Bulgarije, Veliko Tarnovo
...Hunkar Maraslim 500 gr Gewone IJs Inhoud: Het product is geproduceerd met verse koemelk en natuurlijke suiker. Bevat geen toevoegingen. Gewicht: 500 gram Smaak: Kenmerkt zich door zijn pure melk aroma. Heeft een intense en romige textuur. Biedt een eenvoudige en natuurlijke smaak. Gebruikstips: Hunkar Maraslim 500 gr gewone ijs kan geserveerd worden naast verschillende desserts en fruit. Het kan...
Portfolio (24)
...Onze voedingsaroma's worden aangeboden in verschillende vormen: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
...Pistache-aroma wordt vaak gebruikt om desserts, gebak en ijs op smaak te brengen. Met zijn zowel genereuze als subtiele en heerlijke tonen brengt het warmte en comfort.
Portfolio (50)
Turkije, Istanbul
...Materiaal: Karton, deksel in PET. Vorm: Ronde pot. Voordelen: Stapelbaar, gemakkelijk op te bergen en te hanteren. Toepassingen: Voor al je koude desserts, ijs en sorbets. Deksel: Koepelvormig deksel. Ontdek onze ijscontainer in bruin kraftkarton met een modern ontwerp. Aanpasbaar in de kleuren van jouw merk, benadrukt het jouw desserts. Perfect voor ijs, sorbets, fruitsalades en koude en warme...
Portfolio (123)
Frankrijk, Arengosse
... sauzen. Ingrediënten: Ongezuiverde Franse bietsuiker, natuurlijk ananasaroma, natuurlijke gele kleurstof. Kenmerken: - PET-fles van 100 g. - Ongezuiverde Franse bietsuiker. - Natuurlijk ananasaroma. - Zonder additieven of kunstmatige conserveermiddelen. Gebruik: Voeg een zonnige toets toe aan uw warme dranken, desserts, gebak (meringues, slagroom...) maar ook aan ijs, yoghurt. Voeg naar smaak toe voor een onweerstaanbare tropische smaak. Bewaaradvies: Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Referentie:SUCRE0007A...
Portfolio (200)
Hongarije, Budapest
...Zoethoutwortel is een zoete, gedroogde wortel die inheems is in het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Het wordt geoogst, schoongemaakt en gedroogd om te worden gebruikt in verschillende culinaire toepassingen. Zoethout voegt een zoete smaak toe aan taarten, gebak en desserts zoals ijs en panna cotta. Het wordt ook gebruikt als een natuurlijke zoetstof in koffieblends en om de zoetheid van wild vlees te versterken. Om de smaak te behouden, moet zoethoutwortel worden bewaard in luchtdichte containers, weg van licht en vocht.
Portfolio (59)
Duitsland, Nürnberg
...Dit zijn kleine, kleurrijke, linzenvormige chocoladebonbons gemaakt van cacao en vaak gebruikt voor het decoreren van taarten, gebak en desserts. Ze zijn ook populair als toppings voor ijs of yoghurt. De linzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, en hun aantrekkelijke uiterlijk voegt een speelse toets toe aan zoete lekkernijen. Bovendien kunnen ze worden gebruikt in het bakken om de visuele aantrekkingskracht van verschillende zoetigheden te vergroten.
Portfolio (186)
België, Rumst
... Ontwerp – Speciaal ontworpen roestvrijstalen messen maken het crushen van ijs en bevroren ingrediënten moeiteloos, ideaal voor bevroren dranken en desserts. De zes scherpe, roestvrijstalen messen zijn specifiek ontworpen voor het crushen van ijs en harde bevroren ingrediënten, perfect voor het maken van gladde bevroren dranken, sorbets of andere ijzige recepten met minimale inspanning. 5-Snelheden...
Portfolio (228)
Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
Nederland, Emmen
...Voor soft serve of schepijs. Vanille, Aardbei & Chocolade DairyBasic Ice Mix-poeders zijn gebruiksklare premixen, ontworpen voor een gemakkelijke bereiding van consistente, hoogwaardige, heerlijke ijs.
Frankrijk, Prunay-Sur-Essonne
Polen, Brzozów
... &nbsp; <strong> gebruik </strong> perfect als snack thuis, op reis, op school of op het werk. Een geweldige aanvulling op muesli, taarten, ijs en desserts. &nbsp; <strong> Opmerkingen </strong> Bewaren op een droge en koele plaats.
Portfolio (781)
Polen, Kolbuszowa
...Zowel kinderen als volwassenen zijn dol op het bevroren dessert. Om u te laten genieten van de smaak van ijs, bieden wij u verpakkingen aan die zich ideaal bewijzen voor het invriezen van producten. De folie van dit type heeft een weerstand tegen lage opslagtemperaturen, terwijl de smaak en eigenschappen van het ijs behouden blijven, en de mechanische weerstand tegen doorboring.
Portfolio (91)
Frankrijk, Merville
... 3 categorieën: - blonde karamel, met een honingachtige, snoepachtige smaak, dit is een karamel die zeer weinig gekarameliseerd is - traditionele karamel, de standaard karamel smaak waar je gemakkelijk aan denkt, vaak gebruikt als topping en saus - sterke karamel, met een zeer uitgesproken smaak, gebruikt in mengsels in de koekjesindustrie of in zuivelproducten om een goede karamel smaak te verkrijgen. BELANGRIJKSTE TOEPASSINGEN: - Melkdesserts - Plantaardige desserts - IJs - Koekjes - Taarten - Sauzen - Toppings - Snoepgoed...
