Italië, Orbassano
...Verse eier tagliatelle zijn een lang pastaformaat dat wereldwijd bekend staat om zijn textuur, smaak en grootte. Het is synoniem met de Emilian keuken, is zeer veelzijdig en kan in ontelbare bereidingen worden gebruikt. Het is ideaal met ragù (vlees saus), champignon saus of truffelsaus, en is even heerlijk met eenvoudige tomatensauzen.
Portfolio (57)
Italië, Imperia
... 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitstekend voor het verrijken van canapés, als voorgerecht of aperitief, het past ook zeer goed bij gegrild vlees en vis. Het kan ook worden gebruikt als een condiment voor pasta en is uitstekend als saus voor een smakelijke bourguignonne. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C). Binnen 5 dagen consumeren. Code:PCT 180...
Portfolio (44)
...De arancino doet meteen denken aan een combinatie van vlees, groenten, saus, rijst en paneermeel. Wij hebben het echter omgevormd tot een echt lichte en smakelijke optie, waarbij we aan de rijst een paar zorgvuldig geselecteerde ingrediënten hebben toegevoegd. Blokjes gekookte ham en smeltende mozzarella zijn de hoofdrolspelers in dit recept.
Portfolio (45)
Italië, Forlì
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Italië, Casoria
...kant-en-klare saus op basis van ui en vlees voor foodservice en detailhandel...
Portfolio (4)
Italië, Ponte Galeria
... gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus en mirin, en gegrild. De unagi wordt longitudinaal gesneden, volledig ontdaan van graten en pas daarna op een spies geregen. Zo voorbereid is de unagi klaar om gegrild te worden op binchotan of wit houtskool (een typisch Japanse plantaardige houtskool die favoriet is bij unagi- en yakitori-koks omdat het geen rook afgeeft en onaangename geuren absorbeert). Na een eerste grillbeurt die de umami in het vlees naar voren brengt, wordt de unagi gestoomd om overtollig vet te verwijderen.
Portfolio (8)
Italië, Palagonia
...Kippenvleugels in vleermuis saus, oorsprong Italië. Voor informatie en prijzen kunt u ons per e-mail contacteren. Mogelijkheid voor op maat gemaakte offertes.
Portfolio (55)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Italië, Trento
... vuur, gedurende 5 minuten of langer, tot de gewenste consistentie is bereikt. Combineer het met in plakken gesneden vlees of andere gerechten. Voor het maken van stoofschotels of gestoofd vlees voeg je de Bruine Saus Bauer toe zoals hij is of nadat je hem in water hebt verdund.
Portfolio (9)
Italië, Città Di Castello
...Salsa met zomertruffels en paddenstoelen. Zonder conserveermiddelen en glutenvrij. Perfect voor pasta, risotto, eieren, toastjes, voorgerechten. Bevat geen zwarte olijven voor een echte truffelsmaak! Saus met zwarte truffels en paddenstoelen. Ideaal om verschillende gerechten te verrijken, zoals voorgerechten, toastjes, hoofdgerechten, sauzen, vlees, gratins en omeletten.
Portfolio (2)
Hotel-Restaurant Monte Bove, gelegen in het hart van de Sibillini-bergen, beschikt over gezellige en karakteristieke kamers die van alle gemakken zijn voorzien. In het restaurant kunt u genieten van typische specialiteiten uit de Marche, zoals gegrild vlees, tagliatelle met truffel, traditionele bruschetta, varkenshaas in zoetzure saus, gegrilde forel en nog veel meer kenmerkende gerechten.
Italië, Portomaggiore
VARKENSVLEESVERWERKING - WORST VOOR SAUS - OPGEROLDE BACON...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play