Italië, Marmirolo
... produceert voor brood, pizzeria's, patisserie, de industrie en de horeca, waarmee aan elke marktvraag kan worden voldaan. De geest van innovatie die het werk van het bedrijf altijd kenmerkt, is diep geworteld in het vertellen en verenigen van de traditie en het gebied waarin het leeft. Molino Magri heeft talrijke certificeringen behaald en blijft deze implementeren, ter bevestiging van de...
Portfolio (56)
Italië, Guardiagrele
Opgericht in 2011 in Abruzzo, Italië, is Promix Srl een referentiepunt in de sector van halffabricaten voor bakkerij, patisserie en pizzeria, waarbij ambachtelijke traditie en technologische innovatie worden gecombineerd om producten van superieure kwaliteit te bieden. Onze halffabricaten zijn ontwikkeld met een ethische benadering, waarbij natuurlijke en duurzame ingrediënten worden gebruikt...
Portfolio (91)
Italië, Giuliano
... kwaliteit, maar is ook gespecialiseerd in het creëren en personaliseren van op maat gemaakte zoetigheden. Elke fase van het proces, van conceptie tot realisatie, wordt zorgvuldig gevolgd om ervoor te zorgen dat aan al jouw wensen niet alleen wordt voldaan, maar deze zelfs worden overtroffen. •Di Rosa EdenCake: speciaalzaak voor koekjes en patisserie •Di Rosa Service: internationale distributie voor de horeca •Di Rosa Sartoria Interna: unieke ambachtelijke verpakkingen, met de hand gemaakt met zorg en precisie.
Portfolio (129)
Italië, Campo San Martino
... professionals en bedrijven in de sector. Koelkasten, temperatuurverlagers, cook and chill-systemen, toonbankkoelingen, smaak-eilanden, gekoelde tafels, pizza-banken: Afinox biedt zijn klanten complete lijnen voor de bereiding en presentatie van voedsel in verschillende toepassingsgebieden: restaurants, hotels, catering, patisserie, fastfoodketens, bedrijfsrestaurants. Technologische innovatie...
Portfolio (90)
Italië, Carbonara Al Ticino
...Sinds 1984 ontwikkelt, produceert en commercialiseert het aromen voor de voedingsmiddelenindustrie, de zoetwaren, dranken en likeuren, en de farmaceutische sector. Productie van aroma's voor hartige producten, zoetwaren, dranken, bakproducten en patisserie, en melkbasis. Essences en extracten voor parfumerie en cosmetica. Bedrijfskwaliteit UNI EN ISO 9001:2008. Een geavanceerde technologische...
Portfolio (8)
Italië, Villafranca Di Verona
La Tubini Forni, opgericht in 1970 door Tubini Remo, bevindt zich in Villafranca di Verona en is ontstaan als een familiebedrijf dat zich richt op de bewerking van voedselovens voor het bakken van patisserie, brood, grissini en in het algemeen voor alle bakproducten. In de loop der jaren heeft het een eigen product ontworpen en gerealiseerd dat het tot een van de meest erkende bedrijven in de sector maakt: het gaat om een tunneloven die zich onderscheidt door de zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.
Italië, Gazzada Schianno
Productie van prestigieuze plastic servies voor voedsel: borden, bestek, glazen, dienbladen, containers voor aperitief en fingerfood, artikelen voor catering en feesten, artikelen voor patisserie, ijsbereiding, horeca, catering en de HORECA-markt. Gold Plast is al meer dan dertig jaar synoniem voor kwaliteit. De acquisitie van steeds belangrijkere marktsegmenten door middel van exponentiële groei...
Italië, Thiene
... geïnteresseerd zijn in kwaliteit zonder de prijs uit het oog te verliezen. We richten ons op kwaliteit, goed gemaakte ovens en luisteren naar onze klant om te bieden wat ze nodig hebben, omdat we weten dat er geen oven is die voor iedereen geschikt is. Ons assortiment omvat ovens voor snackpunten, bars, patisserie - bakkerijen en restaurantovens, allemaal gebruikmakend van het convectieprincipe en Italiaanse...
Italië, Mason Vicentino
Forma is begonnen met zijn marketing- en industriële activiteiten op basis van de 20 jaar ervaring van zijn oprichters. Het bedrijf vervaardigt en distribueert bakkerij- en patisserie-apparatuur. Onze producten zijn specifiek voor professioneel gebruik, maar we kunnen op aanvraag artikelen produceren om aan specifieke klantverzoeken te voldoen. Ons assortiment dekt de gehele bakcyclus: mengen...
