Slowakije, Košice
Welkom bij MILKYLAND, een prominente leider in de voedingsdistributie-industrie met een decennium aan expertise in groothandel, import/export en efficiënte logistiekbeheer. Onze kernspecialisatie ligt in zuivelproducten, vooral een diverse reeks kazen en alternatieven verrijkt met plantaardige vetten. We bieden met trots een selectie van premium kazen zoals Mozzarella, Edam en Trappist, die elk be...
Portfolio (64)
Frankrijk, Creissels
...Afvoer van de wrongel tussen het legen van de kuip en het in de mal plaatsen Karperspoor voor een homogene verdeling van de wrongel op de verdeler Lengte en breedte aangepast aan de kaastechnologie Geweven polyester tapijt Variabele snelheid Afdekking van het tapijt met zijtoegangsluik voor In Place Cleaning (IPC)...
Portfolio (45)
Zwitserland, Langnau Im Emmental
KASAG is een middelgroot industriebedrijf in Langnau in het Zwitserse Emmental. Sinds 1929 biedt het bedrijf in de regio werkgelegenheid voor gekwalificeerde vakmensen. In dit schilderachtige heuvelachtige gebied in het kanton Bern wordt niet alleen de wereldberoemde kaas met gaten geproduceerd, maar zijn er ook tal van innovatieve bedrijven actief die wereldwijd een uitstekende reputatie genieten...
Portfolio (152)
Polen, Warszawa, Poland
... in staat om de kosten te verlagen terwijl we dezelfde hoge kwaliteit behouden. Volle melkpoeder met vet wordt voornamelijk gebruikt in de bakkerij-, chocolade- en ijsindustrie, evenals bij de productie van yoghurt en wrongel. Het wordt ook gebruikt in de productie van diepvriesvoedsel, instantsoepen en als witmaker voor thee en koffie.
Portfolio (278)
Estland, Tallinn
...Onze bevroren geraspte mozzarella wordt ook geproduceerd uit verse koemelk. De melk komt van geregistreerde en goedgekeurde Europese boerderijen. Vervolgens wordt de koemelk gepasteuriseerd en omgezet in wrongel voordat het mozzarella wordt. De belangrijkste ingrediënten van onze geraspte mozzarella zijn melk, starterculturen, stremsel en zout. De geraspte mozzarella wordt daarna vacuüm verpakt in polyethyleen zakken. Elke verpakking bevat 6 bevroren zakken van elk 2 kg.
Portfolio (80)
... verzorging, landbouw, dierenverzorging, farmaceutische en chemische industrieën. Ook gebruikt voor het vullen van jelly, pudding, vruchtensap, ijsbekers, yoghurtbekers, honing, wrongel, karnemelk en shrimpkhand met een enkele of dubbele vulnozzle. Het is geschikt voor het vullen van meerdere vloeistoffen, met lage investering en eenvoudig schoon te maken. Snelheid: 2-30 flessen/min Vulbereik: 5L...
Italië, Pasturo
...Product gemaakt met de beste Lombardische melk, in overeenstemming met de oude tradities, onze eersteklas productie is vooral gericht op de meest veeleisenden. We beschouwen het als de kers op de taart van een selectie van onze zorgvuldigste producten. Het is een D O P (Beschermde Oorsprongsbenaming) kaas met een zachte pasta, met gewassen korst, geproduceerd met volle koemelk. De wrongel is wit met een lichte stro-kleur, zonder gaten. Delicate en geurige smaak. Gemiddeld gewicht: 2,2 kg Minimale rijping: 35-45 dagen...
Portfolio (7)
Duitsland, Langenbrand
...Microwave meetapparaat, Continue InLine meting van droge stof of consistentie Beschrijving Bij de microgolfmeettechnologie wordt een elektromagnetische golf met zeer lage energie gegenereerd. Dit signaal wordt via een antenne in het product (Cellulose, Kaas, Melk, Wrongel, enz.) gekoppeld. Afhankelijk van de diëlektrische eigenschappen van het product verspreidt het signaal zich in het product...
Bijpassende producten
Hk1
Hk1
Andere Producten
Hk13
Hk13
Portfolio (12)
Italië, Radicofani
...Het wordt geproduceerd met melk die afkomstig is uit specifieke gebieden, zoals vastgelegd in de regelgeving van het Consorzio voor het Beheer en de Productie van Pecorino DOP. De wrongelvorming vindt plaats bij een temperatuur tussen de 35 en 38°C en het breken van de wrongel moet de grootte van een maïskorrel hebben. De vorm kan tussen de 1,000 kg en 3,500 kg wegen. Onze productie heeft een gewicht van ongeveer 1,800 kg per vorm en is minimaal 120 dagen gerijpt. De geur is intens en de smaak is subtiel krachtig.
