Zwitserland, Langnau Im Emmental
...KASAG-experts zijn specialisten in de bouw van kookapparatuur en industriële kookinstallaties voor de productie van jam, marmelade, compote en gelei. We zijn enthousiast over de combinatie van hoge productnormen, speciale normen voor pectinebereiding, optimale korrelgrootte van de producten en korte procestijden. We passen ons aan de behoeften van elke klant aan en bouwen op maat gemaakte of modulaire systemen die aan hun eisen voldoen.
Portfolio (152)
... steranijs, de vrucht van een boom, ook al zijn de aroma's van deze twee producten zeer vergelijkbaar. Gebruik: Naast het bekende gebruik in beroemde alcoholische dranken, kan wilde venkel ook in de keuken worden gebruikt. Het kan zowel in hartige als in zoete gerechten worden gebruikt. Ten eerste, in hartige gerechten, om een vis in folie, geroosterde groenten of een saus op smaak te brengen. Ten tweede, in zoete gerechten, om kleine koekjes, een speculaas, een jam of gebak te verrijken. Zak: 5kg Zak: 20kg...
Portfolio (45)
Nederland, Renkum
...De wilde peper Voatsiperifery uit Madagaskar is een must in de voedingsindustrie om de smaak te verbeteren. De smaak is pittig maar niet heet en het aroma is uniek, wat het een zeer speciaal product maakt. Het is geschikt voor meerdere doeleinden; het wordt inderdaad gebruikt voor het kruiden en sauzen, in de restaurantsector, bij het bereiden van jam en ook in alle voedselverwerking. Wij bieden...
Portfolio (8)
...Zwarte Olijfpasta Bio Kilojoules (kJ en kcal): 1226 kilojoules calorieën: 293 calorieën Eiwit (g): 2,52g Koolhydraten (g): 6,32g Vetten (g): 28,68g Verzadigde vetten (g): 3,9g Onverzadigde vetten (g): 2,9g Meervoudig onverzadigde vetten (g): 2,9g Vezels (g): 2,68g Natrium (mg): 412mg...
Portfolio (82)
Duitsland, Frankfurt Am Main
...Het poeder wordt verkregen door een proces van classificeren, wassen, desinfecteren, dehydrateren en malen. VOORDELEN Hoge inhoud van vitamine C, die het immuunsysteem verbetert en ons beschermt tegen seizoensgebonden ziekten zoals griep en verkoudheid. Het bevat ook bètacarotenen die een antioxidantwerking hebben en de productie van witte bloedcellen stimuleren, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt. PRODUCTTOEPASSINGEN Camu camu poeder kan worden gebruikt om sappen, nectars, jam, ijs en yoghurt te verrijken, dankzij de hoge inhoud van citroenzuur. MOQ: 20kg...
Portfolio (31)
Duitsland, Bonn
... met rucola en noten voor een fruitige toets. Desserts: In jam, sorbets, taarten en nagerechten. Hartige gerechten: Sap en schil verfijnen gevogelte en vis. 8. Handelsvolume in de EU De Washington-sinaasappel behoort tot de leidende soorten op de Europese markt, vooral in Duitsland, Frankrijk en Italië. 9. Ecologische balans De ecologische balans van de Washington-sinaasappel hangt sterk af van de...
Portfolio (5)
Italië, Capo D'orlando
... gunstige effecten kan hebben op de bloeddruk en cholesterol. IN DE KEUKEN In de keuken wordt bergamot vaak gebruikt om zoetigheden, jam en dranken, zoals thee en koffie, op smaak te brengen. Het is ook een veelvoorkomend ingrediënt in sommige vlees- en visrecepten, waar het wordt gebruikt om een frisse en aromatische geur te geven. VOEDINGSINFORMATIE Wat betreft voedingswaarde is bergamot een goede bron van vitamine C, met ongeveer 40 mg per 100 g vrucht. Het bevat ook kleine hoeveelheden van ...
Portfolio (27)
Oostenrijk, Taiskirchen
... suikergehalte: Totaal suikergehalte 44 g per 100 g Overige etikettering: Verdeler gecontroleerd door: AT-BIO-301 Netto gewicht: 2000 g EAN: 9120005778610 Sortering: 100 porties van 20g/doos Brutogewicht/1 doos: 2,30kg...
Portfolio (5)
Frankrijk, Puyricard
... Corsica gegarandeerd zonder conserveermiddelen en zonder kleurstoffen, in overeenstemming met de geldende regelgeving en volgens de traditie van de confituriers die van generatie op generatie is doorgegeven, met respect voor de aroma's, geuren en textuur van het fruit. Gecertificeerd AB Distributiekanaal: Gespecialiseerde winkels (bio) THT: 3 jaar Netto gewicht: 370g en gezinsformaat 650g voor bepaalde recepten Suikerpercentage: 60%...