Portfolio (10)
Italië, Castelbuono
Het verhaal van de producten van Paolo Forti is er een van een familie traditie die sterk verbonden is met de lokale traditie, de Siciliaanse zoetwaren. Een mix van traditie, ervaring en moderne technologie die in staat is om hoge kwaliteitsnormen te waarborgen, zorgt ervoor dat Paolo Forti vandaag de dag, samen met zijn familie, bakproducten produceert en verhandelt die bekend en gewaardeerd zijn...
Italië, Alba
Wij zijn producenten van bakkerijproducten gevestigd in het noorden van Italië. Onze capaciteit dekt het volledige assortiment: Torinese Grissini beschikbaar in verschillende smaken, Koekjes met maïsmeel of met hazelnootpasta, Traditionele Bruschetta met EVOO en Pittige smaak, Gezonde lijn Grissini (Gistvrij, Zoutvrij, Volkoren), Ambachtelijke Chocolade Pralines beschikbaar in verschillende smaken...
Italië, Brescia
Valledoro is een historisch grissinifabriek uit Brescia die sinds 1954 bakkerijproducten produceert. Particuliere en zakelijke klanten kunnen de voedingsspecialiteiten van het bedrijf ook online kopen. De webshop van Valledoro biedt grissini voor elke smaak te koop aan, naast verpakte hartige snacks, crostini en zoete voorstellen. De grissinifabriek besteedt maximale aandacht aan de kwaliteit van ...
Portfolio (10)
Het avontuur van Forneria Veneziana begint in 2009 met een laboratorium dat uitsluitend gewijd is aan glutenvrije producten. Wij zijn producenten van zoetigheden, snacks, koekjes en hartige snacks die niet alleen allemaal glutenvrij zijn, maar ook andere verschillende kenmerken hebben: vrij van allergenen (melk en afgeleiden, eieren) en veganistisch. Onze producten zijn bovendien vrij van GMO's, g...
Portfolio (10)
Italië, Foligno
Europizza srl is een bedrijf dat zich positioneert binnen het landschap van kwaliteitsvoedselproductie. Wij zijn producenten van voorgebakken pizzabodems, in alle meest gevraagde formaten binnen de cateringsector, focaccia en kant-en-klare pasta. We hebben ook specifieke referenties voor zelfbediening in de koeling voor de grootdistributie (GDO) en detailhandel (DO). De verpakking van de producten...
Italië, Bistagno
Giuso een eeuw van Innovatie. Productie en verkoop van producten, ingrediënten, halffabricaten en voedingsmiddelen voor ijssalons, patisserie en bakkerijen: Italiaanse ijs, room, gekonfijt fruit, candied fruit, jam, confituren, amarena. De Missie: Ingrediënten en halffabricaten produceren voor ambachtslieden en kleine industrieën, door constante zoektocht naar innovatieve oplossingen en met als doel de totale tevredenheid van de eindklant.
Italië, S. Giovanni La Punta
... DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: SEMILAVORATEN VOOR PATISSERIE TYPE: TARTELLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’S, CANNOLI SFOGLIA...
Portfolio (1)
Italië, Cortazzone
...walnoten en Piemontese specialiteiten, zowel zoet als hartig. In het bedrijfsatelier worden dagelijks typische Piemontese patisserie en bakproducten geproduceerd, zoals Baci di Dama, Torta di Nocciole, Krumiri, Brutti ma Buoni... om er maar een paar te noemen. Onder de Piemontese specialiteiten worden ook Bagna Cauda met Hazelnootolie, Walnootolie of in de klassieke versie met olijfolie...
Portfolio (7)
Italië, Ponte Di Piave
... verbinding vormen tussen kwaliteit en ambachtelijkheid. De patisserie is gespecialiseerd in het maken van producten met een lange houdbaarheid dankzij een natuurlijk conserveermiddel: de kou (-18°). Door gebruik te maken van moderne apparatuur en met behulp van de kou, behouden onze zoetigheden hun kenmerken van versheid en geurigheid, alsof ze net gemaakt zijn.
Italië, Mazara Del Vallo
... patisserie te bevorderen en te voldoen aan de groeiende vraag naar zijn producten in de wereld. Tommaso Rocca biedt een heerlijke reeks typische zoetigheden aan, waarin de beste geselecteerde ingrediënten traditionele recepten ontmoeten en hun originele herinterpretaties. Waar wacht je nog op om ze te proeven?
Portfolio (8)
Italië, Pieve Porto Morone
Het bedrijf produceert halffabricaten voor de patisserie: pan di Spagna (Plaque Génoise), pan di Spagna roulé of rollé (Plaque Bavaroise), bigné en meer. Deze producten verkopen we zowel aan de zoetwarenindustrie (patisserie en ijssalon) als aan distributeurs die de individuele verkooppunten bevoorraden (namelijk de patisserie- en ijssalonlaboratoria). Als we de belangrijkste eigenschap van onze...
