Frankrijk, Cadeilhan
...Bespaar tijd met uw voorbereidingen met zwarte knoflook. Onze zwarte knoflook in teentjes voegt zich in tal van bereidingen en zal een unieke smaak aan uw gerechten geven. In sauzen, marinades, als puree of in dunne plakjes in uw pastagerechten, zwarte knoflook past bij alle soorten vlees, charcuterie, foie gras, fijne vissen (tong, heilbot, zeebaars) en schaaldieren. Ook perfect om te combineren...
Portfolio (9)
Frankrijk, Bernin
...sauzen, glazuren…) die bedoeld zijn om koud of opgewarmd te worden geconsumeerd. Aangezien het niet wordt afgebroken door de enzymen van micro-organismen, kan L’AGAR BIO ook voedingsmiddelen textureren die levend zijn (zuivelproducten, veganistische kazen…).
Portfolio (8)
Frankrijk, Mietesheim
...Op zoek naar exotisme, onthult de mosterd de kracht van de smaak van mierikswortel. Deze subtiele mix van mosterd / mierikswortel mengt perfect in opgeklopte bereidingen om aperitieftoast te vergezellen of kan warm worden toegevoegd aan sauzen voor het begeleiden van vlees, charcuterie, gerookte vis, of koud om vinaigrettes voor salades op te fleuren. Water, mosterdzaad, azijn, mierikswortel 8...
Portfolio (80)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... (gelijk aan 8/10), is het een peper met karakter, die pittigheid en aromatische kwaliteiten combineert. De Amazoniaanse peper kan geheel worden gebruikt, bijvoorbeeld in een saus, voordat hij wordt verwijderd, of kan worden gemalen en volledig worden opgenomen in uw bereidingen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Nîmes
France Collectivités, gevestigd nabij Nîmes, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in straatmeubilair en meubilair voor gemeenschappen en bedrijven. Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring met gemeenten, gemeenschappelijke gemeenten, publieke en private instellingen, verenigingen, scholen, middelbare scholen, bejaardentehuizen en bedrijven in de openbare werken en groenvoorziening. Wij bieden een...
Portfolio (1099)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Eenmaal verwarmd, zal onze Provençaalse Saus uw pasta-, rijst-, vlees- of visgerechten verrijken. Toegevoegd aan uw bereidingen, zal het de smaak van uw ratatouille, bohemien, gevulde tomaten, enz. aangenaam versterken...
Portfolio (142)
Frankrijk, Ostwald
...soep, maki's, pasta, rijst, granola, plantaardige melk en boter, sauzen en specerijen … Bewaring: in een afgesloten verpakking, op een droge plaats, beschermd tegen licht en warmte. Om de smaak te behouden, consumeer binnen drie maanden na opening en bewaar op een koele plaats. Verpakking van 200g tot 25kg Verpakking per 10 Energie: 2372 kJ (584 kcal) Vetten: 47,4 g Waarvan verzadigde vetzuren...
Portfolio (12)
Frankrijk, Livry Gargan
...Voor creatieve en originele presentaties in de vitrine, kies voor deze BPA-vrije ABS schaal van voedingskwaliteit, gebruikt in slagerijen, bakkerijen, de horeca, hotels, en catering... Deze presentatie schaal is geschikt voor alle soorten voedsel zoals vlees, vis, charcuterie, pasta, salades, sauzen, marinades of chocolade. Bespaar tijd en bewaar uw bereidingen in deze presentatie schaal...
Portfolio (46)
Frankrijk, Griesheim Sur Souffel
...servies en containers voor de service. Kwaliteitsgereedschappen met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding! - Distributeurs: sauzen, ontbijtgranen en sapdistributeurs voor de ontbijten zoals we ze graag hebben! - Een uitgebreide reeks manden en displays voor fruit, brood, jam, pretzels, toast of eieren! Voor een mooie presentatie van uw gerechten en bereidingen! - Tot slot een assortiment genaamd Warmhouden waarin u hoogwaardige roestvrijstalen warmhoudschalen of chafing dishes, cloches en tal van accessoires vindt!
Portfolio (8)
Frankrijk, Grigny
...Het basilicum is geselecteerd, gewassen, IQF ingevroren, gesneden en verpakt. Het staat bekend om zijn onvergelijkbare smaak. Dit basilicum kan worden gebruikt voor het maken van sauzen zoals pesto of direct worden toegevoegd aan uw bereidingen. VERPAKKING: 8 x 250 g = 2 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Saint-Etienne
...De technische alternatieve oplossing met hoge prestaties, geschikt voor alle kooktoepassingen. Perfecte, glanzende en homogene binding. Ondersteunt perfect het au-bain-marie gedurende de hele service, zelfs bij zeer zure sauzen. Perfecte weerstand tegen het toevoegen van zure ingrediënten of alcohol, zowel warm als koud, zonder te snijden. Verkleint snel en goed. Uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen voor lange kookmethoden zoals gratins. Een zeer gladde en romige textuur voor crème-achtige bereidingen. Verpakt per 6 (1L x 6). 40% meer saus*: hoge opbrengst bij reductie.
