Frankrijk, Charbonnières-Les-Bains
...Ontdek onze vegan sauzen met 0 suiker en 0 vet. Japanse saus voor vlees Japanse saus voor vis Japanse saus voor barbecues Japanse saus voor marinades...
Portfolio (34)
Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
... steranijs, de vrucht van een boom, ook al zijn de aroma's van deze twee producten zeer vergelijkbaar. Gebruik: Naast het bekende gebruik in beroemde alcoholische dranken, kan wilde venkel ook in de keuken worden gebruikt. Het kan zowel in hartige als in zoete gerechten worden gebruikt. Ten eerste, in hartige gerechten, om een vis in folie, geroosterde groenten of een saus op smaak te brengen. Ten tweede, in zoete gerechten, om kleine koekjes, een speculaas, een jam of gebak te verrijken. Zak: 5kg Zak: 20kg...
Portfolio (45)
... perfecte rijpheid Koude maceratie gedurende enkele uren Vinificatie bij lage temperatuur Verouderd in tanks DRAUVARIËTEN Sauvignon PROEFNOTITIES Roumaguet Bordeaux Blanc Sec is versierd met een schitterende lichtgele kleur. De neus onthult mooie tonen van citrus en exotisch fruit. Op de tong is het romig en goed in balans tussen rondheid en zuurheid, met een fruitige en aanhoudende afdronk. VOEDSELCOMBINATIES Roumaguet is ideaal als aperitief of in combinatie met zeevruchten, vis in saus of gegrilde vis.
Portfolio (96)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Combinaties met gerechten en wijnen Als aperitiefwijn wordt hij vaak gecombineerd met een crème de cassis om de beroemde kir bourguignon voor te stellen. In zijn natuurlijke staat past hij perfect bij charcuterie, omeletten of vis in saus. Zijn levendigheid en zijn noten...
Portfolio (60)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Een zalmfilet, vergezeld van rijst, kleine groenten en een romige saus op smaak gebracht met Italiaanse citroensap. Dit product is bevroren en verpakt in een volledig biologisch afbreekbare en composteerbare verzegelde kartonnen schaal. Gewicht: 280g...
Portfolio (184)
Frankrijk, Grigny
...De traditionele Hollandaisesaus is een warme emulsie van boter, eidooiers en citroen, en kan geserveerd worden bij vis, groenten en zelfs gegrild vlees. Heerlijk bij scholfilets, zalm, kabeljauw, mosselen, schorseneer, broccoli, bloemkool, asperges, nieuwe aardappelen, coquilles St. Jacques, enz. Ook heerlijk als garnering bij een koninklijke hapje.
Portfolio (93)
Frankrijk, La Roche-Des-Arnauds
...Hier hebben we een herwerkte rode wijn die een beetje is afgegeven met zijn lichte effect door de rijstvlokken. De gember past perfect bij de rijst met zijn legendarische harmonie. Bijna pittig, je hebt het gevoel dat er een citrusmix is, maar nee, de gember neemt ruimte in onder de dekens, maar we vinden het fijn dat hij er is! En we genieten ervan! Mijn vriendin maakt zich mooi met: Huwelijk: gefrituurde gerechten in het algemeen, vlees of vis vergezeld van een pittige en/of sterke saus. Echt waar, mijn vriendin kan overal mee door, het is gek; met of zonder make-up. :p...
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Groene en zwarte olijvenpaté met tomaten. ingrediënten : Groene en zwarte olijven 54%, tomatenpulp 27%, olijfolie en dubbele tomatenconcentraat 8%, kappertjes, uien, basilicum, ansjoviscrème, zout. Gebruik : Deze tapenade kan worden gebruikt met pasta, pizza of als bijgerecht bij groenten, verwerkt in een saus, of als bijgerecht bij groenten, vis of wit vlees. Gemengd met een vinaigrette is het een originele en innovatieve manier om een salade te begeleiden. Glazen pot 180gr...
Portfolio (198)
Frankrijk, La Chapelle Heulin
...Les Barboires 2015 Muscadet Sèvre & Maine sur Lie Druivensoort: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Blauwe Schist Eten-Wijn Combinatie: Aperitief, vis in saus, exotische gerechten...
Portfolio (20)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Frankrijk, Mietesheim
...De mierikswortelsaus is een kant-en-klare saus die bedoeld is om verwarmd te worden. Het geeft een aangename pittige en peperige smaak aan al uw bereidingen met vlees, vis of zelfs groenten. Rijk aan vitamine C, wordt de mierikswortel bereid uit een Franse wortel die in de Elzas wordt geteeld en handmatig wordt geschild. Ingrediënten: Water, mierikswortelwortels, zonnebloemolie, melk, azijn, tarwevezel, maïszetmeel, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, zout, natuurlijke aroma's, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: natriumsulfiet.
