...Productinformatie
Zure appelringen bedekt met witte chocolade. Geniet van de fruitige smaak van appel in combinatie met de aangename zoetheid van de beste kwaliteit witte chocolade die beschikbaar is—absoluut hemels.
Ingrediënten
Appels (49%), suiker (26%), cacaoboter (14%), volle melkpoeder (9%), zoetwei-poeder (2%), emulgator: Lecithine E322, smaakstof: vanille, conserveermiddel: zwaveldioxide...
...Oorsprong en geschiedenis van appelciderazijn
Appelazijn, ook bekend als appelcider of appelciderazijn, is een natuurlijk product (sap) gemaakt van gefermenteerde appels. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als een effectief conserveermiddel. Meer recentelijk is appelciderazijn populair geworden vanwege de geweldige gezondheidsvoordelen.
Productieproces, Oogst of Verwerking van Appelciderazijn
De...
...Kaliumsorbaat (E202) wordt gebruikt als conserveermiddel.
Kaliumsorbaat (E202) wordt gebruikt als conserveermiddel voor voedingsmiddelen zoals margarine, remoulade, mayonaise, sojasaus, jam, olijven, dadels, wijn, siroop, ijsthee of sap. Kaliumsorbaat wordt ook gebruikt voor de conservering van cosmetische producten of tabak. Voor gezonde mensen wordt het als onschadelijk beschouwd, omdat het door het lichaam wordt gemetaboliseerd als een vetzuur. Het product is goed oplosbaar in water en remt de groei van gisten en schimmels.
... conserveermiddel gebruiken we rozemarijnextract. De hardgebakken krokette stimuleert tijdens het eten de speekselproductie en ondersteunt zo de spijsvertering. Dit bevordert ook een sterke kauwspier en gezonde tanden.
...Äpfelsäure wordt al vele jaren gebruikt als dragermateriaal voor aroma's en conserveermiddelen in desserts, ijs en frisdranken, om deze een typische zure smaak te geven. In de cosmetica wordt Äpfelsäure gebruikt als conserveermiddel om crèmes langer houdbaar te maken.
Sporters gebruiken Äpfelsäure graag als voedingssupplement, omdat het de vrijlating van energie uit voedsel versnelt. Als...
...Azijnzuur is een kleurloze vloeibare organische verbinding met de chemische formule CH3COOH. Het wordt ook wel glaciaal azijnzuur genoemd wanneer het niet verdund is. Azijnzuur is de belangrijkste component van azijn en heeft een kenmerkende zure smaak en doordringende geur.
Bij de voedselbereiding kan azijnzuur worden gebruikt als smaakmaker en als conserveermiddel. Het zuur remt de groei van...
...Eigenschappen
Zwaveloxide is een drukver vloeibaar gas met een zuiverheid van 99,98 %.
Leveringsprogramma
De volgende kwaliteiten zijn beschikbaar
• Zwaveloxide technische kwaliteit
• Zwaveloxide voedselkwaliteit (E220)
Toepassing
Zwaveloxide wordt voornamelijk toegepast in de chemische industrie (bijv. sulfonering), in de papier- en pulpindustrie, en als conserveermiddel in de drank- en...
...)
Schimmelbestrijdingsmiddel bij de tabaksverwerking
Conserveermiddel voor farmaceutische producten, cosmetica en mondhygiëne
Voor de behandeling van reumatoïde artritis, urineweginfecties en infecties van de mond- en keelholte
Reagens voor leverfunctieonderzoek
Glijmiddel bij de productie van tabletten
Onze productspecificatie is gebaseerd op het Britse en Europese Geneesmiddelenboek en de voedselvoorschriften.
... citroenzuur; conserveermiddel kaliumsorbaat
Innamehoeveelheid Volwassenen: 1-2 ampullen per dag Kinderen: 1 ampul per dag (indien nodig met water verdunnen) Productcode: 0052 Afnemingshoeveelheid: 5000 Exclusieve distributiepartner gezocht: Duitsland Gewicht: 100ml Oorsprong: Nieuw-Zeeland Private label Vanaf 1000: Vanaf 1000...
... crèmes en ter vervanging van olijfolie en pindaolie in farmaceutische bereidingen.
