Het bedrijf “Bontà di Altamura” is opgericht in 1987, door de persoonlijke inzet van de eigenaar, de heer Clemente Giuseppe, die de wens had om de kwaliteit van het beroemde “Pane di Altamura” en andere typische producten uit Apulië bekend te maken in de andere Italiaanse provincies. Dit is de missie: “De kwaliteit van de traditionele Altamurane en Apulische recepten aanbieden aan het hele nationa...
Italië, San Lorenzello
Het bedrijf Ricciardi snc produceert en distribueert al meer dan 25 jaar taralli en bakproducten. De ambachtelijke productie van de meer dan 20 variëteiten van gevlochten tarallucci is in de loop der tijd onveranderd gebleven, ondanks dat de groei van de markt het bedrijf heeft aangezet tot modernisering en het gebruik van geavanceerde en moderne machines en hulpmiddelen. Dit om te waarborgen dat ...
Italië, Castel D'azzano
Hoofdkantoor: Centrale, Transport- en Distributiedienst: Bedrijfsshop: Zelfbedieningsrestaurant: Bauli Grill: Zelfbedieningsbar-patisserie: MOTTA SRL e-mail:...
Portfolio (1)
Fijne patisserie - Cateringservice - Aangepaste taarten...
Italië, Messina
Cocktailbar - Patisserie - Gastronomie...
Italië, Somma Vesuviana
... voor de patisserie. In een aparte productieruimte, verdeeld over verschillende ruimtes van in totaal 200 m², zijn de kantoren ondergebracht en tenslotte is het gebied voor het laden en lossen van goederen zeer ruim en functioneel. Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we de professionele groei van ons personeel en het gebruik van technologisch geavanceerde machines als centraal beschouwd voor...
Italië, Pordenone
Sinds 1958 zijn we aanwezig in Pordenone als referentiepunt voor goed eten. Bij ons vindt u goed brood, patisserie en gastronomie die in onze ateliers worden geproduceerd. We kunnen ook een cateringservice bieden voor de Fiera di Pordenone, gezien de nabijheid ervan. Lang gerijpte rauwe hammen uit Parma en San Daniele, rauwe ham uit Cormons, Italiaanse koudgeperste extra vierge olijfolie, en pasta van hoge kwaliteit. Bezoek onze website www.martingourmet.it e-mail: info@martingourmet.it...
Italië, perugia
Ambachtelijke patisserie sinds 1946; wij maken zoetigheden alleen op bestelling; ceremonies, recepties, verjaardagen, zoetigheden met op maat gemaakte ontwerpen en vormen.
Italië, San Giorgio In Bosco
...ONTWERP EN PRODUCTIE VAN KOEL- EN NEUTRALE UITRUSTING IN RVS VOOR CATERING EN DE GROTE DISTRIBUTIE. ONTWERP VAN OP MAAT GEMAAKTE WERKPLEKKEN VOLLEDIG MET LAMINAATBEKLEDING. ONZE PRODUCTIE BESTAAT UIT: INDUSTRIËLE KOELKASTEN, KOELTAFELS VOOR GASTRONOMIE, PATISSERIE, PIZZERIA, BAR, BIERCAFÉ, TEMPERATUURVERLAGINGEN, MULTIFUNCTIONELE KOEL/WARM APPARATEN, SALADETTE. ALLE PRODUCTEN ZIJN ...
Pasticceria Non Solo Dolce biedt een breed en gevarieerd assortiment van nationale en internationale zoetigheden. Van verse patisserie tot de bereiding van koffie en ijs, het sleutelwoord is ambachtelijke kwaliteit. De zorgvuldige selectie van grondstoffen is zeker een van de sleutels tot het succes van deze gerenommeerde patisserie.
Fabriek van wafelbladen en decoraties voor patisserie...
Italië, Spigno Saturnia
Dynamisch bedrijf, jong met meer dan twintig jaar ervaring in glutenvrije producten en meer dan dertig jaar in de Italiaanse en internationale keuken en patisserie. Laboratorium met ambachtelijke productie van glutenvrije voedingsmiddelen, gecertificeerd door het Ministerie van Volksgezondheid, producten geregistreerd voor verkoop in apotheken en gespecialiseerde winkels in Italië. Het breedste...
