Oostenrijk, Wien
...Gekarameliseerd melkpoeder Typische “Dulce de Leche” smaak Van room tot bruin Oorsprong: Europa...
Portfolio (190)
Nederland, Amsterdam
...Biologische kokosnootsuiker of kokosbloesemsuiker wordt gemaakt van de bloemen van de kokospalm. Nieuwe scheuten van kokosbloemen worden afgesneden en vervolgens samengebonden voordat ze worden bestoven. Het sap van de kokosbloemen wordt geoogst, gekarameliseerd en vervolgens gedroogd tot suiker. De suiker wordt gefilterd door zeefjes met verschillende draadsterktes. Kokosbloesemsuiker heeft een hoog mineraalgehalte (kalium, magnesium, zink en ijzer), vitamines B1, 2, 3 en 6, evenals korte keten vetzuren, polyfenolen en antioxidanten. ORIGINE: Indonesië BULKVERPAKKING: 25 kg doos...
Portfolio (115)
Frankrijk, Merville
... 3 categorieën: - blonde karamel, met een honingachtige, snoepachtige smaak, dit is een karamel die zeer weinig gekarameliseerd is - traditionele karamel, de standaard karamel smaak waar je gemakkelijk aan denkt, vaak gebruikt als topping en saus - sterke karamel, met een zeer uitgesproken smaak, gebruikt in mengsels in de koekjesindustrie of in zuivelproducten om een goede karamel smaak te verkrijgen. BELANGRIJKSTE TOEPASSINGEN: - Melkdesserts - Plantaardige desserts - IJs - Koekjes - Taarten - Sauzen - Toppings - Snoepgoed...
Portfolio (7)
...zonder het gebruik van pesticiden of chemische meststoffen. Dit garandeert een puur product, milieuvriendelijk en behoudend van de natuurlijke aroma's en voordelen van vanille. 3. Delicaat aroma: De biologische vanillestokken uit Madagaskar bieden een delicaat aroma, zowel bloemig, zoet als licht houtachtig. Hun betoverende geur brengt een Aroma noten: cacaosmaak, gekarameliseerd Lengte van de stokken: 15 - 18 cm Vochtigheidsgraad: 32 tot 34%...
Portfolio (42)
Frankrijk, Herblay-Sur-Seine
...Voedselproduct gemaakt van gepelde en geroosterde Sacha Inchi-zaden. Natuurlijk Zout Kruidig Gekarameliseerd Oorsprong: Peru BOTANISCHE NAAM: Plukenetia volubilis, L. Oorsprong: Plukenetia volubilis L: Peru Product: Gepelde Sacha Inchi-zaden Kleur: Goudkleurig GEUR: Kenmerkend Smaak: Kenmerkend Uiterlijk: Vast, stevig, krokant Vochtigheid g / 100g: ≤3.0 Eiwitten g / 100 g: ≥27.5 Vetten g / 100...
Portfolio (17)
Italië, Milano
... aromatisch, gekarameliseerd, mentholachtig, intens en aanhoudend als het zomertijd is. COMBINATIES Het siert taarten en ijs, als een drizzle over de panna cotta, zoet het warme dranken; het gaat bij voorkeur samen met verse kazen en zachte kazen zoals stracchino en taleggio.
Portfolio (116)
Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...Calvados 20 Jaar heeft een amberkleur, helder in het glas. De neus is intens en krachtig met aroma's van gekarameliseerd fruit en gekookte appel. De mond is consistent, sterke aroma's geassocieerd met houtachtige en rokerige noten, alles met een geweldige lengte en finesse. Bruto gewicht: 1450g / 3.2lb Doosgewicht van 6: 9kg / 19.8lb...
Portfolio (57)
Spanje, Pedrajas De San Esteban
Geachte heren, Onze onderneming is BIOPIÑÓN S.L.., wij zijn gevestigd in het dennenbos, in Pedrajas de San Esteban, provincie Valladolid. Wij werken met noten, met name pijnboompitten, walnoten en pistachenoten. In de sector van de pijnboompit zijn wij de derde generatie, hebben we veel ervaring en beschikken we over de meest actuele technologieën voor het ontpitten van de dennenappel en het pelle...
Portfolio (5)
Frankrijk, Geispolsheim
Onze onderneming EDELWEISS GROUP opereert in de voedingsindustrie en biedt u producten van Russische en Armeense oorsprong. Wij bieden ook een grote diversiteit aan andere producten, zoals conserven (auberginecaviar, knoflookpeper, geroosterde groenten, ...), jams en gekonfijt fruit (noten, aardbei, vijg, witte kers, ...), fruitcompotes (kers, kornoelje, perzik, ...), noten, chips en andere produ...
