Frankrijk, Merville
...Specialty caramels zijn een grote familie van karamelsoorten, variërend van melkcaramel tot gezouten boterkaramel, veganistisch, met verlaagd suikergehalte... Deze karamelsoorten bieden een unieke textuur en smaak aan elk product. In pasta- of glittersvorm kunnen verschillende ingrediënten (honing, melk, room, chocolade, boter, plantaardige vetten...) worden gebruikt om ze te creëren. Ze voldoen...
Portfolio (7)
Frankrijk, Mouans-Sartoux
...Een culinaire ontsnapping die doet denken aan zonnige ochtenden en gezellige ontbijten. De zoete tonen van warme brioche vermengen zich met romige en gekarameliseerde akkoorden, ondersteund door de troostende zoetheid van vanille en kokos. Olfactieve Familie: Melk, vanille Topnoten: Romig akkoord, karamel Hartnoten: Brioche...
Portfolio (185)
Frankrijk, Arengosse
...Ik kan PET Suikergewicht 100 gram. Mogelijk gebruik: slagroom, yoghurt, meringues, macarons, marshmallows, lolly's, ijsblokjes, waterijs.... Samenstelling: ongezuiverde Franse bietsuiker, natuurlijke smaakstof van gezouten karamel, natuurlijke kleurstof bruin (E150c) Er kunnen sporen van ei, melk, mosterd, pinda's, weekdieren en schaaldieren, vis, sesamzaad en soja aanwezig zijn. Referentie:SUCRE0028A...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint Martin Belle Roche
...Tubes van 300g en 60g Caramel Beurre Salé met fleur de sel uit Guérande. En wat zit erin? Caramel met boter en fleur de sel uit Guérande (glucose-fructosestroop, suiker, gecondenseerde melk, room, ongezouten boter, boter met fleur de sel uit Guérande, zout uit Guérande, water), stabilisator: pectine. Allergenen onder de loep Melk. Goed bewaren is niet moeilijk Régilait Caramel Beurre Salé is 15 maanden houdbaar voor opening en 1 maand na opening, op kamertemperatuur. Plastic tube, dop: weggooien bij het huishoudelijk afval.
Portfolio (23)
Frankrijk, Rouen
... fruit. Onze cashewnoten kunnen ook worden gebruikt in de voedingsindustrie als een kwaliteitsingrediënt in andere producten zoals boter, meel, melk, snoepgoed, bakproducten en chocolade. Wij bieden de mogelijkheid om cashewnoten uit Tanzania te integreren, die groter en zoeter zijn dan de Aziatische. De voordelen van verse cashewnoten zijn duidelijk. Wij hebben de levertijd verkort tot 2 maanden van Afrika naar Europa of Amerika, waarbij de cashewnoten vers en heel blijven. Wij geloven in een directe toeleveringsketen. Wij geven graag alle benodigde informatie!
Portfolio (14)
Frankrijk, Etupes
...Omkeerbare pompen (2 draairichtingen) Industriële gasolie, oliën,... Wijnbouw wijn, most... Voedingsmiddelen bier, suiker, vruchtensap, vloeibare suiker, siroop, glucose, melk, boter, yoghurt, vloeibare eieren, olie, tomatensaus, pekel,... Chemische producten zetmeel, lijm, watergedragen lijm, emulsies, glycerine, was, detergenten, vernis, inkten, industrieel afval,... Cosmetica en...
Portfolio (324)
Frankrijk, Yssingeaux
...Boter – Verse botersmaak Room Melk Yoghurt – Melkachtige smaak, vers...
Portfolio (55)
Frankrijk, Pont-De-Cheruy
... kunt ook een warme drank bereiden en uw CBD-bloemen toevoegen, vergezeld van een vetlichaam. Het is belangrijk om een vetlichaam aan uw infusie toe te voegen, zoals melk, boter, kokosolie... De CBD in de CBD-bloemen is bekend als lipofiel, wat betekent dat het zich mengt met lipiden en minder goed met water. Hoe meer lipiden, hoe meer cannabinoïden uit de bloem worden geëxtraheerd! In de keuken: U kunt de bloemen van hotfix ook gebruiken in uw kookrecepten. Gewicht: 5 g Hoeveelheid: 1 Gram, 5 Gram, 10 Gram, 25 Gram, 50...
