...Onze voedingsaroma's worden aangeboden in verschillende vormen: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
...Pistache-aroma wordt vaak gebruikt om desserts, gebak en ijs op smaak te brengen. Met zijn zowel genereuze als subtiele en heerlijke tonen brengt het warmte en comfort.
Portfolio (50)
Frankrijk, Arengosse
... sauzen. Ingrediënten: Ongezuiverde Franse bietsuiker, natuurlijk ananasaroma, natuurlijke gele kleurstof. Kenmerken: - PET-fles van 100 g. - Ongezuiverde Franse bietsuiker. - Natuurlijk ananasaroma. - Zonder additieven of kunstmatige conserveermiddelen. Gebruik: Voeg een zonnige toets toe aan uw warme dranken, desserts, gebak (meringues, slagroom...) maar ook aan ijs, yoghurt. Voeg naar smaak toe voor een onweerstaanbare tropische smaak. Bewaaradvies: Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Referentie:SUCRE0007A...
Portfolio (200)
Frankrijk, Prunay-Sur-Essonne
Frankrijk, Merville
... 3 categorieën: - blonde karamel, met een honingachtige, snoepachtige smaak, dit is een karamel die zeer weinig gekarameliseerd is - traditionele karamel, de standaard karamel smaak waar je gemakkelijk aan denkt, vaak gebruikt als topping en saus - sterke karamel, met een zeer uitgesproken smaak, gebruikt in mengsels in de koekjesindustrie of in zuivelproducten om een goede karamel smaak te verkrijgen. BELANGRIJKSTE TOEPASSINGEN: - Melkdesserts - Plantaardige desserts - IJs - Koekjes - Taarten - Sauzen - Toppings - Snoepgoed...
Portfolio (7)
Frankrijk, Paris
... intense smaak voegt een uitzonderlijke toets toe aan uw culinaire creaties. Om het te bewaren, plaatst u het in een luchtdichte container in het groente- en fruitcompartiment van uw koelkast. Laat het enkele minuten op kamertemperatuur staan om zijn aromatische en visuele kwaliteiten terug te krijgen. Uiterlijk: De peulen zijn vet, olieachtig, glanzend en soepel. Geur en smaak: Chocolade-vanille, intens en fruitig. Gebruik: In infusie, Crème, Banket, IJs, Yoghurt, Chocolade, Hartige en zoete recepten.
Portfolio (8)
Frankrijk, Pissy-Pôville
...Cider de glace, een uitvinding uit Quebec, kan een alcoholpercentage van 7° tot 13° hebben. Verkregen door de kou, verspreidt het geuren van verse of gekookte appels, karamel, gekonfijt fruit, specerijen en honing. Dit likeurachtige product is een balans tussen zuurheid en suiker, met een lichte bitterheid. Het past perfect bij uw foie gras, rauwe of blauwaderkaas en uw desserts.
Portfolio (5)
Frankrijk, Condom
...Deze aangename smaak van lavendel en tijm heeft ontspannende krachten. Een anti-stress likeur die je meeneemt naar een Provençaals landschap. Ook heerlijk op desserts of ijs, als digestief of puur. GEWICHT: 1,3 kg FLES: Fles 70cl SKU: L LATH PAYS C070...
Portfolio (66)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Romige vacherin met smaken van kokos/mango, met geraspte kokos en een hart van meringue. Een ijs gemaakt met hoogwaardige biologische ingrediënten in een vacherin van 660 g. Gewicht: 660g...
Portfolio (184)
Frankrijk, Valence
...Creëer een heerlijke ijs, granita, bavarois, mousse, smoothies, bevroren desserts en nog veel meer... Vanaf het moment van oogsten worden onze vruchten onmiddellijk verwerkt en ingevroren om hun smaak en natuurlijke versheid te behouden. Verkoopeenheid Tetra van 1 kg (6 per doos) of 500 gr (12 per doos) Enkele smaken in plastic bakjes van 1 kg Een assortiment in plastic bakken van 11 kg...
Portfolio (68)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000010028 Perfect voor gebak en desserts (petits fours, tuiles, taarten, ijs) of in hartige gerechten: vis, vlees, groenten, salades... De amandel is een uitstekende notenkeuze, geliefd om zijn smaak en ook geconsumeerd om zijn voordelen. Een uitstekende bron van enkelvoudig onverzadigde vetten, antioxidanten, vezels en eiwitten, de amandel geeft een langdurig verzadigd gevoel. Proefadvies Toevoegen aan uw bereidingen (muesli, desserts, vlees, salades…). Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Amandelen uit de Biologische Landbouw...
