Frankrijk, Laissac
...Gedroogd rundvlees wordt gemaakt van stukken vlees uit de dij van het rund. Afhankelijk van de productiemethoden en de gebruikte ingrediënten kan het bresaola, vlees van Grison of cecina worden genoemd. Bij ons is dit gedroogde rundvlees Aubrac-rundvlees, een emblematisch ras uit de Aveyron. Krachtig en verfijnd, het biedt een alternatief voor ambachtelijke vleeswaren op basis van varkensvlees...
Portfolio (29)
Frankrijk, Sarrola-Carcopino
...Le Lonzo van het Eiland van Schoonheid is bereid op basis van varkensvlees dat minimaal 21 dagen rijpt. Elk stuk weegt ongeveer 350g en heeft een lengte van 10cm. Verpakking: doos van 5kg voor ongeveer 14 stukken Bewaring: maximaal 18°C Houdbaarheidsdatum: 125 dagen...
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
... beloningen van Cernunos®. Deze 100% vlees traktaties met één ingrediënt zijn vrij van tarwe, soja, maïs, gluten, dierlijke eiwitten en zuivelproducten. Ze zijn dus perfect voor honden met een dieet met beperkte ingrediënten of die allergisch zijn. Ideaal voor training of op elk moment, uw waardevolle hond zal dol zijn op deze voedzame en heerlijke snacks op basis van gedroogd vlees. Smakelijk en knapperig, onze traktaties zijn gemaakt van echt vlees. Hondengrootte: 5 Kg max 5 tot 10 Kg 10 tot 20 Kg 20 tot 30 Kg 30 tot 50 Kg 50 Kg en meer A la carte: Rundvlees Wild gevogelte...
Portfolio (115)
Frankrijk, Saint-Méen-Le-Grand
Het bedrijf SACPO SAS is sinds 1997 fabrikant van flexibele verpakkingen met 3 lasnaden voor de vacuümverpakking en/of gasverpakking van uw conserverings-, pasteurisatie- of kookproducten. Onze eerste prioriteit is om te produceren met strikte naleving van onze hygiënevoorschriften. We zijn ons voortdurend bewust van het belang van deze regels. We garanderen de kwaliteitscontrole van onze producte...
Portfolio (22)
Frankrijk, Lyon
Frankrijk, Soreze
...Tafelrokers Tom Press in roestvrij staal. Maakt het gemakkelijk om vlees en vis te roken. Met deze roker is het mogelijk om zowel warm als koud te roken, door het accessoire voor koude rook FUMTPTABFRO toe te voegen. Compact van formaat, kan deze roker in de keuken onder een afzuigkap of in een open haard worden gebruikt. Een roestvrijstalen rooster wordt meegeleverd en kan onderin worden...
Portfolio (195)
Frankrijk, Lisieux
...De vellen worden op hoge temperatuur gewassen, schoongemaakt en ingevroren.
Portfolio (10)
Frankrijk, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES is groothandel in Italiaanse ham op de markt van Rungis. EUROVOLAILLES is gespecialiseerd in Parmaham en San Daniele ham in Rungis. Groothandel in Italiaanse ham op de markt van Rungis, rauwe ham.
Portfolio (24)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
...Echt een symbool van de Normandische gastronomie, de traditionele tripes zijn herzien om u een versie met hooi-smaken aan te bieden. Bedacht door chef Hubert Nobis, is dit recept opnieuw het resultaat van een driepartijenpartnerschap tussen de chef, de verwerkingswerkplaats "les Gorronnaises" en ons. Sinds 1988 ontwikkelt de familie Cousin diverse vleeswaren in hun atelier in Gorron, met als doel altijd de traditie te benadrukken. Ingrediënten: Pens en voeten van rundvlees, wortelen, witte wijn, uien, water, zout, peper, hooi...
Portfolio (15)
Frankrijk, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Uit Frankrijk, Spanje of Italië biedt Le Delas een ruime keuze aan charcuterie: van de beroemde hele Pata Negra tot kant-en-klare gesneden hammen, en niet te vergeten terrines, worstjes en andere gekookte of gerookte vleeswaren...
