Frankrijk, La Cadière-D'azur
...Biologische teelt. Handmatige oogst in kistjes. Volledige ontsteeling, Fermentatie in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks, Overpompen. Rijping in vaten van twee wijnen, Assemblage, Traditionele kurk van kurk. PROEVERIJ OOG: Donker paarse kleur. NEUS: Aromatisch, karaktervol, intense aroma's van rode vruchten, aroma's van zoethout, geroosterde aroma's. MOND: Diep, krachtig, zijdezacht, tonen...
Portfolio (8)
Frankrijk, La Teste De Buch
... en laat een bijzonder zachte aanraking achter. Biologische Aloë Vera Gel Bloemenwater van Sinaasappel Biologisch Granaatappelextract Biologische Sheaboter Biologische Paardebloemolie Algenextracten Biologische Baobabolie Biologische Arganolie Natuurlijke extracten van Sleedoorn Natuurlijke extracten van Zoethout Natuurlijke extracten van Rijstzemelen Breng de verhelderende crème twee keer per dag aan op het hele gezicht om de teint globaal te verlichten.
Portfolio (24)
Frankrijk, PARIS
...Deze uitzonderlijke rosé met een lichte en intense mousse maakt plaats voor een heldere en stralende rosé. Zeer aromatisch in de neus met tonen van pruimen en delicaat vermengde zwarte vruchten met een hint van zoethout, is de structuur in de mond levendig en van grote finesse. De romige textuur en de mandarijnachtige afloop zorgen voor een mooie persistentie aan het einde van de proeverij. Ideale metgezel bij een maaltijd met kalfsvlees of sushi of tonijn. 93% Pinot Noir en 7% champagnedruiven. Zilveren medaille op het Mondial du Rosé 2013.
Portfolio (4)
Frankrijk, Jarnac
...amandelpasta, honing van bergbloemen, om te eindigen met een delicate noot van meidoornbloem. De rijke en delicate smaak van zoethout, pruim en abrikoos ontwikkelt zich langzaam in de mond en bereikt een prachtige intensiteit die het gehemelte zeer lang betovert. RÉCOMPENSES DOUBLE MÉDAILLE D’OR San Francisco World Spirits Competition 2011 MÉDAILLE D’OR EN TITRE DE CHAMPION TOUTES CATEGORIES Drinks International Travel Retail Excellence Awards 2010 LUXURY COGNAC BEST NEW ARRIVAL AWARD China – Best of best Awards 2010...
Portfolio (12)
Frankrijk, Bordeaux
... Druivenrassen: 100% Merlot Vinificatie: Thermoregulatieve betonnen vaten Rijping: 5% nieuwe vaten, 47,5% vaten van één wijn, 47,5% vaten van twee wijnen Proefnotitie: Dit is een wijn met veel karakter en specerijen; hij is peperig en fris in de neus met een mooie aanzet van zwarte vruchten en zoethout. In de mond is de textuur romig, met een goed volume en goed geïntegreerde tannines. De afdronk is lang met een kruidige en chocoladeachtige smaak.
Portfolio (43)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... oudste ter wereld behoort. De gelijknamige wijn 'The Old Garden' is een zeldzame en uitzonderlijke cuvée, gekenmerkt door een zijdezachte textuur en een complexe aromatische palette, met tonen van zwarte kers, kruidnagel, peper en zoethout. In de mond onthult het delicate smaken van sinaasappel, chocolade en houtachtige specerijen. '’The Old Garden' biedt een unieke smaakervaring en past perfect bij gegrild lamsvlees met rozemarijn, een risotto met wilde paddenstoelen, of pure chocolade met zeezout.
Portfolio (10)
Frankrijk, Banyuls Dels Aspres
...Druivenras: Merlot - Marselan Gouden medaille van Gilbert en Gaillard Dieprode kleur, De neus komt tot uiting met tonen van rijpe zwarte vruchten en vervolgens met tonen van zoethout. De mond is genereus en fluweelachtig. Druivenras: Merlot - Marselan Gronden: Klei-kalksteen...