Portfolio (114)
Frankrijk, Canejan
...-uitgang voor aansluiting op het bestaande audiosysteem. Door het rode deksel te verwijderen, krijgt u toegang tot de DIP-schakelaars voor het selecteren van berichten (worst, salami en kaas, vis, bakkerij, patisserie, pizzeria, catering, pizza en desserts, ijs, fruit en groenten, kaas en zuivelproducten, nummer, patiënt, klant, acceptatie, reservering, ticketverkoop).
Portfolio (1543)
Frankrijk, HOCHFELDEN
...In the Box is een waterdichte kartonnen verpakking bestemd voor de CHR, ijssalons, patissiers, kaaswinkels, salades, enzovoort... Het kan zowel warme maaltijden, of de restjes van een maaltijd, producten uit de Street food, kazen, desserts, ijs, enzovoort bevatten... Voor warme gerechten: kan direct worden opgewarmd in de traditionele oven of de magnetron. Praktisch, elegant en aanpasbaar.
Portfolio (15)
Frankrijk, Appietto
...Krokante hazelnootpasta zonder palmolie van de Biscuiterie d'Afa. De krokante textuur van deze nieuwe hazelnootpasta zal zowel jong als oud verwennen. Ideaal voor gebruik in uw desserts, ijs, pannenkoeken of gewoon om met een lepel te consumeren! Als u van onze canistrelli houdt, dan zult u ook van onze hazelnootpasta houden. Gewicht: 250 gr Ingrediënten: Corsicaanse biscuits Canistrelli 57...
Portfolio (118)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... tegenwoordig de show steelt van de hele peulen bij de grootste chefs. Het bestaat uit een vakkundig mengsel van vanillebonen en een krachtige bourbon vanilleconcentraat. De vanillebonen die voor de bereiding worden gebruikt, komen uitsluitend uit Madagaskar. Gebruikstips: De supreme vanille is ideaal voor al uw zoete bereidingen: taarten, flan, crèmes, yoghurt, ijs, koekjes, desserts en andere nagerechten, met of zonder bakken.
Portfolio (10)
Frankrijk, Mandelieu
...Balsamico-crème is een product dat geliefd is bij chefs en fijnproevers. De unieke, fluweelachtige textuur en de zowel zure als zoete smaak zorgen voor een bijzondere en onmiskenbare smaak. De balsamico-crème van François Roméo is ongeëvenaard om gegrild vlees, groenten, voorgerechten en kaas mee te verrijken. Ze is ook buitengewoon waar je het het minst verwacht: op desserts zoals panna cotta, op verse vruchten en niet te vergeten op ijs. Netto gewicht: 0,250 KG Inhoud: 25 CL...
Portfolio (45)
Frankrijk, Renaison
...Venkelpollen is een "luxe" specerij waarvan de reputatie de afgelopen jaren alleen maar is gegroeid. Deze specerij kan worden gebruikt om uw witte vlees, vis en zelfs uw desserts en ijs te begeleiden. Venkelpollen heeft aroma's van drop, citroen, anijs en saffraan, evenals andere fruitige tonen die uw hartige of zoete gerechten kunnen verrassen. Herkomst: Italië, Toscane Kwaliteit: A...
Portfolio (56)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
...Een unieke saffraan-specialiteit op basis van biologische rietsuikersiroop. Verrassend uw gasten met originele cocktails: kirs, punch... Maar ook met creatieve desserts met saffraansiroop als topping op gebak, ijs, in fruitsalades... Siroop in een fles van een kwart liter (30 cl) Gewicht: 300 g...
Portfolio (28)
Frankrijk, Aix En Provence
...REINE DES PRÈS - Filipendula ulmaria Interessante plant vanwege zijn overvloed en zeer uitgesproken aromatische smaak. Bladeren en bloemen hebben een geur en smaak van bittere amandelen en vanille, die worden gebruikt om desserts op smaak te brengen. Plant Reine des près - Filipendula ulmaria. Keuken Infusie, melk, ijs, crèmes, desserts, donuts. Vorm / Hoeveelheid BIO GEBROKEN BLOEM / 40g - 250g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. Deugden anti-reuma, drainend, koorts, diuretisch, transpiratiebevorderend, antispasmodisch.
Portfolio (9)
Frankrijk, Talant
...Breng krokante en knapperige texturen aan uw creaties met onze glinsterende crêpe dentelle (Brisures de gavottes), geproduceerd in Frankrijk, gegarandeerd palmolie-vrij. Maak knapperige bases voor desserts, borddesserts, koekjes en ijs. De glinsterende crêpe dentelle Déco ’Relief is natuurlijk, zonder palmolie, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen, en bestaat uit tarwebloem, suiker...
