... cacaoboter als eerste in de natuurlijke staat vrij, waarbij de volle smaak van cacao behouden blijft. Verdere verwerking wordt uitgevoerd om gedeodoriseerde cacaoboter te verkrijgen, zodat deze kan worden gebruikt in de chocoladeproductie zonder de geur en smaak van de chocolade te beïnvloeden.
Cacaoboter wordt gebruikt om chocolade te maken, hetzij op zichzelf, hetzij gemengd met cacaomassa. Naast voedselgebruik wordt cacaoboter ook gebruikt in farmaceutische en cosmetische producten vanwege de antioxidante eigenschappen en de smeerbare aard.
De debang Export & Import GmbH, gevestigd in Neurenberg, is een internationaal opererend handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van Fast-Moving Consumer Goods (FMCG). Ons uitgebreide assortiment omvat meer dan 2.000 producten, waaronder hoogwaardige dranken, snoep en andere consumptiegoederen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor de wereldmarkt en ondersteunen onze partners me...
...Deze blend behoudt de intense en diepe smaak van een echte Italiaanse espresso. Paranà Decaf Koffie is zeer goed verteerbaar, heeft een verlaagd cafeïnegehalte en bestaat uit hoogwaardige Arabica-koffiebonen die zijn verwerkt met een van de beste decaffeïneringsmethoden. Het resultaat is een dichte en nootachtige crème, met een volle karamelaroma en hints van chocolade en vanille.
... bossen tegen verdere degradatie en helpen – als gevolg daarvan – de biodiversiteit te behouden.
Deze cacao heeft een volle body met aangename chocoladetonen, lage zuurheid, kruidige en houtachtige hints, en smaken van kokosnoot en amandel.
Herkomst: Togo
Regio: Plateau-regio
Variëteit: Forastero en Amelonado
Hints: kruidig, houtachtig, kokosnoot
SKU: 5430002193182
PURE CHOCOLADE: 100% cacaobonen
Energie: 550Kcal, 2300kJ
Totaal vet: 52g
waarvan verzadigd vet: 31g
Koolhydraten: 5g
waarvan suiker: 0g
Eiwit: 15g
Zout: 0g...
...Anhydrous melkvet (AMF) kan worden verkregen uit boter of room van 35% -45%, afhankelijk van het seizoen. Het productieproces bestaat uit het verwijderen van water en niet-vette stoffen. Hierdoor is het product gemakkelijker te bewaren, omdat het minder water bevat. Foodcom levert AMF dat minstens 99,8% melkvet bevat.
De AMF die door Foodcom wordt geleverd, wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie, met name bij de productie van gebak, ijs, chocolade en melkdranken. Onze gestandaardiseerde AMF heeft een regelmatige consistentie en een zachte smaak.
...Gourmand! Dat is een understatement. Ontdek onze nougat met chocolade en sinaasappelschil. De volle smaak van cacao en sinaasappels, gezoet met honing en amandelen.
Een zeer populaire lekkernij aan het einde van het jaar! Deze chocoladekleurige nougat zal zijn plek vinden op uw feesttafel!
Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, amandelen, honing, extra bittere cacao (4,9%), sinaasappelschil (4,1...
...Productinformatie
Zure appelringen bedekt met witte chocolade. Geniet van de fruitige smaak van appel in combinatie met de aangename zoetheid van de beste kwaliteit witte chocolade die beschikbaar is—absoluut hemels.
Ingrediënten
Appels (49%), suiker (26%), cacaoboter (14%), volle melkpoeder (9%), zoetwei-poeder (2%), emulgator: Lecithine E322, smaakstof: vanille, conserveermiddel: zwaveldioxide...
...18g eiwit per reep* (9g eiwit per hapje)
121 kcal per hap
Laag suikergehalte – 1,2g per hap
Omhuld met een laag-suiker witte karamel chocolade
2x eiwit hapjes per reep, ideaal om te delen en voor portiecontrole.