Portfolio (7)
Nederland, Renkum
...De vanille-extract die wij voorstellen is een volledig natuurlijk product van superieure kwaliteit, perfect geschikt en gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een zeer rijke smaak, omdat het 200 g vanille bevat per 1 L product en ook vanillezaadjes bevat. Het is een must in de bakkerij, patisserie, ijs, desserts, dranken en meer.
Portfolio (8)
Nederland, Amsterdam
...Biologische Lucuma Poeder is een zoete poeder gemaakt van de Peruaanse Lucuma vrucht. Het is zeer populair vanwege de zoete smaak en hoge voedingswaarden. Het is rijk aan ijzer, kalium en vezels. In Peru wordt lucuma het meest gebruikt om milkshakes, ijs en andere desserts op smaak te brengen. ORIGINE: Peru BULKVERPAKKING: 20 kg zak...
Portfolio (115)
Duitsland, Kempten
...Voor de productie van fijne bakwaren, als toevoeging aan muesli en desserts, voor het verfijnen van sauzen, als ingrediënt in ijs, smoothies en als amandelmelkshake.
Portfolio (10)
België, Francorchamps
Al meer dan 40 jaar is het bedrijf Gilfi, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, verheugd uw partner "desserts" te zijn. Fabrikant van ijscrèmes, sorbets en bevroren bavarois voor restaurateurs die zich inzetten om desserts van hoge kwaliteit te serveren. Van premium ijs tot pure fruit sorbet, soms omgevormd tot een "trou normand" met specerijen en alcohol, de kwaliteit is even ongeëvenaar...
Portfolio (90)
Duitsland, Bad Bentheim
... perfecte specerij voor desserts en gebak. Na de toevoeging van alcohol worden de bonen weer gedroogd en vindt er een fermentatieproces plaats. Tonkabonen zijn een veelgebruikte ingrediënt in desserts, voor het garneren van desserts (ganache), karamelconfectie, ijs of patisserie.
Portfolio (549)
...Door gebruik te maken van onze essentie, melk, is er een nieuw product gecreëerd met ons eigen recept, PERfeito ijs. Melk, 100% Portugees, van hoge kwaliteit! Zonder toevoegingen voor de smaak. Romig en met een zeer natuurlijke, aangename en intense smaak.
Portfolio (21)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...De keukensiphon is een van de belangrijkste producten voor liefhebbers van goed eten en desserts. Met dit apparaat kunnen we heerlijke slagroom maken en deze toevoegen aan sauzen, likeuren, desserts, enzovoort. Maar weet u ook hoe u het moet gebruiken? In de volgende handleiding leert u hoe u een keukensiphon gebruikt. Gids | Leer hoe u een keukensiphon op de juiste manier gebruikt In de keuken...
Portfolio (241)
Portugal, Vila Nova De Gaia
...bevroren desserts van uitstekende kwaliteit...
Bijpassende producten
nagerechten
nagerechten
Andere Producten
banketbakkerij
banketbakkerij
Portfolio (4)
Italië, Barletta
...Granelle en pralines voor de ijs- en yoghurtindustrie, mini confetti van melkchocolade, beschikbaar, lage prijs, azo-vrij, glutenvrij, melk- en pure chocolade, vegan, private label, enkele kleur, en met fruit, en met gekleurde chocolade.
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
... intense smaak voegt een uitzonderlijke toets toe aan uw culinaire creaties. Om het te bewaren, plaatst u het in een luchtdichte container in het groente- en fruitcompartiment van uw koelkast. Laat het enkele minuten op kamertemperatuur staan om zijn aromatische en visuele kwaliteiten terug te krijgen. Uiterlijk: De peulen zijn vet, olieachtig, glanzend en soepel. Geur en smaak: Chocolade-vanille, intens en fruitig. Gebruik: In infusie, Crème, Banket, IJs, Yoghurt, Chocolade, Hartige en zoete recepten.
Portfolio (8)
Turkije, Kahramanmaras
...ALPEDO (Kervancioglu) Limited Company sinds 1960, Gevestigd in Kahramanmaraş/TURKIJE Fabrikant van ijs, Baklava, Sherbet Desserts, Pistachenoten, Rode Peper en andere lokale producten. Met 500+ Werknemers ISO 9001 – 14001 – 22000 Het grootste ijs ter wereld 280 cm 3722 Kg Voor meer informatie bezoek www.alpedo.com.tr ijs smaken ijs plek bij mij in de buurt ijswinkel bij mij in de buurt ijs...
Portfolio (9)
Estland, Keila
...Revala softijs poeder is een eindproduct dat volgens een uniek recept is gemaakt, ontworpen voor gebruik in verschillende ijsmachines. Van 1 kg poeder kun je ongeveer 4-6 liter ijs maken.
Portfolio (3)
Duitsland, Schoenebeck
...In tegenstelling tot olie uit groene koffiebonen, is onze biologische koffiebonenolie uit geroosterde bonen niet giftig en verfijnt het desserts, pralines, ijs, taarten of andere zoete en bakwaren. In tegenstelling tot olie uit groene koffiebonen, is onze biologische koffiebonenolie uit geroosterde bonen niet alleen een voedingsmiddel, maar een echt culinair hoogtepunt. Of het nu in desserts is...
Portfolio (143)
Italië, Acerra
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren. Schudden voor gebruik INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
Portfolio (61)
Oostenrijk, Eben Am Achensee
...Ontdek de ultieme chocoladebeleving met onze chocolade smeltmachine in de vorm van een kraan. Perfect voor ijssalons, bakkerijen en snoepwinkels, biedt ons innovatieve product een eenvoudige manier om chocolade te smelten en te gieten. Transformeer ijs en desserts in een zoete verleiding. De perfecte partner voor uw professionele softijs machine. Onze chocolade-uitgiet is niet alleen eenvoudig te...
Portfolio (5)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play