Litouwen, Kaunas
... cacaoboter als eerste in de natuurlijke staat vrij, waarbij de volle smaak van cacao behouden blijft. Verdere verwerking wordt uitgevoerd om gedeodoriseerde cacaoboter te verkrijgen, zodat deze kan worden gebruikt in de chocoladeproductie zonder de geur en smaak van de chocolade te beïnvloeden. Cacaoboter wordt gebruikt om chocolade te maken, hetzij op zichzelf, hetzij gemengd met cacaomassa. Naast voedselgebruik wordt cacaoboter ook gebruikt in farmaceutische en cosmetische producten vanwege de antioxidante eigenschappen en de smeerbare aard.
Portfolio (23)
Italië, Savignano Sul Panaro
...Volle koffie, sterk en intens, met tonen van hazelnoot en pure chocolade.
Portfolio (17)
Duitsland, Nürnberg
De debang Export & Import GmbH, gevestigd in Neurenberg, is een internationaal opererend handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van Fast-Moving Consumer Goods (FMCG). Ons uitgebreide assortiment omvat meer dan 2.000 producten, waaronder hoogwaardige dranken, snoep en andere consumptiegoederen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor de wereldmarkt en ondersteunen onze partners me...
Portfolio (186)
...6 maanden bij juiste opslag Inhoud: Volle melkchocolade figuren Levertijd: ca. 5-10 werkdagen na ontvangst van de bestelling Minimale bestelhoeveelheid: 500 Varianten: Volle melkchocolade figuren Verpakking: 100 VE/karton VE-karton: 100 Info-PDF uitschakelen: Nee Vegetarisch: Ja Vegan: Nee...
Portfolio (162)
...Deze blend behoudt de intense en diepe smaak van een echte Italiaanse espresso. Paranà Decaf Koffie is zeer goed verteerbaar, heeft een verlaagd cafeïnegehalte en bestaat uit hoogwaardige Arabica-koffiebonen die zijn verwerkt met een van de beste decaffeïneringsmethoden. Het resultaat is een dichte en nootachtige crème, met een volle karamelaroma en hints van chocolade en vanille.
Portfolio (17)
België, Wingene
... bossen tegen verdere degradatie en helpen – als gevolg daarvan – de biodiversiteit te behouden. Deze cacao heeft een volle body met aangename chocoladetonen, lage zuurheid, kruidige en houtachtige hints, en smaken van kokosnoot en amandel. Herkomst: Togo Regio: Plateau-regio Variëteit: Forastero en Amelonado Hints: kruidig, houtachtig, kokosnoot SKU: 5430002193182 PURE CHOCOLADE: 100% cacaobonen Energie: 550Kcal, 2300kJ Totaal vet: 52g waarvan verzadigd vet: 31g Koolhydraten: 5g waarvan suiker: 0g Eiwit: 15g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Polen, Warszawa, Poland
...Anhydrous melkvet (AMF) kan worden verkregen uit boter of room van 35% -45%, afhankelijk van het seizoen. Het productieproces bestaat uit het verwijderen van water en niet-vette stoffen. Hierdoor is het product gemakkelijker te bewaren, omdat het minder water bevat. Foodcom levert AMF dat minstens 99,8% melkvet bevat. De AMF die door Foodcom wordt geleverd, wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie, met name bij de productie van gebak, ijs, chocolade en melkdranken. Onze gestandaardiseerde AMF heeft een regelmatige consistentie en een zachte smaak.
Portfolio (278)
Frankrijk, Montelimar
...Gourmand! Dat is een understatement. Ontdek onze nougat met chocolade en sinaasappelschil. De volle smaak van cacao en sinaasappels, gezoet met honing en amandelen. Een zeer populaire lekkernij aan het einde van het jaar! Deze chocoladekleurige nougat zal zijn plek vinden op uw feesttafel! Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, amandelen, honing, extra bittere cacao (4,9%), sinaasappelschil (4,1...
Portfolio (154)
...Productinformatie Zure appelringen bedekt met witte chocolade. Geniet van de fruitige smaak van appel in combinatie met de aangename zoetheid van de beste kwaliteit witte chocolade die beschikbaar is—absoluut hemels. Ingrediënten Appels (49%), suiker (26%), cacaoboter (14%), volle melkpoeder (9%), zoetwei-poeder (2%), emulgator: Lecithine E322, smaakstof: vanille, conserveermiddel: zwaveldioxide...
