Frankrijk, Laissac
... hamnoot vergezellen om u een aperitiefplank van 100% zonder nitriet en zonder conserveermiddelen te bieden. Al onze nitrietvrije vleeswaren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde varkens uit de Aveyron. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: Ongeveer 200g Ingrediënten: Varkensvlees, Guérande zout en Kampot IGP peper, natuurlijke darm...
Portfolio (29)
Frankrijk, Aboncourt-Gesincourt
...Rauwe melk IGP oorsprong Frankrijk, melkzuurbacteriën, stremsel, zout Allergenen Melk en melkproducten (inclusief lactose en melkeiwit) Attestatie GMO Onze producten zijn niet onderworpen aan GMO-labeling in overeenstemming met de verordeningen 1829/2003/EG en 1830/2003/EG. Respect voor de afwezigheid van GMO tot een drempel van 0,9% in overeenstemming met de Europese verordeningen EG 1829/2003...
Frankrijk, Paris
... binnen, decanteert en concentreert geleidelijk in zout totdat het de eindbassins, de zogenaamde oeillets, bereikt. In de oeillets gaat de concentratie verder onder invloed van de zon en de wind tot verzadiging. Fijne en lichte zoutkristallen verschijnen dan en drijven in platen op het wateroppervlak, dit is de fleur de sel. Het is zeldzaam omdat de productie laag is. Het wordt 'geplukt' met een specifiek instrument: de lousse. Het kan worden gebruikt zoals fijn zout, maar de smaak is ongeëvenaard. Ean13:3701511702496 Referentie:FleurSelGuerandeIGPLabelRouge1...
Portfolio (133)
... laboratorium in Kampot deze mengsels van zout en specerijen gecreëerd om u de smaken van Azië te laten ontdekken. De speciale Barbecue KHLA zoutmix is klaar voor gebruik. Netto gewicht: 450 gr Oogstperiode: Januari - mei...
Portfolio (50)
Italië, Colonnata Carrara
...eerste gangen en zee risotto's, maar ook gesmeerd op gamba's, scampi, zwaardvis, zeebaars en op warme crostini, polenta en bij het bakken van frietjes en in de oven. Lardo-crème – Ingrediënten: LARDO DI COLONNATA IGP, zout, peper, knoflook, specerijen en aromatische kruiden. Koud verwerkt. Glutenvrij, lactosevrij, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen.
Portfolio (3)
Finland, Turku
...Voorgekookte Varkensschenkel Met Balsamicoazijn Van Modena “Aceto Balsamico Di Modena IGP” Ingrediënten Varkensschenkel, Balsamicoazijn Van Modena 4,7% (Gekookte Druivenmost, Geconcentreerde Druivenmost, Wijnazijn), Zout, Specerijen En Kruiden, Natuurlijke Aroma's Glutenvrij, Zonder Toegevoegde Polyfosfaten En Conservanten...
Portfolio (177)
Frankrijk, Auros
...Het is zout uit de aarde (en niet uit de zee) Het is het zout dat verplicht gebruikt moet worden voor het maken van de IGP Bayonne-ham. Het is een ongejodeerd zout met andere eigenschappen dan zeezout. Het heeft een iets andere smaak en is 10 keer zouter. Dus, gebruik minder. Veel gastronomische restaurants gebruiken het vanwege de smaakvolle eigenschappen. Vlees is veel beter met dit zout.
Portfolio (31)
Frankrijk, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, pure varkensvlees uit het zuidwesten IGP, dat herkenbaar is aan zijn zachte en fijne vlees door de 12 maanden rijping. Een ham die profiteert van een IGP (Beschermde Geografische Aanduiding) voor zijn kwaliteit. Rijpt volgens een eeuwenoude ambacht. Het vlees is zacht en mals, minder zout dan de meeste droge hammen.
Portfolio (40)
Italië, Marciano Della Chiana
...Deze versie van de Finocchiona IGP heeft een netto gewicht van ongeveer 500 g en is geheel verpakt in een natuurlijke darm. De Finocchiona IGP wordt geproduceerd met de beste delen van varkensvlees. Onder deze delen vinden we: schouder, ham, lende, coppa en spek. De verwerking wordt gekenmerkt door de toevoeging van aromatische zaden van wilde venkel, zout, peper en knoflook. Deze natuurlijke en...
Portfolio (10)
...Het felino-salami, tussen de duizend Italiaanse salami's, is de zoetste, gemaakt met weinig zout, peperkorrels en gerijpt in de vallei van de Parma-ham. Alleen van zware Italiaanse varkens, beginnend met het "trito di banco" (mager vlees, zonder zenuwen en met een dunne laag vet), eerst gemalen tot een gemiddelde korrel, daarna gekneed met de kruidenmix (zout, peper, een beetje witte wijn), laten...
Portfolio (10)
Frankrijk, Biguglia
...voedingswaarden per 100 g energie(kcal)= 188 energie(Kj)= 796 vetten(g)= 0.2 waarvan verzadigde vetzuren(g)=0 koolhydraten(g)=45.2 waarvan suikers(g)=43.7 eiwitten(g)=0.5 zout(g)=0.1 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Water, Clementines IGP Corsica 21%, suiker, vers citroensap, gebroken cacaobonen Netto gewicht: 220 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Vourles
...*, Fijn zeezout uit Guérande IGP, Peterselie*, Zwarte peper*. (*Ingrediënten uit biologische landbouw). Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: Energie 373,5 kcal/1530,8 kJ - Vetten 11 g - waarvan verzadigd vet 1,6 g - Koolhydraten 42,4 g - waarvan suikers 4,9 g - Voedingsvezels 17,4 g - Eiwitten 18,5 g - Zout 1,4 g Gebruik: Voeg water toe volgens de aangegeven verhoudingen. Verpakking: Zak van 5 kg - Zak van 25 kg - Aangepaste verpakking op aanvraag in BigBag. Certificering: Biologische landbouw EU. Garandeerde minimale houdbaarheidsdatum bij ontvangst van het product: 4 maanden.
Portfolio (7)
Frankrijk, Carquefou
...Sinds 2012 is de Jambon de Vendée een Beschermde Geografische Aanduiding (BGA) geworden. Het wordt bereid volgens een oud recept dat typisch is voor het Vendée-bosgebied. De Jambon de Vendée is een rauwe ham die met de hand wordt ingewreven met droge zout, besprenkeld met wijnbrandewijn. De bruine korst is bedekt met een mengsel van specerijen en kruiden, waaronder kaneel, tijm en laurier. Elk...
Frankrijk, Guenange
... specerijen en Provençaalse kruiden zorgen voor een zachte geur in het recept. U kunt het gebruiken als condiment, als aanvulling op sauzen, voor uw 'palettes à la Diable', uw groentewoks en vooral voor uw kip! Ingrediënten: MOSTERD uit Alsace 41% (water, mosterdzaad, azijn, zout, specerijen, natuurlijke aroma's, natriumbisulfiet), IGP-honing uit Alsace 20%, citroensap, azijn, knoflook, zout, gember, Provençaalse kruiden Gemaakt in Frankrijk 250 ml 0 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play