Portfolio (48)
Frankrijk, Belley
...Katoenen kaasdoek voor het vullen van de mallen De textuur bevordert het uitlekken van de wrongel en vergemakkelijkt het verwijderen van de wei. Voorkomt ook het verstoppen van de gaten in de mal, bevordert vervolgens de rijping en het behoud van de kaas. Afmetingen 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm of op maat Functies Uitlekken, Persen Beroepen Zuivelfabrieken – Kaasfabrieken...
Portfolio (30)
Frankrijk, Caudry
Ontwerper en fabrikant van voedingsstoffen voor de voedingsindustrie, door de ontwikkeling van een assortiment technische stoffen voor het uitlekken en rijpen van kaas. Voedingsfilterstoffen. Kaasdoeken. Technische stoffen voor contact met voedsel. Technische stoffen voor voedingsgebruik. We ontwikkelen ook een assortiment voedingsstoffen voor de bakkerij, apparatuur voor rijskweken, rijskweken vo...
Portfolio (17)
Frankrijk, Paris
... vijf verschillende maten: S, M, L, XL, GIANT en COLOSSAL, geschikt voor elke hond. Onze hondenkaas biedt langdurig kauwplezier, perfect om uw metgezel bezig te houden en bij te dragen aan zijn tevredenheid. De harde textuur en unieke smaak maken deze sticks onweerstaanbaar voor honden. Gemaakt van wrongel, geperst en gedroogd in de open lucht, hebben onze kazen een stevige textuur en een...
Portfolio (115)
Verenigd Koninkrijk, Birmingham
...De wrongel moet worden gesneden voordat deze wordt gekookt. Deze machine snijdt de wrongel en brengt deze over naar de kookeenheid. Capaciteit: 500 KG/H...
Portfolio (9)
... voedergewassen, wordt Grana Padano DOP gekenmerkt door de typische cilindrische vorm met een licht convexe zijkant – of schouder. Een cilindrische vorm met een diameter van 35 tot 45 cm heeft een minimaal gewicht van 24 kg. Tijdens de productie wordt de melk eerst ontroomd en vervolgens aangevuld met kalfslab; de verkregen wrongel wordt verwarmd tot een temperatuur van 53°-56°, en daarom wordt Grana Padano gedefinieerd als een gekookte kaas. De wrongelkorrels worden vervolgens een tijdje laten rusten zodat ze kunnen samenklonteren, waarna ze in de vormen worden geplaatst waar ze minstens twee dagen blijven.
Portfolio (10)
Frankrijk, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: groothandel in gevogelte en wild in Rungis. Wild: hinde, hert, wild zwijn en ree. Klein wild: wilde eend, konijn, haas, fazant. Specialiteiten: gevogelte in saus, gegrild gevogelte, boerderijgevogelte en Label Rouge snits, boerderijkippen uit heel Frankrijk, parelhoenders, eendenborst, eenden, duiven, gebraden (gegrild en gekookt). EUROVOLAILLES biedt ook het speen en zijn snits aan...
Portfolio (24)
Spanje, Banyoles
... die delicate vaste stoffen bevatten, zoals wrongel, kunnen zonder schade worden gepompt dankzij speciaal ontworpen lobben. De SLR-rotatie-lobbenpomp is een vrijlooppomp. Deze bestaat voornamelijk uit een lichaam met een deksel, vervaardigd uit microgietwerk van roestvrij staal, en trilobulaire rotoren die zijn uitgerust met een hygiënische bevestiging.
Portfolio (9)
... product op een delicate manier te bewerken en een optimaal eindresultaat te behalen. Werkwijze: Melk verwarmen en koken met snelheidsaanpassing op basis van verwerkingstijden. Nauwkeurige en delicate wrongel snijden dankzij de speciale strapdoorn met helix. Dubbelbodemreiniging met een speciale centrale reiniger. Zeer nauwkeurige snelheidsregeling via elektronische omvormer. Roestvrijstalen behuizing van de tandwielmotor. Beschikbaar met horizontale structuur, afhankelijk van de ruimtevereisten. Inclusief accessoires: Propeller Golfbreker Accessoires op aanvraag: Strapdoorn - in roestvrijstaal...
Portfolio (47)
Duitsland, Wasserburg Am Inn
...Op basis van magere melk produceert MEGGLE zuurcaseïne en caseïnaat voor verschillende toepassingen in de voedingsindustrie. De neerslag van caseïne wordt veroorzaakt door gecontroleerde verzuring van pure, gepasteuriseerde magere melk. In een continu en hygiënisch proces wordt de wrongel gewassen, gedroogd en gezeefd/ gemalen tot een gestandaardiseerde deeltjesgrootte. Caseïnaat zijn omgezette...
