...Tomatenpuree (of passata) is een zeer veelzijdig ingrediënt en een van de fundamentele voedingsmiddelen die worden gebruikt om veel Made in Italy-recepten te maken, evenals vele andere, van pastasausen tot de basiscondimenten voor pizza's, en wordt ook gebruikt in verschillende vleesgerechten of vegetarische schotels. Het is gemaakt van uitsluitend verse tomaten, en alleen hoogwaardige, hele...
Portfolio (6)
Italië, Imperia
...Delicate en knapperige Italiaanse pepers. Vergezeld van Olijfolie en Aromatische Kruiden. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Klaar om te genieten als aperitief of voorgerecht, of te gebruiken als een frisse basis voor uitstekende recepten. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C) en het product bedekt met olie houden en binnen 3 dagen consumeren. Code: PEP 280...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
...Artisjokbladeren, 100% Italiaans. Veelzijdig in de keuken, ze passen bij veel recepten. Ze kunnen in olie worden gebruikt of als topping voor lasagne of pasta, maar ook om soepen en bouillons te verrijken. Bijzonder praktisch, de artisjokbladeren van Citres hebben een laag azijngehalte, waardoor ze perfect passen op Focacce, Pizze en andere hartige bakproducten zonder een zure smaak aan het...
Portfolio (233)
Italië, Capo D'orlando
... eigenschappen. IN DE KEUKEN Heerlijke clementines voor snacks, sap, Chocoladetaart met de geur van clementines en cognac, Clementinetaart. Clementines zijn geschikt voor verschillende zoete recepten, maar ze passen ook goed bij schaaldieren en andere hartige bereidingen. VOEDINGSINFORMATIE De Nova clementine is een caloriearm fruit. Eén clementine levert ongeveer 80% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Bovendien is het een goede bron van kalium, magnesium, calcium en folaten.
Portfolio (27)
Italië, Crevacuore
...voor afwikkellijnen voorzien van automatische N.C. snijmachine. Ze bewegen mee met de snijkoppen, gebruikmakend van hetzelfde concept. Dus, ze hebben dezelfde voordelen: de operators zijn vrij voor andere taken, het is mogelijk om recepten op te slaan. Speciale producten en behoeften, bijvoorbeeld:...
Portfolio (6)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... Bereidingen: Perfect om te raspen over pasta, risotto, vlees en eieren. Gourmet Gerechten: Een praktische oplossing om zwarte truffel in creatieve recepten te integreren. Neem Contact met Ons op voor Uw Bestelling Valtrebbia Tartufi is uw betrouwbare partner voor de Tartufo Nero Uncinato Spaccato. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen met kwaliteitsproducten, vers en betaalbaar. Valtrebbia Tartufi: de juiste keuze voor de zwarte uncinato truffel spaccato, synoniem voor kwaliteit, traditie en duurzaamheid voor de B2B markt.
Portfolio (34)
Italië, Forlì
... zeer beperkte rijzeigenschappen door het lage eiwitpercentage. Rijstmeel wordt gebruikt in sommige recepten of gemengd met dat van gierst of andere granen voor rijkere varianten. Er zijn veel gerechten op basis van dit type meel die bijzonder geschikt zijn voor mensen met een glutenintolerantie, waaronder rijstnoedels, gestoomde ravioli en verschillende zoetigheden zoals de Japanse mochi. Het is ideaal voor het bestuiven van gefrituurde gerechten en bij de bereiding van bepaalde koekjes.
Portfolio (50)
...Door te drogen, brengen ze een andere emotie en een nog intensere smaak over, waardoor het een fantastisch, puur Italiaans product wordt. Perfect puur, ideaal om een aperitief en vele recepten op smaak te brengen.
Portfolio (2)
... productiecyclus. Programmeerbaar aantal sneden via PLC. Vervangbare kappen voor perfecte centrering van kazen met verschillende vormen. Snelle en gemakkelijke vervanging van de kappen. Volledig automatische werking. Werkblad dat gemakkelijk kan worden verwijderd om de reiniging en desinfectie van de machine te vergemakkelijken. Meerdere recepten voor verschillende soorten producten en sneden...
Portfolio (47)
Italië, Napoli
...Naboo is geen gewone oven, hoe geavanceerd ook.\nHet is een kookapparaat, maar niet alleen dat.\nDe absoluut unieke eigenschap die Naboo onderscheidt van andere professionele ovens heet Cloud.\nIn de Cloud vind je alle inhoud om het eindgerecht te bereiken, want in de cloud zijn de recepten, het proces, het bereidingssysteem, het kookprogramma en de presentatie van elk gerecht aanwezig.\nEenvoud...
