Italië, Milano
...Gemaakt in de maand juli, is het een honing met een sterke persoonlijkheid die de neiging heeft om te kristalliseren. In vloeibare vorm heeft het een amberkleur en lichtbruine tint, en wanneer het kristalliseert, krijgt het een geur van gedroogde paddenstoelen, zoethout, bijna gerookt. Het aroma is zeer intens, aanhoudend, en doet denken aan karamel en de smaak van toffee, wat zeer gewaardeerd...
Portfolio (116)
Italië, Milano
...Gezichtscrème speciaal geformuleerd om de helderheid van de huid te benadrukken. Geschikt voor alle huidtypes en voor dagelijks gebruik, helpt het de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan, door zowel fijne lijntjes als diepere rimpels van binnenuit op te vullen. De innovatieve anti-aging formule, die glycyrrhetinezuur bevat, een organisch triterpeen zuur gewonnen uit zoethout, met ontstekingsremmende, verzachtende en kalmerende werking, is ontwikkeld om de huid helderder en gehydrateerder te maken.
Portfolio (84)
Italië, Trepuzzi
...24 uur infusie leidt tot de distillatie in traditionele ketels van elke individuele botanische, waaronder jeneverbes, Sint-Janskruid, zoethout, koriander en vooral zeewier, wat de unieke smaak kenmerkt. Het mengen gebeurt uitsluitend met puur bronwater. Na 3 filtraties wordt het gehele bottelingsproces met de hand uitgevoerd. - Voor het oog lijkt het kristalhelder en kleurloos - In de neus is er...
Portfolio (89)
Italië, Barletta
Altijd op zoek naar het Goede, de Biologische Chocolade Orsini drukt onze Wil uit om oprecht en transparant te zijn naar de wereld. Biologische chocolade dragees, biologische chocoladerepen, biologische chocolade truffels, biologische gianduia cremino, alles gemaakt met biologische ingrediënten van Italiaanse oorsprong, Hazelaar en Amandel geselecteerd in Italië. Chocolade en hoogwaardige snoepw...
Portfolio (10)
Italië, Nave
...Ambra, helder en stralend van kleur. In de neus komen herinneringen aan hooi naar voren, met tonen van cacao en zure kersen. De smaak is gelaagd en complex, met aroma's die doen denken aan donkere bessen, zoethout en kruidnagel, met een licht citrusachtige toets op de achtergrond. De afdronk doet denken aan crème caramel en gebrand eikenhout. Capaciteit: 0.70l Code: 90373 Categorie: Whisky Alcoholpercentage: 43% vol...
Portfolio (46)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
Italië, Acerra
...Grani Caffè Cortese gemengde koffiebonen, verpakking van 1 kg Decaf Bar Cafeïne minder dan 0,1% Hazelnootkleurige en compacte crema, rijke en fruitige smaak. Noten van bittere cacao en een nasmaak van zoethout. Laat je verrassen door deze mix, alle smaak van een espresso maar zonder cafeïne. Cafeïnegehalte minder dan 0,1% LIJN: BAR - DECAFFEINATO BAR...
Portfolio (61)
Italië, Vellezzo Bellini (pv)
...Vloeibare Handzeep van 300 ml verpakt in een prachtige gouden geribbelde dispenserfles. Een mooi en nuttig cadeau-idee voor schoonheid en welzijn. Geurovereenkomst: oosters, bloemig Topnoten: peper, mandarijn, peer, sinaasappel Hartnoten: jasmijn, koffie, zoethout Basisnoten: patchouli, vanille, ceder, cashmerehout Afmetingen: 6,50 x 6,50 x 15,50 cm. Minimale verpakking: 6 stuks...
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
... maanden. Prachtige granaatrode kleur. In de neus is hij imposant. Rijk aan aroma's van rijpe rode en zwarte bessen, tonen van kers en zoethout, doordrenkt met mediterrane kruiden, fijne en zoete specerijen. In de mond is hij aangenaam warm, vol van smaak en gekruid, alles perfect samengesmolten door een minerale toets. Zijn rijke en fluweelachtige structuur is goed in balans met de tannische...
Portfolio (5)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Italië, Schio
...Amarone Latium Morini is een must in de Italiaanse wijnbouw. Bijna ondoordringbaar in zijn intense robijnrode kleur met lichte granaatrode reflecties. Complex, rijpe kers bijna als een marmelade, zoethout, gekruid met zwarte peper, Toscaanse tabak die niet opdringerig is. Bij de eerste slok komt hij warm en zacht over, met een dominante tannine op een aangename mineraliteit op de achtergrond...