Portfolio (71)
Frankrijk, Malataverne
...Driehoekige bladerdeeg met sesam, lijnzaad en maanzaad. Nog beter als ze lichtjes worden opgewarmd in de oven in de verpakking. Ingrediënten: tarwebloem, boter 29,63%, gemodificeerd maïszetmeel, sesamzaad 4,15%, zwart sesamzaad 4,15%, zout, maanzaad 2,02%, natuurlijke aroma's (waaronder melk), zwarte peper, melkeiwitten, dextrose. Kan sporen van soja, hazelnoot, amandel, eieren bevatten.
Portfolio (188)
Frankrijk, Soreze
...Voor de room is de opbrengst ongeveer 50 liter per uur. Ontvanger met een capaciteit van 5,5 liter melk. Maakt het mogelijk om 10 tot 25% room te extraheren, afhankelijk van de rijkdom van de melk. Rotatiesnelheid van de kom van 10.000 toeren per minuut tot ± 800 toeren. Voor de boter is de rotatie 900 tot 1.000 toeren per minuut en kan een resultaat worden behaald in 6 tot 15 minuten. REF:FROSPBAR GARANTIE:24 MAANDEN Lengte:38 cm Breedte:28,8 cm Hoogte:46 cm Nettogewicht:3,8 kg...
Portfolio (195)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Melkchocolade 35% van niet-EU oorsprong (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacao, emulgator: lecithine van koolzaad, bourbon vanille in peul), karamel (glucosestroop, gecondenseerde magere melk met suiker (magere melk, suiker), feuilletine (tarwemeel, suiker, plantaardige vetstof (copra), koolzaadolie, antioxidant: alfa-tocoferol, magere melkpoeder, geconcentreerde boter (melk), vanille-aroma, zout, emulgator: lecithine van koolzaad, gerstemoutextract, kleurstof: paprika-extract)...
Portfolio (109)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediënten: 48% gesmolten kaas (melk) (45% fdm, stremsel van oorsprong [kaas (melk), 29% camembert (melk), water, boter (melk), eiwitten, smeltzouten (e452, e331), zetmeel, zout], bloem (tarwe, gemoute gerst), water, raapzaadolie, zout, rijsmiddelen (e450, e500), zonnebloemolie, azijn, gist, emulgatoren (e471 (raapzaad), e322) van de campagnes, gedroogde peterselie. Bereiding: Frituur; 2'30 min op 175°C, niet te lang bakken. Bak of frituur de producten tot ze goudbruin zijn.
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten canistrelli 33% (tarwemeel, witte wijn, brandewijn, suiker, bakpoeder, zout, zonnebloemolie), karamel met gezouten boter 33% (verse room, volle melk, suiker, boter 11%), chocolade 33% (cacaomassa, cacaoboter, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), sporen van pinda's, gluten, noten. Referentie: UTUL...
Portfolio (97)
Frankrijk, Essey-Les-Nancy
...Speculaasbrood met een zachte textuur en een intense smaak van speculaaskruiden. Ingrediënten: tarwebloem*, HONING, hele EIEREN (buiten), boter, rietsuiker*, MELK*, speculaaskruiden (cannelle, anijs, gember, kardemom, koriander, kruidnagel, steranijs). * Ingrediënten uit de biologische landbouw Portie ongeveer 140 g. Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte en licht. Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, vetten: 25,4 g, waarvan verzadigde vetzuren: 15,7 g, koolhydraten: 52,6 g, waarvan suikers: 27,4 g, eiwitten: 5,6 g, zout: 0,7 g 150:g...
