Frankrijk, Merville
...Specialty caramels zijn een grote familie van karamelsoorten, variërend van melkcaramel tot gezouten boterkaramel, veganistisch, met verlaagd suikergehalte... Deze karamelsoorten bieden een unieke textuur en smaak aan elk product. In pasta- of glittersvorm kunnen verschillende ingrediënten (honing, melk, room, chocolade, boter, plantaardige vetten...) worden gebruikt om ze te creëren. Ze voldoen...
Portfolio (7)
Frankrijk, Montelimar
...Sachet met Montélimar NOUGAT HARD, in een zak van 1 kg, gewaardeerd om zijn smaak en zeer knapperige textuur. De harde nougat van Montélimar van het huis Diane de Poytiers is gemaakt volgens een recept dat, zoals de traditie het voorschrijft, voornamelijk bestaat uit honing, amandelen, pistachenoten, suiker, eiwitten en vanille. Referentie:107302 GEWICHT (in KG):1.000 Verpakking:6 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Avançon
... een uitnodiging om de zoetheid van de honing en de delicate specerijen die het samenstellen te proeven. Door te kiezen voor onze Pain d'Epices, kiest u voor een huisgemaakt product, zorgvuldig en met passie vervaardigd. We gebruiken traditionele recepten om een luchtige textuur en een rijke smaak te garanderen. Dit product is perfect voor feestdagen, culinaire cadeaus of gewoon om uzelf te verwennen. Aarzel niet om het aan uw winkelwagentje toe te voegen en de magie van onze Pain d'Epices 250g te ontdekken.
Portfolio (62)
Frankrijk, Clichy
...Cacaoboter is een natuurlijke vetstof die wordt gewonnen uit cacaobonen (Theobroma cacao), dezelfde vrucht die wordt gebruikt voor de productie van chocolade. Het staat bekend om zijn zachte textuur, lage smeltpunt en lichte cacaogeur. Cacaoboter wordt veel gebruikt in de voedings-, cosmetische en farmaceutische industrie.
Portfolio (17)
Frankrijk, Cesson-Sevigne
...Een topkeuze onder de vanille uit Madagascar, onze zwarte TK vanille valt op door zijn bruin-rode kleur en vochtgehalte. Ontdek een unieke alternatieve voor de smakelijke zwarte vanille met dit uitzonderlijke en gewilde ingrediënt. Kleur: Donkerrood tot zwart Textuur: Glad, vochtig, licht olieachtig Aroma: Intense smaak van vanille en pure chocolade Lengte: 18-22 cm Gewicht: 3-5g per peul Vochtgehalte: 28-33% Vanillinegehalte: 1,6% tot 2,4%...
Portfolio (29)
Frankrijk, Appietto
...Onze canistrelli zullen u verwennen met hun smaak, hun krokante textuur en de grote verscheidenheid aan aangeboden recepten. (kastanjemeel, citroen, hazelnoot, witte wijn, anijs, enz.). De canistrelli van Afa, een echte Corsicaanse specialiteit, zullen u zeker niet onberoerd laten! Gewicht: Zakjes van 250 g Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Gehakte hazelnoten 3,5% Bewaring...
Portfolio (118)
Frankrijk, Feurs
... en smaken die gebruikt wordt als glazuur, vulling, inclusie en marmering "ripple". Het is een caramel die je kiest op zoek naar een textuur en smaak om het eindproduct te karakteriseren en een sterke identiteit te geven. Mogelijke toepassingen: - IJS - MELKDESSERTS - CHOCOLADE - KOEKJES - PATISSERIE - CHOCOLADE- EN GRANENREPEN - SPECIAAL BIERPRODUCTEN...
Portfolio (6)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000014767 Ideaal voor het maken van uw koekjes, muffins, cupcakes, enzovoort... of om uw ijs te verrijken! Een vleugje solidariteit in uw gebak! Voeg een knapperige textuur toe met deze biologische fairtrade pure chocolade stukjes aan uw muffins, koekjes, cupcakes, ijs, gebak... INGREDIËNTEN: rietsuiker*, cacaomassa*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine, vanille-extract...
Portfolio (114)
Frankrijk, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Portfolio (97)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Deze exotische ijs is het resultaat van onze vindingrijkheid en originaliteit. Ons ambachtelijk recept combineert een exotische smaak met een vertrouwde textuur en biedt de consument een unieke ervaring. Onze ijsjes en sorbets worden in onze werkplaats bereid volgens onze originele recepten, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige en geselecteerde ingrediënten. We gebruiken geen...
Portfolio (85)
Frankrijk, Thiais
...De cacaomolen is ontworpen voor koks of patissiers en maakt het mogelijk om kleine hoeveelheden pasta te bereiden in vergelijking met industriële raffinaderijen. Met deze molen kunt u 'Bean to Bar' chocolade maken met een raffinagecapaciteit tot 20 micron, een perfect verfijnde en ongrijpbare textuur, vloeibaar en elastisch, waarmee u uw mallen perfect kunt vullen.