In de industrie
Industrieel wordt het gebruikt bij de productie van zeep en lakken en voor olie en kunstenaarsverf. Daarnaast kan het worden toegepast in de leerbewerking en als conserveermiddel in de textielproductie.
In de keuken
Koudgeperst zonnebloemolie
EINECS:232-273-9
CAS:8001-21-6...
...SafeGreen® GEURNEUTRALISATOR wordt aanbevolen in de weinige gevallen waarin het nodig is om de geurhinder veroorzaakt door bacteriële ontwikkeling te verminderen.
Bij contact met organische materialen (bijv. bacteriën) worden deze organismen binnen korte tijd geneutraliseerd. SafeGreen® GEURNEUTRALISATOR valt daarbij weer uiteen in de niet-giftige elementen O2 en H2O. Dit is ook de reden waarom we SafeGreen® GEURNEUTRALISATOR verkiezen boven een conventioneel desinfectiemiddel of conserveermiddel.
...Lecker's Pure Citroenzuur is uitstekend geschikt voor het traditionele inmaken van jam, gelei en confituur. Het fungeert enerzijds als zuurgeregulator en anderzijds als conserveermiddel.
• Lecker's Pure Citroenzuur benadrukt de natuurlijke smaak van uw fruitbereiding
• Ondersteunt het geleren van jam en confituur
Ingrediënten: Citroenzuur
*=uit gecontroleerde biologische teelt
Allergenen: geen aanwezig
Vegetarisch: Ja
Vegan: Ja...
... oplossing vormt het zuur kleurloze, glanzende schijfjes. Benzoëzuur heeft een sterke antibacteriële en schimmelwerende werking en is goed brandbaar. Het remt ook de groei van gisten en bacteriën in zure voedingsmiddelen.
Gebruik:
Cosmetica:
* als benzoëzuurester in geurstoffen
* conserveermiddel in cosmetische producten
Technisch:
* biocide
* weekmaker
Voedsel:
* conserveermiddel
* diervoederadditief
CAS:65-85-0
EINECS:200-618-2
Houdbaarheid:24 maanden
INCI:Benzoëzuur
Opslag:koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren
Voedseladditief:E210
Summenformule:C7 H6 O2...
... de container niet ventileert met verontreinigde lucht tijdens meerdere toepassingen, ook als er langere pauzes tussen zitten. Talrijke patenten beschermen de intellectuele eigendom van product, functie en proces.
Voordelen van het systeem (B2B) Formule zonder conserveermiddel...
...Keukenzout is het zout dat bedoeld is voor menselijke consumptie. Het fungeert als smaakdrager, conserveermiddel en ideaal medium voor gezondheidsbevorderende additieven zoals jodium, fluoride en foliumzuur.
...stabilisator E331, kruidenextracten, aroma, smaakversterker E621, antioxidatiemiddel E300 en E301, conserveermiddel E250
Allergenen: Melk/Melkeiwitten
Additieven: geconserveerd, met antioxidatiemiddel, met smaakversterker
Gemiddelde voedingswaarde per: 100 g
Energie: 1,19 kJ / 285,00 kcal
Vet: 28,00 g
daarvan verzadigde vetzuren: 0,00 g
Koolhydraten: 1,00 g
daarvan suiker: 0,00 g
Eiwit: 12,00 g
Zout: 0,00 g
Nettogewicht: 2 kg
Brutogewicht: 2,11 kg
Diepte/Breedte/Hoogte: 0/0/0 mm
Houdbaarheid (dagen): 119...
...Hoogwaardig conserveermiddel ter bescherming van technologie, motoren, voertuigen en apparatuur tegen agressieve stoffen zoals pekel, meststoffen, pesticiden en verontreinigingen.
...Kwaliteit: koudgeperst bio
INCI-naam: Linum Usitatissimum Seed Oil
Oorsprong: Argentinië, VS, Canada, Rusland
Toepassing: Voedsel, Technisch
Bijzonderheden:
Lijnzaadolie kenmerkt zich door een hoog gehalte aan linolzuur (Omega-3 vetzuur) (55-70%). Linolzuur behoort tot de essentiële vetzuren die levensnoodzakelijk zijn voor het menselijk lichaam.
Belangrijkste bindmiddel en conserveermiddel voor...