Portfolio (8)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...leer en specerijen (peper, kaneel, zoethout). Een iconische wijn om nu van te genieten of om nog vele jaren in de kelder te laten rijpen. Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivenrassen: 80% Sangiovese, 10% Merlot & 10% Cabernet-sauvignon DOCG: Chianti Classico Riserva (Italië, Toscane) Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2037 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Bohas-Meyriat-Rignat
...Een kruideninfusie voor liefhebbers van een frisse smaak. Een perfecte balans tussen pepermunt en munt en de zoethoutwortel. Laatstgenoemde zal een zachte en zoete toets aan de infusie geven. Als je de frisse tonen van de munt zoekt, raden we een trektijd van 7 minuten aan. Als je de pittige en intense tonen van de zoethout verkiest, is een trektijd van 10 minuten nodig. Referentie: RECFRAIC100...
Portfolio (187)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...Fenegriek is een aromatische plant waarvan de zaden als specerij worden gebruikt. Het zaad heeft een gekarameliseerde geur met tonen van zoethout. De smaak lijkt op die van selderij en walnoot. Naast zijn smaakvolle kwaliteiten heeft fenegriek verschillende gunstige eigenschappen. Het wordt gebruikt ter preventie van haaruitval en voor zijn hypoglycemische eigenschap die kan helpen bij de...
Portfolio (30)
Frankrijk, Saint-Laurent-Des-Arbres
...Ontdek onze Vanillebonen uit Madagascar. - De Grand Cru TULEAR. - Direct van de producent, oogst 2022. - Deze vlezige vanillevariëteit, gekweekt in het centrum van de regio Analanjirofo, verspreidt de zoet-bittere en licht anijsachtige aroma's van een stuk zoethout, vergezeld van een gekarameliseerde smaak. Het is de hoogte waarop het groeit en de droge winters die het zijn aromatische...
Portfolio (19)
Frankrijk, Auxerre
...Neus Zeer aromatisch, fijn, subtiel en geurend. Noten van wilde vruchten (braam, zwarte bessen), specerijen en zoethout. Mond Knapperige en raspen tannines, finesse, mooie balans, mooie soepelheid, aromatische persistentie. Wijn-spijs combinatie: rood vlees, wit vlees, wild, gevogelte, kaas en paddenstoelen. Vinificatie: veroudering in nieuwe Franse eiken vaten voor een derde. Oog: Mooie intense...
Portfolio (190)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
... van nature aanwezige suikers in de knoflook karameliseren, waardoor de knoflook smaken van zoethout en balsamico ontwikkelt. De umami-smaak maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen. Wij bieden verschillende formaten aan die aan uw behoeften voldoen: - Bewaarzakje van 15 g teentjes - Bewaarzakje van 50 g teentjes Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
Portfolio (5)
Frankrijk, Gennevilliers
...Deze kruideninfusie “Sawaneh” op basis van cacaobonen en specerijen is ideaal voor liefhebbers van pittige chai. Ingrediënten: Gebroken cacaobonen (54%), stukjes kaneel, venkel, gember, sinaasappelschil, zoethout, kardemom, stukjes sinaasappel, roze peper. We bieden andere theeën aan die je hier kunt vinden, in de speciale sectie. Kruideninfusie van 100g in een kraftpapier verpakking. Gewicht: 0,05 kg Afmetingen: 14 × 20 cm...
Portfolio (27)
Frankrijk, Roubia
... vruchten, subtiele tonen van zoethout, dichte tannines, rond, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, lange persistentie. Kleur: Rood Druivenras: Carignan, Cinsault, Grenache, Mourvèdre, Syrah Alcohol: 12,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire is in 2004 ontstaan uit de ontmoeting van botanisten, ethnobotanisten en verzamelaars die gepassioneerd zijn door de plantenwereld. Gespecialiseerd in biologische verse plantextracten uit de Franse flora, kiest het laboratorium vanaf het begin voor een originele productiemethode: de planten, verzameld door de bij de onderneming aangesloten verzamelaar-producten, worden direct...
Portfolio (311)
Frankrijk, Passa
...50% Syrah 40% Carignan 10% Grenache Noir Deze wijn, gemaakt van syrah, carignan en grenache noir, is geoogst op optimale rijpheid. Hij komt van oude wijnstokken die groeien op klei-zandachtige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou. Neus met aroma's van rode vruchten en zoethout. In de mond rond en in balans. Ideaal bij sauzen, konijn, wild, lam, of bij gerijpte kazen en natuurlijk heerlijk bij chocolade desserts. Certificering: biologisch...
