... en laat een bijzonder zachte aanraking achter.
Biologische Aloë Vera Gel
Bloemenwater van Sinaasappel
Biologisch Granaatappelextract
Biologische Sheaboter
Biologische Paardebloemolie
Algenextracten
Biologische Baobabolie
Biologische Arganolie
Natuurlijke extracten van Sleedoorn
Natuurlijke extracten van Zoethout
Natuurlijke extracten van Rijstzemelen
Breng de verhelderende crème twee keer per dag aan op het hele gezicht om de teint globaal te verlichten.
...Deze uitzonderlijke rosé met een lichte en intense mousse
maakt plaats voor een heldere en stralende rosé. Zeer
aromatisch in de neus met tonen van pruimen en
delicaat vermengde zwarte vruchten met een hint van
zoethout, is de structuur in de mond levendig en van
grote finesse. De romige textuur en de mandarijnachtige
afloop zorgen voor een mooie persistentie aan het
einde van de proeverij. Ideale metgezel bij een maaltijd
met kalfsvlees of sushi of tonijn.
93% Pinot Noir en 7% champagnedruiven.
Zilveren medaille op het Mondial du Rosé 2013.
...amandelpasta, honing van bergbloemen, om te eindigen met een delicate noot van meidoornbloem.
De rijke en delicate smaak van zoethout, pruim en abrikoos ontwikkelt zich langzaam in de mond en bereikt een prachtige intensiteit die het gehemelte zeer lang betovert.
RÉCOMPENSES
DOUBLE MÉDAILLE D’OR
San Francisco World Spirits Competition
2011
MÉDAILLE D’OR EN TITRE DE CHAMPION TOUTES CATEGORIES
Drinks International Travel Retail Excellence Awards
2010
LUXURY COGNAC BEST NEW ARRIVAL AWARD
China – Best of best Awards
2010...
... oudste ter wereld behoort. De gelijknamige wijn 'The Old Garden' is een zeldzame en uitzonderlijke cuvée, gekenmerkt door een zijdezachte textuur en een complexe aromatische palette, met tonen van zwarte kers, kruidnagel, peper en zoethout. In de mond onthult het delicate smaken van sinaasappel, chocolade en houtachtige specerijen.
'’The Old Garden' biedt een unieke smaakervaring en past perfect bij gegrild lamsvlees met rozemarijn, een risotto met wilde paddenstoelen, of pure chocolade met zeezout.
...Druivenras: Merlot - Marselan
Gouden medaille van Gilbert en Gaillard
Dieprode kleur,
De neus komt tot uiting met tonen van rijpe zwarte vruchten en vervolgens met tonen van zoethout.
De mond is genereus en fluweelachtig.
Druivenras: Merlot - Marselan
Gronden: Klei-kalksteen...
...leer en specerijen (peper, kaneel, zoethout). Een iconische wijn om nu van te genieten of om nog vele jaren in de kelder te laten rijpen.
Inhoud: 75cl
Type: Rode wijn
Druivenrassen: 80% Sangiovese, 10% Merlot & 10% Cabernet-sauvignon
DOCG: Chianti Classico Riserva (Italië, Toscane)
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2037
Serveertemperatuur: 16-18°C...
...Fenegriek is een aromatische plant waarvan de zaden als specerij worden gebruikt.
Het zaad heeft een gekarameliseerde geur met tonen van zoethout. De smaak lijkt op die van selderij en walnoot.
Naast zijn smaakvolle kwaliteiten heeft fenegriek verschillende gunstige eigenschappen. Het wordt gebruikt ter preventie van haaruitval en voor zijn hypoglycemische eigenschap die kan helpen bij de...
...Ontdek onze Vanillebonen uit Madagascar.
- De Grand Cru TULEAR.
- Direct van de producent, oogst 2022.
- Deze vlezige vanillevariëteit, gekweekt in het centrum
van de regio Analanjirofo, verspreidt de zoet-bittere
en licht anijsachtige aroma's van een stuk zoethout,
vergezeld van een gekarameliseerde smaak.
Het is de hoogte waarop het groeit en de droge
winters die het zijn aromatische...
...Neus
Zeer aromatisch, fijn, subtiel en geurend. Noten van wilde vruchten (braam, zwarte bessen), specerijen en zoethout.
Mond
Knapperige en raspen tannines, finesse, mooie balans, mooie soepelheid, aromatische persistentie.
Wijn-spijs combinatie: rood vlees, wit vlees, wild, gevogelte, kaas en paddenstoelen.
Vinificatie: veroudering in nieuwe Franse eiken vaten voor een derde.
Oog: Mooie intense...
... van nature aanwezige suikers in de knoflook karameliseren, waardoor de knoflook smaken van zoethout en balsamico ontwikkelt.
De umami-smaak maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen.
Wij bieden verschillende formaten aan die aan uw behoeften voldoen:
- Bewaarzakje van 15 g teentjes
- Bewaarzakje van 50 g teentjes
Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
...Deze kruideninfusie “Sawaneh” op basis van cacaobonen en specerijen is ideaal voor liefhebbers van pittige chai.