Portfolio (3)
Frankrijk, Charmes
... om uw interieur te verwarmen. Durf een unieke en verrassende decoratie aan! Het is een gourmetkaars die volledig met de hand is gemaakt, met 1 katoenen lont om zijn geur optimaal te verspreiden en te genieten van een warme omgeving. NIEUWE FORMAT 2023 ! Diffusietijd: 30 uur Gewicht van de kaars: 120g OLFACTOREN PYRAMIDE: Olfactorische noten: Gourmand / Melk / Vanille Topnoten: melk / boter...
Portfolio (20)
Frankrijk, Paris
...De amandel is een zeer gewaardeerd voedingsmiddel, niet alleen om zijn aangename smaak, maar vooral om zijn vele toepassingen in de keuken en in de cosmetica, en om zijn ontelbare deugden. Hij kan alleen worden gegeten, in desserts, in gerechten. Er wordt plantaardige melk, olie en boter van gemaakt en hij wordt gebruikt in schoonheidsproducten. De amandel is de vrucht van de amandelboom en we...
Portfolio (133)
Frankrijk, Feurs
...Specialiteit caramels zijn caramels die ontstaan door de gecontroleerde werking van warmte op voedingssuikers in aanwezigheid van andere ingrediënten: melk, room, boter, gezouten boter, fruitextracten, honing, mout, chocolade, plantaardige vetten... De specialiteit caramel is er in alle vormen: poeder, stukjes, vloeibaar, pasta, maar ook in een BIO-assortiment. Het is een caramel met een textuur...
Portfolio (6)
Frankrijk, Ostwald
...soep, maki's, pasta, rijst, granola, plantaardige melk en boter, sauzen en specerijen … Bewaring: in een afgesloten verpakking, op een droge plaats, beschermd tegen licht en warmte. Om de smaak te behouden, consumeer binnen drie maanden na opening en bewaar op een koele plaats. Verpakking van 200g tot 25kg Verpakking per 10 Energie: 2372 kJ (584 kcal) Vetten: 47,4 g Waarvan verzadigde vetzuren...
Portfolio (12)
Frankrijk, Etaples
...Het is inderdaad onze leidraad. We hebben 9 recepten voor gevulde chocolade ontwikkeld die zowel heerlijk als innovatief zijn. U vindt ze in onze ontdekkingsdoos met 9 gevulde chocolades! Ingrediënten: Gedroogd fruit, suiker, boter, room, pure chocolade, melk, witte chocolade...
Portfolio (13)
Frankrijk, Saint-Denis-De-Villenette
... scheiden. Een deel van de crème wordt gebruikt voor de boter en de rest voor de potverpakking. Een deel van deze crème wordt vervolgens weer in de melk heringevoerd om halfvolle melk te produceren. Het andere deel van deze crème wordt gebruikt om te produceren wat we ook wel "GERIJPTE CRÈME" noemen.
Portfolio (5)
Frankrijk, Pacy-Sur-Eure
...gazellenhoorn, crème brûlée, rode vruchten crumble, amandelstukjes, kerstspecerijen, tonkaboon, verboden fruit, haver-melk – honing, lollipop, framboos & violet macaron, madeleine, aardbei malabar, honing, mojito, verleidelijke bosbes, nougat, nutella, speculaas, panettone, perzik – slagroom, pina colada, pistache, liefde-appel, popcorn, aardbei-pop, praliné rocher, speculaas, appeltaart, tarte tatin, tutti frutti, vanille – kaneel, vanille – aardbei, warme kerstwijn...
Portfolio (23)
Frankrijk, La Rochelle
...Karamel met Pineau, Glucosestroop (Oorsprong: Frankrijk), suiker, gekarnd boter (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, volle melk, Pineau 3,5%, zout 0,7%, sorbitol, omgekeerde suiker, fleur de sel van Île de Ré 0,5%, specerijen Gewicht: 0,140 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Montauban
... Grasse door onze parfumeurs voor zijn optimale olfactorische kwaliteiten in uw kaarsen. De geur van melkjam van l’Instant Bougies voldoet aan alle aanbevelingen van IFRA (International Fragrance Association). Uiterlijk: vloeibaar en gele kleur Vlampunt: >80° Topnoot: melk, vanille, boter Referentie: LB-PARCONFITUREDELAIT...
