Italië, Marmirolo
... meerdere dagen behoudt. PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van alle soorten traditionele verse pasta in verschillende formaten, zoals vellen, door de pers, gnocchi, trofie, gevulde pasta zoals ravioli, tortellini, agnoli... Beschikbaar in een papieren zak met ventiel van 25KG.
Portfolio (56)
Italië, Carbonara Al Ticino
...varkensvlees, kip Vis smaken Kaas smaken Gerookte smaakstoffen Groente- en specerijsmaken De smaken, beschikbaar in vloeibare vorm, water- of liposoluble, in poeder en pasta, maken gebruik van de geavanceerde technologieën die P.A. Aromatics in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld om te voldoen aan de markttrends.
Portfolio (8)
Italië, Goito
...Flexseal 300 Een hydro-expansieve polyurethaankit in een thixotrope pasta, voorverpakt in een extrudeerbare cartridge met standaard doseergereedschappen, te gebruiken als waterstop in de meest complexe of problematische situaties bij het waterdicht maken van ondergrondse gebieden. De elastische en afdichtende eigenschappen blijven in de loop van de tijd onveranderd. In een volledig droge...
Portfolio (148)
Italië, Besana In Brianza
... voor hoge lijn snelheden en dikke pasta viscositeit. Hoge impregnatie- en natdoorlaat eigenschappen in een relatief dichte plaat zorgen voor uitstekende harsstroom, vooral in lange verticale wanden die kunnen leiden tot minder nabewerking. INDRUKWEKKENDE CLASSA OPPEVLAKTE UITSTRALING Ontworpen voor gebruik met lage dichtheid formuleringen die verbeterde ClassA oppervlakte esthetiek mogelijk maken...
Portfolio (47)
Italië, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...De maccaruni in Calabrië worden ook wel strangugliapriaviti, scilatielli, scialatielli, firrazzul, maccarruni a firrettu, fileja, fhilateri genoemd, afhankelijk van de herkomst. Vroeger werden voor het maken van de pasta gonaci gebruikt, de houten stelen van de bloem van de disa, en later breinaalden of de spijlen van een kapotte paraplu.
Portfolio (4)
Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
Italië, Controguerra
... eenvoudige goedheid van de saus maken deze producten ongeëvenaard en gewaardeerd door veel consumenten. De consument hoeft alleen de pasta of rijst apart te koken en zodra deze klaar is, "stir fried" in dezelfde pan met de Condipresto-saus die je ondertussen hebt verwarmd en voorbereid, "klaar" in een paar minuten. Er is niet meer te zeggen, want de saus is in wezen klaar met al zijn ingrediënten...
Portfolio (4)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
... toepassing in zoetwaren, pasta, maar ook in de productie van bakproducten. Toegevoegd aan andere glutenvrije bloemsoorten maakt het de deegbereidingen elastischer en gemakkelijker te verwerken. Het is een voedzaam voedsel, rijk aan vitamines en mineralen, met weinig vet en een hoge hoeveelheid polyfenolen, krachtige antioxidanten. De technologieprocessen die door ILCAR worden gebruikt, gebaseerd op alleen mechanische en thermische behandelingen, maken van CHOCAR een absoluut natuurlijk voedsel zonder enige chemische toevoegingen.
Portfolio (3)
Italië, Forlì
... in verschillende delen van de wereld verbouwd vanwege zijn aanpassingsvermogen aan verschillende klimaten en bodems. Tegenwoordig is sorghum een veelgebruikt ingrediënt in de internationale keuken dankzij de ongelooflijke voedingswaarde. De Biologische Glutenvrije Sorghummeel is een rijke bron van vitamines en mineralen. Het kan worden gebruikt om een breed scala aan gerechten te bereiden, van pasta tot brood, van zoetigheden tot hartige gerechten. De zachte textuur en de lichtzoete smaak maken het geschikt voor het bereiden van heerlijke taarten, koekjes, pannenkoeken en nog veel meer.
