Frankrijk, Rabastens De Bigorre
...Landterrine met Bayonne-ham VPF in 180g - Jean Brunet...
Portfolio (27)
Frankrijk, Trebedan
... natuurlijk in kunnen rollen. Asverf op fruitbomen: Het beschermt de schors tegen weersinvloeden en werkt tegen insecten. Het drogen van worst en ham in een doos gedurende lange tijd geeft een lichte rooksmaak aan de charcuterie. De as wordt gebruikt in de samenstelling van vele cosmetica. Wasproducten: as wordt gebruikt bij de productie van natuurlijke was. De ontzouting van olijven. Het maken van...
Portfolio (41)
Frankrijk, Belley
...De STN gaasdoeken en mousselines zijn ontwikkeld voor het koken van foie gras en ham in een doek. Kenmerken: Gaasdoek en mousseline 100% voedselveilig katoen Gecertificeerd voor het koken van foie gras en ham 100% natuurlijk en zonder enige chemische producten 100% biologisch afbreekbaar Hoge temperatuurweerstand Afmetingen Alle afmetingen Functies Koken Beroepen Slachthuizen – Slagerijen, Vleeswaren – Zouten...
Portfolio (30)
Frankrijk, Laissac
... slechts 3 ingrediënten te gebruiken: een hamnoot, Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja, een van de beste pepers ter wereld! Gedroogd vlees van de ham, deze hamnoot biedt je een vleeswaren zonder nitrieten en zonder conserveermiddelen, 100% natuurlijk. Handmatig gezouten en gepeperd, wordt deze ambachtelijke noot vervolgens in plakken gesneden en vacuüm verpakt in zijn glazen pot. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: 600g THT: 90 dagen...
Portfolio (29)
Frankrijk, Vouneuil Sous Biard
...De 300g hambotten zullen uw hond tevredenstellen en tegelijkertijd zijn mondhygiëne verbeteren. Intensief kauwen helpt de opbouw van tandsteen en plaque te voorkomen.
Portfolio (25)
Frankrijk, Ploufragan
...kweekomstandigheden die respectvol zijn voor de dieren, op stro en met drie keer zoveel ruimte als in de conventionele productie, zodat ze hun natuurlijke instincten de vrije loop kunnen laten. Het is een kleine sector waarin 25 gepassioneerde Bretonse boeren zich inzetten. Het vlees van Label Rouge Boerderijvarkens voldoet perfect aan uw verwachtingen van NATURALITEIT, terwijl het uw smaakpapillen verwent dankzij een langere kweekduur van minimaal 182 dagen en dankzij de keuze voor een ras dat geselecteerd is op zijn robuustheid en slachtkwaliteiten.
Bijpassende producten
VARKENS
VARKENS
Andere Producten
EIEREN
EIEREN
Portfolio (4)
Frankrijk, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES is groothandel in Italiaanse ham op de markt van Rungis. EUROVOLAILLES is gespecialiseerd in Parmaham en San Daniele ham in Rungis. Groothandel in Italiaanse ham op de markt van Rungis, rauwe ham.
Portfolio (24)
Frankrijk, Auros
... met ham uit Bayonne, chorizo in natuurlijke darm met zijn bloem, perchesausage, opgerolde buik (Franse pancetta) en platte buik. We maken ook gekookte charcuterie: huisgemaakte knoflookworst, Baskische paté met Espelette-peper, onze beroemde grootmoeders paté (met cognac, crème fraîche en kleine champignons), gekookte ham, Béarnaise vleesbloedworst, galabar bloedworst en vleesbrasse bloedworst, en terrine van varkenspoot. Bovendien produceren we gemarineerde vleessoorten om te grillen, zoals onze beroemde grillham op Lomo wijze en verse worsten.
Portfolio (31)
...Halal lamsvlees ham, ambachtelijk vervaardigd in Andalusië. Gedroogd en gerijpt volgens de bergwinden. Verkocht per stuk vacuüm verpakt.
Portfolio (4)
Frankrijk, Carquefou
... stuk wordt vervolgens in een doek gewikkeld en tussen twee planken geperst, waardoor het zijn parallelepipedische vorm krijgt. Deze ham wordt altijd zonder been gepresenteerd. De plakken zijn lichtrood van kleur. De textuur is zacht en mals. De fruitige geur van de alcohol en de kruidige tonen geven het een kenmerkend aroma. De Jambon de Vendée wordt voornamelijk rauw gegeten, in dunne plakken. Het kan echter ook traditioneel worden genoten, gekookt in dikkere plakken en geserveerd met mogettes.
Frankrijk, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, pure varkensvlees uit het zuidwesten IGP, dat herkenbaar is aan zijn zachte en fijne vlees door de 12 maanden rijping. Een ham die profiteert van een IGP (Beschermde Geografische Aanduiding) voor zijn kwaliteit. Rijpt volgens een eeuwenoude ambacht. Het vlees is zacht en mals, minder zout dan de meeste droge hammen.
