..."Wat is Kala Namak
Kala Namak is ook wel bekend onder de naam Indiaas Zwart zout. Het zout wordt gewonnen uit een zwarte rots, in de groeven aan de voet van de Indiase Himalaya. Na het vermalen blijft er weinig van de zwarte kleur over.
Toepassing Kala Namak
Dit zout is zeer geliefd onder veganisten. Het steenzout heeft door zijn zwavelhoudende eigenschappen een geur en smaak die doet denken...
...Langwerpig en gestileerd stuk, van fijne buis. Het heeft een donkerroze-magenta kleur, een intense smaak, een buitengewone geur, met diverse vetinfiltraties, zacht en glanzend.
Onze hammen kenmerken zich door hun zoetheid (zeer weinigzout), waardoor ze een delicate smaak hebben en een rijping tussen 28 en 36 maanden.
Productieproces: Warm snijden, afkoelen, V-vormig snijden, zouten, natuurlijke...
... met de hand of met een schep worden aangebracht.
Economique: 1 kg ICE MELT smelt 7 tot 10 m² bevroren oppervlak, terwijl 1 kg zout slechts 1 m² smelt.
Weerstand tegen lage temperaturen: ICE MELT blijft actief tot -50°C.
Efficace longtemps: het water dat ontstaat bij het smelten van sneeuw of ijs bevriest niet gedurende meerdere dagen.
Inoffensif: in tegenstelling tot zout is ICE MELT weinig...
... gemiddeld 7.000 m² per uur. Dankzij onze gegalvaniseerde materialen is de machine weinig gevoelig voor zout en vocht.
Vereiste kracht: Min 50 pk
Capaciteit: Max 7500 m²/u
Werkdiepte: 15 cm
Opslagcapaciteit: 350 lt
Afvoert hoogte: 200 cm
Afmetingen: 220*160*155
Gewicht: 560 kg...
... pittigheid van de worst kan weerstaan!
SKU:2200002000000
Gewicht:0,310 kg
Nauwkeurigheid met betrekking tot het gewicht: Product onderhevig aan uitdroging
Ingrediënten: Varkensvlees van Franse oorsprong
Voedingswaarden KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal
Vetten: 21,00g
Waarvan verzadigde vetzuren (VZ): 7,70g
Koolhydraten: 0,39g
Waarvan suiker: 0,19g
Eiwitten: 25,73g
Zout: 4,84g
Allergenen: noten: mogelijke sporen: gebruik van hazelnoten in de werkplaats...
... vermogen om niet te vochtig te worden, maakt het gemakkelijk te gebruiken in zoutmolens.
De rijke mineralen samenstelling is zijn belangrijkste deugd. Dit zout is namelijk zeer weinig bewerkt.
Himalaya-zout staat ook bekend om zijn voedende eigenschappen voor de huid wanneer het wordt aangebracht als scrub.
Netto gewicht: 50 g
Oorsprong: Pakistan...
... invloed van zon en wind. Het grof zout en de fleur de sel van Kampot ontstaan in hetzelfde water en dezelfde oogsten. Nadat de fleur de sel, fijn en delicaat, is geoogst, verzamelen de zoutboeren de grote kristallen die op de bodem van de oogsten zijn gevallen, wat het een grijzige kleur geeft.
Traditioneel weinig gewaardeerd, kent de zoutwinning van Kampot de laatste jaren een heropleving, vooral dankzij de interesse van de zoutboeren uit Guérande, wiens acties hebben geleid tot een bewustwording van de kwetsbaarheid van deze sector.
Netto gewicht: 150 gr
Oogstperiode: Januari - mei...
... binnen, decanteert en concentreert geleidelijk in zout totdat het de eindbassins, de zogenaamde oeillets, bereikt. In de oeillets gaat de concentratie verder onder invloed van de zon en de wind tot verzadiging. Fijne en lichte zoutkristallen verschijnen dan en drijven in platen op het wateroppervlak, dit is de fleur de sel. Het is zeldzaam omdat de productie laag is. Het wordt 'geplukt' met een specifiek instrument: de lousse. Het kan worden gebruikt zoals fijn zout, maar de smaak is ongeëvenaard.
Ean13:3701511702496
Referentie:FleurSelGuerandeIGPLabelRouge1...
