Italië, Padova
Het maken van uitstekende glutenvrije pasta is een uitdaging en een inzet die geduld en toewijding vereist. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van glutenvrije producten, glutenvrije verse pasta en glutenvrije droge pasta. Onze pasta wordt in Italië geproduceerd en onze meelsoorten zijn 100% Italiaans.
Italië, La Vecchia-Vezzano Sul Crostolo
... herinterpretaties om ze actueler te maken, met bijzondere aandacht voor de pasta die met de hand wordt gekneed en uitgerold. Dit alles wordt vergezeld van een eenvoudige wijnkaart, maar het resultaat van een constante en continue selectie om de klanten een goede keuze aan wijnen uit bijna het hele nationale grondgebied te bieden, terwijl we onze bedrijfsstrategie behouden die de beste prijs-kwaliteitverhouding vooropstelt.
Italië, Milano
...enz.), van kunst (film maken, speurtocht, actie schilderen, liedjes maken, enz.) tot sociale en duurzame initiatieven. We zijn jong, dynamisch en altijd klaar voor nieuwe avonturen. We kunnen u helpen de groepsdynamiek te verbeteren, elkaar beter te leren kennen en gewoon samen met ons plezier te hebben. Neem vandaag nog contact met ons op!
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Forte Dei Marmi
... gras, en een selectie van grappa, DOC-wijnen en prestigieuze champagne uit het nationale grondgebied en buitenlandse wijngaarden. De keuken bereidt kant-en-klare gerechten met specialiteiten uit de zee en het land, verse pasta, mosterd, confituren en verfijnde creaties van ambachtelijke zoetwaren, die je thuis of ter plaatse kunt proeven in een aangename omgeving waar de vriendelijkheid van de beheerders een extra ingrediënt is om de proeverij van verfijnde voedingsmiddelen en dranken onvergetelijk te maken.
Italië, Calenzano
... Nutrimento zijn geïnspireerd op het waardevolle en oude familiereceptenboek, dat talrijke ideeën bevat van een traditie die nog steeds door consumenten wordt gewaardeerd. Het bedrijf is in staat om producten onder private label te ontwikkelen, waarbij het project van creatie wordt gevolgd: van het maken van het recept tot de personalisatie van de verpakking. Il Nutrimento gebruikt voor zijn recepten veel grondstoffen die in Italië zijn geteeld, om een kortere keten te garanderen, de promotie van de Italiaanse biologische landbouw te bevorderen en de milieu-impact van transport te verminderen.
Italië, Omegna
...We hebben ook een reeks producten van aluminium, alles wat je nodig hebt om verse zelfgemaakte pasta te bereiden, met een authentieke smaak: van raviolivormen tot snijwielen, voor altijd smakelijke gerechten en andere handige accessoires. Onze assortiment houten artikelen omvat bestek, snijplanken in verschillende vormen, deegrollers en gereedschappen om verschillende soorten pasta te maken. Tot...
... 350 personen. Een prieel en een betoverend zwembad maken rijke buffetten mogelijk in een ruime tuin, ideaal voor uw foto's. Voor al onze klanten biedt restaurant "Il Villino" de gloednieuwe en comfortabele slaapkamers aan, gelegen op de tweede en derde verdieping van het gebouw, allemaal met een eigen badkamer. Elegante tuin met zwembad, ideaal voor het organiseren van buffetten, aperitieven en banketten aan het zwembad.
... professionele apparatuur, materialen en accessoires aan te schaffen voor alle activiteiten die met de horeca te maken hebben: modulaire keukens, apparatuur voor bars, wijnkoelers, apparatuur voor ijssalons, convectieovens, machines voor het maken van pasta, brood of pizza, apparatuur voor de patisserie, koelingen, vitrines voor productpresentatie. We hebben een uitgebreid assortiment professionele...
Italië, Pordenone
... onze producten. De kunst van het maken van pasta drijft het bedrijf om de productie naar de provincie Modena te verplaatsen, waar, naast PASTA 1 MINUTO, een nieuw product ontstaat dat het merk VECCHIA MODENA zal voortbrengen. Met dit merk wordt een lijn van verse diepvriespasta geïdentificeerd die, in vergelijking met traditionele verse pasta, als enige conserveermiddel de kou heeft. De lijnen...
Italië, Scandolara Di Zero Branco
Het bedrijf Albert Gelati srl is een toonaangevende speler in de wereld van producten voor ijs- en banketbakkerij. Onze productlijn omvat talrijke bereidingen voor ijs en zoetigheden. Tuttafrutta is een puree van verse vruchten voor het maken van ijs, sorbets, dranken, granita en voor alle voedingsbereidingen op basis van fruit. Tuttafrutta kan op kamertemperatuur worden bewaard en is verpakt in...
... accessoires voor ijssalons, naast hoorntjes en wafels in verschillende maten. Wij zorgen voor onze klanten van A tot Z, bieden ondersteuning bij de productie van ambachtelijk ijs door recepten en gepersonaliseerde producten te leveren. We maken gebruik van ervaren docenten en organiseren cursussen voor aspirant-ijsmakers of gevorderde cursussen voor ijsmakers.
... produceren we uitstekende extra vergine olijfolie. Daarnaast gebruiken we onze olie ook om heerlijke aromatische dressings te maken, waarbij we uitsluitend Italiaanse en natuurlijke ingrediënten gebruiken, volgens de traditionele Toscaanse recepten. Onze productselectie is vervolgens uitgebreid met de productie van aromatische balsamico-dressings en de verkoop van pasta, sauzen en ambachtelijke crèmes. We bieden onze klanten, naast producten van uitstekende kwaliteit, ook de mogelijkheid om zowel verpakkingen als etiketten op maat te laten maken.