Portfolio (3)
Italië, Piglio
...In de Middeleeuwen bijgenaamd "Koning der Wijnen", vertegenwoordigt het de authentieke expressie van een gebied dat altijd bestemd is geweest voor de wijnbouw. Diep rode kleur, met robijnrode reflecties. In de neus onthult het aromatische complexiteit die varieert van rijpe kers tot tonen van kruidnagel en nootmuskaat. De smaak, aanvankelijk kruidig en bijna balsemisch, opent krachtig en zoutig met tonen van zoethout. In de lange afdronk keren de tonen die in de neus zijn uitgedrukt, consistent en in balans terug.
Portfolio (2)
De Amarelli Fabbrica di Liquirizia di Fortunato Amarelli e C. produceert de beste zoethout ter wereld, volgens de gezaghebbende stem van de Encyclopaedia Britannica, die in Calabria is ontstaan. Oude documenten bevestigen dat de familie Amarelli al rond 1500 de ondergrondse takken van een plant verhandelde die nog steeds in overvloed groeit op hun landerijen: zoethout, met de wetenschappelijke...
Italië, Trento
... onmiskenbare Italiaanse smaak wordt gegarandeerd. Onder de traditionele likeuren springen de limoncello, appel-, bosbes-, zoethout-, kokos-, koffie- en alle soorten amari eruit. Na jaren van onderzoek en ervaring op het gebied van de stabilisatie van likeuren, is Flavor Chimica erin geslaagd een nieuwe soort likeuren te creëren die 'high-tech' worden genoemd. Dit zijn producten op basis van alcoholische room, waaraan ook andere ingrediënten kunnen worden toegevoegd, zoals chocolade, eieren of kleine vruchten zoals aardbeien, frambozen, pistachenoten, hazelnoten en meer.
Italië, Palermo
... en propolis, honing en alpine kruiden, Koffie Honing. Andere soorten bestemd voor de niet-farmaceutische handel zijn: johannesbrood, munt, zoethout, bosbes, anijs, kaneel, zoethout en kaneel, zoethout en kers, zoethout en gember, zoethout en anijs, zoethout en eucalyptus, sesam en honing, Acerola en eucalyptus, kamille en citroen, honing en andere vruchten... Productie ook voor PRIVATE LABEL.
Italië, Venezia
... rijke en verfrissende smaak, met zachte fruitige geuren. Van nature troebel. BIRRA SAN MARCO STRONG Uitstekend sterke bovengistende bier. Vier speciale gerstemouten en twee superieure hopvariëteiten geven elegante tonen van gedroogd fruit en zoethout. BIRRA SAN MARCO PILS Ongefilterde Pilsner, prachtig in balans, knapperig en dorstlessend. De edele hop geeft het frisse bloemige en kruidige tonen.
Portfolio (4)
... Sicilië, de bergamot, zoethout en ceders van kleine producenten in Calabrië, de medicinale kruiden van landbouwbedrijven die uitsluitend die verbouwen. En dan zijn er de geheimen, de infusie-recepten verborgen in een klooster en in mijn handen gelegd als een daad van geloof. We hebben geen grote geschiedenis achter ons, maar aan de andere kant, geschiedenis begint altijd vanuit het heden." (Fabio Elettrico)...
Italië, Somma Vesuviana
... staat om een breed scala aan te bieden, waaronder: Biologische voeding met granen, peulvruchten, rijst, zoetstoffen, jam en vruchtensappen, chocolade en suikervrije snoepjes, zoethout, zoete en hartige bakproducten, specerijen en kruiden, rijst-soja-amandel dranken, elixers en bitters, fruitinfusies en thee, zowel los als in filters; Natuurlijke en biologische cosmetica met gezichts- en...
Italië, Rossano
... (chocolade en chili). Daarnaast presenteren we een assortiment grappa met de smaken laurier, venkel en zoethout. Tot slot introduceren we onze nieuwigheid LIQUIRIZIA EN SAMBUCA. Onze productie is strikt ambachtelijk in elke fase van de verwerking. Likeur met zoethout 25% vol; Crème met zoethout 18% vol. (ingrediënten: melk; suiker; alcohol; pure zoethout); Likeur met chocolade (ingrediënten: water, suiker, alcohol, pure zoethout, cacao, natuurlijke aroma's). Venkel (ingrediënten: water, suiker, alcohol, wilde venkel). Bovendien is de harmonieuze smaak zeer bijzonder.
Populaire landen voor deze zoekterm