Frankrijk, Merville
... 3 categorieën: - blonde karamel, met een honingachtige, snoepachtige smaak, dit is een karamel die zeer weinig gekarameliseerd is - traditionele karamel, de standaard karamel smaak waar je gemakkelijk aan denkt, vaak gebruikt als topping en saus - sterke karamel, met een zeer uitgesproken smaak, gebruikt in mengsels in de koekjesindustrie of in zuivelproducten om een goede karamel smaak te verkrijgen. BELANGRIJKSTE TOEPASSINGEN: - Melkdesserts - Plantaardige desserts - IJs - Koekjes - Taarten - Sauzen - Toppings - Snoepgoed...
Portfolio (7)
...zonder het gebruik van pesticiden of chemische meststoffen. Dit garandeert een puur product, milieuvriendelijk en behoudend van de natuurlijke aroma's en voordelen van vanille. 3. Delicaat aroma: De biologische vanillestokken uit Madagaskar bieden een delicaat aroma, zowel bloemig, zoet als licht houtachtig. Hun betoverende geur brengt een Aroma noten: cacaosmaak, gekarameliseerd Lengte van de stokken: 15 - 18 cm Vochtigheidsgraad: 32 tot 34%...
Portfolio (42)
Frankrijk, Herblay-Sur-Seine
...Voedselproduct gemaakt van gepelde en geroosterde Sacha Inchi-zaden. Natuurlijk Zout Kruidig Gekarameliseerd Oorsprong: Peru BOTANISCHE NAAM: Plukenetia volubilis, L. Oorsprong: Plukenetia volubilis L: Peru Product: Gepelde Sacha Inchi-zaden Kleur: Goudkleurig GEUR: Kenmerkend Smaak: Kenmerkend Uiterlijk: Vast, stevig, krokant Vochtigheid g / 100g: ≤3.0 Eiwitten g / 100 g: ≥27.5 Vetten g / 100...
Portfolio (17)
Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...Calvados 20 Jaar heeft een amberkleur, helder in het glas. De neus is intens en krachtig met aroma's van gekarameliseerd fruit en gekookte appel. De mond is consistent, sterke aroma's geassocieerd met houtachtige en rokerige noten, alles met een geweldige lengte en finesse. Bruto gewicht: 1450g / 3.2lb Doosgewicht van 6: 9kg / 19.8lb...
Portfolio (57)
Frankrijk, Geispolsheim
Onze onderneming EDELWEISS GROUP opereert in de voedingsindustrie en biedt u producten van Russische en Armeense oorsprong. Wij bieden ook een grote diversiteit aan andere producten, zoals conserven (auberginecaviar, knoflookpeper, geroosterde groenten, ...), jams en gekonfijt fruit (noten, aardbei, vijg, witte kers, ...), fruitcompotes (kers, kornoelje, perzik, ...), noten, chips en andere produ...
Portfolio (138)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Weersta je deze licht geroosterde amandelen, omhuld met pure chocolade en cacao? Om ze onweerstaanbaar te maken, hebben we deze amandelen geroosterd. Ze zijn vervolgens subtiel gekarameliseerd en omhuld met pure chocolade. Een vleugje cacao maakt het geheel af. Met een combinatie van chocoladesmaak en crunch zijn deze amandelen een natuurlijke en smakelijke traktatie. Ingrediënten: amandelen...
Portfolio (85)
Frankrijk, Donchery
... effect op de behandelde oppervlakken zoals werktuigmachines, geschilderde oppervlakken, betonvloeren, hout, kunststoffen, rotisserieën, ovens en afzuigkappen, drukkerijen, luchtvaart, maritiem, staal (ontvet en beschermt voor het schilderen). Verwijdert alle soorten sterke vervuilingen (vetten, zelfs gebakken of gekarameliseerd). Laat geen residu achter. *GEBRUIKSMETHODE Wordt verdund gebruikt...
Portfolio (187)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Piemontese hazelnoten, geroosterd, gekarameliseerd en omhuld met Gianduja-praliné, om zonder mate van te genieten. Ingrediënten: HAZELNOTEN uit de Piëmont, suiker, cacaoboter, VOLLE melkpoeder, cacaomassa, natuurlijke Bourbon vanille-aroma, emulgator SOJA-lecithine.
Portfolio (142)
Frankrijk, Vincennes
...Gekarameliseerde Pinda's, pinda's uit Congo Brazzaville Gekarameliseerd: Caramel01 Zoet Gekarameliseerd: Caramel02 Gekarameliseerd met Chocolade: Caramelchoco...
Portfolio (11)
Frankrijk, Vourles
... koolhydraatgehalte. DDB-meel brengt ook geheel nieuwe smaken en een natuurlijke kleur die door de granen in de DDB wordt geleverd. Wij bieden drie varianten aan, want net als bij bier zal het blond, amber of bruin zijn, waardoor we unieke smaken krijgen in elk van deze meelsoorten: graanachtig, gekarameliseerd of zelfs geroosterd. Het meel kan in een hoeveelheid van 10% tot 30% in tal van toepassingen worden gebruikt. Wij kunnen u ondersteunen bij de ontwikkeling van uw producten dankzij ons R&D-team dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van producten met DDB-meel.
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint Denis
...gezouten, gekarameliseerd. - Pistachenoten in de schaal, gepeld, geblancheerd, poeder, gehakt, geschaafd, in staafjes, naturel, gezouten, gekarameliseerd. - Gepelde Braziliaanse noten - Gepelde pecannoten - Walnoten, gehakte noten, notenpoeder, - Naturel cashewnoten, geroosterd, ongezouten, gezouten, in poeder, gehakt, gezouten, gekarameliseerd. - Pinda's in de schaal, geroosterd, naturel, gezouten...
Populaire landen voor deze zoekterm