Italië, Marmirolo
... meerdere dagen behoudt. PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van alle soorten traditionele verse pasta in verschillende formaten, zoals vellen, door de pers, gnocchi, trofie, gevulde pasta zoals ravioli, tortellini, agnoli... Beschikbaar in een papieren zak met ventiel van 25KG.
Portfolio (56)
Italië, Orbassano
...Elk land kan zijn eigen traditionele recept voor gnocchi hebben, met verschillende afmetingen, vormen en ingrediënten. Maar in Italië, waar de "gnocchi" voor het eerst zijn gemaakt, is het een eenvoudige en heerlijke pasta gemaakt van aardappelen, perfect voor rode sauzen en kaasfondue. Een rijk en vullend voorgerecht, een traditie voor alle seizoenen. Onze gnocchi hebben een zachtheid en textuur die ze geschikt maken voor alle smaken, zelfs de meest delicate. Ideaal voor veganistische bereidingen.
Portfolio (57)
Italië, Goito
... of borstelen, voordat het middel wordt aangebracht. Het binnenoppervlak van de buis/gat met de passerende kabels moet vochtig of nat zijn. Om de dikte van Syntech StopAQ te beperken, wordt aanbevolen een barrière van polyethyleen schuimkanten met een geschikte diameter (Filtene Fondogiunto) in te voegen. Syntech StopAQ wordt in het te dichten gat geëxtrudeerd, met zorg dat de pasta alle...
Portfolio (275)
Italië, piano di sorrento (na)
... fruit biedt tijdens de winter- en lentemaanden. Deze sinaasappels zijn ideaal voor het maken van jam, zoetigheden en salades, dankzij hun sappigheid en evenwichtige smaak. Bovendien is hun sap perfect voor cocktails en verfrissende dranken, waardoor ze een veelzijdig ingrediënt in de keuken zijn.
Portfolio (29)
Italië, Carbonara Al Ticino
...varkensvlees, kip Vis smaken Kaas smaken Gerookte smaakstoffen Groente- en specerijsmaken De smaken, beschikbaar in vloeibare vorm, water- of liposoluble, in poeder en pasta, maken gebruik van de geavanceerde technologieën die P.A. Aromatics in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld om te voldoen aan de markttrends.
Portfolio (8)
Italië, MILANO
...Het meest geschikte gebruik voor zonnebloemzaadolie, dat het beste de organoleptische kwaliteiten tot zijn recht laat komen, is zonder twijfel rauw. Het is vooral ideaal voor het op smaak brengen van groenten, voor het bereiden van sauzen om rijst en pasta op smaak te brengen en voor het maken van zoetwaren. VERPAKKINGEN VAN 15 STUKS 1 PALET 900 STUKS HOUDBAARHEID 26/07/2025 MINIMALE BESTELLING 30 PALETTEN...
Portfolio (229)
Italië, Besana In Brianza
... voor hoge lijn snelheden en dikke pasta viscositeit. Hoge impregnatie- en natdoorlaat eigenschappen in een relatief dichte plaat zorgen voor uitstekende harsstroom, vooral in lange verticale wanden die kunnen leiden tot minder nabewerking. INDRUKWEKKENDE CLASSA OPPEVLAKTE UITSTRALING Ontworpen voor gebruik met lage dichtheid formuleringen die verbeterde ClassA oppervlakte esthetiek mogelijk maken...
Portfolio (47)
Italië, Riesi
... bijvoorbeeld aan amandelpasta of marsepein, ook wel bekend als koninklijke pasta (omdat het waardig is voor een koning!). Een vrij populaire drank die met deze smakelijke zaden wordt bereid, is amandelmelk; heerlijk en voedzaam, perfect als vervanger voor melk voor zuigelingen die lijden aan koemelkintolerantie of voor degenen die een veganistisch dieet volgen. Amandelmelk wordt vaak verward met orzata, dat is een zoete drank op basis van benzoin.
Portfolio (6)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... Tartufo Bianco Prima Scelta De Tartufo Bianco Pregiato Prima Scelta is het perfecte ingrediënt om onvergetelijke gerechten te creëren: - Pasta en Risotto: Ideaal om eerste gangen te verrijken met zijn onmiskenbare aroma. - Kwaliteitsvlees: Perfect om nobele sneden zoals filet of tartaar van rundvlees te begeleiden. - Gourmet Voorgerechten: Voegt een verfijnde toets toe aan bruschetta, eieren en...