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Italië, Palazzo Pignano
La Mopa Dekor is ontstaan uit de fusie van twee bedrijven, beide met twintig jaar ervaring in de productie en realisatie van girotorta- en sottotorta-banden en andere apparatuur en decoratie voor de patisserie. Onze producten voldoen aan de behoeften van de markt, terwijl ze de persoonlijke benadering behouden die alleen producenten kunnen bieden, gebaseerd op de beste traditie van het Made in Italy.
Italië, Pretoro (ch)
...Laboratorium voor ambachtelijke patisserie dat de zoetigheid "Torta del Lupo ...di Pretoro" heeft bedacht en geregistreerd bij het Octrooibureau van Chieti, op basis van pure chocolade, rode wijn Montepulciano d'Abruzzo, gianduia chocolade en rum. Houdbaarheid van het product is 5 maanden, bewaring bij kamertemperatuur max 25°. De zoetigheid is verpakt in een elegante bruine doos met een...
Italië, Pontinia
Ons bedrijf produceert en verkoopt hoogwaardige ambachtelijke patisserie sinds 1960. We zijn in staat om onze producten op de nationale en internationale markt te distribueren. We garanderen stipte leveringen en verse producten. De mogelijkheden van de moderne machines die we gebruiken, gecombineerd met recepten die de rijke Italiaanse traditie weerspiegelen, maken ons tot een toonaangevend...
Ambachtelijke patisserie...
... bestaat uit een paar eenvoudige ingrediënten zoals eiwit, suiker en amandelen. Kom langs of bezoek onze website www.la-scorzetta.it om de scorzette aan te schaffen, het recept van Vincenzo Zito te ontdekken of om de hele haute patisserie van patisserie l'Orchidea te bekijken.
Italië, Panicale
...Ons bedrijf is gelegen aan de oevers van het Trasimeno-meer, tussen de Umbraanse en Toscaanse heuvels; deze prachtige gebieden geven onze graanmengsels unieke aroma's en smaken, die hun toegevoegde waarde aan de eindconsument tonen via elk bakproduct, patisserie, pizzeria of verse pasta die met onze meelsoorten is gemaakt. Al onze meelsoorten worden strikt geproduceerd zonder toevoeging van additieven, zonder toegevoegde gluten, zonder behandelingsmiddelen of procesadditieven.
... Italiaanse hazelnoot Hazelnoot Noce dell'Etna Noce Siciliaanse pijnboompitten Pijnboompitten Finger Lime (citrus caviar) Extra vierge olijfolie Noten in de schaal, gepeld, geschild, in stukjes, in meel, pure pasta en halffabricaten voor ijsbereiding en patisserie, crème en pesto van noten.
Italië, Altavilla Vicentina
...Saracino srl produceert en commercialiseert producten voor de patisserie en ijssalon. De catalogus omvat glazuren, aromatische pasta's voor ijs, stabilisatoren, suikerdecoraties, korrels en toppings. Saracino biedt technische ondersteuning via demonstraties, bezoeken van ijsmakers en patissiers, recepten en directe ondersteuning.
Italië, Castel Bolognese
Het bedrijf Guidi Gabriele vervaardigt stempels van staal of lichte legeringen voor het thermoformeren van kartonnen patisserie trays, bakjes en wegwerp borden voor de voedingssector. De stempels kunnen verschillende vormen en maten hebben, afhankelijk van het te produceren artikel. Daarnaast bouwt het bedrijf Guidi Gabriele automatische machines die, in combinatie met de stempels, in staat zijn...
Italië, Buccinasco
Opgericht in 1905 Alle bereidingen in pasta en poeder voor ijssalons en patisserie...
Laboratorio di pasticceria Fraenz, ontstaan als een referentiepunt voor de Napolitaanse gastronomie, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld in verschillende takken van de patisserie, zoals de productie van taralli op nationaal niveau. Naast de verkoop van verse patisserie, gepersonaliseerde taarten en hartige patisserie, heeft het bedrijf een productie van boterkoekjes en taralli met vet en peper ontwikkeld, zoetigheden die deel uitmaken van de Napolitaanse traditie.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play