Ingrediënten: Gebroken cacaobonen (54%), stukjes kaneel, venkel, gember, sinaasappelschil, zoethout, kardemom, stukjes sinaasappel, roze peper.
We bieden andere theeën aan die je hier kunt vinden, in de speciale sectie.
Kruideninfusie van 100g in een kraftpapier verpakking.
Gewicht: 0,05 kg
Afmetingen: 14 × 20 cm...
...met tonen van eekhoorntjesbrood, zoethout, balsamico... Oorspronkelijk uit Korea en veel gebruikt in de Aziatische keuken, wint het langzaam aan populariteit in Europa. Het heeft recentelijk aan populariteit gewonnen, enerzijds dankzij de smaak, anderzijds dankzij de vele eigenschappen.
VOORDELEN VAN ZWARTE KNOFLOOK
Zwarte knoflook wordt beschouwd als een "alicament". Het is rijk aan...
...vanilleachtig, met zwarte vruchten die een mooie tannine structuur combineren, omhuld met zoethout en met tonen van geconfijte kersen.
Een mooie wijn die ons nu al zal verwennen na 10 tot 12 uur in een karaf.
Te proeven bij geroosterd vlees of harde kaas.
Product: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Oppervlakte: 30 ha
Uiterlijk: mooie diepe robijnrode kleur...
...De onverschrokken Joy is een kruidenthee die je een gedurfde mix biedt, samengebracht in een samenstelling. Zoethout gaat samen met munt voor een mooie frisse noot. Onmisbaar voor de zomeravonden.
Blikje of papieren zak met 40 gram kruiden: biologische kruiden in snij-infuus.
...50% Syrah
40% Carignan
10% Grenache Noir
Deze wijn, gemaakt van syrah, carignan en grenache noir, is geoogst op optimale rijpheid. Hij komt van oude wijnstokken die groeien op klei-zandachtige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou. Neus met aroma's van rode vruchten en zoethout. In de mond rond en in balans. Ideaal bij sauzen, konijn, wild, lam, of bij gerijpte kazen en natuurlijk heerlijk bij chocolade desserts.
Certificering: biologisch...
... druivensoorten worden na 6 maanden samengevoegd. De rijping vindt deels plaats in eiken vaten om de tannines te verfijnen en complexiteit toe te voegen, en deels in betonnen tanks om de frisheid van het fruit te behouden.
PROEVERIJ
Krachtige en complexe neus, met aroma's van zeer rijpe rode vruchten, tonen van zoethout en een vleugje branderigheid. De aanzet is geconcentreerd in de mond en vervolgens vol met een dominante smaak van zeer rijpe vruchten. De Mourvèdre zorgt voor een kenmerkende structuur met aanwezige en fluweelachtige tannines. De afdronk is lang, gekenmerkt door parfums van garrigue.
...L'Armagnac Castarède - 1993 is een jaargang rijk aan smaken, met een mooie aromatische complexiteit. Met tonen van pruimen en zoethout ontwikkelt het zich in de mond met een zachte textuur. Deze sterke drank is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en memorabele proeverij. Of je het nu alleen geniet of als begeleiding bij een gerecht, deze armagnac zal je zeker verleiden.
...Deze chocolade is ontstaan uit een subtiele mix van Criollo- en Forastero-bonen, die zoetheid en bitterheid combineren.
Na een lichtzure aanzet, komt deze donkere couverture chocolade uit Mexico, met pittige en houtachtige tonen, aangevuld met een vleugje zoethout.
Afmetingen - L 16 x B 8 x H 1,5 cm
Aantal per doos: 10
Minimale hoeveelheid per bestelling: 10
Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos
SKU: TO-M
Land van fabricage: Frankrijk
Pre-order: Ja
Best-seller: Nee
Personalisatie: Ja...
... pepertonen. In de mond is de aanzet rond en vol, met tonen van zoethout, en evolueert naar smakelijke tonen van zwarte vruchten die een mooie en lange afdronk ondersteunen.
GERECHT-WIJN COMBINATIE: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen
DIENST: 18-20°C
BEWAREN: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar
BIJZONDERHEID: De naam van de cuvée Héritage de Saint Victor verwijst naar de monniken van de Abdij van Saint Victor in Marseille.
...Zijn intense ebbenhouten kleur heeft donkere paarse reflecties.
Deze complexe wijn bestaat uit meerdere aroma's: zwarte vruchten (braambessen, bosbessen), specerij (peper, vanille) en een vleugje zoethout door de veroudering. Ze worden vergezeld door fijn omhulde tannines, wat samen een perfecte balans vormt.
Zijn rijke en krachtige structuur geeft hem een groot bewaarpotentieel.
...Mooie donkere jurk, bijna zwart met een licht mandarijnachtige glans.
Complexe neus met aroma's van geroosterde amandelen en cacaopoeder. Stevige en genereuze aanval.
Elegante en charmante body. Bijna minerale finale verfraaid met een vleugje zoethout, open en bloeiende finale.
Wijn die de liefhebber van rijpe wijnen zal verleiden, maar die geduldig kan wachten in de kelder van degene die de wijsheid heeft om te wachten.
Onze tips: Decanteer ½ uur voor het serveren; serveertemperatuur 17°C.