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
Italië, Sassello
...Onze truffelchampignoncrème is een uniek product. Perfect om te smeren op canapés of croutons als aperitief, als condiment voor pasta, risotto, gekookte/geroosterde aardappelen, op vlees of in vele andere recepten. Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van direct licht. Na opening, in de koelkast bewaren, bedekt met olie en binnen enkele dagen gebruiken. INGREDIËNTEN: Champignons, Truffel, extra vierge olijfolie, zout, natuurlijke smaken Houdbaarheid: 30 maanden, verschillende formaten beschikbaar...
Portfolio (9)
Italië, San Vito Dei Normanni
... andere groenten. Onze conserven zijn het resultaat van het gepassioneerde werk op het land, van de wijsheid van boerenhanden die u in een pot de smaak van heerlijke, altijd verse groenten kunnen teruggeven, verwerkt binnen 24 uur na de oogst. We hebben het voorrecht om belangrijke bedrijven in de sector te bedienen, en bieden hen alleen kwaliteitsproducten aan, waarvan u de oude recepten kunt herontdekken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We zijn gevestigd aan Viale Italia in San Vito dei Normanni (BR).
Italië, Calderara Di Reno
... de drang om altijd nieuwe keuzes aan te bieden te remmen, besluiten ze om een andere Gin te bestuderen en deze volledig aan Bologna te wijden: zo ontstaat Bad Gin. Eind 2021 besluiten ze een van de eerste geproduceerde likeuren te vernieuwen, in juni zal "la Sambuca Sbagliata" uitkomen. Het bedrijf is in voortdurende ontwikkeling en zijn producten worden steeds bekender, waarbij ze ook veel...
Italië, Prata Camportaccio
... in 1868 is opgericht en zich inzet om een andere soort pasta op uw tafels te brengen, gemaakt van boekweit, rijk aan smaak en voedingswaarden. De pastafabriek wil vandaag de dag een uitmuntendheid vertegenwoordigen: ethische code, duurzaamheid, ecologie, aandacht voor grondstoffen en innovaties die unieke, traditionele maar ook innovatieve pasta's en recepten op uw tafels brengen.
Italië, Asigliano Vercellese
... nationale markt en een merk voor de buitenlandse markt; een groot deel van onze productie bestaat uit klantgebonden merken voor Italië en ook voor de Canadese, Amerikaanse, Franse, Duitse, Verenigde Arabische Emiraten, Duitse, Roemeense, Zwitserse en andere markten. De productielijn is zeer flexibel en stelt ons in staat om recepten te creëren in samenwerking met de klant. Tot onze bijzonderheden...
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
Wij commercialiseren kwaliteitsproducten uit Puglia. Wij bieden onze klanten een assortiment producten onder één merk: Taralli, Biscotti en zoete en hartige snacks, Orecchiette, Cavatalli en andere traditionele vormen van ambachtelijke semolapasta, Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in lokale molens met een koudextractiemethode, zoals vroeger. Wij produceren met gezonde recepten, zonder conserveringsmiddelen, met aandacht voor de kwaliteit van de verpakking en de etikettering van onze producten. Onze klanten in Italië zijn winkels, kleine supermarkten en wijnwinkels. Wij exporteren naar heel Europa.
Italië, Termeno
... producten te vervaardigen volgens de richtlijnen voor import naar Rusland en Canada. We hebben ook een gourmetlijn met uitsluitend Italiaans varkensvlees, strikt geproduceerd volgens traditionele methoden en recepten voor delicatessenwinkels en iedereen die op zoek is naar speciale producten.
Italië, Calenzano
...Il Nutrimento, opgericht in 1990, is een productiebedrijf met een grote ambitie: de smaak van oude mediterrane recepten naar de huizen te brengen. Met dit doel biedt het sauzen voor pasta, pesto, gegrilde groenten, groentepasta's en paté voor bruschetta, oliën, olijven en vele andere producten aan die traditionele smaken combineren met een geavanceerd productieproces. De recepten van Il...
Italië, Racale
... lokale mensen die deze streek goed kennen. Evenementen, concerten, video's, liedjes en andere snufjes, ideeën voor een cadeau en tips over waar te slapen en een droomvakantie in masseria's te beleven. Foto's van hoge kwaliteit, galerijen.
