Frankrijk, Charbonnières-Les-Bains
...Ontdek onze vegan sauzen met 0 suiker en 0 vet. Japanse saus voor vlees Japanse saus voor vis Japanse saus voor barbecues Japanse saus voor marinades...
Portfolio (34)
... de productie van deze Merlot. Alles wordt in het werk gesteld om u een kwalitatieve wijn te garanderen die de typiciteit van zijn druivensoort respecteert. DÉGUSTATION Robe: intense rode kleur met paarse reflecties. Nez: expressief met tonen van geconserveerd rood fruit. Bouche: genereus, rond en vol van aroma's van vers fruit met een vleugje zachte specerijen. Een Merlot die naar meer smaakt! ACCORDS METS & VINS De Star Merlot past perfect bij een bord met charcuterie, gegrild vlees, witte vleesgerechten in saus, fish and chips en karaktervolle kazen.
Portfolio (96)
... gemalen: in poedervorm geven ze smaak aan een visgerecht of een saus. - In stukjes gebroken en direct aan uw bereidingen toegevoegd. - Geïnfuseerd in vlees in jus of saus, zoals kip of kalfsvlees. Hiervoor kunt u gaten in de vrucht prikken met de punt van een mes of een naald. De kookvloeistof zal geleidelijk door de citrusvrucht sijpelen en zo zijn aroma aan het hele gerecht verspreiden. Eenmaal geïnfuseerd heeft de citroen geen smaakvoordeel meer om geheel gegeten te worden. Ontdek hier de gepelde zwarte citroenen. Zak: 5Kg Zak: 15Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
Frankrijk, Bassens
...De mayonaise saus 40% in glazen pot is een lichtere optie die alle smaak en romige textuur behoudt die je van een mayonaise van kwaliteit verwacht. Het is perfect voor degenen die hun vetinname willen verminderen zonder in te boeten op smaak. Verkrijgbaar in verschillende maten, is het geschikt voor zowel particulieren als professionals. Deze mayonaise is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde...
Frankrijk, Roubia
... aroma's van vanille, subtiele aroma's van hout. Mond Verfijnd, krachtig, zijdezacht, subtiele tannines, soepel, gestructureerd lichaam, goede intensiteit. Gerechten & wijn combinaties Rood vlees, Rood vlees in saus, Ossenhaas, Tournedos, Koeienkaas Serveertemperatuur: 16° - 17° Kleur: Rood Druivensoort: Syrah Alcohol: 14% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Eenmaal verwarmd, zal onze Provençaalse Saus uw pasta-, rijst-, vlees- of visgerechten verrijken. Toegevoegd aan uw bereidingen, zal het de smaak van uw ratatouille, bohemien, gevulde tomaten, enz. aangenaam versterken...
Portfolio (142)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Guenange
...Wilt u een saus die uw witte vlees, zeevruchten of zelfs uw eieren begeleidt? Deze Jalapeño-saus is mild maar pittig, zuur en lichtzoet, aangenaam versterkt door een scheut rum die de nodige karakter toevoegt. Een mix van verse Jalapeño-pepers en verse paprika's, zodat u optimaal kunt genieten van de smaken van deze laatste. De citroen voegt de citrusnoot toe die perfect samengaat met de Jalapeño...
Portfolio (98)
Frankrijk, Brue Auriac
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
Portfolio (7)
Frankrijk, Grigny
...De traditionele Hollandaisesaus is een warme emulsie van boter, eidooiers en citroen, en kan geserveerd worden bij vis, groenten en zelfs gegrild vlees. Heerlijk bij scholfilets, zalm, kabeljauw, mosselen, schorseneer, broccoli, bloemkool, asperges, nieuwe aardappelen, coquilles St. Jacques, enz. Ook heerlijk als garnering bij een koninklijke hapje.
Portfolio (93)
Frankrijk, La Jaille Yvon
... kunt ze vervolgens toevoegen aan een saus of een ander recept. Onze + MCÖ: Geen toegevoegde suikers Geen toegevoegde zouten Zonder fyto-oestrogenen Geen culturele of religieuze verboden (Halal, Kasjer, enz.) Formaat: 200g (10 tot 12 stuks) Verpakking: Vers...
Portfolio (5)
Frankrijk, La Roche-Des-Arnauds
...Hier hebben we een herwerkte rode wijn die een beetje is afgegeven met zijn lichte effect door de rijstvlokken. De gember past perfect bij de rijst met zijn legendarische harmonie. Bijna pittig, je hebt het gevoel dat er een citrusmix is, maar nee, de gember neemt ruimte in onder de dekens, maar we vinden het fijn dat hij er is! En we genieten ervan! Mijn vriendin maakt zich mooi met: Huwelijk: gefrituurde gerechten in het algemeen, vlees of vis vergezeld van een pittige en/of sterke saus. Echt waar, mijn vriendin kan overal mee door, het is gek; met of zonder make-up. :p...
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Groene en zwarte olijvenpaté met tomaten. ingrediënten : Groene en zwarte olijven 54%, tomatenpulp 27%, olijfolie en dubbele tomatenconcentraat 8%, kappertjes, uien, basilicum, ansjoviscrème, zout. Gebruik : Deze tapenade kan worden gebruikt met pasta, pizza of als bijgerecht bij groenten, verwerkt in een saus, of als bijgerecht bij groenten, vis of wit vlees. Gemengd met een vinaigrette is het een originele en innovatieve manier om een salade te begeleiden. Glazen pot 180gr...