Portfolio (82)
Frankrijk, Domjean
...Chocoladeglazuur op basis van pure couverture chocolade, chocoladebruin van kleur voor desserts, mousses, bavarois en ijs.Gegeleerd met fruitpectine.Voordeel: Uitstekende chocoladesmaak dankzij het hoge gehalte aan couverture chocolade. Stabiele textuur die een nette snede mogelijk maakt op alle soorten ondergronden (domeinen, kerststammen). Perfect geschikt voor invriezen en snel invriezen...
Portfolio (6)
...Heerlijke truffels met Cognac Fine Champagne, smeltend en smaakvol, subtiel bestrooid met cacao. Truffette de France biedt u de romige genot van chocolade in combinatie met de subtiliteit van het aroma van Cognac Fine Champagne. Verpakt in een mooie zilveren doos, combineren deze chocolade truffels op verfijnde wijze de elegantie van de fine champagne met de smeltende textuur van de chocolade truffel.
Portfolio (6)
Frankrijk, Niedernai
...geklopte boter met een ultra romige en smeltende mousse, de samenstelling is aangepast aan de huid van het gezicht. De chocolademousse zal u zowel qua textuur als samenstelling, de natuurlijke cacao geur of de kleur die uw teint zal verfraaien, verrassen.
Portfolio (34)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... oudste ter wereld behoort. De gelijknamige wijn 'The Old Garden' is een zeldzame en uitzonderlijke cuvée, gekenmerkt door een zijdezachte textuur en een complexe aromatische palette, met tonen van zwarte kers, kruidnagel, peper en zoethout. In de mond onthult het delicate smaken van sinaasappel, chocolade en houtachtige specerijen. '’The Old Garden' biedt een unieke smaakervaring en past perfect bij gegrild lamsvlees met rozemarijn, een risotto met wilde paddenstoelen, of pure chocolade met zeezout.
Portfolio (10)
Frankrijk, Auxerre
...Neus exuberante noten van gekookte zwarte kersen, pruimenjam en zwarte frambozen, evenals suggesties van drop, gekonfijte viooltjes en bladeren met een vleugje gesmolten chocolade. Mond microgeconcentreerd tot vol, de mond biedt zakken met jonge zwarte vruchten met serieus pittige sprankelingen en een prachtig romige textuur, eindigend met een langdurige, overtuigende minerale toets. Wijn...
Portfolio (190)
Frankrijk, Plérin
...Men zegt vaak dat de simpelste dingen de beste zijn, dus waarom zou u zich niet laten verleiden door deze klassieker, 3 chocolade – hazelnoten. Donkere chocolade, melkchocolade en witte chocolade, samen met royale hele hazelnoten, alles in een krokante textuur aan de zijkanten en een zachte kern van de cookie. De Maxi Cookie met een Maxi Smaak om te genieten van de kleine simpele geneugten van het leven. Energie: 2083 kj / 498 kcal Vetten: 26 g Waarvan verzadigde vetzuren: 15 g Koolhydraten: 60 g Waarvan suikers: 34 g Eiwitten: 6,1 g Zout: 0,92 g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
... aanhoudend De neus: Flavor of Origin onthult ons duidelijke geuren van sinaasappelschillen. De vanille, die een onmiskenbare zoetheid toevoegt, complementeert deze geuren voor een bijzonder fruitige neus. De proeverij: Gekenmerkt door zijn romige textuur, komt dit eerste hoofdstuk tot uiting met gulzigheid, onthullend smaken van specerijen, geroosterde chocolade en gebak.
Portfolio (26)
Frankrijk, Fouquereuil
...De hazelnoot (ook bekend als de hazelaar) heeft een krokante textuur en een aantrekkelijke smaak die bijzonder goed samengaat met chocolade en veelvuldig wordt gebruikt in de snoepindustrie. De hazelnootboter wordt tegenwoordig gepresenteerd als een voedzamere smeerpasta dan pindakaas. Hazelnootolie is ook sterk aromatisch en wordt gebruikt als kookolie. Hazelnoten zijn rijk aan eiwitten...
Portfolio (10)
Frankrijk, Airon-Saint-Vaast
... gelatineachtige lekkernijen, zoals de Schtroumpfs of de spiegelei, passen perfect bij uw dieetbehoeften. Liefhebbers van intense smaken zullen dol zijn op onze zure snoepjes in bulk. Hun gelatineachtige textuur bevat een opwindende zuurheid, beschikbaar in een breed scala aan kleuren en vormen voor een gevarieerde en spannende smaakervaring. Onze collectie chocolade zal uw zintuigen verwonderen. Ontdek...
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
... softijs, evenals voor de productie van granita. Onze selectie van apparatuur en producten garandeert de kwaliteit en versheid van de eindproducten. Daarnaast leveren we bereidingen, mixers en mallen die specifiek zijn ontworpen voor de ijsindustrie, wat helpt bij het creëren van perfecte bevroren desserts in textuur en smaak. Naast ijs omvat onze catalogus machines voor chocolade, cappuccino, wafels...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play