Italië, Castel Guelfo Di Bologna
... producten en de gezondheid van de consument, en daarom hebben we productlijnen ontwikkeld met natuurlijke, ambachtelijk vervaardigde producten. Het vleeswarenbedrijf produceert hammen, extra verse worst, gedroogde worst, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo voor op de grill, salame del contadino en grosso nostrano, salame tipo Milano, Hongaarse, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale stagionato, kop van de kop, ciccioli, cotechino en zampone, bondiola, cappelli del prete en andere specialiteiten voor detailhandel, GDO en horeca.
Italië, Reggio Emilia (re)
...Wij zijn een bedrijf dat actief is in de productie en commercialisering van voedingsproducten, zowel in Italië als in de belangrijkste Europese landen, met een specifieke focus op Prosciutto Crudo. Dankzij de ervaring van onze managers heeft het bedrijf een flexibele en competente organisatie ontwikkeld, die alleen de beste grondstoffen selecteert voor de productie. PROSCUITTO STAGOI NATIONAAL & INTERNATIONAAL...
... klant, met de breedste keuze aan leveringen van de beste vleeswaren. Een groot aantal lokale producten, waaronder de heerlijke venetiaanse soppressa, een authentieke delicatesse die zelfs de meest veeleisende fijnproevers kan bekoren. Groothandel voor winkeliers en supermarkten en een nieuwe opening van de bedrijfswinkel voor particulieren.
Italië, Ferrere
... vleeswaren zoals salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, worst, gekookte ham, rauwe ham, cotechini en nog veel meer, die we rechtstreeks in onze winkel verkopen. Om de verkoop te verhogen, hebben we ook een slagerij geopend in de Langhe, in het historische centrum van Alba, en een andere in het centrum van Turijn, nabij het Egyptisch museum, waar je al ons varkensvlees en de vleeswaren kunt kopen.
... met producten uit onze tuin. Het menu omvat huisgemaakte specialiteiten zoals Tagliatelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Pappardelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gnocchi met truffel, met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gemengde grill van vlees, de uitstekende bruschetta's met Umbrië olijfolie, Crescia of brood met worst, huisgemaakte spek, met barbozza, met ham, met karbonades. De structuur bestaat uit 5 slaapkamers en 1 kamer voor gehandicapten. Elke kamer beschikt over: badkamer, 4 slaapplaatsen waaronder een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, bureau, televisie.
Italië, Thiene
Risco is gespecialiseerd in de levering van machines en systemen voor de voedingsindustrie, met name voor de vleesverwerking. De productie van Risco omvat een breed scala aan vacuümvulmachines voor worst en vleeswaren, vacuümvulmachines voor ham, gerijpte producten en mortadella, voorbereidingslijnen zoals vleesmolens en mixers, systemen voor gemalen vlees in trays, vormsystemen voor burgers en...
Italië, Torino
... kennis, observatie en ervaring essentieel zijn om een kwalitatief hoogstaand product te verkrijgen. Het assortiment van PAMA is ontstaan uit een zorgvuldige selectie van producenten die het meest aandacht hebben voor de kwaliteit van de grondstoffen en varieert van representatieve en prestigieuze merken zoals de rauwe ham van Parma en de Parmigiano Reggiano, tot andere veelgebruikte producten die...
Wij importeren exclusief Iberische producten van verschillende Spaanse bedrijven. Hoofdzakelijk gedroogde ham van witte rassen (duroc) en van zwarte rassen (iberico pata negra). Onze producten zijn volledig natuurlijk en bevatten een laag zoutgehalte (2,57 g per kg) en bevatten geen dextrose, kleurstoffen of conserveermiddelen. Alleen zout en rijping op grote hoogte, boven de 2000 meter.
Italië, Nago-Torbole
Het Salumificio Trentino bereidt al meer dan veertig jaar vleeswaren. Onder de kenmerkende producten van het gebied bevinden zich carne salada en speck; het bedrijf produceert ook de meest klassieke vleeswaren uit de Italiaanse traditie, zoals gekookte ham, rauwe ham, salami en pancetta. Het merk Salumificio Trentino is een voorbeeld van een modern en dynamisch bedrijf dat erin is geslaagd...
Italië, Barberino Di Mugello
... bestemd voor directe commercialisering in de verkooppunten met de merken “i Toscani”, “Casa del Corto” en in het verkooppunt op het platteland dat wordt beheerd door het bedrijf met betrekking tot rundvlees en zuivelproducten; het meest originele product is de yoghurt, verkregen door directe fermentatie van melk, en honing van de Amiata. De bedrijfsmissie is gericht op het waarderen van de distributie...
Portfolio (7)
...We zijn op zoek naar exporteurs, distributeurs, agenten; als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Dr. Forciniti op het onderstaande nummer. Ons productassortiment omvat: - De Pecorino-kazen: deze worden geproduceerd in de bergen van Sila, waar de schapen vrij rondlopen en al het gras dat de natuur biedt, grazen, waardoor ze melk van de hoogste kwaliteit verkrijgen, zodat u kunt genieten...
Italië, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone bevindt zich in Crespina Lorenzana, in de provincie Pisa, en is een historisch merk dat al meer dan 150 jaar actief is in de hoogwaardige vleeswaren. Het bedrijf produceert en distribueert producten van de hoogste kwaliteit, vervaardigd met de kennis en zorg van vroeger, in overeenstemming met de moderne productienormen en met uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, zowel van land als van zee, die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen kunnen bevredigen.
Italië, Spilinga
Het bedrijf dat opereert volgens de meest traditionele en ambachtelijke productietechnieken is op zoek naar uitbreiding van zijn horizon, door het aanbod te verbreden en de markten te bereiken, dankzij het voortdurende en constante proces van onderzoek en ontwikkeling dat is opgezet met als doel, op lange termijn, zijn producten ook in het buitenland te commercialiseren. Livasì is een familiebedrijf dat is ontstaan uit de wens van de derde generatie.
Italië, Ginestreto-Pesaro
... voltooid, maakt elk product extreem smaakvol en heerlijk; de traditie van de verwerking van varkensvlees gaat drie generaties terug. De aandacht voor de markt, de bijzondere zorg voor kwaliteit en rijping, de authenticiteit, samen met de snelle en nauwkeurige service, zijn onze sterke punten.
Italië, Novate Milanese
... sector, die geen gelijke hebben onder de artikelen die in de grote distributie worden verkocht. De bedrijven worden strikt geselecteerd op basis van de werkelijke kwaliteit van de geproduceerde referenties, niet op de hoeveelheid reclame die ze maken om hun bedrijf bekend te maken. De meeste van deze bedrijven zijn ambachtelijke producenten, meestal onbekend, maar met een zorgvuldige aandacht...
Italië, Campo Calabro
... van de fysieke en organoleptische kenmerken van de vleeswaren. Dankzij de traditionele foktechnieken die de gezondheid en de evenwichtige en duurzame groei van het dier bevorderen, evenals de combinatie van genetische en omgevingsfactoren, blijft het vlees van het Calabrese zwarte varken zeer voedzaam en mals. Het vlees van het zwarte varken uit Calabrië wordt dan ook aanbevolen om de dagelijkse...
Italië, Alatri
...Galante Food Export van typische Italiaanse producten Het beste van ambachtelijke specialiteiten Galante Srl heeft als Core Business het bekendmaken van uitstekende Italiaanse gastronomische producten. Wij opereren in de sector van de commercialisering in Italië en het buitenland en de organisatie van handelsmissies voor B2B-ontmoetingen (Outgoing/Incoming).
Italië, Vaiano-Loc. La Foresta
... een breed scala aan geselecteerde gastronomische producten, met een unieke en onmiskenbare smaak, in volledige overeenstemming met de oorspronkelijke boerentraditie en met respect voor degenen die hun werk met passie en toewijding uitvoeren. Ham, salami, worstjes, capocolli, finocchiona, pancetta, pecorino en koeienkaas zijn slechts enkele van de vele voedingsspecialiteiten die door het bedrijf...
... en pinda's. Gekonfijte citrusvruchten, ook bedekt met pure, witte of melkchocolade. Paté van gekookte en rauwe ham. Biancomangiare, net als de romige varianten, zijn er in talloze smaken (28), evenals de taartenmixen en de instantcrèmes voor koude bereiding.
Portfolio (1)
... Antonino. Sinds de oprichting biedt de slagerij, Norcineria Galvano, sinds 1971 ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan, voortkomend uit een constante dialoog met de relevante boeren. Uit dit diepgaande werk en deze liefde ontstaat de bijzondere productie van ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit, van de typische gedroogde worst tot verschillende soorten salami, met heerlijke cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta en nog veel meer. Een productie van lekkernijen uit vervlogen tijden, om de smaakpapillen van hun klanten en hun gasten te verwennen.