GMO-vrij
Gemaakt in het VK
DDP - verkocht in volle doos hoeveelheden
Speciale prijs beschikbaar voor palletbestellingen
*product valt niet onder de HFSS-wetgeving vanwege de voedingswaarden.
...gekenmerkt door hazelnoot en een bloemige afdronk en geur.
Honduras: Gebalanceerde en volle koffie met een zoete dropgeur.
Costa Rica: Uitstekende koffie met hazelnootkleurige crema en een geur van appels en dadels. Lichte zuurheid.
Peru: Delicaat gestructureerde koffie met een fruitige en cacaosmaak. De specifieke branding levert een zeer rijke en gestructureerde koffie op, vol van smaak met een aanhoudende afdronk van bloemen en chocolade.
... de immuniteit van het lichaam. Magnesium is een veelvoorkomend element, maar moeilijk opneembaar. Slechts 15-40% van de magnesium uit voedsel wordt opgenomen; granen, graanproducten, volle rijst, gedroogd fruit, verse bladgroenten en chocolade zijn enkele van de magnesiumrijke voedingsmiddelen. Voor degenen wiens dieet niet rijk is aan de genoemde producten, kan suppletie nodig zijn. Hoe vul je een magnesiumtekort aan? Je kunt magnesiumsupplementen krijgen in de vorm van tabletten of capsules, of dit element via de huid aanvullen. Volgens sommige wetenschappers biedt deze methode de beste opname.
... cacaosmaken en -extracten, evenals moutextracten die een « palet » van verschillende chocoladesmaken creëren. Deze producten geven ook de volle smaak die nodig is voor dit soort bieren. Alle componenten van het mengsel zijn voedselveilig, 100% natuurlijk en hebben geen contact gehad met enige oplosmiddelen behalve CO2, dat de GRAS-status heeft (over het algemeen erkend als veilig voor...
...Het weelderige aroma verwent met tonen van rijpe wilde bessen, menthol en donkere chocolade. De smaak toont een lichte groentekarakter, dat wordt gecompenseerd door een lage zuurgraad en een volle body met gebalanceerde tannine. De afdronk is rijk, langdurig met lichte aardse en dierlijke tinten. Deze wijn zal een uitstekende aanvulling zijn op vleessteaks die boven open vuur zijn bereid of gerookte gerechten. • Druivensoort: 100% Malbec • Wijngaarden: Mendoza • Wijnanalyse: Alc – 12,5%...
...Met zijn heerlijke chocoladengeur is het gemakkelijk te verwerken, uw creaties kunnen ook gemakkelijk aan elkaar plakken zonder toevoegingen.
Ingrediënten: suiker; glucosestroop; pure witte chocolade 34% (suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, WEIPOEDER, MAGERE MELKPOEDER, emulgator E322, vanilline-aroma); cacaoboter; zetmeel; water; emulgatoren E422, E415; kleurstof E171; conserveermiddel E202...
...Aardbeien in elk seizoen? En dan nog bedekt met volle, donkere chocolade? Dat bestaat niet? Jawel, KoRo maakt het mogelijk! Voor de echte chocoladeliefhebbers onder jullie hebben we nu iets bijzonders bedacht: Vriesgedroogde aardbeien gecombineerd met aromatische donkere chocolade. Het resultaat is een fantastische snack die ook in de koudere seizoenen de zomer in herinnering brengt en al jouw aardbeidromen waarmaakt.
Inhoud: 100g...
...Ingrediënten witte chocolade (minimaal 28% cacao). ingrediënten suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, pistachenoten 4%, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma. kan sporen van noten bevatten. Witte chocolade is een ivoorkleurige snoepgoed gemaakt van cacaoboter. Het bevat ook zuivelproducten, suiker, lecithine en aroma's, maar geen cacaopoeder, in tegenstelling tot andere chocolades.