Portfolio (192)
Frankrijk, Auxerre
...), desserts (exotische fruitsalade, kastanje-ijs, bladerdeegtaart met gele perziken)","Domaine:Château Coutet":"Domein: Château Coutet","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl","fermentation en barriques puis élevage de 18 mois dans du chêne français neuf":"fermentatie in vaten gevolgd door 18 maanden rijping in nieuwe Franse eik","Millésime:2016...
Portfolio (190)
Frankrijk, Levallois Perret
...Munt is een aromatische, kruidachtige plant met zeer geurige groene bladeren. Gebruik van Munt in de keuken: In desserts geeft het smaak aan ijs, sorbets en diverse snoepjes. De combinatie van munt met aardbei en chocolade is een genot! Het geeft smaak aan flans, fruitsalades, dranken (thee, mojito...) Munt geeft smaak aan ontelbare bereidingen, zowel aan salades als aan groentegerechten, granen (tabouleh) of vlees... De voordelen van Munt: Het heeft kalmerende, verdovende en pijnstillende eigenschappen.
Portfolio (28)
Frankrijk, Domjean
...Gelaagd fruitglazuur op basis van passievruchtenpuree. Gegeleerd met fruitpectine. Voordelen: Glans en stabiele textuur bij het invriezen en ontdooien. Voor desserts, mousses, bavarois en ijs. Toepassingen: Klaar voor gebruik, Smelten bij 45° / 50°C au bain-marie. Gieten op het bevroren dessert (zonder ijsvorming) of gladstrijken met een enkele beweging van de spatel. Bewaring: In de originele, goed gesloten verpakking, beschermd tegen licht, warmte en vocht (tussen 4° en 20° C). Gevoelig voor sterke geuren. Te gebruiken binnen 3 weken na opening.
Portfolio (6)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... professionele ijscrusher is ontworpen voor intensieve voorbereiding van dranken, cocktails of bevroren desserts. Grootte van de ijsblokjes: alle soorten ijsblokjes Afmetingen: L 190 x D 250 x H 560 mm Vermogen: 230 V / 50 Hz Gewicht: 11 kg...
Portfolio (188)
Frankrijk, Sarcelles
... we uw referentie leverancier voor de bevoorrading van uw voedingswinkels. Al onze producten voldoen aan de halal-certificeringen. Op onze website vindt u een ruime keuze aan diepvriesproducten: - halal diepvries rundvlees - halal diepvries gevogelte - diepvries kebab - diepvries tenders en wings - diepvries groenten - diepvries fruit - diepvries friet - diepvries gefrituurde snacks - halal diepvries pizza's - diepvries Aziatische producten - diepvries ijs en desserts Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diepvriesproducten.
Portfolio (131)
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
... softijs, evenals voor de productie van granita. Onze selectie van apparatuur en producten garandeert de kwaliteit en versheid van de eindproducten. Daarnaast leveren we bereidingen, mixers en mallen die specifiek zijn ontworpen voor de ijsindustrie, wat helpt bij het creëren van perfecte bevroren desserts in textuur en smaak. Naast ijs omvat onze catalogus machines voor chocolade, cappuccino, wafels...
Frankrijk, Grasse
... aroma's van zeer hoge kwaliteit volgens de meest veeleisende internationale kwaliteitsnormen. Het bedrijf levert voornamelijk aan de voedingsmiddelenindustrie in de sectoren van dranken, zuivelproducten, snoep, koekjes, ijs, desserts en hartige producten. Het bedrijf beschikt over een netwerk van commerciële agenten over de hele wereld en heeft een dochteronderneming in Florida (VS) met een productie-eenheid en R&D-laboratoria.
Frankrijk, Saint-Martin-De-Seignanx
...CEYLAN FRANCE, van het in Spanje gevestigde bedrijf Manufacturas Ceylan S.L., biedt specerijen, kruiden, aromatische mengsels en additieven voor de voedingsindustrie aan. Wij produceren en commercialiseren: - zoute aroma's voor snacks, visconserven, vleesproducten, sauzen en kruiden, kant-en-klaar maaltijden - zoete aroma's voor ijs, sorbets, yoghurt, desserts, gebak - culinaire bases...
Frankrijk, Bastia
Groothandel voedsel voor Voedingsprofessionals, Professionals Boul-Pat, Professionele Gemeenschappen. Een breed scala aan kwaliteitsproducten wordt aangeboden: De Corsicaanse Producten, Vlees en Gevogelte, Zuivelproducten, Diepvriesproducten, IJs, Charcuterie, Kaas, Yoghurt van alle Wereldsmaken, Inblikken, Zetmeel, Groenten, Vis, Desserts, Soepen, Tomatensauzen, Boter, Fruitpuree, Kant-en-klare Maaltijden en nog veel meer.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play