Portfolio (10)
Frankrijk, Caromb
...Druivenrassen: Grenache 95%, Carignan 5% Leeftijd van de wijnstokken: 12 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proefnotities: • Kleur: Intense rosé • Eerste neus: Intens op het hout • Tweede neus: Rijpe rode vruchten • In de mond: Verfrissend, mineraal en rond • Lange afdronk Spijs/wijn combinatie: • Kruidige regionale gerechten, • Gerookte vleeswaren • Gegrild vlees met kruiden Bewaarpotentieel: 2 jaar Wijnbereiding: Directe persing. Mosten worden snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Snelle vinificatie en rijping in Franse eikenhouten vaten.
Portfolio (4)
Frankrijk, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas naturel of met kruiden in 55 of 90g, merguez rund-lam in 55 of 90g, vlees, vulling, chorizo om te grillen, enz. De creatieve lijn van de saucisserie biedt ook saucisses en chipolatas met muscadet, met curé nantais en aardappelen, met gegrilde groenten, met gegrilde uien, met piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Beschikbaar in de...
Frankrijk, Saint Germain En Laye
...verbeterde eindproducten en een geoptimaliseerde werking van rookgeneratoren. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van houtsnippers of blokjes voor het roken van voedsel (vlees, vleeswaren, vis en kaas). Vijf houtsoorten zijn beschikbaar: beuk, eik, spar, kers en els. Ze vinden ook toepassingen in het veredelen van wijnen (onder de naam Best Oak), als ondersteunend middel voor de teelt van paddenstoelen en kiemen, en als bedding voor knaagdieren en reptielen (onder de naam Chipsi).
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint Marcel Les Valence
...Tentoonstellingscarrousel met een capaciteit van 40 manden. Maximale belasting per mand 2Kg. Productcode: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation is verheugd u een gekoelde dispenser voor te stellen, ideaal voor de verkoop van allerlei soorten verse producten (vlees, vleeswaren, cateringproducten, kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vis, schaaldieren en zeevruchten, kant-en-klaar...
Portfolio (158)
Frankrijk, Auros
...Het is zout uit de aarde (en niet uit de zee) Het is het zout dat verplicht gebruikt moet worden voor het maken van de IGP Bayonne-ham. Het is een ongejodeerd zout met andere eigenschappen dan zeezout. Het heeft een iets andere smaak en is 10 keer zouter. Dus, gebruik minder. Veel gastronomische restaurants gebruiken het vanwege de smaakvolle eigenschappen. Vlees is veel beter met dit zout.
Portfolio (31)
Frankrijk, Malataverne
... van smaken voor de smaakpapillen. Rode wijn serveren met een hoofdgerecht Het is belangrijk om te weten dat rode wijn ideaal samengaat met rood vlees, stoofschotels, vleesschotels, bepaalde vissen, gevogelte, tomaten, pizza en veel andere voedingsmiddelen. Vlees is een ideaal gerecht om je beste flessen tijdens een maaltijd tevoorschijn te halen. Vlees zoals eend, lam of rundvlees kan worden geserveerd met een kwaliteitswijn uit Bordeaux om de aroma's van het vlees naar voren te brengen. Gekookte tomaat is een voedingsmiddel dat ideaal samengaat met rode wijn.
Portfolio (188)
Frankrijk, Rungis Cedex
...BUISSON SA is een groothandel in vleeswaren op de markt van Rungis. export van vleeswaren. BUISSON biedt aan: Vleeswaren uit België, Vleeswaren uit Frankrijk, Vleeswaren uit Duitsland, Vleeswaren uit Spanje, Vleeswaren uit Italië, Vleeswaren uit Zwitserland.
Frankrijk, Vertolaye
...Wij vervaardigen vele modellen van robuuste en esthetische snijplanken voor het snijden van vleeswaren, vlees, vis, groenten... Deze objecten zijn gemaakt van massief of samengesteld hout, bedrukt of gegraveerd afhankelijk van uw behoeften, en geolied voor voedselgebruik.
Portfolio (7)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De tijm, waarvan de Griekse naam (thumon) "offer" en "parfum" betekende vanwege de aangename geur die vrijkomt wanneer het wordt verbrand, is zeker het meest gebruikte kruid in de keuken. Het biedt meer smaken wanneer het heel is, in plaats van verkruimeld, en geeft een aangename smaak aan gegrild vlees, vis, vleeswaren, kazen, bouillons, marinades... en zelfs desserts! Het is een onmisbaar...