Italië, Milano
... door reizen en samenwerkingen: er is ook een studie, die begint bij de historische wortels, de tradities, het klimaat, de invloeden van andere volkeren en die leidt naar de typiciteiten en evoluties van de keuken van een land, waaruit alles naar voren komt en dat kan worden verteld.
... Sicilië, de bergamot, zoethout en ceders van kleine producenten in Calabrië, de medicinale kruiden van landbouwbedrijven die uitsluitend die verbouwen. En dan zijn er de geheimen, de infusie-recepten verborgen in een klooster en in mijn handen gelegd als een daad van geloof. We hebben geen grote geschiedenis achter ons, maar aan de andere kant, geschiedenis begint altijd vanuit het heden." (Fabio Elettrico)...
Italië, Palermo
... om enkele zaadjes of vezels van het fruit te vinden, wat getuigt van hun authenticiteit en ambachtelijke verwerking. In de likeuren, mandarinello, limonello en arancello, is er een suspensie van een intensere kleur te vinden; dit zijn de etherische oliën die in de schillen van de citrusvruchten zitten, die gedurende tachtig dagen in alcohol worden geïnfuseerd en hun oliën afgeven. Wij gebruiken namelijk geen essences of andere kunstgrepen zoals dat gebeurt in industriële productie voor grote hoeveelheden. ... Gewoon goed schudden voor het serveren, goed koud.
Italië, Paternó
... kwaliteit, gemaakt met geselecteerde ingrediënten en volgens traditionele Siciliaanse recepten. We bieden oplossingen voor elke gastronomische behoefte, met een productie die varieert van de meest klassieke zoetigheden tot hartige bereidingen, waarbij we altijd bijzondere aandacht besteden aan authenticiteit en versheid. Dankzij het gebruik van innovatieve technieken zijn we in staat om onze producten over de hele wereld te exporteren, waardoor de smaak van Sicilië overal wordt gebracht.
Andere Producten
Amandelpasta in verschillende smaken
amandelpasta
Portfolio (1)
Italië, Treviolo
...gepasteuriseerd en diepgevroren, beschikbaar in verschillende formaten. Ons aanbod wordt aangevuld met een scala aan andere producten: IQF-fruit, recepten en halfverwerkte fruitproducten, voor de industrie en meer. SignorSucco houdt continu het assortiment van Ricaeli op voorraad in Italië, in Treviolo (BG), om een continue en flexibele stroom op Italiaans en Europees niveau te garanderen. We zorgen er echter voor dat we rechtstreeks uit Brazilië bevoorraden, indien het gevraagde product in containerhoeveelheden kan worden geleverd, met inachtneming van de logistiek en de volledige service.
... kiezen we voor onze verse pasta alleen voor durumtarwe en vleeswaren, ricotta, vlees, groenten en andere grondstoffen rechtstreeks van de producenten. Wat we onze klanten willen bieden, is de excellentie van onze producten. Punt... en Pasta!
Italië, San Gavino Monreale
...Door een ambachtelijk proces worden ze ontdaan van hun schil en gemalen op onze molen, en omgevormd tot meel en griesmeel. Producten die de ziel zijn van onze Sardijnse en Italiaanse recepten, de essentie van onze grote culinaire traditie. We zijn gevestigd in San Gavino Monreale, in de provincie Zuid-Sardinië en in het hart van Campidano. Een vlakte die een belangrijke geschiedenis heeft in de...
Italië, Soresina
... wereld biedt. Na verloop van tijd breidt ons bedrijf zijn grenzen uit binnen de wereld van food & beverage, en strekt zich uit naar verschillende andere sectoren: Itataste wordt dus een portaal voor ideeën, muzikale en gastronomische evenementen, recepten en alles wat met de wereld van koken binnen en buiten het huis te maken heeft! Hier krijgt uitmuntendheid een nieuwe smaak. Een gastronomisch...
Italië, Cavriago
... als cadeau of bombonnière. We kiezen onze grondstoffen van partners die alleen gezonde teeltmethoden gebruiken. De dichte en romige textuur van ons product is uitsluitend te danken aan het hoge percentage fruit dat ze bevatten. We gebruiken geen pectine of andere verdikkingsmiddelen; we gebruiken simpelweg meer fruit om onze producten zo sappig te maken. Meer dan 110% fruit, dat betekent dat we...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play