Italië, Pasturo
...Product gemaakt met de beste Lombardische melk, in overeenstemming met de oude tradities, onze eersteklas productie is vooral gericht op de meest veeleisenden. We beschouwen het als de kers op de taart van een selectie van onze zorgvuldigste producten. Het is een D O P (Beschermde Oorsprongsbenaming) kaas met een zachte pasta, met gewassen korst, geproduceerd met volle koemelk. De wrongel is wit met een lichte stro-kleur, zonder gaten. Delicate en geurige smaak. Gemiddeld gewicht: 2,2 kg Minimale rijping: 35-45 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Radicofani
...Het wordt geproduceerd met melk die afkomstig is uit specifieke gebieden, zoals vastgelegd in de regelgeving van het Consorzio voor het Beheer en de Productie van Pecorino DOP. De wrongelvorming vindt plaats bij een temperatuur tussen de 35 en 38°C en het breken van de wrongel moet de grootte van een maïskorrel hebben. De vorm kan tussen de 1,000 kg en 3,500 kg wegen. Onze productie heeft een gewicht van ongeveer 1,800 kg per vorm en is minimaal 120 dagen gerijpt. De geur is intens en de smaak is subtiel krachtig.
Portfolio (48)
... voedergewassen, wordt Grana Padano DOP gekenmerkt door de typische cilindrische vorm met een licht convexe zijkant – of schouder. Een cilindrische vorm met een diameter van 35 tot 45 cm heeft een minimaal gewicht van 24 kg. Tijdens de productie wordt de melk eerst ontroomd en vervolgens aangevuld met kalfslab; de verkregen wrongel wordt verwarmd tot een temperatuur van 53°-56°, en daarom wordt Grana Padano gedefinieerd als een gekookte kaas. De wrongelkorrels worden vervolgens een tijdje laten rusten zodat ze kunnen samenklonteren, waarna ze in de vormen worden geplaatst waar ze minstens twee dagen blijven.
Portfolio (10)
... product op een delicate manier te bewerken en een optimaal eindresultaat te behalen. Werkwijze: Melk verwarmen en koken met snelheidsaanpassing op basis van verwerkingstijden. Nauwkeurige en delicate wrongel snijden dankzij de speciale strapdoorn met helix. Dubbelbodemreiniging met een speciale centrale reiniger. Zeer nauwkeurige snelheidsregeling via elektronische omvormer. Roestvrijstalen behuizing van de tandwielmotor. Beschikbaar met horizontale structuur, afhankelijk van de ruimtevereisten. Inclusief accessoires: Propeller Golfbreker Accessoires op aanvraag: Strapdoorn - in roestvrijstaal...
Portfolio (47)
Italië, Sant'ilario D'enza
Wij van DalterFood Group zijn al meer dan 45 jaar gepassioneerd bezig met de selectie, portionering en verpakking van de beste Italiaanse DOP-rijpe kazen en andere Italiaanse specialiteiten, die we over de hele wereld distribueren. Voorop staat onze trots, de Parmigiano Reggiano, die we produceren op de heuvels van de Appennino Reggiano in onze twee kaasfabrieken: Caseificio Colline del Cigarello ...
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, Eboli
Opgericht in 2022, "Caseificio Argiva S.r.l." is voortgekomen uit het idee en de ervaring die de partners in de loop der jaren hebben opgedaan in de groothandel en detailhandel van zuivelproducten. De activiteit is gevestigd op het juridische adres in via Isca rotonda-strada statale 18-Eboli. Het "caseificio Argiva S.r.l." heeft als maatschappelijk doel de productie van voedingsmiddelen op basis...
Italië, Giavera Del Montello
Wij produceren en distribueren de lijn van verse kazen NONNO NANNI, waarvan de belangrijkste producten stracchino zijn, in de klassieke versie en in de varianten stracchino met yoghurt en stracchino met probiotische fermenten. De productlijn wordt aangevuld met squaquerello, robiola, ook beschikbaar in de lactosevrije versie en geitenrobiola, primosale, fior di stracchino, een zachte specialiteit ...
Italië, Borgo San Lorenzo
... automatische yoghurtmachines, handmatige, semi-automatische en automatische doseringssystemen voor wrongel, mallen en blokken voor kaas, minicaseifabrieken, kaasflipmachines, zoutinstallaties voor kaas, complete inrichting voor rijpingskamers. De Plastitalia-groep opereert met een beheersysteem dat voldoet aan de vereisten van de normen UNI EN ISO 9001:2008.
... zetten we het werk van onze GROOTOUDERS voort door deze recepten te verdedigen en ze over de hele wereld te brengen met eenvoudige stappen: HANDWERK VAARDIGHEID INNOVATIE De bewerkingen gebeuren met ARTISANALE TECHNIEKEN in een continu proces in kleine kuipen die ons in staat stellen om de wrongel HANDMATIG te behandelen met alle nodige zorg en aandacht, waarbij we de natuurlijke tijdsprocessen...
Italië, Conversano
Norbalat s.r.l. is een bedrijf waarvan het personeel beschikt over een lange ervaring in de zuivelindustrie. De passie voor de zuivelsector, het plezier in het opbouwen van langdurige en vruchtbare relaties met klanten. Gespecialiseerd in B2B-diensten en -producten voor kaasfabrieken, zuivelfabrieken en zuivelindustrieën van kleine, middelgrote en grote omvang. Wij leveren room voor burrata, zowel van Italiaanse als buitenlandse oorsprong in verschillende formaten en zijn exclusieve distributeurs van de Duitse wrongel BAD BIBRA, evenals Poolse, Letse en Litouwse wrongels.
Italië, Pollena Trocchia
... Italiaanse als buitenlandse productie (vooral Duitse melk) en de commercialisering, zowel direct als in de vorm van agenten, van industriële wrongel uit Duitsland, Polen en Litouwen, evenals verse WRONGEL in kisten van buitenlandse productie.
Italië, Vedelago
Latterie Venete vindt zijn oorsprong in de historische coöperatieve zuivelfabrieken van Trevigiano: de landbouwcoöperatie San Pio X, opgericht in 1951 in Vedelago, en de Latteria Sociale Pedemontana del Grappa, opgericht in 1887 in Cavaso del Tomba, een DOP-gebied voor asiago pressato en asiago d'allevo, montasio en casatella, en de oorsprongszone van typische kazen zoals Latteria Sile, Morlacco, ...
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe zout...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play