Portfolio (14)
Frankrijk, Saint Cannat
... druivensoorten worden na 6 maanden samengevoegd. De rijping vindt deels plaats in eiken vaten om de tannines te verfijnen en complexiteit toe te voegen, en deels in betonnen tanks om de frisheid van het fruit te behouden. PROEVERIJ Krachtige en complexe neus, met aroma's van zeer rijpe rode vruchten, tonen van zoethout en een vleugje branderigheid. De aanzet is geconcentreerd in de mond en vervolgens vol met een dominante smaak van zeer rijpe vruchten. De Mourvèdre zorgt voor een kenmerkende structuur met aanwezige en fluweelachtige tannines. De afdronk is lang, gekenmerkt door parfums van garrigue.
Portfolio (46)
Frankrijk, Wingles
...Deze chocolade is ontstaan uit een subtiele mix van Criollo- en Forastero-bonen, die zoetheid en bitterheid combineren. Na een lichtzure aanzet, komt deze donkere couverture chocolade uit Mexico, met pittige en houtachtige tonen, aangevuld met een vleugje zoethout. Afmetingen - L 16 x B 8 x H 1,5 cm Aantal per doos: 10 Minimale hoeveelheid per bestelling: 10 Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos SKU: TO-M Land van fabricage: Frankrijk Pre-order: Ja Best-seller: Nee Personalisatie: Ja...
Portfolio (43)
Frankrijk, Brue Auriac
... pepertonen. In de mond is de aanzet rond en vol, met tonen van zoethout, en evolueert naar smakelijke tonen van zwarte vruchten die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHT-WIJN COMBINATIE: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAREN: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar BIJZONDERHEID: De naam van de cuvée Héritage de Saint Victor verwijst naar de monniken van de Abdij van Saint Victor in Marseille.
Portfolio (7)
Frankrijk, St Vincent Rive D'olt
...Zijn intense ebbenhouten kleur heeft donkere paarse reflecties. Deze complexe wijn bestaat uit meerdere aroma's: zwarte vruchten (braambessen, bosbessen), specerij (peper, vanille) en een vleugje zoethout door de veroudering. Ze worden vergezeld door fijn omhulde tannines, wat samen een perfecte balans vormt. Zijn rijke en krachtige structuur geeft hem een groot bewaarpotentieel.
Portfolio (5)
Frankrijk, Soussans
...Mooie donkere jurk, bijna zwart met een licht mandarijnachtige glans. Complexe neus met aroma's van geroosterde amandelen en cacaopoeder. Stevige en genereuze aanval. Elegante en charmante body. Bijna minerale finale verfraaid met een vleugje zoethout, open en bloeiende finale. Wijn die de liefhebber van rijpe wijnen zal verleiden, maar die geduldig kan wachten in de kelder van degene die de wijsheid heeft om te wachten. Onze tips: Decanteer ½ uur voor het serveren; serveertemperatuur 17°C.
Portfolio (7)
Frankrijk, Clermont Ferrand
... verhouding (Astragalus, Nopal, Moederkruid, Terminalia, Engelwortel, Klis, Haver, Epilobium, Rabarber, Brandnetel, Vlier, Scutellaria) en gestandaardiseerde extracten (Gember, Kaneel, Rhodiola, Ginseng, Siberische ginseng, Centella Asiatica, Boswellia, Garcinia, Ashwagandha, Griffonia simplicifolia, Zoethout, Wakame, Knoflook, Mariadistel, Koffie, Hawthorn, Soja, Kattenklauw, Sint-Janskruid...
Frankrijk, Gevrey Chambertin
... achttien appellaties. De exploitatie is een betrouwbare waarde in de gids. Buren van de grand cru Ruchottes, Les Champonnets is een klimaat op hoogte, vrij steil, gelegen rond de 280 m, met een oost-noordoostelijke blootstelling. Ze verschijnen niet vaak in de Gids; dit is de gelegenheid om ze te ontdekken, via deze donkerrode wijn met een neus van zoethout en munt, die zich bij het luchten opent...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play