Italië, Milano
...met een kruidige noot die doet denken aan zwarte peper en kruidnagel. De net zoete smaak doet denken aan carobe en een stuk zoethout. Het aroma is van gemiddelde intensiteit en persistentie. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met verse kazen, yoghurt, probeer het op pannenkoeken en mascarpone; uitstekende zoetstof voor thee en warme dranken.
Portfolio (116)
Italië, Radicofani
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)
Italië, Martina Franca
...De Bocconcini di Mozzarella zijn kleine verse kazen, gemaakt van melk van hoge kwaliteit. Deze bocconcini hebben een zachte textuur en een delicate smaak, waardoor ze perfect zijn om alleen te genieten of in salades. Mozzarella is een veelzijdige kaas die zich leent voor verschillende toepassingen in de keuken, van koude gerechten tot warme. De bocconcini di mozzarella zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vers en authentiek product, ideaal om elk gerecht te verrijken.
Portfolio (29)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
Italië, Noci
...Mozzarella is een verse, gesponnen kaas die wordt gekenmerkt door een gladde, uniforme oppervlakte en een sneeuwwitte kleur met een elastische consistentie. De smaak is zoet en delicaat, en de geur is fris en aangenaam. Het komt in verschillende vormen, het resultaat van de vaardigheden van onze meesterkaasmakers: van bocconcino tot nodino, van vlecht tot kleine vlecht en tot fiordilatte...
Portfolio (10)
Italië, Peschiera Borromeo
...Witte polystyreen trays, schokbestendig, maat: 170x180x50 mm, geschikt voor voedselgebruik, vooral voor gepaneerde producten, kleine stukken vlees, kippenvleugels, verse pasta en kazen.
Portfolio (4)
... mes: geschikt voor het snijden van harde en halfharde kazen; Cilinder voor het extraheren van de kern: een hulpmiddel dat het mogelijk maakt om het centrale deel van de kaasvorm (de zogenaamde "kern", apart te verkopen) te extraheren, waardoor bijzonder kleine porties (bijv. 200-300-400 g…) worden verkregen. Te combineren met de machines Bartoli Rock 13 en Rock 16 grootte: 60x130x90 materiaal: roestvrij staal...
Portfolio (47)
...GRATEN Mod. FAMILY Eénfase- of driefasige motor ROESTVRIJE STAAL ROLGRATER UURPRODUCTIE: Kg 35 Compacte machine met grote prestaties, in staat om granen, harde kazen, koekjes, brood en gedroogd fruit te verwerken. Kan zowel thuis als in kleine winkels worden gebruikt. Een waarlijk klein meesterwerk van mechanica en design, met een interlock op de drukplaat van de grater die in werking treedt na het overschrijden van de veiligheidsdrempel, perfect in overeenstemming met de laatste CE-normen.
Portfolio (8)
Italië, Dorgali
... complexiteit en de elegante en aanhoudende afdronk. Het is een wijn die uitstekend past bij de meest exclusieve en verfijnde feesten. Perfect om te combineren met krachtige en smakelijke kazen of belangrijke vleesgerechten.
Portfolio (5)
Italië, Marciano Della Chiana
... kruidige van kaneel, presenteert zich in een intense robijnrode kleur. Dankzij de sappige en volle smaak is hij perfect om alleen te drinken of met chocolade. Een uitstekende combinatie met oude kazen. Formaat: 0,5 lt. Type wijn: Passito. Oogstjaar: 2019. Land: Italië. Regio: Toscane. Druivensoort: 100% Aleatico. Rijping: 6 maanden in kleine houten vaten - 6 maanden in de fles. Kleur: Intense robijnrode. Aroma: Aardbei, Pruim, Wilde roos. Temperatuur: 12° C. Ideaal met: Chocolade, oude kazen.
Portfolio (10)
De masseria is ontstaan in 1954, dankzij de vastberadenheid van papa Vito en mama Marietta, als een kleine boerderij die zich bezighoudt met de veeteelt en de verwerking van melk. In de loop der tijd, met de hulp van de kinderen Francesco, Nicola en Mario, is het bedrijf gegroeid tot een landgoed van 177 hectare. Vandaag de dag is Masseria Chinunno een multifunctioneel bedrijf: veeteeltbedrijf...
De masseria is ontstaan in 1954, dankzij de vastberadenheid van papa Vito en mama Marietta, als een kleine boerderij die zich bezighoudt met de veeteelt en de verwerking van melk. In de loop der tijd, met de hulp van de kinderen Francesco, Nicola en Mario, is het bedrijf gegroeid tot een landgoed van 177 hectare. Vandaag de dag is Masseria Chinunno een multifunctioneel bedrijf: veeteeltbedrijf...
Italië, Cavaria Con Premezzo
... decimale afstelling mogelijk. De eenvoudig te monteren slijper vereenvoudigt het werk van de gebruiker, terwijl het perfecte snijden van de goederen efficiënt blijft; het op kogellagers gemonteerde plateau heeft een uitzonderlijke soepelheid en maakt het mogelijk om zware vleeswaren, braadstukken, kazen, vis, hard vlees en meer te snijden. Hoewel het een kleine machine is, heeft het de voordelen en...
Portfolio (72)
Italië, Codigoro
... kaasmakers en kaasfabrieken die hun activiteiten starten en masterclasses voor ervaren kaasmakers. Hij houdt zich bezig met kritiek door middel van sensorische analyse en, indien nodig, microbiologische analyse, met als doel de bron van de gebreken in kazen te onderzoeken en een technologische oplossing voor het elimineren ervan voor te stellen.