Bijpassende producten
Tijm
Tijm
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Bruine mosterdzaadjes - Alcoholazijn - Zeezout - 14 % kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn, marjolein, bonenkruid) - Water - Zonder conserveermiddelen Gebruikstips: Deze mosterd met 5 kruiden en Provençaalse smaken is perfect voor bij uw gegrild vlees, gebraden gerechten, warme of koude vleeswaren en marinades. Smeer het op uw grillgerechten, braadstukken en lamsbout om hun sappigheid te behouden, of gebruik het als bodem voor een tonijnquiche... een genot. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g, 200 g.
Portfolio (132)
Frankrijk, Rabastens De Bigorre
... betrekt zijn varkensvlees met label bij een gerenommeerde leverancier uit de regio, bekend om zijn Label Rouge-vlees. De sleutels tot ons succes zijn: de smaak, de balans van smaken en de smakelijke textuur! Met een knowhow die van generatie op generatie is doorgegeven, worden de producten vervaardigd op basis van recepten in de puurste traditie. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten...
Portfolio (27)
Frankrijk, Marseille
... - Zuivelproducten (kazen, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en zoutvlees, - Banket en gebak, - Halal-producten, - Kruidenier, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende productlijnen van voedingsmiddelen aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij begeleiden u om de beste producten uit elke regio van de wereld te ontdekken die voldoen aan uw behoeften en de...
Frankrijk, Carpentras
... beste worstjes te bieden. Onze e-commerce site is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van particulieren, terwijl we ook een ruimte aanbieden voor professionals: distributeurs, partners, kaaswinkels, slagerijen, delicatessenwinkels, kleine winkels en supermarkten.
Portfolio (16)
Frankrijk, Castelnaudary
... terroir in de schijnwerpers te zetten. Foie gras, bloedworst, eendenborst... Maar vooral, onze beroemde cassoulet, bereid volgens de familiale traditie met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale producenten. Wij zijn beschikbaar voor verdere informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" staat de familie centraal in onze conserverie en zijn we trots om onze passie voor de gastronomie van het Zuidwesten met u te delen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (37)
Frankrijk, Bassussarry
SONATRADE is een import-exportbedrijf dat gespecialiseerd is in verse en bevroren vleesproducten. Ons doel is om onze klanten zo goed mogelijk te begrijpen, zodat we hun behoeften kunnen vaststellen en een antwoord kunnen bieden op het gebied van traceerbaarheid, specificiteit (naleving van specificaties), service en productkwaliteit. Dit wordt bereikt door een strikte kwaliteitsbeleid en regelmatige controles van onze leveranciers en dienstverleners.
... kwaliteit heeft op het gebied van eiwitten en voedingsstoffen in vergelijking met vlees. Daarom produceren we geen producten op basis van VSM. We bieden rundvlees, kip, kalfsvlees, lamsvlees en halal vleeswaren aan. Onze producten zijn beschikbaar vers of diepgevroren. We zijn er trots op halal vlees of gevogelte uit Frankrijk en Europa te verkopen dat gecertificeerd is door Achahada.
Frankrijk, Rungis Cedex
Gespecialiseerd in de handel in vers vlees en slachtafval van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees, evenals wereldwijde rundvlees en uitzonderlijke vleeswaren. Wij bieden een aanbod dat is afgestemd op onze klanten, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van slagers, traiteurs, cateraars, de grootdistributie en de horeca. Dankzij een nauwe samenwerking met onze leveranciers...
Portfolio (7)
Frankrijk, Ploufragan
...slachthuizen, technische organisaties, broederijen, verwerkingsbedrijven en vleeswaren, eierverpakkingscentra) die samenwerken om dit kwaliteitsdoel te bereiken. Ze houden ook toezicht op 24 bestekken van Les Fermiers d'Argoat die het label rouge dragen. Bovendien zijn ze er trots op de voordelen van Bretagne in de pluimveesector te promoten, dankzij hun Beschermde Geografische Aanduiding (BGA...
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Frankrijk, Rungis
... gevogelte, halal gevogelte en halal producten, met verpakkingen die zijn afgestemd op uw behoeften en de mogelijkheid om grote volumes te beheren. COURTIN HERVOUET is groothandel in vlees uit Galicië in Rungis. Contact 01 41 73 09 80 of mail naar contact@courtinhervouet.com.
Portfolio (62)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play