Italië, Milano
... aromatisch, gekarameliseerd, mentholachtig, intens en aanhoudend als het zomertijd is. COMBINATIES Het siert taarten en ijs, als een drizzle over de panna cotta, zoet het warme dranken; het gaat bij voorkeur samen met verse kazen en zachte kazen zoals stracchino en taleggio.
Portfolio (116)
Italië, Forlì
... kunnen ook gekarameliseerd, gemalen tot kruimels of meel. De belangrijkste eigenschap van deze hazelnoten is de aanwezigheid van verschillende voedingsstoffen zoals vitamine E en B-vitamines, evenals mineralen zoals kalium, calcium, fosfor en magnesium. Hazelnoten hebben een hoog caloriegehalte, dus het is raadzaam om ze in kleine hoeveelheden te consumeren, vooral als je een caloriearm dieet volgt. Heerlijk en smaakvol voor aperitiefjes en buffetten, als voorgerechten fingerfood en ze kunnen worden omgevormd tot rijke ijsjes of romige parfaits.
Portfolio (50)
Italië, Nave
...Intense amberkleur bij het oog, met delicate mahonieachtige reflecties. Het opent in de neus met tonen van gebakken appel en geroosterde specerijen. Complex en rijk op het palet, gekarameliseerd en gekenmerkt door aroma's van kruidnagel, rode appel en gember. In de afdronk doet het denken aan eikenhout en melkchocolade. Inhoud: 0,70l Code: 90372 Categorie: Whisky Alcoholpercentage: 40% vol...
Portfolio (46)
Italië, Lauro
...De gekarameliseerde hazelnootkorrels zijn een product dat is verkregen uit de selectie van uitstekende hazelnoten, geroosterd, gemalen en gekarameliseerd. De hazelnoot heeft altijd een plek gevonden in de crèmes die worden gebruikt in de patisserie en de ijssalon, in de traditionele combinatie met chocolade. De gekarameliseerde geroosterde hazelnootkorrels worden meestal gebruikt voor de garnering en decoratie van smakelijke bereidingen, wat zorgt voor optimale en constante resultaten.
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm