid met zowel conventioneel als biologisch fruit. Typische Calabrese producten volgens oude recepten. Groothandel en detailhandel in heel Italië. Daarom kunnen we u zowel voor de conventionele lijn als de biologische lijn alleen het beste fruit aanbieden: confituren en jam, zoals Peperoncino confituur...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play