Portfolio (47)
Verenigd Koninkrijk, Manchester
...18g eiwit per reep* (9g eiwit per hapje) 121 kcal per hap Laag suikergehalte – 1,2g per hap Omhuld met een laag-suiker witte karamel chocolade 2x eiwit hapjes per reep, ideaal om te delen en voor portiecontrole. GMO-vrij Gemaakt in het VK DDP - verkocht in volle doos hoeveelheden Speciale prijs beschikbaar voor palletbestellingen *product valt niet onder de HFSS-wetgeving vanwege de voedingswaarden.
Portfolio (48)
België, Moen
...Biologische volle wafel met muesli en gezoet met dadelsiroop.
Portfolio (24)
Italië, Andalo Valtellino
...gekenmerkt door hazelnoot en een bloemige afdronk en geur. Honduras: Gebalanceerde en volle koffie met een zoete dropgeur. Costa Rica: Uitstekende koffie met hazelnootkleurige crema en een geur van appels en dadels. Lichte zuurheid. Peru: Delicaat gestructureerde koffie met een fruitige en cacaosmaak. De specifieke branding levert een zeer rijke en gestructureerde koffie op, vol van smaak met een aanhoudende afdronk van bloemen en chocolade.
Portfolio (44)
Frankrijk, Saint-Omer
... suiker, witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), amandelen, hazelnoten, bruine suiker, dextrose, geconcentreerd van: spirulina, appel, radijs en zwarte bessen. Netto gewicht: 100g...
Portfolio (189)
Frankrijk, Bordeaux
... Druivensoorten: 80% Merlot, 20% Cabernet Franc Vinificatie: handmatige oogst, percelen vinificatie in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks Rijping: 12 maanden in vaten (50% nieuw) Proefnotitie: Donkere kleur, neus van rijpe zwarte kersen, bramen, pure chocolade, zoethout en gemalen noten. Volle, ronde en sappige mond. Zorgvuldige en heldere tannines. Harmonisch en in balans.
Portfolio (43)
Polen, Brzozów
... de immuniteit van het lichaam. Magnesium is een veelvoorkomend element, maar moeilijk opneembaar. Slechts 15-40% van de magnesium uit voedsel wordt opgenomen; granen, graanproducten, volle rijst, gedroogd fruit, verse bladgroenten en chocolade zijn enkele van de magnesiumrijke voedingsmiddelen. Voor degenen wiens dieet niet rijk is aan de genoemde producten, kan suppletie nodig zijn. Hoe vul je een magnesiumtekort aan? Je kunt magnesiumsupplementen krijgen in de vorm van tabletten of capsules, of dit element via de huid aanvullen. Volgens sommige wetenschappers biedt deze methode de beste opname.
Portfolio (781)
... cacaosmaken en -extracten, evenals moutextracten die een « palet » van verschillende chocoladesmaken creëren. Deze producten geven ook de volle smaak die nodig is voor dit soort bieren. Alle componenten van het mengsel zijn voedselveilig, 100% natuurlijk en hebben geen contact gehad met enige oplosmiddelen behalve CO2, dat de GRAS-status heeft (over het algemeen erkend als veilig voor...
Portfolio (49)
Cyprus, Paphos
...Het weelderige aroma verwent met tonen van rijpe wilde bessen, menthol en donkere chocolade. De smaak toont een lichte groentekarakter, dat wordt gecompenseerd door een lage zuurgraad en een volle body met gebalanceerde tannine. De afdronk is rijk, langdurig met lichte aardse en dierlijke tinten. Deze wijn zal een uitstekende aanvulling zijn op vleessteaks die boven open vuur zijn bereid of gerookte gerechten. • Druivensoort: 100% Malbec • Wijngaarden: Mendoza • Wijnanalyse: Alc – 12,5%...
Portfolio (15)
Polen, Wrocław
...Ingrediënten: melkchocolade 34% (45%) (suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaomassa, emulgator: SOJA-lecithine, aroma), pure chocolade 58% (45%) (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJA-lecithine, aroma), gekarameliseerde suiker (9%), zout (1%). Set: Folklore...
Portfolio (179)
Verenigd Koninkrijk, London
...snoepgoed, yoghurt, melkdranken, ijs, gebak, desserts, chocolade, sauzen, soepen, dressings, koffie-witmaker, enz. Melkpoeder type Gedroogd Volle Melkpoeder / Volle Roompoeder Houdbaarheid 12 - 18 Maanden (Voor niet-gasgevulde verpakking) 24 Maanden (Voor gasgevulde verpakking) Productie / MOQ / Exportmarkt 5000 KG per Dag MOQ - 25MT 40ft Container / 21MT 20ft Container Verzending wereldwijd...