Portfolio (50)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Italië, Riesi
... bijvoorbeeld aan amandelpasta of marsepein, ook wel bekend als koninklijke pasta (omdat het waardig is voor een koning!). Een vrij populaire drank die met deze smakelijke zaden wordt bereid, is amandelmelk; heerlijk en voedzaam, perfect als vervanger voor melk voor zuigelingen die lijden aan koemelkintolerantie of voor degenen die een veganistisch dieet volgen. Amandelmelk wordt vaak verward met orzata, dat is een zoete drank op basis van benzoin.
Portfolio (6)
Italië, Prato
... te bieden. We hebben speciale zwarte varianten van verschillende types voor de productie van vezelplaten, gekleurde papieren, met uitstekende dispergeerbaarheid en hoge tint. Beschikbaar zowel in poeder als in korrels of in waterdispersie. Door gebruik te maken van uitbesteding zijn sommige types van zwart ook beschikbaar in waterdispersie in verschillende concentraties voor diverse toepassingen, zoals drukpasta's, inkten, geleidende pasta's, additieven voor het aanbrengen van zwarte kleur en UV-bescherming.
Portfolio (6)
Italië, Rome
... zetten door traditionele Italiaanse gerechten te bereiden, zoals zelfgemaakte pasta of pizza, met de hulp van onze chef. Je zult genieten van het mengen van ingrediënten en smaken om je favoriete pizza of pasta te creëren, verschillende recepten proeven en de "geheimen" van de Italiaanse keuken leren. Zodra je klaar bent, zul je eindelijk proeven wat je hebt bereid om je vaardigheden als Italiaanse "pizza" of "pasta" maker te ontdekken. Dit alles wordt vergezeld door een selectie van de beste wijnen uit de regio Lazio. Een werkelijk unieke ervaring met de passie voor de Italiaanse keuken.
Italië, Carmagnola
...tagliatelle, eierpasta, lasagnevellen en volkoren pasta. Ze maken gebruik van moderne installaties en apparatuur en zijn in staat om te voldoen aan de nieuwe verpakkingsvereisten die de markt vraagt. De kantoren zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 14:00 tot 18:00. De winkel is geopend: Dinsdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:30 Woensdag van 10:00 tot 18:00 Donderdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Vrijdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Zaterdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Zondag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00...
Portfolio (3)
Italië, Fidenza
... van 30 tot 1.000 kg/uur met automatische extrusiepersen in continu, gecombineerd met installaties voor statische droging bij lage temperatuur of continue droging. Meervoudige lijn, één installatie om korte pasta, lange pasta, knopen, lasagne en speciale formaten (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, golvende en festonlasagne, enz.) te produceren, beschikbaar in versies van...
Italië, Sammichele Di Bari
... bij lage temperatuur. Dit zorgt voor een ruwe, poreuze en taaie pasta die een uitstekende kookvastheid garandeert en de sauzen optimaal vasthoudt. De bakkerijproducten (Taralli en andere vormen) maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en een innovatief productieproces dat de tarallo smaak en geur geeft. Het bedrijf is gecertificeerd volgens IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Italië, Montecorvino Rovella
... bijdrage van de modernste technologieën is niet uitgesloten, die onder andere stoompasteurisatie, onmiddellijke verpakking van de verse pasta in een gemodificeerde atmosfeer en de sterilisatie van het eindproduct mogelijk maken. De productie bedraagt ongeveer 1.200 kilogram per dag.
Portfolio (2)
Italië, Castiglione Di Sicilia
... voor patisserieën en ijssalons aan te bieden, zoals pesto en pistachecrème, coatings, cacaopoeder, instantcrèmes, pasta-aroma's, poederbases, toppings, biologische amandelolie, pralinés van gedroogd fruit, fruitpasta's en traditionele smaken.
Italië, Bronte
... gegeven is 'Maak Sicilië', en het is precies deze Sicilië die tradities en cultuur behoudt, die de behoefte heeft om haar typische en gastronomische producten aan de wereld bekend te maken. Alle successen hebben hun geheim: dat van DOSicily ligt in het presenteren van voedingsmiddelen die wereldwijd erkend worden als uitstekend, zowel in smaak als in kwaliteit door de consument.