...Armagni Milano di Milena Armagni biedt haar klanten een prestigieuze en elegante koffie-, bakkerij- en patisserie-service. In de koffiebar vindt u elke dag heerlijke verse croissants met room, chocolade of jam, koffie van uitstekende kwaliteit, warme cappuccino's, geurige broden van allerlei soorten, volkorenbrood, dranken en frisdranken in blik, alcoholische en niet-alcoholische dranken...
Italië, Roma
AMBACHTELIJKE CHOCOLADE IN ROME De patisserie Hansel en Gretel behoort tot de beste ambachtelijke patisserieën in Rome voor handgemaakte chocolade. De volledig ambachtelijke productie van de chocolade is herkenbaar aan de verfijning en kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, de onregelmatigheid van hun vorm en de gedurfde combinaties die zijn gekozen. Elke klant die op zoek is naar ambachtelijke chocolade in Rome zal aan al zijn wensen worden voldaan.
Portfolio (2)
...Basile Antica Pasticceria Het was aan het begin van de vorige eeuw toen grootvader Nicolino de eerste patisserie van Taurisano opende op het centrale plein van het dorp. In die tijd waren de amandelgebakjes, de 'cosa duci' zoals men vroeger zei, de cupeta of de mustazzoli voorbehouden aan de belangrijkste gelegenheden en veel mensen vertrouwden op deze specialiteiten voor het goede verloop van...
Italië, Capranica
...Uit de ambachtelijke passie en de vaardigheid van ervaren handen is de patisserie "La Dolce Tuscia" ontstaan. In voortzetting van de eeuwenoude traditie van een gebied dat altijd gericht is op kwaliteitsproductie, presenteert ons bedrijf een lijn van hoogwaardige diepvriespatisserie aan professionals in de Horeca-sector. Al onze producten zijn "strikt handgemaakt" met respect voor de beste patisserietraditie. Elk product wordt vervaardigd met de meest verfijnde grondstoffen en bewerkt met de ambachtelijke wijsheid van degenen die van patisserie een kunst hebben gemaakt.
Het bedrijf Evergreen houdt zich bezig met de productie en verwerking van de groene pistache uit Bronte. Het product, dat alleen aan de voet van de Etna groeit, wordt geoogst, geselecteerd en verwerkt om hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten te produceren, die gebruikt kunnen worden in de patisserie en voor andere culinaire toepassingen. Het familiebedrijf heeft meer dan vijftig jaar...
Italië, Cardano Al Campo
Wij zijn producenten van machines en professionele systemen voor geprogrammeerde rijzing, eindrijzing, klimaatbeheersing, snelle afkoeling, diepvriezen en conservering. Wij behandelen producten zoals brood, deeg, rauwe patisserie, verse patisserie en ijs. Onze productie varieert van kasten voor kleine laboratoria tot grote installaties voor de voedingsindustrie.
Portfolio (3)
Italië, Villa Cortese
La IRTECH srl is een bedrijf dat actief is in de sector van de koeling, toegepast op de bakkerij- en patisserie-industrie. IRTECH heeft in korte tijd een breed scala aan producten ontwikkeld en biedt flexibiliteit in termen van installaties en machines, zodat het kan voldoen aan de specifieke productiebehoeften die variëren van de kleine ambachtelijke werkplaats tot de industrie. Het aanbod omvat...
Italië, Monchiero
De landbouwonderneming Martini Silvia (Noccioleria Martini) is gevestigd in Pimonte, in Monchiero in de Langhe. Het belangrijkste product zijn de gecertificeerde Piemonte IGP hazelnoten. Het bedrijf houdt zich bezig met de directe verwerking van de hazelnoten. De producten die uit de verwerking voortkomen zijn: Geroosterde hazelnoten Halffabricaten voor patisserie en ijssalons (hazelnootmeel...
Portfolio (3)
Italië, Galliera
... lijn met technologische innovaties. In 1996 opent Colip de nieuwe fabriek op een oppervlakte van 7000 m², waar het nog steeds een breed scala aan gekoelde installaties en innovatieve systemen ontwerpt en produceert voor de bakkerij-, patisserie- en voedingsindustrie in het algemeen.
Italië, Fabriano
Samaref is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en commercialisering van apparatuur voor commerciële koeling, zoals koelmeubels, koeltafels en temperatuurdalingen voor de horeca, patisserie, bakkerij, ijssalon, pizzeria en slagerij. Elke productlijn is ontworpen om te voldoen aan specifieke eisen, variërend van gebruiksgemak tot design, van energie-efficiëntie tot de mogelijkheid om...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play