Portfolio (138)
Duitsland, Koblenz
Naturkreis werd in 2019 opgericht met het idee om CBD-producten van de hoogste kwaliteit betaalbaar en toegankelijk voor iedereen aan te bieden, en zo het leven van onze medemensen op een natuurlijke manier te verbeteren. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en het produceren van het best mogelijke product, terwijl we de planeet zo min mogelijk belasten. Onze service omvat: - Private label CBD...
Portfolio (94)
Duitsland, Husum
...Kwaliteiten: hele noten (natuurlijk) Kleur: Licht, Licht Amber of Amber Grootte: Helften, Kwartalen, Stukken In de schaal Kleur: gebleekt of ongebleekt Grootte: Jumbo, Jumbo/Groot, Medium, Typen: bijv. Chandler, Non-Chandler, Hartley, Tulare, Howard, Serr Maten: Jumbo 34 mm + Groot 32 mm + Medium 29 mm + Baby's 24 - 29 mm Verwerkingsgraden: gerosterd en gekarameliseerd Granulaten, diverse maten Meel en pasta...
Portfolio (12)
Italië, Forlì
... kunnen ook gekarameliseerd, gemalen tot kruimels of meel. De belangrijkste eigenschap van deze hazelnoten is de aanwezigheid van verschillende voedingsstoffen zoals vitamine E en B-vitamines, evenals mineralen zoals kalium, calcium, fosfor en magnesium. Hazelnoten hebben een hoog caloriegehalte, dus het is raadzaam om ze in kleine hoeveelheden te consumeren, vooral als je een caloriearm dieet volgt. Heerlijk en smaakvol voor aperitiefjes en buffetten, als voorgerechten fingerfood en ze kunnen worden omgevormd tot rijke ijsjes of romige parfaits.
Portfolio (50)
Italië, Nave
...Intense amberkleur bij het oog, met delicate mahonieachtige reflecties. Het opent in de neus met tonen van gebakken appel en geroosterde specerijen. Complex en rijk op het palet, gekarameliseerd en gekenmerkt door aroma's van kruidnagel, rode appel en gember. In de afdronk doet het denken aan eikenhout en melkchocolade. Inhoud: 0,70l Code: 90372 Categorie: Whisky Alcoholpercentage: 40% vol...
Portfolio (46)
België, Vinalmont
...Echte trots van de Belgische wafel, ook wel bekend als de "Luikse Wafel"! Deze smakelijke, dikke wafel, heerlijk goudbruin en licht gekarameliseerd dankzij de gedeeltelijk gesmolten suikerparels, doet het hart van elke fijnproever smelten. Ons geheim om deze unieke smaak en textuur te garanderen? Ons originele en authentieke recept, ontwikkeld uit een strenge selectie van natuurlijke...
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Weersta je deze licht geroosterde amandelen, omhuld met pure chocolade en cacao? Om ze onweerstaanbaar te maken, hebben we deze amandelen geroosterd. Ze zijn vervolgens subtiel gekarameliseerd en omhuld met pure chocolade. Een vleugje cacao maakt het geheel af. Met een combinatie van chocoladesmaak en crunch zijn deze amandelen een natuurlijke en smakelijke traktatie. Ingrediënten: amandelen...
Portfolio (85)
Frankrijk, Donchery
... effect op de behandelde oppervlakken zoals werktuigmachines, geschilderde oppervlakken, betonvloeren, hout, kunststoffen, rotisserieën, ovens en afzuigkappen, drukkerijen, luchtvaart, maritiem, staal (ontvet en beschermt voor het schilderen). Verwijdert alle soorten sterke vervuilingen (vetten, zelfs gebakken of gekarameliseerd). Laat geen residu achter. *GEBRUIKSMETHODE Wordt verdund gebruikt...
Portfolio (187)
Duitsland, Freudenstadt
...Gekarameliseerd met biologische ahornsiroop, zonder toegevoegde suikers. Hierdoor zijn de pecannoten slechts licht zoet, zonder plakkerig te zijn. Gekruid met kaneel en kardemom, evenals een vleugje steranijs en piment. Past prima bij bijvoorbeeld espresso. Ze smaken ook heerlijk als ingrediënt in de appel-pecantaart, hier is het recept... Vegan Zonder geraffineerde suikers Zonder conserveermiddelen Zonder toegevoegde vetten Ingrediënten: Pecannoten, ahornsiroop (biologisch), specerijen (Ceylon-kaneel, kardemom, anijs, piment)...