Portfolio (40)
Frankrijk, Marseille
...Italiaanse AOP-charcuterie: speck, coppa, San Daniele-ham Groothandel in Italiaanse charcuterie voor professionals en industrie. Onze Italiaanse assortiment omvat verschillende specialiteiten uit de Italiaanse keuken, zoals bijvoorbeeld de Coppa, de Speck, of de beroemde San Daniele-ham. Om de beste producten van de Italiaanse charcuterie te kunnen distribueren, kiezen we voor gecertificeerde...
Portfolio (9)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...De halve maan omeletlijn biedt een ruime keuze aan referenties. Producten van eieren gelegd in Frankrijk. Verkrijgbaar in: Champignon-kaas Boeren (groenten & kaas) Fijne kruiden Kaas Ham kaas Spekjes kaas Eieren uit Frankrijk Arm aan zout BIO-label Kippen gehouden in de open lucht Verpakking: dozen van 40 of 60 omeletten - 90g of 135g...
Portfolio (52)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...De hammes is uitgerust met een mes van 195 mm met een snijlengte van 190 mm en een hoogte van 130 mm. Voor een perfecte snede is de hammes voorzien van een slijpsteen. De professionele hammes is geplaatst op voeten en een behuizing van geanodiseerd aluminium. Geschikt voor alle voedingswinkels, zoals slagerijen, delicatessen, cateraars of supermarkten, biedt deze hammes verschillende snijdiktes...
Portfolio (188)
Frankrijk, Malataverne
....Ingrediënten ingrediënten van het deeg tarwe bloem, durum tarwe semolina, eieren (11,7% van het eindproduct), water. ingrediënten van de vulling paneermeel (tarwe bloem, water, zout) vleesbereiding (rundvlees, varkensvlees, zout, tarwe bloem, aroma's rauwe ham (3% van het eindproduct) (varkensvlees, zout, specerijen), palmolie, aardappelvlokken, wei, zout, aroma's, specerijen en conserveermiddel sorbinezuur. kan noten en soja bevatten.
Portfolio (188)
Frankrijk, Bidart
...Tapas: Jambon serrano in beignet, diepvries (croquetas) in een verpakking van 500G - IFS - De jambon serrano in beignet van Maison Caudalie wordt geleverd in een verpakking van 500G (ongeveer 15 stuks / verpakking). Zonder kleurstoffen, zonder aroma's of kunstmatige conserveermiddelen en gecertificeerd IFS, verenigen deze diepvries tapas de jambon serrano met de AOP Espelette-peper in een krokante panering. Te frituren zonder vooraf te ontdooien. Al onze pakketten worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen; kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Frankrijk, Grigny
...Typisch Belgisch, deze kaassaus vergezeld van 'onze' witloof en ham is een genot. Een ideale saus voor pastaliefhebbers in de winter.
Portfolio (93)
Frankrijk, Ham
...Duik in een zintuiglijke reis door onze Laurier essentiële olie te ontdekken, een natuurlijk product afkomstig van onze oogsten in Ham, Picardië. Zuiverheid en effectiviteit Onze Laurier essentiële olie wordt biologisch en 100% natuurlijk geproduceerd, wat de zuiverheid en authenticiteit garandeert. Dankzij onze expertise in distillatie behouden we de natuurlijke kwaliteiten van deze eeuwenoude...
Portfolio (127)
Frankrijk, Bayonne
... mineralen, magnesium en fosfor. Een ideaal brood om te combineren met plantaardige ingrediënten of zachte worsten zoals kalkoen of ham, die hun eigenschappen versterken. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 VOORGEKOELD GEWICHT (G):345 g GEWICHT NA KOKEN:290 g LENGTE (CM):37 cm BREEDTE (CM):8 cm ONTPORREN:20 min. | KAMERTEMPERATUUR BEREIDING:20 min. | 180ºC AFMETINGEN:600x398x263 EENHEDEN:28 Eenheden/Doos | 28 Dozen/Pallet ENERGIEWAARDE (KCAL/KJ):1220 / 292 EIWITTEN (G):8,41 Koolhydraten (G):54,66 Suikers (G):1,36 Vetten (G):3,75 Voedingsvezels (G):2,84 Zout (G):1,36...
Portfolio (44)
Frankrijk, Montmorot
...Exclusief geproduceerd in de Jura van rauwe melk en op de traditionele manier. Al onze raclette kazen komen van kleine kaasboerderijen in de Jura, die speciaal zijn gekozen vanwege de strengheid en kwaliteit van hun werk. Deze kaaswiel, met een gewicht van 6 tot 7 kg, rond en goudkleurig, wordt voornamelijk geserveerd gesmolten, vergezeld van aardappelen in de schil, gedroogd rundvlees, gerookte rauwe ham en andere gerookte producten.