Portfolio (48)
Zwitserland, Carouge
... kiezen voor de BIO KONINGINNENGELEI DOSERERS van Fleurance Nature? Een exclusieve verpakking voor een optimale conservering Isothermische verpakking: Onze koninginnengelei wordt op de productielocaties ingevroren en geïmporteerd om een optimale kwaliteit te garanderen en zijn voedingskwaliteiten zo goed mogelijk te behouden. (Het wordt geïmporteerd omdat de Franse productie onvoldoende is). In...
Portfolio (125)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3380380059889 De ongefilterde kristalsuiker van blonde rietsuiker heeft een goudblonde kleur. De smaak is zoet (zoeter dan bruine suiker). Gebruikstips De 'blonde' rietsuiker kan worden gebruikt in melkachtige desserts, thee, koffie, chocolade en in gebak. Het is ook ideaal voor het maken van jam en compotes.
Portfolio (114)
Verhaal: Bio Mondo, een bedrijf uit Friuli dat in 2012 is opgericht door de noodzaak van Daniela Favero om suiker om gezondheidsredenen te vervangen, is een onderneming die aanvankelijk gericht was op calorie-vrije zoetstoffen en de handel in Stevia-bladeren; later, na het verkrijgen van de juiste grip op de markt, besloot het zich te richten op de wereld van jams, smeerbare crèmes, chocolade, sno...
Portfolio (10)
Duitsland, Hamburg
...TK IQF Bio Bramen, Bramen, Wilde Bramen, Bramenpuree, Bio Bramenpuree zonder pitten, Wilde Bramenpuree zonder pitten Bramen staan bekend om hun polyfenol-antioxidanten. Dit zijn van nature voorkomende chemicaliën die stofwisselingsprocessen kunnen stimuleren. De Amerikaanse National Institutes of Health voeren twee lopende klinische proeven uit met bramen, waarin de kankerverlagende werking bij mensen wordt getest. Bramen worden graag gebruikt voor desserts, jam en pitloze gelei.
Portfolio (10)
Duitsland, Wörrstadt
...Lecker's Pure Citroenzuur is uitstekend geschikt voor het traditionele inmaken van jam, gelei en confituur. Het fungeert enerzijds als zuurgeregulator en anderzijds als conserveermiddel. • Lecker's Pure Citroenzuur benadrukt de natuurlijke smaak van uw fruitbereiding • Ondersteunt het geleren van jam en confituur Ingrediënten: Citroenzuur *=uit gecontroleerde biologische teelt Allergenen: geen aanwezig Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
Frankrijk, Marseille
...De mangosteen, afkomstig uit Vietnam, wordt verwerkt tot puur sap, puree of troebele of heldere concentraten. Beschikbaar onder het BIO-label, is dit product ideaal voor industrieën die exotische en delicate smaken willen aanbieden. De verwerking van de mangosteen behoudt zijn aromatische en nutritionele eigenschappen, terwijl het de integratie in diverse voedingsproducten vergemakkelijkt...
Portfolio (8)
Frankrijk, Privas
...Clément Faugier in Privas in Ardèche: productie en commercialisatie van alle producten op basis van marrons sinds 1882: marrons glacés, crèmes de marron de l'Ardèche. Productie en commercialisatie van Marpom's, een mengsel van crème de marrons en appelmoes. Assortiment BIO-producten. Clément Faugier biedt nu ook diepgevroren fruit- en groentepuree aan, diepgevroren natuurmarronpuree in porties, in de vorm van schijven van 8 of 15.
Portfolio (41)
België, Wielsbeke
O'Bio Bezegaard teelt bosbessen en verwerkt biologisch fruit. Producten : Bosbessen of blauwe bessen, zoals de geteelde bosbessen worden genoemd, behoren tot de lekkerste vruchten die men kan eten. Naast bosbessen worden op de Bezegaard nog heel wat andere vruchten geteeld en verwerkt. Rode bessen, witte bessen, zwarte bessen, frambozen, bramen, pruimen, appelen, peren, kersen, krieken, hazelnoot,...
België, Xhoris
...Productie van traditionele en biologische jam. In 2009 hebben we geïnvesteerd in een nieuw kook systeem dat ons in staat stelt om onze vruchten op lage temperatuur, onder vacuüm, te koken. Deze techniek geeft ons grote stukken fruit en een intense smaak en kleur. De kwaliteit van onze producten en onze exclusieve verpakkingen hebben ons een wereldwijde reputatie opgeleverd. Conventionele jams, biologische jams, light jams, jams zonder toegevoegde suikers. Merken: Purnatur, Vallee de l'Ourthe, L'Ardennaise.