Portfolio (80)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... houten vaten is de structuur zijdezacht en ondersteunt deze perfect het geheel. Een cuvée die bedoeld is voor de tafel en die subliem zal passen bij foie gras, sint-jakobsschelpen of vis in saus. Een waar genot! Inhoud: 75cl Type: Witte Wijn Druivensoort: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2031 Serveertemperatuur: 10-12°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
... de mer (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"voorgerechten (foie gras), vlees (geroosterde kip met gekonfijte citroenen, kalfszwezerik met morieljes), vis & zeevruchten (geroosterde kreeft met citrus saus, koude kreeft à la Maltaise), kazen (roquefort...
Portfolio (190)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De alcoholische fermentatie en de rijping worden gedurende een jaar in vaten uitgevoerd. Proeven tussen 10 en 12°C Oog: Geel Neus: Fruitig, compote, abrikozen Mond: Aroma's van gele vruchten en tonen van gekonfijte vruchten Bewaarpotentieel: 5 jaar Evenwicht: Droog Wijn-spijs combinaties: Vis in saus, jakobsschelpen, wit vlees en harde kazen. Lotte à l’américaine, kreeft met room en kip met witte saus. Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Frisse en fruitige wijn, ideaal als aperitief, ook de perfecte metgezel voor zeevruchten (mosselen, oesters, schaaldieren,...) en vis in saus (snoek of zandvis, met een witte botersaus). Domein:DOMAINE DE L'EPINAY Appellatie:MUSCADET SÈVRE ET MAINE Regio:VAL DE LOIRE Kleur:Wit Druivensoorten:100% Melon de Bourgogne Teeltwijze:Biologisch Inhoud:75cl Gewicht:1 kg Karakter:Droog Jaargang:2019...
Portfolio (100)
Frankrijk, Roubia
...aroma's van witte vruchten. Mond Vol, subtiele tonen van exotisch fruit, vanilletonen, vette tannines, soepel, licht mineraal, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, goede persistentie. Gerechten & wijncombinaties Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, Kreeft, Kaviaar, Rugfilet van kabeljauw, Vis in witte saus Serveertemperatuur: 10° - 12° Kleur: Wit Druivenras: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alcohol: 13% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Rouvres Les Vignes
...grapefruit en limoen. Het wordt ook ondersteund door een zeer mooie sprankeling. De Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs vertegenwoordigt ook lichtheid en frisheid. Wij raden aan om deze cuvée te reserveren voor uw meest verfijnde gerechten. Bijvoorbeeld om uw vis in saus te verheffen. Het zal met succes een carpaccio van Sint-Jakobsschelpen of schaaldieren begeleiden.
Portfolio (4)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...weelderige bloemige en kruidige tonen (vanille). Volle mond met vet, volume. GERECHT/WIJN COMBINATIE: Vis in saus, sint-jakobsschelpen, gerookte hammen, kazen. DIENSTTEMPERATUUR: 9°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Ham
...Basilicum in vlokken is een geliefde specerij vanwege zijn frisse smaak en betoverende geur. Verkregen uit basilicum Ocimum basilicum L., voegt dit biologische en Ecocert-gecertificeerde product een kenmerkende smaak toe aan uw recepten. Veelzijdig, het past perfect bij tomaten, aubergines, champignons, vis, wit vlees en zelfs aardbeien en citroenen. Vooral gebruikt in de beroemde pesto-saus...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Brue Auriac
... witte perzik, subtiel aangevuld met zachte specerijen en vanille. De mond is vlezige, rond en volumineus, met een fruitige zoetheid die zich uitstrekt naar een lange, kruidige afdronk. Accords mets-vin Service : Vis in saus, kalfsblanquette, champignons Conservation Particularité 8-10°C Te drinken vanaf nu of binnen 5 jaar De naam van de cuvée, Réserve du Prieuré, verwijst naar het oude priorij en de kapel Notre Dame die de wijngaarden van het domein omringen.
Portfolio (7)
Frankrijk, Vitrolles
Het bedrijf Micéli is expert in zijn vakgebied, erfgenaam van een ambacht en een eeuwenlange professionele ervaring. Een bedrijf op menselijke schaal dat de beste ansjovis selecteert en bereidt met het grootste respect voor de traditie. Micéli wordt gedistribueerd in supermarkten en via de traditionele kanalen in Frankrijk en Europa. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Aarzel niet en kom onze producten ontdekken. Micéli neemt je mee op ontdekkingstocht naar de ansjovis: in filets, gerold, in saus, naturel in olie, in salades ...
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie. Er...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play