Italië, Colonnata Carrara
...eerste gangen en zee risotto's, maar ook gesmeerd op gamba's, scampi, zwaardvis, zeebaars en op warme crostini, polenta en bij het bakken van frietjes en in de oven. Lardo-crème – Ingrediënten: LARDO DI COLONNATA IGP, zout, peper, knoflook, specerijen en aromatische kruiden. Koud verwerkt. Glutenvrij, lactosevrij, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen.
Portfolio (3)
Italië, Marciano Della Chiana
...Deze versie van de Finocchiona IGP heeft een netto gewicht van ongeveer 500 g en is geheel verpakt in een natuurlijke darm. De Finocchiona IGP wordt geproduceerd met de beste delen van varkensvlees. Onder deze delen vinden we: schouder, ham, lende, coppa en spek. De verwerking wordt gekenmerkt door de toevoeging van aromatische zaden van wilde venkel, zout, peper en knoflook. Deze natuurlijke en...
Portfolio (10)
...Het felino-salami, tussen de duizend Italiaanse salami's, is de zoetste, gemaakt met weinig zout, peperkorrels en gerijpt in de vallei van de Parma-ham. Alleen van zware Italiaanse varkens, beginnend met het "trito di banco" (mager vlees, zonder zenuwen en met een dunne laag vet), eerst gemalen tot een gemiddelde korrel, daarna gekneed met de kruidenmix (zout, peper, een beetje witte wijn), laten...
Portfolio (10)
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play