Frankrijk, Villemandeur
... snoepgoed, zowel conventioneel als biologisch, onder het merk MIELS VILLENEUVE • Biowinkels: Assortiment honing, koekjes en biologisch snoepgoed onder het merk L’ABEILLE ROYALE • Tuincentra: Assortiment honing, koekjes, snoepgoed en zowel conventionele als biologische jam onder het merk L’ABEILLE DELICIEUSE • MDD: Ontwikkeling van...
Portfolio (127)
Frankrijk, Paris
...…), gedroogd fruit ((Pistache, wilde amandelen enz…) of gedeshydrateerd fruit (gedroogde aardbeien, gedroogde mango uit Iran, - Bio mogelijk. 2/ Leveranciers van producten voor witte merken: - Wij maken recepten voor u, - Wij ontwerpen het etiket samen met u als u geen grafisch ontwerper /designer heeft, - Wij begeleiden u bij het opstellen van uw bestek. 3/ Sourcing van Gastronomische producten 'Made in...
Portugal, Santa Maria Da Feira
...INooVA.company is ons bedrijf. SOPAS de VINHO is ons handelsmerk. Wij produceren zoetigheden, likeuren met 100% alcohol. Bio-Gourmet. Van nature gezond en van zeer "goede smaak", met medicinale en therapeutische eigenschappen, afkomstig van onze biologische boerderij in Santa Maria da Feira. Innovatief, origineel ontwerp, met een grote variëteit. Liefdevol, handmatig en ambachtelijk verpakt/geflessend, versierd en gepersonaliseerd. Traditie met INooVAatie.
... (bijv. mango, passievrucht, guave, kweepeer, enz.). De herstel systemen worden op maat gemaakt en exclusief voor onze klanten geproduceerd en zij herstellen het volledige aromaprofiel in het eindproduct. Vraag ook naar onze passievrucht- en guavezaadoliën, die ideaal zijn voor gebruik in de cosmetica-industrie. BIO, NOP, Fairtrade / FLO, Rainforest Alliance Het bedrijf Carrière is BIO, NOP...
Portfolio (6)
Spanje, Valdemoro
... specerijen, gourmet chocolade, 100% Spaanse honing en ambachtelijke jam. We bieden Gepersonaliseerde Cadeaumanden aan die we voorbereiden volgens jouw budget en de producten die je wilt selecteren, en die we naar het hele schiereiland verzenden. Kom ons snel bezoeken!
Portfolio (4)
Italië, Mazara Del Vallo
... druivensuiker (biologisch en conventioneel) kristallijne druivensuiker kristallijne dextrose uit druiven kristallijne dadelsuiker kristallijne fructose uit dadels kristallijne dextrose uit dadels Onder de behaalde certificeringen: IFS Food, ISO 9001, ISO 22005 De producten kunnen BIO, ORGANIC USDA, HALAL, KOSHER gecertificeerd zijn.
Portfolio (5)
Italië, Carlentini
...Biosol Natura is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verpakking van biologische jam en confituren. Lokale grondstoffen met respect voor de seizoenen. Er worden geen conserveermiddelen of verdikkingsmiddelen toegevoegd, alleen de natuurlijke pectines van het fruit zijn aanwezig. Onze biologische productie heeft het certificaat IT BIO 006 EU/NON EU landbouw als gecontroleerde...
Bulgarije, Lovech
... producten voornamelijk naar EU-landen. Het bedrijf ontwikkelt zich en dankt zijn succes aan innovatief management, een goed marketingbeleid, producten van hoge kwaliteit en controle over alle productiefases, evenals het gebruik van moderne technologieën. De belangrijkste klanten van het bedrijf zijn fabrikanten van jam en confituur, fruitmelk, ijs, cateringbedrijven, banketbakkerijen, supermarkten en anderen.
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
Frankrijk, Lorp Sentaraille
... productiemethoden en onze kwaliteit van service hebben hun waarde bewezen, want om natuurlijke en heerlijke producten te maken, heb je niet alleen goede vruchten en smaakvolle groenten nodig, maar vooral competente mannen en vrouwen! Onze kwaliteitsdienst is goed geolied: elke productie wordt getest, geproefd en de volgende dag goedgekeurd voordat deze naar de klant gaat. De Compagnie is Bio-gecertificeerd, een symbool van onze inzet voor producten die respectvol zijn voor het milieu en de mens.
Duitsland, Erkrath
... ontwikkeling en productie van productietechnologie, het ontwerp en de verpakking, certificering, registratie van intellectueel eigendom, ontwikkeling van technische documentatie, laboratoriumanalyses en onderzoek aan. Van de door ons ontwikkelde productie kunnen wij de volgende producten aanbieden: dranken, dranken met chiazaad, siropen voor apotheken, jam met toevoeging van vitamines, nectars, compotes...
Roemenië, Cornesti
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play