Portfolio (187)
Frankrijk, Saint Mard De Réno
...Onze bloem omvat de gehele graankorrel. Het is rijk aan eiwitten, vezels, mineralen en vitamines. Voordelig voor de gezondheid. De korrel, de kiem en de schil zorgen voor een betere voedingswaarde. De korrelgrootte van onze bloem maakt een gemakkelijke en dagelijkse toepassing mogelijk. Geniet van alle voordelen van het zaad terwijl u uw culinaire gewoonten behoudt. Gebruik: alleen of in mengsel voor al uw hartige of zoete bereidingen: taarten, quiches, pannenkoeken, sauzen, crèmes, broden…...
Portfolio (15)
Frankrijk, Ham
... smaakervaring. Voeg een explosie van smaken toe aan uw gerechten met onze Citroen-Tijm Mosterd. De pittige en scherpe smaak past perfect bij vlees, vis, gegrilde groenten, marinades en sauzen. Het subtiele aroma van de citroen-tijm voegt een verfrissende zuurheid toe aan uw culinaire bereidingen, om uw smaakpapillen te prikkelen en een vleugje frisheid aan uw gerechten te geven. Onze Citroen-Tijm Mosterd is gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Referentie: AR804067 Ean13: 3760306804067...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
Frankrijk, Le Plessis Trevise
...Deze mengmachine is een veelzijdig apparaat dat u zal ondersteunen bij uw bereidingen met meel, sauzen, vlees... Hij is perfect geschikt voor gebruik in de Bakkerij, Patisserie, Slagerij, Pizzeria, Catering, Restaurant, omdat hij zowel zachte deegsoorten als harde deegmengsels zoals pizza en brood kan kneden. De voordelen van dit product: - Gemakkelijk schoon te maken - Volledig roestvrij staal - Geschikt voor professioneel gebruik...
Portfolio (66)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...Deze sausverwarmer is eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen maar de 3 flessen met uw bereidingen te vullen. U kunt tot 3 verschillende sauzen in deze sausverwarmer doen. Instelbare thermostaat: 0°C tot 90°C Verwarmingsdiameter: 77 mm Verwarmingsdiepte: 190 mm Vermogen: 600 W / 230 V Afmetingen: L447 x D165 x H 230 mm Gewicht: 5,25 Kg...
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Gemaakt in Frankrijk, Zonder Sulfieten, Zonder Allergenen, Geen Conservanten. Oude Rode Wijnazijn afkomstig uit Biologische Landbouw (98,5 %) Frambozenaroma afkomstig uit Biologische Landbouw (1,5 %) 100 % Natuurlijk. Met een aardappelsalade of een salade van kippenlever. Het kan ook worden gebruikt voor het deglaceren van sauzen enzovoort... Een vleugje zoetheid vermengd met zuur versterkt uw bereidingen. Deze Rode Wijnazijn met Frambozenaroma is verkrijgbaar in 25cl. In cubi van 3,5, 10 liter. In container op aanvraag.
Portfolio (132)
Frankrijk, Antibes
... internationale chefs. Olijfolie met witte of zwarte truffel, truffelcarpaccio, truffelbrokjes, truffelzouten en diverse andere sauzen en spreads verrijkt met onze eigen truffels. Een garantie voor kwaliteit en traceerbaarheid. Producten die we lokaal in onze werkplaats vervaardigen om al uw maaltijden en gastronomische bereidingen perfect te begeleiden.
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Frankrijk, Grans En Provence
Tropic Apéro positioneert zich als leider op de markt van de 4e generatie olijven in grote en middelgrote supermarkten. De missie van Tropic Apéro is om olijven te verrijken met groenten, specerijen, kruiden en sauzen. De verpakking van onze bereidingen maakt gebruik van de twee technieken die de versheid en kwaliteit het beste behouden: pekel en een beschermende atmosfeer.
Frankrijk, Cuincy
...puree, fond en sauzen, en gedroogde zoete culinaire hulpstoffen om smakelijke en romige desserts te maken. Geconfronteerd met bepaalde beperkingen ontwikkelt EPICÉA specifieke producten zoals een Halal-assortiment en een assortiment biologische specerijen. Ons aanbod diversifieert ook door gedroogde paddenstoelen aan te bieden om een vleugje terroir aan uw assortiment toe te voegen.
Frankrijk, Olonne Sur Mer
Fabrikant van gedroogde culinaire bereidingen, zowel conventioneel als biologisch. (sauzen, fonds, soepen, desserts...) Fabrikant van sportvoeding (isotone dranken, energierepen, voor duursporten zoals marathon en lyofiliseerde maaltijden voor zelfvoorzienende sporten zoals trekking)...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play