... een licht bittere smaak. Neutraal, niet-toxisch, oplosbaar in water. De waterige oplossing is neutraal. De oplosbaarheid van calciumformiaat is weinig veranderd met de stijging van de temperatuur, 16g/100g water bij 0°C en 18,4g/100g water bij 100°C. Specifieke zwaartekracht: 2,023 (20 ℃), schijnbare dichtheid 900-1000g/L. Ontbindingstemperatuur bij verhitting > 400 ℃.
... zorgt voor een duidelijk verlaagd verbruik. Verwijdert olie, roet, zout en andere typische wintervervuilingen. Geschikt voor sproeikoppen. Voorkomt bevriezing en verstopping van de spuitmonden. Absoluut lak- en kunststofvriendelijk. Ook zeer geschikt voor hoogwaardige XENON koplampen (bijv. van Makrolon) en kunststof verspreidingsschijven in helder glasoptiek. Met glycerine. Houdt rubber soepel.
Inhoud: 3 liter
Inhoud: 3 liter...
...Dit fruit komt uit Zuidoost-Europa en wordt tegenwoordig wereldwijd zeer gewaardeerd, zowel om zijn onweerstaanbare smaak en geur als om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het is interessant dat frambozen maar liefst 86% water bevatten en dat ze ondanks hun zoete smaak weinig calorieën bevatten.
Energie: 221 kJ / 51 kcal
Vetten: 0,6 g
Koolhydraten: 7,2 g
Eiwitten: 1,4 g
Zout: 0 g...
... vereist zeven keer minder energie dan die van een aluminium timmerwerk. Gemaakt van natriumchloride (zout), dat meer dan 50% van de samenstelling uitmaakt, is PVC een echt recyclebaar materiaal.
PVC-ramen worden gesorteerd om glas en metaal van de beslagstukken onafhankelijk te recupereren. Vervolgens kunnen ze volledig worden vermalen en wordt het PVC bruikbaar voor het vervaardigen van gevelbekleding, elektrische leidingen..., waardoor de levenscyclus wordt verlengd.
... weinigzout. Inclusief pH meting en regeling.
Typen:
Astralpool Smart Next 7 + pH
voor zwembaden tot 25m³ waterinhoud, met inbegrepen pH meting en regeling, inclusief doseerpomp, inlaatventiel 3/8", aanzuigzeef, zuig- en doseerleiding, sensorhouder, pH-elektrode en bufferoplossing.
Astralpool Smart Next 12 + pH
detto, maar voor zwembaden tot 50m³ waterinhoud.
Astralpool Smart Next 21 + pH
detto, maar voor zwembaden tot 80m³ waterinhoud.
...Een product met weinigzout, heerlijk en licht, dat goed past bij elk type bijgerecht, waarbij je zelf de perfecte combinatie kunt vinden!
Ons assortiment halve maan omeletten omvat een brede selectie van producten.
Gemaakt van eieren gelegd in Frankrijk.
...Het felino-salami, tussen de duizend Italiaanse salami's, is de zoetste, gemaakt met weinigzout, peperkorrels en gerijpt in de vallei van de Parma-ham. Alleen van zware Italiaanse varkens, beginnend met het "trito di banco" (mager vlees, zonder zenuwen en met een dunne laag vet), eerst gemalen tot een gemiddelde korrel, daarna gekneed met de kruidenmix (zout, peper, een beetje witte wijn), laten...
...Aardappelen worden geoogst en zorgvuldig geselecteerd in de velden van Soria (Spanje). Daarna worden ze onderworpen aan een traditioneel proces van schillen en snijden. Ten slotte worden ze gefrituurd met olijfolie en met weinigzout.
...Ras el hanout is een krachtig aromatische en weinig pittige kruidenmix. Het heeft een bijzondere, warme en zachte smaak. Het is een mengsel van smaken waarvan de belangrijkste zijn: hete peper, koriander, karwij, knoflook, munt, laurierblad en zout.
Gebruik van Ras el hanout in de keuken:
Het geeft smaak aan couscous, tajines, pastilla's, groentegerechten, schaaldieren, witvlees en vis.
De voordelen van Ras el hanout:
Het heeft ontstekingsremmende, antibacteriële en antioxidante eigenschappen...
...Serrano ham Reserva met een droogperiode van 18 / 22 maanden, en een gemiddeld hoog gewicht en vetpercentage, met een milde smaak en zeer weinigzout.