Portfolio (18)
Frankrijk, Auxerre
... (slechts 5% nieuwe vaten) gedurende 12 maanden. Verpakking: prijs per eenheid verkocht per doos van 6 flessen, u kunt combineren met andere cuvées van het domein, franco huis. Oog: goudgeel Advies van de oenoloog: serveren op 10-12°C Alcoholpercentage: 13% Bewaarpotentieel: 5 tot 7 jaar Domein: Domaine Bersan Appellatie: Bourgogne Côtes d'Auxerre Jaargang: 2017 Druivensoort: Chardonnay Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
...Wij kiezen de beste stukken om onze saucissons te maken. Afkomstig van de schouder, de borst of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, elke geselecteerde vleessoort maakt deel uit van een vakkundig mengsel. Zo garanderen we een combinatie van malsheid en aromatische kracht in elk van onze recepten. De vulling in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Zonder voor te koken, breng eenvoudig de Pizzaprêt’ saus aan op het deeg. Voeg naar smaak zwarte olijven, ansjovisfilets, kaas of ham toe en bak in een hete oven. Ingrediënten tomaten (88%), uien (5%), suiker, olijfolie (1%), zonnebloemolie, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kruiden, specerijen.
Portfolio (142)
Frankrijk, Landeleau
... boekweitpannenkoeken een waar genot. Ze kunnen worden gevuld met ham, kaas, eieren voor een complete pannenkoek, en voor de fijnproevers met een prei-fondue, Sint-Jacobsschelpen met groenten... Opgerold met een knoflook- en kruidenkaas en ham of zalm, afgekoeld en vervolgens in kleine rondjes gesneden, zullen ze uw aperitief begeleiden. Ontworpen om de diameter van een pan te hebben (ongeveer 27 cm) In de verpakking wordt het onder beschermende atmosfeer gehouden door een zuurstofabsorber: dit vertraagt de natuurlijke oxidatie van de pannenkoek, zolang de verpakking gesloten is.
Portfolio (3)
Frankrijk, Levallois Perret
...Bruin en hard, in de zon gedroogd, is deze bloemknop van de kruidnagel een specerij met een pittige en warme smaak. Gebruik van de Kruidnagel in de keuken: De kruidnagel wordt gebruikt om ham, sinaasappels of uien op smaak te brengen. Maar het kan ook veel andere bereidingen op smaak brengen. Het is het ideale kruid voor uw vleeswaren, kazen, groenten en gebak. Het combineert zeer goed met...
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...ingrediënten : - 97 % Biologische Oude Witte Wijnazijn* - 3 % Natuurlijke aroma - * Afkomstig uit de biologische landbouw - Bereid in eikenhouten vaten - Ongepasteuriseerd Gebruikstips : Met een salade van witloof met noten, roquefort of een veldsla. Deze azijn zal uw kerstsalades met witloof, ham, emmental en verse walnoten verrijken. Dit product is vrij van allergenen en conserveermiddelen. Dit product is ook beschikbaar in cubi's van 3-5-10 liter, in vaten van 220 liter en in containers op aanvraag. Ook verkrijgbaar in 25 cl.
Portfolio (132)
Frankrijk, Saint-Brice-En-Cogles
... prijzen. Export naar enkele van de meest kwaliteitsbewuste markten ter wereld garandeert een onophoudelijke focus op kwaliteit en voedselveiligheid. EEC, China, Zwitserland, Rusland, Zuid-Afrika, Japan, Korea, Hongkong, Taiwan, Vietnam, Singapore en vele andere landen wereldwijd. WIJ BIEDEN AAN (BEVROREN VARKENSVLEES VOLGENS HIERONDER): Varkenshaas Varkenspoot Varkensbuik Varkensdarm...
Portfolio (5)
Frankrijk, Laguinge
... de andere kant wordt het in de darmen afgebroken tot een verbinding die als waarschijnlijk kankerverwekkend wordt geclassificeerd (wat kan worden geremd door de toevoeging van vitamine C). Aangezien we het niet gebruiken, moet de droogtijd langer zijn, wat resulteert in een ham waarvan de organoleptische kwaliteiten die van een uitzonderlijke ham waardig zijn. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr tot snel...
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Bersaillin
... assortiment maakt ons de enige Franse fabrikant die in staat is om aan de volledige behoeften van een professional te voldoen. Het is ongeëvenaard in Europa en stelt het bedrijf in staat om zich met succes op de internationale markt te vestigen: Cubeuses, Cutters, Ontvelmachines, Schillers, Steakvormers, Laboratoriumsnijders, Mengsnijders, Koelsnijders, Spiesmachines, Tartaarmachines, Vacuummachines, Mengers voor slagers en vleeswaren, Armkneders, Mengkneders, Duwers, Beenderzagen voor slagers en vleeswaren, Kaassnijmachines, Ham snijders, Vlees- en koteletsnijmachines.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play