... die niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook een uitzonderlijke kwaliteitscontrole mogelijk maken. Alle producten worden bovendien gegarandeerd door een systematische chemisch-bacteriologische controle die de natuurlijkheid en asepticiteit bevestigt. Het bedrijf handhaaft een strenge H.A.C.C.P. zelfcontrole om de gezondheid van zijn product te waarborgen. Daarnaast werkt het met een traceersysteem in de keten om de absolute voedselveiligheid van zijn product in elke fase van de inkoop van grondstoffen, verwerking en levering te garanderen.
Italië, Pisa
... ervaring die we in andere zaken hebben opgedaan, hebben we een pizzeria voor afhaal en op locatie toegevoegd, gespecialiseerd in het maken van pizza in rechthoekige bakvormen, ideaal voor speciale evenementen, evenals de traditionele pizza op steen, zowel voor afhaal als normaal, arancini met ragù, gefrituurde panzerotti, gevulde pucce, cecina, en gevulde schiacciatine, ook met porchetta...
Italië, Padova
Het maken van uitstekende glutenvrije pasta is een uitdaging en een inzet die geduld en toewijding vereist. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van glutenvrije producten, glutenvrije verse pasta en glutenvrije droge pasta. Onze pasta wordt in Italië geproduceerd en onze meelsoorten zijn 100% Italiaans.
Italië, La Vecchia-Vezzano Sul Crostolo
... herinterpretaties om ze actueler te maken, met bijzondere aandacht voor de pasta die met de hand wordt gekneed en uitgerold. Dit alles wordt vergezeld van een eenvoudige wijnkaart, maar het resultaat van een constante en continue selectie om de klanten een goede keuze aan wijnen uit bijna het hele nationale grondgebied te bieden, terwijl we onze bedrijfsstrategie behouden die de beste prijs-kwaliteitverhouding vooropstelt.
Italië, Milano
...enz.), van kunst (film maken, speurtocht, actie schilderen, liedjes maken, enz.) tot sociale en duurzame initiatieven. We zijn jong, dynamisch en altijd klaar voor nieuwe avonturen. We kunnen u helpen de groepsdynamiek te verbeteren, elkaar beter te leren kennen en gewoon samen met ons plezier te hebben. Neem vandaag nog contact met ons op!
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Calenzano
... Nutrimento zijn geïnspireerd op het waardevolle en oude familiereceptenboek, dat talrijke ideeën bevat van een traditie die nog steeds door consumenten wordt gewaardeerd. Het bedrijf is in staat om producten onder private label te ontwikkelen, waarbij het project van creatie wordt gevolgd: van het maken van het recept tot de personalisatie van de verpakking. Il Nutrimento gebruikt voor zijn recepten veel grondstoffen die in Italië zijn geteeld, om een kortere keten te garanderen, de promotie van de Italiaanse biologische landbouw te bevorderen en de milieu-impact van transport te verminderen.
... 350 personen. Een prieel en een betoverend zwembad maken rijke buffetten mogelijk in een ruime tuin, ideaal voor uw foto's. Voor al onze klanten biedt restaurant "Il Villino" de gloednieuwe en comfortabele slaapkamers aan, gelegen op de tweede en derde verdieping van het gebouw, allemaal met een eigen badkamer. Elegante tuin met zwembad, ideaal voor het organiseren van buffetten, aperitieven en banketten aan het zwembad.
... professionele apparatuur, materialen en accessoires aan te schaffen voor alle activiteiten die met de horeca te maken hebben: modulaire keukens, apparatuur voor bars, wijnkoelers, apparatuur voor ijssalons, convectieovens, machines voor het maken van pasta, brood of pizza, apparatuur voor de patisserie, koelingen, vitrines voor productpresentatie. We hebben een uitgebreid assortiment professionele...
Italië, Scandolara Di Zero Branco
Het bedrijf Albert Gelati srl is een toonaangevende speler in de wereld van producten voor ijs- en banketbakkerij. Onze productlijn omvat talrijke bereidingen voor ijs en zoetigheden. Tuttafrutta is een puree van verse vruchten voor het maken van ijs, sorbets, dranken, granita en voor alle voedingsbereidingen op basis van fruit. Tuttafrutta kan op kamertemperatuur worden bewaard en is verpakt in...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play