Dit is een gesneden formaat in vacuüm trays van 100 g, met een scheider voor de plakken.
...CHLORINSITU® IIa is een compacte on-site elektrolyse-installatie voor de productie van een chloorarm hypochlorietoplossing uit keukenzout en elektrische energie. Een bijzonder voordeel is de eenvoudige procesvoering en hoge installatieveiligheid door geïntegreerde ventilatie.
Uw voordelen
robust ontwerp, transparante technologie
chloorarm product (onder de EN 901-grenswaarde)
hoge opbrengst: slechts 3,0 kg zout per kg chloor
hoge veiligheid, 9 g/l chloorconcentratie in het product
weinig ruimte nodig
weinig onderhoud en eenvoudige bediening...
... aan de hedendaagse behoeften te voldoen.
Inhoud: Een mix van schapen- en geitenmelk, met een kleine hoeveelheid melk afhankelijk van het seizoen. Het is geproduceerd met Shirdan-mest en Kemah-zout. Het bevat minimaal 45% melkvet in droge stof.
Erzincan Tulum Kaas wordt na de rijpingsfase gemengd met dille, amandelen en komijnzaad. Het wordt gevormd tot hapklare balletjes.
...7 lagen per pallet.
Kleur: Kenmerkend van roze tot paarsrood.
Uiterlijk: Extern: Typisch, consistent. Bij het snijden: Consistent, gemarmerd en kenmerkend.
Smaak: Vlees met een delicate smaak. Het binnenvet is zeer aromatisch en vloeibaar, smelt in de mond en overspoelt het gehemelte met een ongeëvenaarde smaak vol nuances, intens en langdurig.
Geur: Geurig en delicaat.
Textuur: Fijn en homogeen. Weinig vezelig, zonder plakkerigheid of verzachting.
... van onze klanten. We zijn producenten van rijstwafels, maïswafels en vele andere granen, zoet, hartig en gearomatiseerd. Onze producten zijn gemaakt van geselecteerde grondstoffen en gecontroleerd in elke fase en zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, suikervrij, met weinigzout, geschikt voor vegetariërs en veganisten en, vooral, zonder kleurstoffen.
... keukenproducten zoals Bouillons, Specerijen, Soepen en Sauzen. Anderzijds waardevolle gezondheidsproducten zoals voedingssupplementen, Vitaminen, Eiwit-shakes of Functional Food.
Nahrin producten bevatten geen palmolie. Veel producten zijn geschikt voor allergiepatiënten, glutenvrij, lactosevrij of vetvrij. Verder gebruikt Nahrin weinigzout, weinig suiker en waar mogelijk geen toevoegingen.
Meer informatie: www.nahrin.ch
Certificeringen.
ISO 9001:2015...
... manieren om kaviaar te verwerken. Ons assortiment wordt op de traditionele manier voorbereid - "Malossol", wat "weinigzout" betekent in het Russisch. Wij beantwoorden graag uw vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie!
...
#Suikervrij
#Weinig koolhydraten
#Weinig vet
#Weinigzout
#Weinig natrium
#Rijk aan vezels
#Rijk aan eiwitten
#Vegan
#Halal
#Kosher
WE OPENEN DE DEUREN NAAR EEN GEZONDE MANIER
ORIGINE: Uit Oekraïne met LIEFDE
Alle specificaties en prijzen worden op aanvraag verstrekt.
Om verder te gaan, geven we de voorkeur aan uw vragen per e-mail of u kunt ons bellen. We zouden het fijn vinden als u contact kunt opnemen met ons verkoopteam via een videovergadering om meer te weten te komen over uw vereisten en behoeften.
... Pizzafresh maken we het pizzadeeg met 100% natuurlijke ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen. We werken met meel, water, zout, gisten en extra vierge olijfolie. Dit alles onder de zorgvuldige begeleiding van een team van professionals met ruime ervaring in het maken van pizzadeeg. Als u meer wilt weten over onze pizzabodems, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen via qualitypizzafresh.com...
Spiralyne verkoopt spirulina; een natuurlijke multivitamine, vol mineralen en antioxidanten. Zonder suikers, vetten en met weinig calorieën en zout is spirulina een geweldig gezondheidsvoedsel.