Portfolio (34)
Italië, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...De maccaruni in Calabrië worden ook wel strangugliapriaviti, scilatielli, scialatielli, firrazzul, maccarruni a firrettu, fileja, fhilateri genoemd, afhankelijk van de herkomst. Vroeger werden voor het maken van de pasta gonaci gebruikt, de houten stelen van de bloem van de disa, en later breinaalden of de spijlen van een kapotte paraplu.
Portfolio (4)
Italië, Forlì
... in verschillende delen van de wereld verbouwd vanwege zijn aanpassingsvermogen aan verschillende klimaten en bodems. Tegenwoordig is sorghum een veelgebruikt ingrediënt in de internationale keuken dankzij de ongelooflijke voedingswaarde. De Biologische Glutenvrije Sorghummeel is een rijke bron van vitamines en mineralen. Het kan worden gebruikt om een breed scala aan gerechten te bereiden, van pasta tot brood, van zoetigheden tot hartige gerechten. De zachte textuur en de lichtzoete smaak maken het geschikt voor het bereiden van heerlijke taarten, koekjes, pannenkoeken en nog veel meer.
Portfolio (50)
Italië, Controguerra
... eenvoudige goedheid van de saus maken deze producten ongeëvenaard en gewaardeerd door veel consumenten. De consument hoeft alleen de pasta of rijst apart te koken en zodra deze klaar is, "stir fried" in dezelfde pan met de Condipresto-saus die je ondertussen hebt verwarmd en voorbereid, "klaar" in een paar minuten. Er is niet meer te zeggen, want de saus is in wezen klaar met al zijn ingrediënten...
Portfolio (4)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
... toepassing in zoetwaren, pasta, maar ook in de productie van bakproducten. Toegevoegd aan andere glutenvrije bloemsoorten maakt het de deegbereidingen elastischer en gemakkelijker te verwerken. Het is een voedzaam voedsel, rijk aan vitamines en mineralen, met weinig vet en een hoge hoeveelheid polyfenolen, krachtige antioxidanten. De technologieprocessen die door ILCAR worden gebruikt, gebaseerd op alleen mechanische en thermische behandelingen, maken van CHOCAR een absoluut natuurlijk voedsel zonder enige chemische toevoegingen.
Portfolio (3)
Italië, Prato
... te bieden. We hebben speciale zwarte varianten van verschillende types voor de productie van vezelplaten, gekleurde papieren, met uitstekende dispergeerbaarheid en hoge tint. Beschikbaar zowel in poeder als in korrels of in waterdispersie. Door gebruik te maken van uitbesteding zijn sommige types van zwart ook beschikbaar in waterdispersie in verschillende concentraties voor diverse toepassingen, zoals drukpasta's, inkten, geleidende pasta's, additieven voor het aanbrengen van zwarte kleur en UV-bescherming.
Portfolio (6)
Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
Italië, Rome
... zetten door traditionele Italiaanse gerechten te bereiden, zoals zelfgemaakte pasta of pizza, met de hulp van onze chef. Je zult genieten van het mengen van ingrediënten en smaken om je favoriete pizza of pasta te creëren, verschillende recepten proeven en de "geheimen" van de Italiaanse keuken leren. Zodra je klaar bent, zul je eindelijk proeven wat je hebt bereid om je vaardigheden als Italiaanse "pizza" of "pasta" maker te ontdekken. Dit alles wordt vergezeld door een selectie van de beste wijnen uit de regio Lazio. Een werkelijk unieke ervaring met de passie voor de Italiaanse keuken.
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Italië, Fidenza
... van 30 tot 1.000 kg/uur met automatische extrusiepersen in continu, gecombineerd met installaties voor statische droging bij lage temperatuur of continue droging. Meervoudige lijn, één installatie om korte pasta, lange pasta, knopen, lasagne en speciale formaten (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, golvende en festonlasagne, enz.) te produceren, beschikbaar in versies van...
Italië, Martina Franca
...We maken gebruik van moderne technologieën om de versheid en smaak van onze producten tijdens het transport te behouden, wat zorgt voor snelle en veilige leveringen over de hele wereld. We zijn de ideale partner voor restauranthouders, distributeurs en gourmetwinkels die hun klanten het beste van de Italiaanse en Pugliese keuken willen bieden, gewaardeerd om zijn authentieke en traditionele smaak...
Portfolio (29)
Italië, Carmagnola
...tagliatelle, eierpasta, lasagnevellen en volkoren pasta. Ze maken gebruik van moderne installaties en apparatuur en zijn in staat om te voldoen aan de nieuwe verpakkingsvereisten die de markt vraagt. De kantoren zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 14:00 tot 18:00. De winkel is geopend: Dinsdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:30 Woensdag van 10:00 tot 18:00 Donderdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Vrijdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Zaterdag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00 Zondag van 9:00 tot 13:00 en van 15:30 tot 19:00...
Portfolio (3)
Italië, Milano
FOG is een ambachtelijk, glutenvrij, biologisch pastamerk met recyclebare verpakkingen. Wij maken deeg zonder toevoegingen en testen alle producten om hoge kwaliteitsnormen te waarborgen. We werken groothandel met retailers, e-commerce, horeca-activiteiten en ontwikkelen private label-projecten. Wij geloven dat voedsel kan evolueren zonder zijn traditionele goedheid te verliezen.
Portfolio (4)
Italië, Sammichele Di Bari
... bij lage temperatuur. Dit zorgt voor een ruwe, poreuze en taaie pasta die een uitstekende kookvastheid garandeert en de sauzen optimaal vasthoudt. De bakkerijproducten (Taralli en andere vormen) maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en een innovatief productieproces dat de tarallo smaak en geur geeft. Het bedrijf is gecertificeerd volgens IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Italië, Montecorvino Rovella
... bijdrage van de modernste technologieën is niet uitgesloten, die onder andere stoompasteurisatie, onmiddellijke verpakking van de verse pasta in een gemodificeerde atmosfeer en de sterilisatie van het eindproduct mogelijk maken. De productie bedraagt ongeveer 1.200 kilogram per dag.
Portfolio (2)
... die niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook een uitzonderlijke kwaliteitscontrole mogelijk maken. Alle producten worden bovendien gegarandeerd door een systematische chemisch-bacteriologische controle die de natuurlijkheid en asepticiteit bevestigt. Het bedrijf handhaaft een strenge H.A.C.C.P. zelfcontrole om de gezondheid van zijn product te waarborgen. Daarnaast werkt het met een traceersysteem in de keten om de absolute voedselveiligheid van zijn product in elke fase van de inkoop van grondstoffen, verwerking en levering te garanderen.
Italië, Pisa
... ervaring die we in andere zaken hebben opgedaan, hebben we een pizzeria voor afhaal en op locatie toegevoegd, gespecialiseerd in het maken van pizza in rechthoekige bakvormen, ideaal voor speciale evenementen, evenals de traditionele pizza op steen, zowel voor afhaal als normaal, arancini met ragù, gefrituurde panzerotti, gevulde pucce, cecina, en gevulde schiacciatine, ook met porchetta...
Italië, Borgolavezzaro
... verschillende varianten van PIZZA's, PIZZABODEMS, DESSERTS, BROOD en PASTA omvat. We zijn voortdurend in groei en evolutie, daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met BIOLOGISCHE, VEGANE en LACTOSEVRIJE voedingsmiddelen. We werken in de vormen: op kamertemperatuur, vers en diepgevroren. We brengen voornamelijk PRIVÉ MERK producten op de markt (behalve voor de GLUTENVRIJ lijn). De hoge productiecapaciteit, stiptheid in leveringen en de kwaliteit van de producten maken van Elisa Food een betrouwbare partner.
Italië, Ternate
...snoep, diepvriesproducten, groenten, poeders zoals meel, cacao, koffie en technische producten is aanzienlijk. De Mondial Pack Group bestaat uit 7 bedrijven die het mogelijk maken om de productie te diversifiëren, zodat de beste prijs-kwaliteitverhouding kan worden gegarandeerd!
Italië, Castiglione Di Sicilia
... voor patisserieën en ijssalons aan te bieden, zoals pesto en pistachecrème, coatings, cacaopoeder, instantcrèmes, pasta-aroma's, poederbases, toppings, biologische amandelolie, pralinés van gedroogd fruit, fruitpasta's en traditionele smaken.
Italië, Bronte
... gegeven is 'Maak Sicilië', en het is precies deze Sicilië die tradities en cultuur behoudt, die de behoefte heeft om haar typische en gastronomische producten aan de wereld bekend te maken. Alle successen hebben hun geheim: dat van DOSicily ligt in het presenteren van voedingsmiddelen die wereldwijd erkend worden als uitstekend, zowel in smaak als in kwaliteit door de consument.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play