Portfolio (10)
Frankrijk, LANGEAIS
...Ontwikkeld en gepatenteerd door Servi Doryl, Hi-Perf® is de nieuwe hoogpresterende kaasvorm. Gebruikt voor de productie van zachte kazen, beschikt het over speciaal ontworpen perforaties om de afwatering te verbeteren en de standaarddeviaties en verliezen van wrongel te verminderen. Deze materiaalkostenbesparingen zorgen voor een snelle en gegarandeerde return on investment. Voor meer informatie kunt u ons gerust telefonisch bereiken op 02 47 96 11 50 of per e-mail op het volgende adres: contact@servidoryl.com...
Portfolio (68)
GULER Food Processing Solutions is opgericht in 2008 met een team dat gekwalificeerd is in de voedingsverwerkingsindustrie. Het integreren van onze technische achtergrond met voedingsverwerkingstechnologie is tot nu toe onze eerste prioriteit geweest. We kennen de markt en volgen de behoeften, en vormen onze onderzoeks- en ontwikkelings- en innovatiestrategie op basis van de feedback die we ontvan...
Portfolio (10)
Hemus Milk Commerce Ltd is een fabrikant van kaas (Bulgaars Kashkaval) en andere melkproducten uit Bulgarije. We produceren sinds 1994 hoogwaardige traditionele Bulgaarse melkproducten. We hebben Bulgaarse kaas over de hele wereld geëxporteerd (VS, Canada, Australië, enz.). We gebruiken schapen- en koemelk.
Portfolio (5)
Italië, Sant'ilario D'enza
Wij van DalterFood Group zijn al meer dan 45 jaar gepassioneerd bezig met de selectie, portionering en verpakking van de beste Italiaanse DOP-rijpe kazen en andere Italiaanse specialiteiten, die we over de hele wereld distribueren. Voorop staat onze trots, de Parmigiano Reggiano, die we produceren op de heuvels van de Appennino Reggiano in onze twee kaasfabrieken: Caseificio Colline del Cigarello ...
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, Eboli
Opgericht in 2022, "Caseificio Argiva S.r.l." is voortgekomen uit het idee en de ervaring die de partners in de loop der jaren hebben opgedaan in de groothandel en detailhandel van zuivelproducten. De activiteit is gevestigd op het juridische adres in via Isca rotonda-strada statale 18-Eboli. Het "caseificio Argiva S.r.l." heeft als maatschappelijk doel de productie van voedingsmiddelen op basis...
Nederland, Cuijk
...Sinds 2008 zijn we een familiebedrijf dat kaas en boter produceert en exporteert naar buurlanden. We opereren onder de merknaam "Güzel annem". Onze commerciële locatie bevindt zich in Cuijk, in de regio Noord-Brabant, Nederland. Momenteel produceren we 13 verschillende producten: • Telekaas met wrongelWrongel • Oude kaas • Plakjeskaas • Vlechtkaas • Kaşar kaas • Gescheurde kaas...
Portfolio (1)
Nederland, Alphen
... bieden we een prachtig gamma aan traditioneel gerijpte geitenkazen. Voor business to business klanten leveren we onze producten in grootverbruik verpakkingen. DeJong Cheese denkt ook graag mee in de vraag van de klant. Onze producten zijn in Nederland in verschillende kaasspeciaalzaken, supermarkten, Horeca en groothandels verkrijgbaar, maar u kunt ook online bestellen via onze webshop. Daarnaast worden onze kaasspecialiteiten en wrongel wereldwijd geëxporteerd.
Frankrijk, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, gelegen in het departement DEUX-SEVRES, is een familiebedrijf dat zowel landbouwers als producenten is. Met ongeveer 1.600 geiten zijn we in staat om 60 ton geitenkaas te produceren en te verkopen. We zijn producenten van boerderijkaas gemaakt van de melk van de geiten van onze boerderij. We kunnen wrongel (verse kaas) produceren in rauwe, thermiserende of gepasteuriseerde...
Nederland, Schiedam
Spanje, Ametlla Del Valles, L
Granja el Prat is een agrarisch complex gelegen in Ametlla del Vallès. Elke dag melken we ongeveer 130 koeien en dankzij hen zijn we producenten van melk en andere zuivelproducten zoals; yoghurt, flan, verse kaas en ricotta. Ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit, textuur en smaak van ons product bereiken op de meest natuurlijke manier mogelijk. Om deze kwaliteit te w...
België, Nivelles
Het verhaal van ChèvrArdennes begint in de jaren '70, met een innovatief idee: de oprichting van een experimentele fabriek voor de productie van geitenkaas. Het project komt tot leven in Bastogne, in het hart van de Belgische Ardennen. De fabriek wordt vervolgens overgenomen door de Vache Bleue en profiteert van de expertise en knowhow van de familie Loicq. In 2005, opnieuw onder de impuls van de ...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play