Portfolio (9)
Italië, Lauro
...De gekarameliseerde hazelnootkorrels zijn een product dat is verkregen uit de selectie van uitstekende hazelnoten, geroosterd, gemalen en gekarameliseerd. De hazelnoot heeft altijd een plek gevonden in de crèmes die worden gebruikt in de patisserie en de ijssalon, in de traditionele combinatie met chocolade. De gekarameliseerde geroosterde hazelnootkorrels worden meestal gebruikt voor de garnering en decoratie van smakelijke bereidingen, wat zorgt voor optimale en constante resultaten.
Portfolio (10)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Piemontese hazelnoten, geroosterd, gekarameliseerd en omhuld met Gianduja-praliné, om zonder mate van te genieten. Ingrediënten: HAZELNOTEN uit de Piëmont, suiker, cacaoboter, VOLLE melkpoeder, cacaomassa, natuurlijke Bourbon vanille-aroma, emulgator SOJA-lecithine.
Portfolio (142)
Duitsland, Hamburg
... in een verscheidenheid aan gerechten vanwege hun veelzijdige smaak en textuur. Ze kunnen rauw of gekookt worden gegeten en worden vaak gebakken, gegrild, geroosterd of gekarameliseerd om hun zoetheid te benadrukken. Uien worden ook vaak als basis gebruikt voor soepen, stoofschotels, sauzen en andere gerechten.
Bijpassende producten
Ui
Ui
Andere Producten
Paddenstoelen
Paddenstoelen
Portfolio (180)
Frankrijk, Vincennes
...Gekarameliseerde Pinda's, pinda's uit Congo Brazzaville Gekarameliseerd: Caramel01 Zoet Gekarameliseerd: Caramel02 Gekarameliseerd met Chocolade: Caramelchoco...
Portfolio (11)
België, Anzegem
...De crème brûlées worden verpakt per 12 in een kartonnen doos. Verpakking volgens klantvraag is ook mogelijk. Bevroren kunt u het aluminium schaaltje vervangen door de Régas cocotte van 11,5 cm. Tip: U kunt ook ontdooien zonder schaaltje! Bereiding: De basis moet worden ontdooid en kan vervolgens 5 dagen in de koelkast worden bewaard. De crème brûlée moet nog worden gekarameliseerd.
Portfolio (4)
Duitsland, Husum
Wij verenigen de producten, de expertise en de capaciteiten via onze drie locaties in Duitsland. Alles is mogelijk - met de nieuwste technologie. Hoogwaardige noten worden bij ons verwerkt tot typische preparaten: gehakt, geschaafd, stiften, pasta, gries, geroosterd, gezouten, naturel, ook gekarameliseerd of tot krokant. Daarnaast zijn wij specialisten in verpakken – of het nu voor de detail...
Portfolio (16)
Frankrijk, Vourles
... koolhydraatgehalte. DDB-meel brengt ook geheel nieuwe smaken en een natuurlijke kleur die door de granen in de DDB wordt geleverd. Wij bieden drie varianten aan, want net als bij bier zal het blond, amber of bruin zijn, waardoor we unieke smaken krijgen in elk van deze meelsoorten: graanachtig, gekarameliseerd of zelfs geroosterd. Het meel kan in een hoeveelheid van 10% tot 30% in tal van toepassingen worden gebruikt. Wij kunnen u ondersteunen bij de ontwikkeling van uw producten dankzij ons R&D-team dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van producten met DDB-meel.
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint Denis
...gezouten, gekarameliseerd. - Pistachenoten in de schaal, gepeld, geblancheerd, poeder, gehakt, geschaafd, in staafjes, naturel, gezouten, gekarameliseerd. - Gepelde Braziliaanse noten - Gepelde pecannoten - Walnoten, gehakte noten, notenpoeder, - Naturel cashewnoten, geroosterd, ongezouten, gezouten, in poeder, gehakt, gezouten, gekarameliseerd. - Pinda's in de schaal, geroosterd, naturel, gezouten...
Turkije, Gaziantep
...Puree & Croquant) - AMANDELEN (Natuurlijk, Geroosterd, Geblancheerd, Gesneden, In blokjes, Geschaafd, Gesplitst, Poeder, Puree & Croquant) - HAZELNOTEN (Natuurlijk, Geroosterd, Geblancheerd, Gesneden, In blokjes, Poeder & Puree) - WALNOTEN (Helden, Kwart, Gebroken, Gekarameliseerd & Druiven snoep met Walnoten) We kunnen bedienen van 10 tot 5000 gr met verschillende verpakkingen zoals Doypack, Kussen, Blokbodemverpakking, Vacuüm BBP, Thermo Gevormde Tray. We hebben een lijn om 100% natuurlijke Amandel/Hazelnoot/Pistache PUREE voor industriële doeleinden te produceren.
Populaire landen voor deze zoekterm