Portfolio (5)
Italië, San Donà Di Piave
...Dante Italian Food is een groothandel in vleeswaren, kazen en meel uit de regio Veneto die voornamelijk in Europa exporteert. We werken om restaurants, pizzeria's, bars, hotels en groothandels te voorzien van producten van uitstekende kwaliteit, rechtstreeks geleverd door kleine en middelgrote ambachtelijke bedrijven. We willen een complete service bieden en samenwerken met onze klanten om het meest geschikte product voor hun behoeften te vinden, zoals biologische kazen en glutenvrije vleeswaren. We kunnen een breed scala aan meel aanbieden, ook biologisch, voor pizza, brood en gebak.
We bevinden ons in het kleine dorpje BOSIA, in het hart van de ALTA LANGA, op een paar stappen van ALBA, BAROLO en BARBARESCO, tussen HAZELNOOTBOMEN en WIJNGAARDEN... Onze productie is het resultaat van RECEPTEN die we al GENERATIES lang van elkaar doorgeven, gebaseerd op de lokale kleinschalige zuivelproductie, vaak mondeling doorgegeven, van kazen gemaakt van gemengd melk of geitenmelk. Vandaag...
...We zijn op zoek naar exporteurs, distributeurs, agenten; als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Dr. Forciniti op het onderstaande nummer. Ons productassortiment omvat: - De Pecorino-kazen: deze worden geproduceerd in de bergen van Sila, waar de schapen vrij rondlopen en al het gras dat de natuur biedt, grazen, waardoor ze melk van de hoogste kwaliteit verkrijgen, zodat u kunt genieten...
... 200 klanten die vertrouwen op het werk en de goede service van ons personeel. Wij zijn ook een betrokken bedrijf, dat actief deelneemt aan evenementen en lokale solidariteitsprojecten in onze stad. Wij hebben alle BRC- en IFS-certificaten voor de producten die wij distribueren, zowel voor onze kazen als voor de producten die uit Spanje zijn geïmporteerd. Met erkenning van de IFFA-prijzen 2018 voor 3 van de producten Insaccati Iberica en de Terrine La Jabugueña.
Portfolio (1)
Italië, Thiene
... bescherming van de authenticiteit van agrovoedingsproducten, en de ontwikkeling van "op maat gemaakte" culturen exclusief voor zijn klanten. In de zuivelindustrie levert het geselecteerde autochtone fermenten uit de productiegebieden van DOP-kazen, evenals fermenten voor de productie van yoghurt, boter en gefermenteerde melk, vloeibare schimmelculturen en gisten. Voor de vleeswaren biedt het autochtone...
... willen kleine lokale producenten ondersteunen door een actieve samenwerking met consumenten te creëren. Hun hoogwaardige gastronomische uitmuntendheden moeten voortbestaan om de traditie levend te houden. We bieden de smaak van ambachtelijke kaas met gerijpte en verse kazen en de heerlijkheid van recepten die op een authentieke manier zijn gemaakt om thuis te delen met wie u maar wilt. Bbuono heeft...
Italië, Prato Sesia
... worden gebruikt, is er in de eerste plaats de voedingssector (industriële gebak, zowel monotype als gemengd, koekjes, chocolade, ontbijtproducten, zoete en hartige snacks, vervangers voor brood, koffie in capsules voor automatische en semi-automatische machines, portieverpakte kazen, diepvriesproducten), maar ook de non-food sector, cosmetica en farmaceutica.
...kazen, vleeswaren, peulvruchten, groenten en wijnen van uitmuntende kwaliteit, allemaal van ambachtelijke productie, met speciale aandacht voor Slow Food-initiatieven en alles wat biologisch en natuurlijk is.
Italië, Bologna
...kleine en grote huishoudelijke apparaten, parfumerieartikelen, enz., om ook de meest veeleisende klanten tevreden te stellen en verspilling en inefficiënties te vermijden. Onze missie is altijd om kwaliteitsproducten te leveren in een geglobaliseerde markt die tegelijkertijd steeds gevoeliger wordt voor veranderingen in levensstijlen en eetgewoonten. We garanderen een tijdige levering en een...
Italië, Pegognaga
... koelcellen van kleine, middelgrote en grote afmetingen, en omvat speciale systemen voor het rijpen en verouderen van vleeswaren, kazen en voor de verfijning van wijnen. Het assortiment vaste koeling omvat multicompressor centrales, koelgroepen voor grote magazijnen, supermarkten en commerciële ruimtes, evenals condensatoren, verdampers en vloeistofkoelers (chillers). De Zanotti-units voor gekoeld...
Het bedrijf handelt commercieel in een breed scala van voedingsproducten, voornamelijk van Europese en nationale oorsprong, zoals diepgevroren visproducten, olijfolie en zaadoliën, verschillende typische nationale producten zoals pasta in diverse vormen, tomatensaus in blik en fles, kazen ingekocht bij kleine producenten uit Noord-Italië, en hele Italiaanse en Spaanse hammen. Wij zijn...
Italië, Cerreto Guidi
...vleeswaren en kazen. Daarom heeft Toscana Vini e Sapori kleine en middelgrote lokale producenten betrokken bij de verspreiding van nicheproducten die zijn gemaakt volgens oude tradities, en brengt het authentieke producten van uitstekende kwaliteit op de markt tegen betaalbare prijzen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play