Portfolio (136)
Frankrijk, Arles
...natuurlijke vanille-extract), blonde chocolade 32% cacao (cacaoboter, suiker, volle melkpoeder, magere melkpoeder, wei (melk), boter (melk), natuurlijke vanille-extract, emulgator soja-lecithine), ivoorkleurige chocolade 33% cacao (cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, emulgator soja-lecithine, natuurlijke vanille-extract), HAZELNOTEN, AMANDELS, PISTACHE, WALNOOT, PECANNOOT, MACADAMIANOOT, GECARAMELISEERDE PINDAS, gedroogde banaan, lyofiliseerde aardbei, lyofiliseerde framboos, rozijn, gember, gedroogde cranberry.
Portfolio (142)
...Ingrediënten: Tarwemeel, boter, suiker, eieren van vrije-uitloopkippen, witte chocolade 23% [Suiker, cacaoboter, lactose (melk), volle melkpoeder, magere melkpoeder, emulgator: zonnebloemlecithine (E322), vanille-aroma.] (4,8%), gedroogde abrikozen (4,8%): abrikozen, amandelen (4,8%), bakpoeder, zout. Tarwemeel, boter, suiker, eieren van vrije-uitloopkip, witte chocolade 23% [Suiker, cacaoboter...
Portfolio (12)
Frankrijk, Guenange
...15 Capsules van 5g met 15% CBD - Netto gewicht product 75g. Onze BIO Appel Munt thee gaat perfect samen met onze gedecarboxyleerde CBD. Het laat een unieke fruitsmaak in de mond achter, terwijl het de "welzijn"-effecten van CBD biedt. CBD is een lipofiele cannabinoïde, wat betekent dat het oplost in een vetstof. Om ervoor te zorgen dat de CBD in uw infusie volledig vrijkomt, denkt u eraan een vetlichaam in uw bereiding op te nemen (melk, honing, boter, een druppel plantaardige olie, enz.), wat de cannabinoïden zoals CBD zal vangen en de opname door het lichaam zal vergemakkelijken.
Portfolio (98)
Frankrijk, Carpentras
...Een sensationele ervaring voor chocoladeliefhebbers. Zonder toegevoegde boter, verrassend rijk en aromatisch, combineert deze chocolade met 80% cacaobestanddelen zowel bloemige smaken (jasmijn, roos) als een sterke cacaosmaak. We noemen het "De gouden zaad". INGREDIËNTEN: 0 KAN RESTEN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18°C.
Portfolio (26)
Frankrijk, Rungis Cedex
...BUISSON is groothandel in Europese kazen Export van Europese kazen BUISSON is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de export van Franse kazen en de export van Europese kazen. Export van kaas en export van zuivelproducten, voornamelijk kazen maar ook boter, room, yoghurt, melk, enzovoort... Kazen uit Duitsland Kazen uit het Verenigd Koninkrijk Kazen uit Cyprus Kazen uit Spanje Kazen uit...
Frankrijk, Landeleau
...zonnebloemolie, zout, gist Praktische tip: In de pan: smelt een klontje boter en verwarm 30 seconden aan elke kant. In de magnetron: verwarm 10 tot 20 seconden maximaal, het is alsof hij net vers gemaakt is! Geserveerd met een bolletje ijs en slagroom: een dessert dat door iedereen gewaardeerd wordt!
Portfolio (3)
Frankrijk, Poligny
- Melk, boter, room, kwark naar de GMS en Franse en Europese industrie. - Export van biologische en conventionele kazen (ca. 150 producten) van hoge kwaliteit uit Frankrijk, Zwitserland en Italië naar Europa, Noord-Amerika, Japan. - Ontslagen: aankoop en verkoop van voedselpartijen en andere in Frankrijk en het buitenland. - Europese logistiek voor kleine hoeveelheden. - Begeleiding van veterinaire en douaneformaliteiten. - Een netwerk van kwaliteitsproducenten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play