België, Awirs-Flemalle
...De vloeibare margarine Fluidarine bestaat uit een mengsel van plantaardige vetten die dit product op kamertemperatuur vloeibaar houden. Dit artikel is vooral bedoeld voor culinaire bereidingen, met name voor het maken van sauzen.
België, Arlon
...Deze verse, gewassen en gesneden witte groenten, overgoten met hun saus, zullen zachtjes sudderen in hun schaal op de rand van uw barbecue. Makkelijk, vers, smakelijk. Bereidingstips Een van de eenvoudigste bereidingen: Verwijder het deksel en het etiket. Giet de saus over de groenten, roer om. Kook 10-12 minuten op de barbecue. Deze groenten kunnen ook in de magnetron worden gekookt (5 min. op 500 W.) of in de traditionele oven (15-18 min. op 180°C). Bewaringstips Bewaar in de onderkant van uw koelkast bij een ideale temperatuur van 2 tot 4°C. Beschikbare presentaties...
Portfolio (49)
Maïski behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Europese markt voor gevogelte. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan kip, rauwe bereidingen, voorgekookte producten, kant-en-klare maaltijden, voorgekookte granen en culinaire sauzen. Onze productie voldoet aan de HACCP-normen en we beschikken over het IFS Higher level certificaat! Daarnaast steunen we Belgische en lokale producten en streven we naar een lage ecologische voetafdruk. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op: we helpen u graag!
Portfolio (34)
België, Herstal
... dan 30 jaar ervaring in de voedingssector. Al onze bereidingen worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit: 4 kazen saus, bolognesesaus, carbonarasaus, bechamelsaus, napolitaanse saus, arrabiata saus, … Voor elk van de behoeften van onze klanten kunnen we nieuwe gepersonaliseerde recepten ontwikkelen, zoals Halal, Kasjer, Biologisch, …...
België, St Michiels
delisauce is gegroeid uit jarenlange keukenervaring. Onze chefs bereiden dagelijks verse bouillons en sauzen en staan garant voor topkwaliteit, elke dag opnieuw. Verse sauzen voor alle bereidingen Al onze sauzen dragen het label’ huisgemaakte kwaliteit’. delisauce is de perfecte mis-en-place voor elke professional. We streven er naar al onze gastronomische sauzen allergenenvrij te maken. Met...
België, Genk
Deliva werd opgericht in 1991 en is uitgegroeid tot een productie-unit (10.000 m²) voor soepen, sauzen, vacuüm gegaarde maaltijden en maaltijdcomponenten. Wij maken smaakvolle gerechten van topkwaliteit voor jong en oud. Onze expertise is het vertalen van hoogstaande huis- en of restaurant bereidingen naar de industriële keuken. De verwachtingen en behoeften van onze klanten zijn de inspiratie...
België, Waregem
...Spuntini is groothandel voor Frituur, Restaurant / Bistro / Tea Room, Horeca, Sandwichbar, Pitta, Café / Cafetaria / Taverne en Evenementen. Ze kunnen u Diepvriessnacks, Bake-off deegwaren, Pittablokken en broodjes, Diepvriesgroenten,Kant en klare maaltijden vers en diepvries, Verse bereidingen en Charcuterie, Salades , Verse aardappelprodukten, Zuivelprodukten, Kruiden, Pasta's, Sauzen, Vetten en Oliën, Alle Verpakkingsmaterialen, Dranken, Conserven, Alle Onderhoudsprodukten, Smulllbox voorzien.
België, Oostmalle
Colac is gespecialiseerd in ijs bereidingen en biedt een breed assortiment producten: ingrediënten voor artisanaal roomijs, sauzen en toppings, taartvullingen en frisse fruitbereidingen voor de zuivelindustrie. Bovendien werkt Colac™ permanent aan innovatieve oplossingen op maat van de gespecialiseerde industrie.
België, Brugge De Blauwe Toren
Visrokerij F. Alloo is een familiebedrijf die naast het roken van vis een groothandel in allerlei vissoorten (Zalm, Tong, Kabeljauw, Paling, enz.) is. Ook voor kreeft, kikkerbillen, garnalen, verschillende bereidingen en sauzen kan je bij hen terecht. Hun producten zijn ondergedeeld in een aantal categorieën: Verse producten (we voeren iedere dag verse zalm in), Diepvries producten, allerhande...
België, Knokke-Heist
Delino is een ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige sausen. Vandaag staat Delino nog steeds garant voor de fijnste koude en warme sausen voor professionele toepassingen. Dit betekent dat zowel de smaak als het gebruik en de houdbaarheid van de sausen afgestemd zijn voor het maken van bereidingen in slagerijen, traiteurszaken, grootkeukens, horeca, door producenten van bereide maaltijden of salades, catering..... tot in de particuliere keuken.
Populaire landen voor deze zoekterm