Frankrijk, Montelimar
...Gourmand! Dat is een understatement. Ontdek onze nougat met chocolade en sinaasappelschil. De volle smaak van cacao en sinaasappels, gezoet met honing en amandelen. Een zeer populaire lekkernij aan het einde van het jaar! Deze chocoladekleurige nougat zal zijn plek vinden op uw feesttafel! Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, amandelen, honing, extra bittere cacao (4,9%), sinaasappelschil (4,1...
Portfolio (154)
Frankrijk, Saint-Omer
... suiker, witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), amandelen, hazelnoten, bruine suiker, dextrose, geconcentreerd van: spirulina, appel, radijs en zwarte bessen. Netto gewicht: 100g...
Portfolio (189)
Frankrijk, Bordeaux
... Druivensoorten: 80% Merlot, 20% Cabernet Franc Vinificatie: handmatige oogst, percelen vinificatie in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks Rijping: 12 maanden in vaten (50% nieuw) Proefnotitie: Donkere kleur, neus van rijpe zwarte kersen, bramen, pure chocolade, zoethout en gemalen noten. Volle, ronde en sappige mond. Zorgvuldige en heldere tannines. Harmonisch en in balans.
Portfolio (43)
Frankrijk, Talant
...Met zijn heerlijke chocoladengeur is het gemakkelijk te verwerken, uw creaties kunnen ook gemakkelijk aan elkaar plakken zonder toevoegingen. Ingrediënten: suiker; glucosestroop; pure witte chocolade 34% (suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, WEIPOEDER, MAGERE MELKPOEDER, emulgator E322, vanilline-aroma); cacaoboter; zetmeel; water; emulgatoren E422, E415; kleurstof E171; conserveermiddel E202...
Portfolio (192)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
... kleurstoffen en zonder additieven. Deze chocolade is ambachtelijk vervaardigd. Samenstelling: Donkere chocolade 73% cacao: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Melkchocolade 33% cacao: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma. Witte chocolade 31% cacao: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijke vanille-aroma.
Portfolio (9)
Frankrijk, Malataverne
...Ingrediënten witte chocolade (minimaal 28% cacao). ingrediënten suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, pistachenoten 4%, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma. kan sporen van noten bevatten. Witte chocolade is een ivoorkleurige snoepgoed gemaakt van cacaoboter. Het bevat ook zuivelproducten, suiker, lecithine en aroma's, maar geen cacaopoeder, in tegenstelling tot andere chocolades.
Portfolio (188)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Witte chocolade 30% van niet-EU herkomst (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacao, emulgator: lecithine van raapzaad). Voedingswaarden per 100g: Energie 2460Kj, 590Kcal, vetten 39g, waarvan verzadigde vetzuren 24g, koolhydraten 55g, waarvan suiker 54g, eiwitten 4.8g, zout 0g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Kleine schijfjes van gebrande amandelen en hazelnoten, omhuld met pure chocolade of melkchocolade. Ingrediënten Pure chocolade 62% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), melkchocolade 34% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), HAZELNOTEN, AMANDELEN.
Portfolio (142)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten chocolade 36% (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator sojalecithine, natuurlijk vanille-aroma) Referentie: CORSE3DL...
Portfolio (97)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Deze melkchocolade met 41% cacao is ideaal voor het bereiden van uw gebak en desserts, en geeft ze een heerlijke smaak. De aroma's en de nasmaak stellen u in staat om lekkernijen te creëren met een chocolade- en melkachtige smaak. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, cacaobonen, emulgator: SOJA-lecithine zonder GGO, vanille. Kan sporen van noten, sesam, EI en granen bevatten...
Portfolio (85)
Frankrijk, Vannes
...smakelijke manier te ontdekken om CBD-extract te consumeren. Neem een diepe adem... en een frambozen CBD-snoepje! Geniet van de smaak van dit mooie snoepje voordat je ook de kalmerende en stressverlichtende effecten ervaart die het biedt. Perfect op elk moment van de dag, het frambozen CBD-snoepje nodigt je uit voor een ontspannende pauze die je ten volle zult waarderen. Jij beslist of je dit snoepje wilt bijten of het langzaam op je tong wilt laten smelten... Soorten hennep die zijn gebruikt: Fedora, Futura...
Portfolio (22)
Frankrijk, Saint-Laurent-Des-Arbres
... in een hermetisch afgesloten en herbruikbare zak. Kwaliteitsgaranties: - Categorie “A1 niet gespleten” - Systematische analyse van het vanillinegehalte (tussen 1,6 en 2,2%) - Systematische analyse van het vochtgehalte (tussen 30 en 38%); - Gezonde, flexibele en volle hele bonen; - Traceerbaarheid en kwaliteitsanalyse van elke geproduceerde partij; - Verpakt door ons in de regio Occitanie.
Portfolio (19)
...Ingrediënten: Tarwemeel, boter, suiker, eieren van vrije-uitloopkippen, witte chocolade 23% [Suiker, cacaoboter, lactose (melk), volle melkpoeder, magere melkpoeder, emulgator: zonnebloemlecithine (E322), vanille-aroma.] (4,8%), gedroogde abrikozen (4,8%): abrikozen, amandelen (4,8%), bakpoeder, zout. Tarwemeel, boter, suiker, eieren van vrije-uitloopkip, witte chocolade 23% [Suiker, cacaoboter...
Portfolio (12)
Frankrijk, Bruges
...Conserven, koekjes, chocolade, snoepgoed, ontbijtproducten, zetmeelproducten, hartige koekjes, specerijen, sauzen… Sinds onze oprichting werken we aan een evoluerend assortiment van kruidenierswaren en vloeistoffen. We vertrouwen op industriële partners of producenten die ons opdracht geven voor de ontwikkeling van hun productassortimenten. We verzenden de goederen in volle containers met één...
Portfolio (12)
Frankrijk, Parnac
...Intense en complexe Cahors Deze diepgekleurde wijn is expressief en harmonieus; zijn complexe neus roept zwarte bessen, specerijen en geroosterd fruit op. Vleesachtig en krachtig in de mond, is de fluweelachtige kwaliteit een bewijs van de perfecte beheersing van de technieken van veroudering in eikenhout. Aroma's van zwart fruit, drop en chocolade completeren de volle expressie van de wijn. Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op 15-16°. Voorgestelde begeleiding: wild, foie gras, truffels, boschampignons, tournedos, melkgevoerd lam.
Portfolio (4)
Populaire landen voor deze zoekterm