Polen, Brzozów
... bloed niet zo stijgen als bij het gebruik van traditionele suiker. Deze zoetstof wordt bijzonder gewaardeerd door veganisten, omdat het honing in hun dieet vervangt. Het is een aanvulling voor thee, dranken en cocktails. Het lost gemakkelijk op, zelfs in koude dranken. De donkere nectar wordt gebruikt bij de bereiding van verschillende soorten desserts omdat het een smaak heeft die vergelijkbaar is met karamel. Op deze manier kunnen we het ook gebruiken als topping voor pannenkoeken of wafels. Het werkt ook goed als aanvulling bij zeevruchten. Agavesiroop kan verwarmd worden.
Portfolio (781)
Polen, Warszawa, Poland
...Dextrose (d-glucose) is een eenvoudige suiker, verkregen onder industriële omstandigheden uit zetmeel door middel van zure of enzymatische hydrolyse. Dextrose is een witte poeder met een kristallijne structuur en zonder geur. Dextrose is populair in verschillende segmenten van de voedselproductie, omdat het het aroma en de smaak verbetert, evenals een verfrissend gevoel. In fermentatieproducten wordt dextrose gebruikt als koolstofbron en drager. In de vleesindustrie zorgt dextrose voor een betere verspreiding van zout en nitraat in bewerkt vlees.
Portfolio (278)
...{"INGREDIËNTEN":"Ingrediënten: koolzuurhoudend water, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur, taurine 0,40%, zuurteregelaar: natriumcitraat, glucuronolacton, aroma, glucose-fructosestroop, cafeïne 0,02%, kleurstoffen: E150c en riboflavine, inositol, zoetstof: stevioglycosiden, niacine, pantotheenzuur, vitamine B6, vitamine B12. Gepasteuriseerd. Een gevarieerd en evenwichtig dieet, evenals een...
Portfolio (38)
Slowakije, Dolný Ohaj
...Glucosestroop is een zoete siroop die wordt gemaakt door de hydrolyse van zetmeel. Het bestaat voornamelijk uit glucose, maltose en maltodextrinen. Deze siroop wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie als zoetstof, verdikkingsmiddel en vochtvasthoudend middel. Het is te vinden in een verscheidenheid aan voedingsmiddelen zoals snoep, frisdranken, gebakken goederen en sauzen. Naast het gebruik...
Portfolio (36)
België, Wingene
... Acetoacetaat (AcAc), vervolgens wordt dit omgezet in Betahydroxybutyraat (BHB) en wanneer er voldoende BHB is, zal de rest exploderen in Aceton, dat we uitademen of urineren. Pure hazelnoten: Zeer rijk aan Vit E Macadamia-olie: Rijk aan Omega 7 (Palmitoleïnezuur) SKU: 5430002193014 waarvan Polyol: 11,2g Energie: 441Kcal, 1846kJ Totaal vet: 39,8g waarvan Verzadigd vet: 20,4g Koolhydraten: 17,4g waarvan Suiker: 5g* Eiwit: 11,9g Zout: 0,0g Vezels: 27,9g Natuurlijke zoetstof combinatie: Thaumatin, Ribose en Erythritol...
Portfolio (49)
Nederland, Maarssen
...Organische Dextrose is een natuurlijke zoetstof die afkomstig is van organische bronnen zoals maïs of rijst. Het wordt vaak gebruikt als een gezonder alternatief voor traditionele suiker in verschillende voedsel- en drankproducten. Als een op glucose gebaseerde koolhydraat biedt Organische Dextrose snelle energie en is het gemakkelijk verteerbaar. Het wordt vaak geprefereerd door degenen die natuurlijke en organische ingrediënten in hun dieet zoeken. EC-nummer: 200-075-1 Moleculaire formule: C6H12O6 CAS-nummer: 50-99-7...
Duitsland, Bad Bentheim
..."Oorsprong en geschiedenis Strooisuiker Erythritol Erythritol is een natuurlijke zoetstof die voorkomt in sommige vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en paddenstoelen. Erythritol is de enige natuurlijke polyol en wordt geproduceerd middels fermentatie van glucose met natuurlijke enzymen. Productieproces, Oogst en bewerking Erythritol Na de fermentatie wordt de erythritol gedroogd...
Portfolio (549)
Duitsland, Düsseldorf
...DMH is gematigd zoet. Het is 65-70% zoetheid in vergelijking met sucrose en heeft een oplossing die veel minder viskeus is dan vloeibare glucose. DMH is vrij oplosbaar in water bij kamertemperatuur en ook in kokende alcohol. Dextrose heeft een grotere depressie van het vriespunt dan die van rietsuiker, wat resulteert in een gladdere en romigere textuur van de eindproducten, namelijk bevroren voedingsmiddelen. Het is ook een belangrijk ingrediënt van microbieel voer voor de synthese van antibiotica.
Portfolio (3)
Verenigd Koninkrijk, London
...% maltose bevatten. Typisch bevat het 40–50% maltose, hoewel sommige zelfs tot 70% hebben. Door gebruik te maken van β-amylase of schimmel α-amylase kunnen glucosesiroop met meer dan 50% maltose, of zelfs meer dan 70% maltose (extra-hogermout-siroop) worden geproduceerd. Dit is mogelijk omdat deze enzymen twee glucose-eenheden verwijderen, dat wil zeggen, één maltose-molecuul tegelijk van de uiteinde van het zetmeelmolecuul.
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play