Portfolio (2)
Frankrijk, Talant
...Met zijn heerlijke chocoladengeur is het gemakkelijk te verwerken, uw creaties kunnen ook gemakkelijk aan elkaar plakken zonder toevoegingen. Ingrediënten: suiker; glucosestroop; pure witte chocolade 34% (suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, WEIPOEDER, MAGERE MELKPOEDER, emulgator E322, vanilline-aroma); cacaoboter; zetmeel; water; emulgatoren E422, E415; kleurstof E171; conserveermiddel E202...
Portfolio (192)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
... kleurstoffen en zonder additieven. Deze chocolade is ambachtelijk vervaardigd. Samenstelling: Donkere chocolade 73% cacao: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Melkchocolade 33% cacao: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Witte chocolade 31% cacao: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma.
Portfolio (9)
Duitsland, Koblenz
...Aardbeien in elk seizoen? En dan nog bedekt met volle, donkere chocolade? Dat bestaat niet? Jawel, KoRo maakt het mogelijk! Voor de echte chocoladeliefhebbers onder jullie hebben we nu iets bijzonders bedacht: Vriesgedroogde aardbeien gecombineerd met aromatische donkere chocolade. Het resultaat is een fantastische snack die ook in de koudere seizoenen de zomer in herinnering brengt en al jouw aardbeidromen waarmaakt. Inhoud: 100g...
Portfolio (94)
Frankrijk, Malataverne
...Ingrediënten witte chocolade (minimaal 28% cacao). ingrediënten suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, pistachenoten 4%, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma. kan sporen van noten bevatten. Witte chocolade is een ivoorkleurige snoepgoed gemaakt van cacaoboter. Het bevat ook zuivelproducten, suiker, lecithine en aroma's, maar geen cacaopoeder, in tegenstelling tot andere chocolades.
Portfolio (188)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Volle melkchocolade (suiker; cacaoboter; volle melkpoeder; cacaomassa; emulgator: sojalecithine; natuurlijke vanille-aroma); witte chocolade (suiker; cacaoboter; volle melkpoeder; emulgator: sojalecithine; natuurlijke vanille-aroma); crème; melkchocolade met karamel (suiker; cacaoboter; volle melkpoeder; cacaomassa; magere melkpoeder; karamel-suiker; emulgator: sojalecithine; paprikapoeder...
Portfolio (26)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Witte chocolade 30% van niet-EU herkomst (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacao, emulgator: lecithine van raapzaad). Voedingswaarden per 100g: Energie 2460Kj, 590Kcal, vetten 39g, waarvan verzadigde vetzuren 24g, koolhydraten 55g, waarvan suiker 54g, eiwitten 4.8g, zout 0g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Kleine schijfjes van gebrande amandelen en hazelnoten, omhuld met pure chocolade of melkchocolade. Ingrediënten Pure chocolade 62% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), melkchocolade 34% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), HAZELNOTEN, AMANDELEN.
Portfolio (142)
België, Wommelgem
...Mix van duo chocolade-eieren met hazelnootcrème vulling. Donkere chocolade bevat minimaal 50% cacaomassa. Melkchocolade bevat 33% cacaomassa, minimaal 14% melkbestanddelen. Witte chocolade bevat 26% cacaomassa, minimaal 22% melkbestanddelen. Ingrediënten: suiker, plantaardige vetten (palm, palmkern), cacaomassa, cacaoboter, volle melkpoeder, hazelnoten 2,2%, magere melkpoeder, magere cacaopoeder, lactose (melk), emulgator: sojalecithine; natuurlijke vanille-aroma.
Portfolio (38)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten chocolade 36% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator sojalecithine, natuurlijk vanille-aroma) Referentie: CORSE3DL...
Portfolio (97)
België, Namur
...Ingrediënten: Suiker, cacao 25%, natuurlijke zetmeel, dextrose, volle melkpoeder, karamelaroma 0,8%, zout, guargom [E412], xanthaan gom [E415], natuurlijke karamel, vanilline. Allergenen: Kan sporen van melk, gluten, noten en natuurlijke sulfieten bevatten door aanwezigheid in het gebied. Selectie: Zak - 500 gr Energie: 403 Kcal / 1704 Kj Voedingswaarden: Per 100g Vetten: 5,9g Waarvan verzadigd: 3,6g Koolhydraten: 81,0g Waarvan suikers: 57,9g Eiwitten: 6,4g Zout: 0,51g...
Portfolio (46)
België, Ghislengien
...Ingrediënten : - Chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - Gehydrogeneerde plantaardige oliën - Hazelnoten - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.
Populaire landen voor deze zoekterm