Portfolio (198)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Frankrijk, Mietesheim
...De mierikswortelsaus is een kant-en-klare saus die bedoeld is om verwarmd te worden. Het geeft een aangename pittige en peperige smaak aan al uw bereidingen met vlees, vis of zelfs groenten. Rijk aan vitamine C, wordt de mierikswortel bereid uit een Franse wortel die in de Elzas wordt geteeld en handmatig wordt geschild. Ingrediënten: Water, mierikswortelwortels, zonnebloemolie, melk, azijn, tarwevezel, maïszetmeel, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, zout, natuurlijke aroma's, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: natriumsulfiet.
Portfolio (80)
Frankrijk, Auxerre
... de mer (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"voorgerechten (foie gras), vlees (geroosterde kip met gekonfijte citroenen, kalfszwezerik met morieljes), vis & zeevruchten (geroosterde kreeft met citrus saus, koude kreeft à la Maltaise), kazen (roquefort...
Portfolio (190)
Frankrijk, Gennevilliers
...Verhoog uw gerechten en verras uw dierbaren met de mangochutney van Maison Nialé. Onze chutney is een zoetzure saus gemaakt van fruit of groenten die in azijn zijn geconserveerd. Afhankelijk van de smaak wordt het gegeten als bijgerecht bij vlees, als dessert op een taart of zelfs gesmeerd op een toast. Met zijn subtiele fruitige smaak biedt deze mangochutney uit Mali u de mogelijkheid om zoet en zout in uw gerechten te combineren, voor een geslaagd brunch of zomerdiner. Glazen pot van 190 ml. Inhoud: 190 ml...
Portfolio (27)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De alcoholische fermentatie en de rijping worden gedurende een jaar in vaten uitgevoerd. Proeven tussen 10 en 12°C Oog: Geel Neus: Fruitig, compote, abrikozen Mond: Aroma's van gele vruchten en tonen van gekonfijte vruchten Bewaarpotentieel: 5 jaar Evenwicht: Droog Wijn-spijs combinaties: Vis in saus, jakobsschelpen, wit vlees en harde kazen. Lotte à l’américaine, kreeft met room en kip met witte saus. Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Het is het equivalent van een grand cru op muscadet. Blind geproefd, roept de lange rijping op lie de mooie, goed gemaakte Bourgogne Blanc op. Ideaal als aperitief, deze grote wijn uit de Loire past perfect bij alle visgerechten met saus, wit vlees en zal ook goed samengaan met foie gras. Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Regio: VAL DE LOIRE Kleur: Wit Druivensoort: 100% Melon de Bourgogne Teeltwijze: Biologisch Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg Karakter: Droog Jaargang: 2017...
Portfolio (100)
Frankrijk, Ham
...Basilicum in vlokken is een geliefde specerij vanwege zijn frisse smaak en betoverende geur. Verkregen uit basilicum Ocimum basilicum L., voegt dit biologische en Ecocert-gecertificeerde product een kenmerkende smaak toe aan uw recepten. Veelzijdig, het past perfect bij tomaten, aubergines, champignons, vis, wit vlees en zelfs aardbeien en citroenen. Vooral gebruikt in de beroemde pesto-saus...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Cannat
...De combinatie van Malbec (rijkdom en complexiteit) met een vleugje Syrah voor fruit en specerijen. Laat het uw neus betoveren en uw smaakpapillen verbazen, het zal de ideale partner zijn voor geitenkaas of gegrild of in saus bereid rood vlees. Het bewijs in het glas! Ideaal geserveerd op 12°C-14°C...
Portfolio (46)
Frankrijk, Valréas
...Een middelsterke Dijon-mosterd die zijn noblesse verkrijgt door het subtiele aroma van zwarte truffel uit de Provence. Proefadviezen: Bij vlees, in een salade, een saus, een taart of elk ander gerecht naar keuze.
Portfolio (10)
... graden. Combinaties van gerechten en wijnen Deze wijn past aan tafel, als begeleiding van uw witte vlees met room en morilles, een gebakken Sint-Jacobsschelp met vanille, uw vis in saus en ook met een mooi foie gras of nobele schaaldieren zoals langoustine of kreeft.
Portfolio (10)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
... ook actief als voedingsgroothandel in Europa en over de hele wereld. Wij bieden alle soorten dranken aan: Coca-Cola, Fanta, Orangina, Sprite, Oasis Tropical, Pepsi Cola…… Wij bieden ook diepvriesproducten aan: Rundvlees, Halal vlees, Groenten…. Alle droge producten, Nawel’s saus, Colona saus, Chips…… Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de commerciële dienst op + 782725884 of...
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Frankrijk, Paris
... Tropical, Pepsi, Tango. We bieden ook diepvriesproducten aan: Rundvlees, Halal vlees, Groenten. Alle droge producten, Nawel's saus, Colona saus. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de commerciële dienst op 06 05 54 70 36 of per e-mail: contact@an-distribution.com...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play