...) en vitamines met een hoge verteerbaarheid dankzij het lage gehalte aan koolhydraten, lactose en natrium. Voorkomt bot- en tandziekten, vaatziekten en kankers, in het bijzonder die van de dikke darm. • Lactose-intoleranten: Veel intoleranten, zowel kinderen als volwassenen, drinken onze melk zonder negatieve reacties. • IJs- en patisseriebedrijven en restaurants gebruiken het om exclusieve ijsjes, pasta's, hoofd- en bijgerechten van vlees en vis te maken. • De bar om de eerste en enige 100% natuurlijke en Italiaanse Buffel Cappuccino te maken.
... bedrijven die zich in het buitenland bevinden en potentieel geïnteresseerd zijn in het verwerven van Italiaanse producten. Onze onderneming is in staat om u de export van de beste producenten ter wereld van pasta te bieden, maar niet alleen dat; wij kunnen u ook een breed scala aan hoogwaardige Italiaanse producten aanbieden, zoals water, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, tomatensaus en groenten.
Italië, Grassobbio
... te richten voor maximale winstgevendheid. Of je nu een zeer gewild beroep wilt leren dat over de hele wereld wordt gevraagd, of dat je een kwaliteitsverbetering wilt maken met onze producten, One Stop Gelato staat klaar om je naar succes te leiden!
Italië, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produceert de traditionele tortellini van Valeggio sul Mincio. De verse pasta van Pastificio al Ponte wordt gebruikt om een lijn producten te maken die de culinaire traditie van Verona en Mantova oproepen: Klassieke Vlees Tortellini, Lokale Pompoen Tortellini, Ricotta en Spinazie Tortellini, Ricotta en Rode Witlof IGP Tortellini.
...De Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" ontstaat uit een zorgvuldige selectie van harde granen uit de regio Lucana, die de hoogste gele index hebben, met een eiwitwaarde van minimaal 14%. De productie is volledig ambachtelijk, te beginnen met de bloem, waarbij alleen semola van extractie, het zogenaamde Fiore, wordt gebruikt, tot het proces van het maken van de pasta en de langzame droging die kan...
Italië, Brienza
... beginnen met onze regio, Basilicata, waarvan we verzekeren dat deze rijk is aan "authentieke" producten. De belofte die we doen, is om een uiterst zorgvuldige selectie van elk afzonderlijk product dat we verkopen te maken, om altijd een uitstekende kwaliteitsnorm te garanderen en vooral... onze klanten tevreden te stellen! Niet alleen Basilicata: als we tijdens onze zoektocht echt bijzondere...
Ons bedrijf richt zich op de teelt van seizoensgroenten, waarbij we zowel onze eigen winkel bevoorraden als restauranthouders en hoteliers. Daarnaast vindt u in onze winkel afhaalmaaltijden, pasta met groenten, natuurlijke jam zonder toevoeging van kleurstoffen of conserveermiddelen, ambachtelijke koekjes van eigen productie, evenals volkoren koekjes, ook van eigen productie. Op bestelling maken we ook taarten voor elke gelegenheid met een minimale besteding van 25 euro. We bieden ook thuisbezorging aan. Onze winkel garandeert elke dag kwaliteit en versheid voor onze klanten.
... Noordoost-Europa. Daarom wil het bedrijf, door middel van onderzoeksstudies, in dat gebied een magazijn/winkel openen waar we de verschillende klanten gemakkelijker kunnen bedienen en de lokale bevolking, via advertenties en proeverijen, kennis kunnen laten maken met de Italiaanse keuken.
Italië, Racale
... kwaliteit en maximale verteerbaarheid te bieden. De agriturismo strekt zich uit over 20 hectare, waar fruitbomen staan waarvan we onze confituren maken: granaatappels, moerbeien, vijgen, kweeperen, witte vijgen en fioroni-vijgen. We hebben bramenplanten en velden waar we raapstelen, verschillende tomatensoorten, paprika-conserven, artisjokken, gedroogde tomaten, aubergines en bereidingen zoals puree...
Italië, Altamura
...waaronder biologische wijnen, pasta van harde tarwe Senatore Cappelli, ambachtelijke bieren, kruidenlikeuren en rosoli van wilde kruiden uit de Murgia, extra jam en confituren van fruit, honing, ingelegde producten en oliën, diverse peulvruchten, gedroogd fruit en amandelpasta.
Italië, Saviano
Ons bedrijf produceert ambachtelijke pasta van harde tarwegries, maar met de modernste machines. We maken gebruik van een volledig ambachtelijk proces, zoals langzame en langdurige droging (ongeveer 3-4 dagen) bij zeer lage temperaturen (40°-45°). De matrijzen zijn uitsluitend van brons, voor een unieke porositeit. Dit, samen met onze speciale selectie van gries, en de kennis van onze meester-pasta-maker, resulteert in een uniek product.
Italië, Milano
Wij zijn een bedrijf dat bedrijven in de voedingssector vertegenwoordigt, zoals Gragnano-pasta en extra vierge olijfolie in Zuid-Amerika. We willen onze producten in Argentinië uitbreiden en zijn op zoek naar mensen die bereid zijn om onze producten bekend te maken.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play