Italië, Cerreto D'esi
... soorten salami, gerookt spek, gekruid spek, lende, kleine lendenen, guanciale en ham. Onze biologische vleeswaren, gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zijn het resultaat van ambachtelijke verwerkingsmethoden, voortgekomen uit generatieslange kennis. Het nieuwe bedrijfslaboratorium met CE-keurmerk stelt ons in staat om traditie en innovatie te combineren, waarbij we hygiënische garanties bieden zonder in te boeten op de echte smaken.
Italië, Castel Goffredo
Creëren van buizen in ademend elastisch weefsel om hammen, schouders, capocollo, koppen, filze, pancetta enz. te beschermen tegen elk type insect tijdens de rijping. Dit gebeurt door de ham, capocollo, enz. in de buis te steken, direct na het zouten. Groothandelsproductie van beschermende buizen voor de voedingsindustrie. Ons bedrijf, gevestigd in de provincie Mantova, produceert buizen voor...
...uitgevoerd met geavanceerde machines. Affilatura Parmense richt zich ook op de verpakkingssector, met de productie van snijbladen in speciale vormen van gehard staal voor voedingsmiddelen van elke vorm en tanding, en dekt de meest uiteenlopende toepassingsgebieden: van messen voor vacuümverpakte ham tot messen voor kaasverpakkingsmachines, en bandmessen voor het snijden van voedingsmiddelen.
Italië, Mugnano Di Napoli
... krachtige smaken van de hartige gerechten zoals worstjes, gemengde vleeswaren, gekookte ham, ricotta en spinazie, tonijn, gateau en nog veel meer. De halffabricaten worden verpakt volgens de sneden en gewichten die variëren van grote, middelgrote, mini en zelfs micro.
Italië, Avigliana
... RAWHAM, RAWHAM MET PEPERONCINO, ZWARTE PEPER EN GEKLEEFDE HAM, ARNAD LARDO, LONZARDO, SALAMI EN RAWHAM EN GEKOKEN HAM MET TRUFFEL, SELECTIE VAN DE BESTE RAWHAM SALAMI UIT LOMBARDIË EN CALABRIË EN SPECIALITEITEN VAN DE RENZINI VLEESWARREN, WE KUNNEN U IN ELK GEVAL ALLE AANGEVRAAGDE SPECIALITEITEN LEVEREN.
Italië, Rapallo
... keuze gemaakt om optimaal gebruik te maken van de ruime beschikbaarheid van grondstoffen die voortkomen uit een eeuwenoude traditie. De belangrijkste innovatie bestaat uit de mogelijkheid om natuurlijke kant-en-klare maaltijden te produceren. Zonder conserveermiddelen of toegevoegde stoffen, met een houdbaarheid tot 8 maanden. De mogelijkheid om het product op kamertemperatuur te bewaren, zorgt voor...
...Onze slagerij El Haramin is opgericht om iedereen topkwaliteit vleeswaren en vlees aan te bieden, evenals onverslaanbare prijzen op de markt. Website: http://www.macelleriaelharamin.com...
Italië, Milano
... productieconsortia van typische Italiaanse en buitenlandse producten, zoals Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Conserve Alimentari, extra vierge olijfolie met een zeer lage zuurgraad, Italiaanse en Spaanse ham (jamon iberico), Bresaola, en Bevroren Vis (Argentijnse Garnaal). Door producten te commercialiseren die gericht zijn op nichemarkten, hebben we een belangrijke groep gespecialiseerde Italiaanse en...
... verschillende certificeringen behaald: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004 en EMAS-certificering; BRC- en IFS-certificering en nog veel meer. Tot op heden vertegenwoordigt de Italiaanse markt 95% van de omzet, terwijl de resterende 5% is verdeeld over alle andere landen waar we naartoe exporteren: Europa, Rusland, de VS, Japan, Mexico, Canada, Australië, Brazilië. Onze ham, die minimaal 16/18 maanden heeft gerijpt, wordt verkocht met het bot, ontbeend of in beschermde atmosfeer gesneden.
Italië, Sant'anastasia
Ons bedrijf is opgericht in 1998 als groothandel in rauwe Parma-ham en Parmigiano Reggiano, waar de naam PRO.PAR vandaan komt. In de loop der jaren, door de markttendensen te volgen en ervaring op te doen in de voedingssector, hebben we onze doelstellingen gediversifieerd. In 2008 hebben we in samenwerking met Syrische producenten rechtstreeks ingelegde kappertjes uit Syrië geïmporteerd. In 2010...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play